FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

dvokorak
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la dvokorak » 27 maj 2019, 14:37

Edin Dzeko u Istanbulu na odmoru.
@CuzlaTitty2018 preuzmi! I daj javi gdje se saksuka sa Amrom jela. :bih:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 27 maj 2019, 14:40

Izgleda da je Čelik donio pare sa zvukom sirene.Krupa naručila najbolju travu za teren(nije za pušenje).Sloboda u nimalo dobroj situaciji.Srbi ostaju principijelni.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 21:04

tuzlacity2017 je napisao/la: VREDNIJI JE ČELIKOV STADION PUNO VIŠE OD TIH 7-8 SEZONA U DRUGOJ LIGI.
Nas stadion je otisao u Olimpijske igre.

Ko je to u BiH kao grad sam napravio stadion? Istocnom tribinom ce Tuzla konacno imati dvije tribine i biti ce grad koji je u BiH najvise uradio po planu stadiona.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 21:06

Skojevska je napisao/la:Kakvi ste vi navijaci kad dozvolite da vam mjenjaju ime kluba kako oni hoce ccc.
Jel stadion pri kraju?
Ukrao ljudima iz SH klub i jos ne prilaze ni finansijski izvjestaj.

Ne odgovara se zbog losih rezultata, a stadion je ostao samo na rijeci bez djela.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 maj 2019, 21:57

staragarda je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:@TittyGoebbels u elementu :urnebes:
Piše o Slobodi a podrinjski sekret mu citavu godinu dana igra najvisi rang ovog jadnog takmicenja
Pise o navijacima a najveca im brojka u Prinčevoj (dobro tu i tamo se organizuje i pokoji iftar)
Majmuncino, popusti malo sa iftarima i princevoj đamiji...ti si patološki opsjednut islamom, podrinjcima da bi ti i učitelj Dabic pozavidio...cuj,ovo spominjati u nekom šuku....e moj defektaš bolesni....pojela ti gudra to malo mozga što si imao...cccccc
Staragarda,meni stvarno nije jasno zasto te provocira pominjanje iftara,dzamije il ovog Podrinjci al fakat :D
Nisam iz Podrinja al mi ne predstavlja nikakav problem niti da me tako naziva niti da klub tako naziva,to je jedan castan dio naseg naroda koji je ponijeo jedan od najtezih tereta posljednjeg rata.Isto tako samo u glavi jedne maloumne fukare ifrat i dzamija moze biti neki suk,al fakat :mrgreen:
Zamisli dosao da lafo nekom spusta s tim da ce nas vrijedati s necim s cim se svakako mogu samo ponositi.I da se skupimo pred dzamijom,na nekom iftaru i slicno,licno bi bio ponosan na to.Stvarno mi nije jasno kako te ovako nesto moze isprovocirati.Meni je ga vise zao jer je spao na to da jednostavno nema argumenata da ista kaze za nas klub pored ove svoje stogodisnje olupine pa se uhvatio lafo po islamu i dzamijama :mrgreen: Vise vrijedi jedan ohrdan fico neko njihov klub jer fico mozda kosta i 100 maraka a ova olupina se ne moze prodati vec godinama :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 maj 2019, 22:08

tuzlak1987 je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:Kakvi ste vi navijaci kad dozvolite da vam mjenjaju ime kluba kako oni hoce ccc.
Jel stadion pri kraju?
Ukrao ljudima iz SH klub i jos ne prilaze ni finansijski izvjestaj.

Ne odgovara se zbog losih rezultata, a stadion je ostao samo na rijeci bez djela.
Normalno da je trebalo mijenjati ime,ovaj klub je klub buducnosti grada Tuzle.Sloboda je imala priliku 100 godina da donese trofej u TZ i nazalost pokazala se kao propao projekat.Dugovanja,kriminal,mesarska igra,neisplaceni igraci,odron od navijaca,odron od grupe,odron od historije kluba..nije cudo sto su ljudi u Tz osjetili potrebu da osnuju novi klub i zahvale se ovoj staroj olupini za sto godina bestrofejnosti i klosarskog mentaliteta. :kafa:

Sto se tice stadiona,imamo gradski stadion Tusanj na koji polazemo pravo bas kao i Sloboda i koliko god tribina da naprave na njemu dobro i nama dodje.Da taj stadion sutra bude sa 5 zvjezdica mi polazemo pravo da igramo na njemu sto smo i dokazali kad vas je Azmir na guzio kad ste ga pokusali zabraniti za nas klub.Sto se pak tice naseg stadiona,mi bar imamo u planu da gradimo pa kad god bude i kad ga napravimo imat cemo dva stadiona na kojim mozemo igrati.Vama ce ostati ovaj koji cete morati dijeliti opet s nama :kafa:

Nego se pobrinite da bar vratite omladinski pogon u sastav Slobode da vam se ljudi ne smiju :urnebes:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 22:12

Ajzea bolan lakse malo. :rol:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 maj 2019, 22:22

Ma vidim da ste pravo glasni kad su odsutni navijaci Tuzle,ono se pravo okurazite a po gradu vam Beriz lijepi samarcine :urnebes:
S vremena na vrijeme vas Manijaci posamaraju u centru grada,malo vas ultrasi nagaze,malo horde zla,ono svi pomalo i ono dodje pisati o navijacima i Slobodi.

Najbolji primjer koliko ste grohnuli kao klub je cinjenica da se vi poredite s nama po broju navijaca a lafo imaju 1000 godina postojanja a mi prije godinu poceli igrati ovu ligu.Dokazuju ljudi kako kao jedini klub zadnjih 100 godina u gradu imaju bolju posjetu od nas i to 1000 gledalaca po cemu :urnebes: Sto se tice stadiona,gradski stadion je vlasnistvo i vas i nas znaci da smo na istom osim sto mi imamo i stadion u Simin Hanu,sto se tice financija smijesno je i porediti luzersku Slobodu s nama,autobus ne mogu ni poredit,klubske prostorije ne mogu ni poredit..Imate znaci oko 36 godina bestrofejnosti prednosti ispred nas s obzirom da smo mi kao Sloga nastali 1955 a vi 1919 godine. Ultra Fukare i velikan Sloboda :urnebes: :urnebes:

slika
Kad se samo sjetim ovog prskanja Fukara od strane siux-a :urnebes:
Zadnja izmjena: BosanacGorstak, dana/u 27 maj 2019, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 22:29

BosanacGorstak je napisao/la:Ma vidim da ste pravo glasni kad su odsutni navijaci Tuzle,ono se pravo okurazite a po gradu vam Beriz lijepi samarcine :urnebes:
S vremena na vrijeme vas Manijaci posamaraju u centru grada,malo vas ultrasi nagaze,malo horde zla,ono svi pomalo i ono dodje pisati o navijacima i Slobodi.

Najbolji primjer koliko ste grohnuli kao klub je cinjenica da se vi poredite s nama po broju navijaca a lafo imaju 1000 godina postojanja a mi prije godinu poceli igrati ovu ligu.Dokazuju ljudi kako kao jedini klub zadnjih 100 godina u gradu imaju bolju posjetu od nas i to 1000 gledalaca po cemu :urnebes: Sto se tice stadiona,gradski stadion je vlasnistvo i vas i nas znaci da smo na istom osim sto mi imamo i stadion u Simin Hanu,sto se tice financija smijesno je i porediti luzersku Slobodu s nama,autobus ne mogu ni poredit,klubske prostorije ne mogu ni poredit..Imate znaci oko 36 godina bestrofejnosti prednosti ispred nas s obzirom da smo mi kao Sloga nastali 1955 a vi 1919 godine. Ultra Fukare i velikan Sloboda :urnebes: :urnebes:
Ajzea sve si to dobro naucio sa forumskih prepiski i preko medija ali zasto vi niste dobili licencu? :mrgreen:

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 maj 2019, 22:34

Ajzea sve si to dobro naucio sa forumskih prepiski i preko medija ali zasto vi niste dobili licencu? :mrgreen:
Ako se ne varam Ajzea je bio navijac Zelje,bar pod tim nickom je pisao il sam nesto pogrijesio.
Al ne zamjeram ti,vjerovatno je legla dnevnica od Kozlica pa si cvrkno koju vise.Lahko je fukarama ubiti tugu za sto godina razocarenja,platis koje pice i radi sta hoces sa Slobodanke narednih 3-4 godine.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 22:38

BosanacGorstak je napisao/la:
Ako se ne varam Ajzea je bio navijac Zelje,bar pod tim nickom je pisao il sam nesto pogrijesio.
Al ne zamjeram ti,vjerovatno je legla dnevnica od Kozlica pa si cvrkno koju vise.Lahko je fukarama ubiti tugu za sto godina razocarenja,platis koje pice i radi sta hoces sa Slobodanke narednih 3-4 godine.
Na tvom mjestu bi meni bilo mrsko. Jedan profil za ovo, drugi za ono, treci za ono. Realno pogubio bih se.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 maj 2019, 22:44

Na tvom mjestu bi meni bilo mrsko. Jedan profil za ovo, drugi za ono, treci za ono. Realno pogubio bih se.
Realno jarane nemas ni jedan argument na ovo sto sam napisao pa si se uhvatio mog profila. :urnebes:
Lahko provjerljiva i historija mojih postova kao i moje pisanje o Zelji ako ga uopste ima.
Toliko je mrtva Sloboda interesantna nekom navijacu Zelje da ce se registrovati i 2 godine pratiti Tuzlu da bi kao krisom zajebavao Fukare :urnebes: Kazem ja glup-gluplji-fukara Tuzla :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 22:52

Ovog "tuzlaka" su toliko puta isprskali na temi Slobode da mi ga je cak i žao....piši druže ovdje slobodno...rastereti se u egzilu....a onda opet za godinu kad te tamo malo zaborave ti opet počnu pisat....pomalo i stidljivo...na daleko nema takvog Slobodasa kao ti....oni levati te samo ne kontaju....nesvaćen si
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 22:56

staragarda je napisao/la:Ovog "tuzlaka" su toliko puta isprskali na temi Slobode da mi ga je cak i žao....piši druže ovdje slobodno...rastereti se u egzilu....a onda opet za godinu kad te tamo malo zaborave ti opet počnu pisat....pomalo i stidljivo...na daleko nema takvog Slobodasa kao ti....oni levati te samo ne kontaju....nesvaćen si
Ne znam jel ima Slobodasa kao ja, znam da nema supka i ljudske nule kao sto si ti nadaleko.

Rekao sam ti niste vi toliko inteligentni da nekog isprskate, to sto ste levati koji su prodali svoj klub pa misle da su smijesni dok neko trosi pare i onda osjecate neku moc to je druga stvar. U ocima svakog postenog covjeka ste jadni.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 maj 2019, 23:03

staragarda je napisao/la:Ovog "tuzlaka" su toliko puta isprskali na temi Slobode da mi ga je cak i žao....piši druže ovdje slobodno...rastereti se u egzilu....a onda opet za godinu kad te tamo malo zaborave ti opet počnu pisat....pomalo i stidljivo...na daleko nema takvog Slobodasa kao ti....oni levati te samo ne kontaju....nesvaćen si
Da,nazvat cemo to neshvacenoscu.Pored svih mentalnih manjkavosti koje jedan clan Fukara ima.
Nije ni zamjerit,100 godina,36 500 dana,876 000 sati bez trofeja u bogatoj historiji kluba. :urnebes:
Jel uopste postoji neki slican sportski kolektiv u fudbalu :roll:
Il je covjek jednostavno izvisio kad su dijelili dnevnice pa sad ko uvrijedena mlada vodi bitku kao Don Kihot s onim koji su usicarili sta od onih nekoliko transi sto je Senad uplatio. :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 23:05

Ajzea ti si stvarno pukao, toliko si se zadao u ovo da si poceo koristiti i kalkulator. :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 23:08

Ne znam jel ima Slobodasa kao ja, znam da nema supka i ljudske nule kao sto si ti nadaleko.

Rekao sam ti niste vi toliko inteligentni da nekog isprskate, to sto ste levati koji su prodali svoj klub pa misle da su smijesni dok neko trosi pare i onda osjecate neku moc to je druga stvar. U ocima svakog postenog covjeka ste jadni.
Samo se oslobodi....samo piši...izbaci to iz sebe...nema te terapije ni tablete bolje od foruma....i sta je još bilo....pripovjedaj

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 27 maj 2019, 23:09

tuzlak1987 je napisao/la:[

Prodali svoj klub :urnebes:
A moj klub je kao bio Sloboda wtf..
Evo ti pasa moj kako izgleda prodaja kluba,vi apsulutno mozete biti primjer za sve nazadno u fudbalu u ovoj ligi :kafa:
Predsjednik Mujkanović je ispunio obećanje dato na početku sezone i cjelokupan prihod od prodatih ulaznica donirao navijačkoj grupi za potrebe njihovog uspješnijeg rada. Također, s ciljem uspješnije saradnje rad navijačke grupe je podržao dodatno donacijom u vrijednosti od 5000 KM koja će biti isplaćena u dva dijela.

Također, predsjednik tuzlanskog kluba je istakao važnost prisustva navijača navijačke grupe Fukare na tribinama na svim utakmicama na kojim će pružati podršku igračima.

Članovi navijačke grupe su istakli zadovoljstvo posjetom predsjednika, te na kraju dali podršku rukovodstvu kluba.
slika
Gledaj ovih zalosnih faca,vec kontaju koliko mogu paksova zavrsit da mogu uz doint i koju liniju po forumu prosipat ljubav prema Slobodi :mrgreen:
Njihova ljubav cijenu nema :guz:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2019, 23:10

Da,nazvat cemo to neshvacenoscu.Pored svih mentalnih manjkavosti koje jedan clan Fukara ima.
Nije ni zamjerit,100 godina,36 500 dana,876 000 sati bez trofeja u bogatoj historiji kluba. :urnebes:
Jel uopste postoji neki slican sportski kolektiv u fudbalu :roll:
Il je covjek jednostavno izvisio kad su dijelili dnevnice pa sad ko uvrijedena mlada vodi bitku kao Don Kihot s onim koji su usicarili sta od onih nekoliko transi sto je Senad uplatio. :kafa:
Kakve bolan transe...ovakve pavijane senco za bambucu kupovao...i to otvorenu :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 maj 2019, 23:12

"E moj pasa" ne prica se tako u Tuzli. ;)

A ovaj stariqrac jos uvijek misli da je u poziciji da nekog ismijava. Citav forum gleda njegovu sramotu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []