Zato sam ti i replicirao jer mislim da nisi trol, a niko te ne tjera da pišeš imena. Samo je neozbiljno razmišljanje da ovaj pišljivi forum ima toliko uticaja na tako važna dešavanja. Zamisli neko iz zrinjskog čita forum i kad su vidjeli da smo mi kontaktirali Mišića odmah poletili i oni da mu daju ponudu.. mislim ono razmišljanje za Nobela. Glavni izvor informacija sportsport forum.AlemC85 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 09:1513 godina sam na ovom forumu. Ti mi govoris da trolam? E pa vidi sta cu sad napisati. I da ne znam imena pojacanja, kako u klubu, tako I igrackih, a znam sve, evo iz principa necu nista pisati, samo cu citati sta se pise. Toliko od mene.
Trebaš ga shvatiti, čovjek dobio batine u prošlosti zbog pp.JimmyPage je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:19Zato sam ti i replicirao jer mislim da nisi trol, a niko te ne tjera da pišeš imena. Samo je neozbiljno razmišljanje da ovaj pišljivi forum ima toliko uticaja na tako važna dešavanja. Zamisli neko iz zrinjskog čita forum i kad su vidjeli da smo mi kontaktirali Mišića odmah poletili i oni da mu daju ponudu.. mislim ono razmišljanje za Nobela. Glavni izvor informacija sportsport forum.
Kako se pišu imena transparentno na drugim podforumima i nisam vidio da je ikad iko spomenuo takvu glupost da će im neko ukrast igrača jer se mlati i špekuliše o imenima. Čista paranoja.
Tako je, svaka čast na objektivnosti i razmišljanju. To što bi mi dali sve za Velež ne znači ništa profesionalnim fudbalerima. Mogu imati simpatije, ostalo je čisti interes. To što mi mislimo da je Velež najveći klub u državi ne znači njima ništa jer ne igraš Evropu i nisi interesantan.. Jedino što može imati impakt jeste da su plate redovne i da je klub uređen. Barem je bio.. a i to vidićemo.Cernica22 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 11:07Nema nista od kuknjave, nije stao svijet ako propadne Misic. Boga mi kao da smo Bayern pa nam se ne moze desiti da nas izradi igrac. Biznis je fudbal, sta boli k Petra Misica sta je obecao nama ako su mu ovi uletili s boljom ponudom. Oni su potrosna roba svi, cim se on vrti oko ove nase lige od kluba do kluba svjestan je i sam da ce tesko negdje vani pa daj da se sto vise para uzme ovdje. Na kraju krajeva cime da privucemo kvalitetnog igraca konkretno ove sezone u odnosu na medjugorce ili Sarajevo naprimjer gdje su jedni uzeli duplu krunu, drugi igraju europu i imaju vrhunske uslove.
Da su bila jos dva kola, raspisao bi se konkurs za zadnjeg veznog medju rajomMostarac45 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:36Otiso nam kondicionalni u zelju hvala bogu, nadam se da ce dovest sad nekoga strucnijeg od onoga
Ako neko vjeruje u to, zasto ne napravi fake pricu oko nekog igraca i prati situaciju.
I have bad news for youDirektorcic je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:49Samo nam Avdu nije povrijedio ove sezone, nekideee .
Nadam se samo da nece jos neka prespremna legenda kluba preuzeti funkciju kondicionog
Braca SkaljicOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 13:01I have bad news for youDirektorcic je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:49Samo nam Avdu nije povrijedio ove sezone, nekideee .
Nadam se samo da nece jos neka prespremna legenda kluba preuzeti funkciju kondicionog![]()
Džafić-BratićOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 13:01I have bad news for youDirektorcic je napisao/la: ↑12 jun 2023, 12:49Samo nam Avdu nije povrijedio ove sezone, nekideee .
Nadam se samo da nece jos neka prespremna legenda kluba preuzeti funkciju kondicionog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.