Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 01:09

Skrati i ne grudvaj se sam sa sobom.Romanija nije jos zabjeljila.
Kako rekoh ima jedan problemcic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 okt 2010, 01:12

Treba izbjegavati raspravu sa likovima koji te navuku na svoj teren a onda dobiju na iskustvo ;) Uživaj ;)

harishp je napisao/la: Pa zato Luxemburg napati svakog ali vecinom izgube.imaju rastrcane Bunjoze ali Terryjevce ni za lijeka.
nikad_izvini je napisao/la:
* Name: Mladen Kašćelan
* Position: Midfield
* Date of birth (age): 13/02/1983 (27)
* Country: Montenegro
* Club: Jagiellonia Białystok (Poland POL)
Bunoza, Wisla Krakow
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 14 okt 2010, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 okt 2010, 01:14

Cekajmo utakmice s Rumunima pa komentarisimo !
odigrali smo samo 3 utakmice ima jos sigurno i to je to
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 01:15

@nikad izvini mislis ''navuku te'',pa onda otresas usima.
Opet si u pravu. :mrgreen:
Problemcic i dalje ostaje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2010, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 okt 2010, 01:16

harishp je napisao/la:Skrati i ne grudvaj se sam sa sobom.Romanija nije jos zabjeljila.
volio bi da se Sule trgne kao i cijela repka i zabilježe sve trijumfe do kraja kvalifikacija (iako je to i više od nemogućeg) samo da se tvoje branjenje i cijela priča oko selektora na kraju isplati a uz to bi se konačno i plasirali na neko EP ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 okt 2010, 01:19

nikad_izvini je napisao/la:
harishp je napisao/la:Bunoza je u repci BIH i u mladoj i u seniorima pozvan.To se nesto preskocilo. :roll:
O kakvom ti prepisivanju zboris. :lol:
Djalovic ode na Evropsko mozda a mi kad ni sa Bracom,Baljicem,Barbarezom nismo mogli.Kako cemo tek sad.
Nije samo Djalovic,zaboravio si i na Janeze.
Koliko je igrao Bunoza ? Uporedi njegovo igranje i igranje svjetskog kloca Mravca. Pa čovjek je odronjen od kako igra za BiH. Ko je sjebo penal u Belgiji. Mravac sjebo. Ko se gubio ko abdest protiv Šveda i Švaba. Mravac. Ko starta protiv Albanije, Mravac starta. Ko je sjebo gol. Mravac + konj Hasagić sjebali gol. Cirkus. Jahića nema na mapi. Pa čovjek je magistar za Mravca. Čovjek je magistar za Pjenića na mjestu zadnjeg veznog igrača. Pjanić i Misimović NE MOGU igrati zajedno. Igra BiH je PROVALJENA. Igramo kroz sredinu, bez krila. Zatvori sredinu terena i ne stvaramo šanse. To je valjda svima jasno, osim Sušiću. Al ****, tako nam grah pao. Vama braniteljima i nama koji se nerviramo.
Ispadamo iz ovih kvalifikacija ko kruške nakon utakmice sa Rumunijom. Ako se ovako nastavi, a čini se da hoće, stavljam pare na Rumune. Ako se već nerviram, daj da zaradim. Na Francuzima sam zaradio. To nema veze sa patriotizmom. Sa realnošću itekako ima :mrgreen:

PS dječače, još fudbala moraš da pratiš da bi ozbiljno mogli pričati. Eto, poštujem, dokazao si koliko znaš :lol: A da se ipak grudvamo :lol: Preteško je ovo za tebe :mrgreen:
nikad_izvini nemoj se sikirat bez veze, HARISHP ima 15 godina. To smo već utvrdili!
A đe da znam?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 01:22

brazzo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Skrati i ne grudvaj se sam sa sobom.Romanija nije jos zabjeljila.
volio bi da se Sule trgne kao i cijela repka i zabilježe sve trijumfe do kraja kvalifikacija (iako je to i više od nemogućeg) samo da se tvoje branjenje i cijela priča oko selektora na kraju isplati a uz to bi se konačno i plasirali na neko EP ;)
Branjenje se zasniva iz razloga.
Sto ovaj nije ni sjeo na selektorsku klupu a ovakve price i pljuvanja su vec uveliko pocela.
Onda navode se drugi,koji ni u snu nebi sjeli na tu poziciju i jos milion nekih drugih sitnica.
u kojima smo majstori.
@Raz ba 12 a sa 11 zaigrao za pjetlove Mionice ti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 okt 2010, 01:27

harishp je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Branjenje se zasniva iz razloga.
Sto ovaj nije ni sjeo na selektorsku klupu a ovakve price i pljuvanja su vec uveliko pocela.
Onda navode se drugi,koji ni u snu nebi sjeli na tu poziciju i jos milion nekih drugih sitnica.
u kojima smo majstori.
@Raz ba 12 a sa 11 zaigrao za pjetlove Mionice ti.
pa dobro meni je u redu da imaš svoj stav, koliko god on bio čudan ili ne, ali prekucat makar 200 strana i braniti čovjeka zbog grešaka koje i slijepac može vidjeti je previše ali eto ti kažeš branjenje se zasniva iz razloga.Nezz samo koji je razlog u pitanju:roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 01:31

Pa kako rece@nikad izvini najgore je kad te neki navuku na svoj teren a jos u tome imaju iskustva i trebalo bi fakticki to izbjegavati.Ali,ali,ali
Ovo ako kontas dobro je,a ako ne ebiga onda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 14 okt 2010, 01:37

Prosto nevjerovatno...
Ne dao Bog da na ovom forumu postoji mjerač gluposti. Pa dragi Harise, tebe bi do sada administracija sportsport.ba tužila 8450 puta, jer bi svaki put "glupomjer" pukao na tvom postu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 01:39

neko_iz_mase je napisao/la:Prosto nevjerovatno...
Ne dao Bog da na ovom forumu postoji mjerač gluposti. Pa dragi Harise, tebe bi do sada administracija sportsport.ba tužila 8450 puta, jer bi svaki put "glupomjer" pukao na tvom postu.
Dobro muuuuuu rece.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 14 okt 2010, 01:41

Opet si upalio kompjuter a nisi popio terapiju :?: A hiljadu puta smo ti rekli: Harise, poslije večere ide plava tableta.
Al eto, očito je bojkotuješ radi boje.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 okt 2010, 01:43

Čuj muuu
hahaha :lol: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 01:46

Strauss je napisao/la:Čuj muuu
hahaha :lol: :mrgreen:
;) :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 14 okt 2010, 03:00

Luzeri, smjeniste li Papeta...yebote vi ko navijate da se smjeni, a mnogi bi plakali jer bi izgubili jedinu zabavu u zivotu :)
Nikad Izvini, pazi da se opet ne budes posipao pepelom kao za Ciru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 okt 2010, 03:05

Možel' neko usporedit prve 3 utakmice Papeta i prve 3 utakmice Ćire, Blaževića !?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 okt 2010, 04:12

Koliko vidim neko iz mase@, i nikad izvini@ se ubjedjuju sa Harishpahadjafhjaioh@ oko Susica..pa, kontam, znam da je ovaj zadnji onakav kakav jest, ali sto se oni, koji jako lijepo pisu inace s takvim profilom forumasa (izvinjenje forumasima, ipak i on participira u svemu ovome) ubjedjuju.

Haris je osoba koja ce na bilo koju tvrdnju odgovoriti kontrom, iz razloga sto ni on ne zna svoje stvarno misljenje..on je tu da ubije vrijeme, i to radi tako sto ce pisati postove koji, pored sto nemaju smisla, izgledati jako, jako lose napisano, u nekom poeticnom stilu (ovo "poeticno" je samo njemu znano).

Ponekad zna i nasmijati covjeka, jer se toliko uvali u taj svoj stil pisanja, da ne mozes da se ne nasmijes..a, pri tome covjek sebi postavi pitanje cemu se smije, da li je to njegov nacin razmisljanja, nacin zajebancije, ili 'pak nacin pisanja.

Covjece, napisi jedan post u kojem ces napisati konkretno sta mislis o Susicu, reprezentaciji, odnosu medju igracima, Savezu, drzavi, drustvu..i td.

Recimo, konkretno..ja mislim da je Susic jako, jako glup covjek, spor mentalno, da nema veze o taktici, da ne razumije moderan fudbal, da je prerano posenilio, da se jako slabo izrazava, da je mulac, da ne zna razgovarati s drugima jer mu je fond rijeci jako ogranicen, da misli da moze raditi u ovoj zemlji sta hoce, i koliko hoce jer je dosao iz svemirske Francuske.
Tu je jer je mislio da ima ekipu da ce mu oni sami donijeti karijeru u nekom dobrom klubu, ali je bio jako glup sto nije skontao da je ovo kolektivna igra u kojoj on slaze kockice, a da su jaki individualci samo dodatno olaksanje pri postizanju rezultata, i td, i td..

Sad ti Hara, lagano...sve suprotno!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 06:06

@Velezmostarnemojjebavatbuhakadsiporedcurtmananajvecikontras@ glup covjek koji je izabran za najboljeg igraca u zadnjih 50 godina u BIH.
Glup covjek koji je izabran za najboljeg igraca jednog PSG ikada od kad postoji.Glup covjek kojeg sve bivse zvijezde svijeta postuju kao covjeka i sportistu,dok za vas zna dedo,dajo,amidja i par jarana.
Glup covjek koji je za par mjeseci zaradjivao,sto ovdje cjeli forum nece za cjeli zivot.

E pa onda ko je tu glup a ko pametan.
Vise bi rekao da su glupi oni koji ga smatraju glupim.
Jedino ako vi ne smatrate glupanima sve one koji sjednu na to selektorsko mjesto. Da se ebe sa svakakvom sortom novinara,naroda i ostalih ebivjetara za nista.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 14 okt 2010, 07:08

manite se safeta i njegove teme nikad nismo imali losiju grupu a bogami ni losijeg trenara
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 okt 2010, 10:08

GunnerS je napisao/la:Možel' neko usporedit prve 3 utakmice Papeta i prve 3 utakmice Ćire, Blaževića !?
Ciro:

BiH - Bugarska 1-2
Spanija - BiH 1-0
BiH - Estonia 7-0 (!)

W 1/D 0/L 2

Pape:

BiH - Ghana 2-1
Svedska - BiH 4-2
Njemacka - BiH 3-1

W 1/D 0/L 2
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.