FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Ma nek navija ko želi, ali ovim mladim momcima treba dati podršku u svakom slučaju, oni će da se bore koliko mogu to je sigurno 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nikako mi se ne svidja ovo Zrnic majkemi nikako ..dobro mi znamo kako nas je lik karao kad je god zelio toHerLutwoII je napisao/la:Taj bi sastav za nas bio povoljan,ali naravno da nije priblizno istini.
Igrat ce puno jaci sastav,a inace navodno sudi Zrnic iz Zenice,a ko su pomocni?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zrnic je karao sve i jednu ekipu u ovoj drzavi, nadji koga nije
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
'LloriS je napisao/la:Zrnic je karao sve i jednu ekipu u ovoj drzavi, nadji koga nije
znas kakoje bilo kad je god Zrnic sudio to je uglavnom bilo protiv Sarajeva najcesce utakmice gdje je sudio nama ..a sjecam se tamo mozda da je bila 1996 nesto se ne sjecam kad nas je karao u Srebreniku i ebu mu nasi sa tribine djecu, rod porod

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- firefirefirely
- Kontakt:
Pa hajde mozda sad sluzi vama kao tad 'tim drugim'
Ma Sinisa iz jedne krasne porodice, poznajem mu ja roditelje, divni momci obojica sto neko rece

Ma Sinisa iz jedne krasne porodice, poznajem mu ja roditelje, divni momci obojica sto neko rece

Nije to taj Zrnic. Jesu neka familija, ali Sinisa je davno suspendovan od FIFA-e i UEFA-e. Ovdje se radi o Danijelu Zrnicu koji nerijetko dolazi maHmuran na utakmice.SaltCityAttack je napisao/la:'LloriS je napisao/la:Zrnic je karao sve i jednu ekipu u ovoj drzavi, nadji koga nije
znas kakoje bilo kad je god Zrnic sudio to je uglavnom bilo protiv Sarajeva najcesce utakmice gdje je sudio nama ..a sjecam se tamo mozda da je bila 1996 nesto se ne sjecam kad nas je karao u Srebreniku i ebu mu nasi sa tribine djecu, rod porod..i hajde nakon utakmice kuci se vracao i odem sa ovim Kisleim Osmanom u vinariju tadasnji restoran koji je slkuzio Slobodi gdje su se okupljali navijaci , igraci i td...kad ce ti tadasnji Avdicevic nasem Kiselom kaze nemojte sad psovat djecu kaze dpolazi nam Zrnic ovdje da vecera ..i ulazi on ima hrabrosti picka mu materina ..medjutim tad sam se recimo uvjerio da smo mi prodavali tekme i da je to znao i Zrnic koji je sluzio onima koji kupuju
....samo kazme nikako ne volim kad nam on sudi ali mi ytrazimo da nam sude oni najbolji da nas niko ne **** kako hoce i nadam se da ce suditi posteno ali ne sumnjam
A inace, u zadnjoj utakmici na Tusnju kad su igrali Sloboda i Radnicki sudio je upravo Danijel Zrnic i mogu ti reci da vam je valjao pravo (nije cist penal dosudio za nas, identicne prekrsaje na ivici kaznenog prostora "svirao" je samo Slobodi dok je u nasem slucaju zmirio itd, itd...).
[youtube][/youtube]
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Glavni teren će do utakmice bit u odličnom stanju, već sada jest 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Slažem se, samo moraš priznat da je i vama Pilav prošle sezone isto tako valjao kada smo igrali u Lukavcu,Zoom088 je napisao/la:Nije to taj Zrnic. Jesu neka familija, ali Sinisa je davno suspendovan od FIFA-e i UEFA-e. Ovdje se radi o Danijelu Zrnicu koji nerijetko dolazi maHmuran na utakmice.SaltCityAttack je napisao/la:'LloriS je napisao/la:Zrnic je karao sve i jednu ekipu u ovoj drzavi, nadji koga nije
znas kakoje bilo kad je god Zrnic sudio to je uglavnom bilo protiv Sarajeva najcesce utakmice gdje je sudio nama ..a sjecam se tamo mozda da je bila 1996 nesto se ne sjecam kad nas je karao u Srebreniku i ebu mu nasi sa tribine djecu, rod porod..i hajde nakon utakmice kuci se vracao i odem sa ovim Kisleim Osmanom u vinariju tadasnji restoran koji je slkuzio Slobodi gdje su se okupljali navijaci , igraci i td...kad ce ti tadasnji Avdicevic nasem Kiselom kaze nemojte sad psovat djecu kaze dpolazi nam Zrnic ovdje da vecera ..i ulazi on ima hrabrosti picka mu materina ..medjutim tad sam se recimo uvjerio da smo mi prodavali tekme i da je to znao i Zrnic koji je sluzio onima koji kupuju
....samo kazme nikako ne volim kad nam on sudi ali mi ytrazimo da nam sude oni najbolji da nas niko ne **** kako hoce i nadam se da ce suditi posteno ali ne sumnjam
A inace, u zadnjoj utakmici na Tusnju kad su igrali Sloboda i Radnicki sudio je upravo Danijel Zrnic i mogu ti reci da vam je valjao pravo (nije cist penal dosudio za nas, identicne prekrsaje na ivici kaznenog prostora "svirao" je samo Slobodi dok je u nasem slucaju zmirio itd, itd...).
[youtube][/youtube]
075
-
- Kontakt:
Ma ko god da je sudija, tanki smo ko kupusna liska sa ovom ekipom koja će da igra, velika šteta za povrede i kartone naših bitnih igrača 

pored navedenih ne igra ni Ikanovic koji je cini mi se dobio crveni portiv Mladosti
ako svi ovi ne budu igrali a pogotovo mislim na Jogeta, Lugija, Gigu, Juku (koji cine kustur tima) tesko da cete nesto napraviti 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Tako je dva žuta kartona je Eldar Ikanović dobio protiv Mladosti nema ni njega u nedjelju, ali mislim da će naši mladi momci ostaviti srce na terenu, kad krenemo redom, golman Baščelić je bio najbolji golman zimske lige u malom fudbalu, i glavom čak odbranio 2 penala, u odbrani Huko bio najbolji štoper Druge lige TK, mladi Mujagić najbolji junior TK, Ostojić prošao školu Slobode, Halilagić imao kratku epizodu u Mađarskoj, Junuzović najbolji igrač drugoligaša Mladosti iz Puračića kao takav došao nama, dao gol prošlu utakmicu protiv Mladosti (inače to mu je prvi u posljednih 28 utakmica), ovako kad se pogleda, mislim da se nećemo obrukati, borit ćemo se, dat im podršku pa šta budefukaratz je napisao/la:pored navedenih ne igra ni Ikanovic koji je cini mi se dobio crveni portiv Mladostiako svi ovi ne budu igrali a pogotovo mislim na Jogeta, Lugija, Gigu, Juku (koji cine kustur tima) tesko da cete nesto napraviti

Joge kaze da igra sigurno i da nema povrijedjenih kod vas , ne znam ko vam siri ove dezinformacije !!!!???
Svi su ovi "povrijeđeni" ,tako da ne igrajuRUDARSKA2 je napisao/la:Joge kaze da igra sigurno i da nema povrijedjenih kod vas , ne znam ko vam siri ove dezinformacije !!!!???

+ neki ne mogu igrati zbog kartona

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Laže te, star čovjek a laže vidiš ti to, ne valja mu toRUDARSKA2 je napisao/la:Joge kaze da igra sigurno i da nema povrijedjenih kod vas , ne znam ko vam siri ove dezinformacije !!!!???

- SaltCityAttack
- Kontakt:
RUDARSKA2 je napisao/la:Joge kaze da igra sigurno i da nema povrijedjenih kod vas , ne znam ko vam siri ove dezinformacije !!!!???
Igraju svi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kolike su vam cijene ulaznica ?
-
- Kontakt:
Ako si čitao juče što je predsjednik UO Radnički rekao onda znaš da je ulaznica na utakmicu za sve tribine 5 maraka (Istok, Zapad, Jug, Sjever za goste)terabajt je napisao/la:Kolike su vam cijene ulaznica ?
Darko Vojvodić o utakmici sa Slobodom: Navijače pozivam na fer i korektno navijanje
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
da nije malo skupo to 5 maraka ulaznica...hajde za ove sjedece tribine i nekako al brate za ove betonske,stojece...mislimsamolukavac je napisao/la:Ako si čitao juče što je predsjednik UO Radnički rekao onda znaš da je ulaznica na utakmicu za sve tribine 5 maraka (Istok, Zapad, Jug, Sjever za goste)terabajt je napisao/la:Kolike su vam cijene ulaznica ?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.