Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Drago mi je za Nadarevića, več sam nekoliko puta pisao na ovoj temi o njemu i momak je stvarno odličan igrač i bilo bi red da ga Pape pozove protiv Slovenije. I ako znam da će me sada mnogi napasti moram reci da je Nadarević u najmanju ruku jednako kvalitetan kao Janković koji će mu sada biti konkurent.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Polako, treba sacekati prvenstveni mec genoe sa interom pa da onda vidimo..inter je vrsajevica digao u visine..i dan danas su mi u glavi njegovi lucidni potezi iz tog meca..bhsport je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/enis-na ... nove/96404
evo novog reprezentativca![]()
Ajde Pape djeluj, covjek ima BH pasoš i zovi ga za Sloveniju. Šta je sada prepreka?!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jel GEnova u Seriji A ?? Enis Nadarević ima 25 godina, te igra na poziciji napadača. Karijeru je počeo u cazinskoj Krajini, a u ekipu Genove stigao je iz Varesea. Ranije u svojoj karijeri je igrao za cazinsku Krajinu.
U Varesseu je od 2008. godine ubilježio 66 nastupa.
Tokom sezone 2009/2010 Boravio je i na posudbi u Sanviteseu za koji je odigrao 56 utakmica u kojim je postigao i 30 golova, prenose italijnski mediji.
Tokom sezone 2009/2010 Boravio je i na posudbi u Sanviteseu za koji je odigrao 56 utakmica u kojim je postigao i 30 golova, prenose italijnski mediji.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape Nadarevica prati vec duze vrijeme, tako da ne sumnjam u to ako se prilagodi u Genovi da ce dobiti poziv
.
Slomi se prateci ih kao i ostale potencijalne reprezentativce..... Na popisu za Sloveniju ce ih biti cijelih 0 ili mozda jedino Nadarevic, al' cisto iz razloga jer je ovaj presao u Seriu A, al' zato ce tu biti mjesta za igrace iz Zanzibarske Segunde, ove nase Premier League i igraca iz hrvatske gerilske lige.....Goalgetter je napisao/la:Pape Nadarevica prati vec duze vrijeme, tako da ne sumnjam u to ako se prilagodi u Genovi da ce dobiti poziv.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Necu da bacam nikakve ''bombe'' ili nesto, znam nekoga ko je u direktnom kontaktu sa njim, i nije bas tako kako se sve cini
. Ugl. posmatrao ga je Susic.
Jeste Genova u Seriji. Nadarević je polivalentan igrač, može igrati u napadu po ljevom (gdje je najbolji) i po desnom krilu pa čak je nekada igrao i ljevog beka. A posebno treba obratit pažnju na to da je momak pravi borac jer je u karijeri išao korak po korak kao što si ti napisao, od krajine, preko serie C i B u seriju A (nešto slično kao Zukanović).zgembo89 je napisao/la:Jel GEnova u Seriji A ?? Enis Nadarević ima 25 godina, te igra na poziciji napadača. Karijeru je počeo u cazinskoj Krajini, a u ekipu Genove stigao je iz Varesea. Ranije u svojoj karijeri je igrao za cazinsku Krajinu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hypnose je napisao/la:Zasto pozivati nadarevica, ne treba nam..... Kad Teletini nije tad trebao, a jeste, jer su nam na klupi vanzemaljci od kojeg se ne zna ko je gori (jedina istinska klasa Svraka)........
A sad Mazlum ce ga pozvati jer je presao u Seriu A i vise nije drugoligaski igrac i onda ce ovdje kruziti prica Papek ga otkrio...... Frajer vec godinu-dvije jedan od najboljih igraca, al' je zato zvao dr. drugoligaskog igraca, zapravo zove ga redovno..... Igraca iz Tanzanske 2. divizije okrug C........
Nek' si ti na avatar okacio toga sto je za sekundu, zahvaljujuci vezama, izbjegao zatvor, znaci jednog kriminalca. Ove tvoje uvrede na racun Susica zato vise govore o tebi nego o njemu.
Imas nesto protiv najboljeg mladog trenera svijeta...calcio je napisao/la:Hypnose je napisao/la:Zasto pozivati nadarevica, ne treba nam..... Kad Teletini nije tad trebao, a jeste, jer su nam na klupi vanzemaljci od kojeg se ne zna ko je gori (jedina istinska klasa Svraka)........
A sad Mazlum ce ga pozvati jer je presao u Seriu A i vise nije drugoligaski igrac i onda ce ovdje kruziti prica Papek ga otkrio...... Frajer vec godinu-dvije jedan od najboljih igraca, al' je zato zvao dr. drugoligaskog igraca, zapravo zove ga redovno..... Igraca iz Tanzanske 2. divizije okrug C........
Nek' si ti na avatar okacio toga sto je za sekundu, zahvaljujuci vezama, izbjegao zatvor, znaci jednog kriminalca. Ove tvoje uvrede na racun Susica zato vise govore o tebi nego o njemu.
O njemu, Susicu, se i nema sta govoriti jer je sve receno, a vise onoga loseg, jer mu to vise stoji i prilici, s obzirom kako se ''iskazao'' u svemu.....
Pih, jos jedan Teletinoljubac...... Nakon dezurnih, prije svega haris-exporta, emira i leitea i sl.....
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto se uopste raspravljate sa ovim likom pa njemu je Svraka klasa. Dosta o njegovom fudbalskom znanju.
Celik!3,2,2.
Ja kad stavim ovoAllGunsBlazing je napisao/la:Sto se uopste raspravljate sa ovim likom pa njemu je Svraka klasa. Dosta o njegovom fudbalskom znanju.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne baziram se na samo jednom postu, i da nisam znao da se intelektualni nivo pojedinca moze mjeriti jednim postom na sportskom forumu..
Celik!3,2,2.
Hypnose je napisao/la: hrvatske gerilske lige
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jel igra miralem protiv intera???
Neće, zbog crvenog, koliko sam ja upoznat.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nista pametno za procitati
cekaj zar nije protiv palerma taj crveni odradio?zizu1991 je napisao/la:Neće, zbog crvenog, koliko sam ja upoznat.
Ovo je onaj bivsi Nikad izvini ili tako nesto,koji se ofirao da je specijalna policijaHypnose je napisao/la:Imas nesto protiv najboljeg mladog trenera svijeta...calcio je napisao/la:Hypnose je napisao/la:Zasto pozivati nadarevica, ne treba nam..... Kad Teletini nije tad trebao, a jeste, jer su nam na klupi vanzemaljci od kojeg se ne zna ko je gori (jedina istinska klasa Svraka)........
Nek' si ti na avatar okacio toga sto je za sekundu, zahvaljujuci vezama, izbjegao zatvor, znaci jednog kriminalca. Ove tvoje uvrede na racun Susica zato vise govore o tebi nego o njemu.![]()
.
O njemu, Susicu, se i nema sta govoriti jer je sve receno, a vise onoga loseg, jer mu to vise stoji i prilici, s obzirom kako se ''iskazao'' u svemu.....
Pih, jos jedan Teletinoljubac...... Nakon dezurnih, prije svega haris-exporta, emira i leitea i sl.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne, ne, ne..... nikad_izvini je samo Zelju podrzavao i navijao (i nesto ne vjerujem da je on puno pisao na ovoj temi, al' hajd'), a ja ipak simpatisem i Juve...... I sa njim sam se milion puta ''zakacio'' na temi Zelje povodom igraca, jer sam ja jedan od rijetkih sa te teme da podrzavam odlazak igraca sto prije iz ove nase Lige, pa posto poto, bez obzira sto bi ja volio da Zeljo zaradi..... A on je bio najzucniji u tim raspravama.....
Ja sam jedan dr., koji je prije manje pisao na ovoj temi, zapravo i nikako jer nisam ni imao razloga, s obzirom da je Ciro radio fantastican posao, sto se svega tice, osim dijela koji se tice njegovog cirkusantskog ponasanja...... Zapravo poceo sam pisati od trenutka kad se ovaj selektorcina poceo prosipati i one nebuloze govoriti o novim igracima, a pogotovo o aferi ''Pasosi'', a sto se tice igre, ja ovom zamjeram jedino guranje Zahirovica i ostalih pacijenata, i to ono ofirno guranje, jer ima dosta boljih igraca od tih, a uostalom igra mu i ne moze manjkati, jer ima najbolji sastav i najslabije protivnike, od svih dosad selektora, al' to je ipak njegova sreca i njegova nafaka......
Ja sam jedan dr., koji je prije manje pisao na ovoj temi, zapravo i nikako jer nisam ni imao razloga, s obzirom da je Ciro radio fantastican posao, sto se svega tice, osim dijela koji se tice njegovog cirkusantskog ponasanja...... Zapravo poceo sam pisati od trenutka kad se ovaj selektorcina poceo prosipati i one nebuloze govoriti o novim igracima, a pogotovo o aferi ''Pasosi'', a sto se tice igre, ja ovom zamjeram jedino guranje Zahirovica i ostalih pacijenata, i to ono ofirno guranje, jer ima dosta boljih igraca od tih, a uostalom igra mu i ne moze manjkati, jer ima najbolji sastav i najslabije protivnike, od svih dosad selektora, al' to je ipak njegova sreca i njegova nafaka......
Sta kazu ovi na reprezentacija-ba da su Kolasinac,Hajrovic (mladji) i Seferovic se oglusili na pozive iz Saveza 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Benko123, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, D97, ebi46, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HalaMadrid, kakarut, random11, Sheyi, Zglavkar i 74 gosta.