Super, taman da mogu gledati ako bude prenosa.neno#4 je napisao/la:Igraju u 19:00 sati protiv domacina. Mene raduje jedna druga stvar. Nakon vrlo loseg pocetka sezone, Imran Polutak je poceo sjajno da igra u posljednje vrijeme..Dvocifren je stalno, valorizacija ide preko 20 indexnih poena..
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Izgleda da je ova mlada rep. Latvije strasna, evo gledam ih protiv Rusa, u 3/4 trenutni rezultat je 62:21 za Latvijce.
ulazu puno u mlade kosarkase, njima je kosarka postao sport broj 1 u zemljimrsic07 je napisao/la:Izgleda da je ova mlada rep. Latvije strasna, evo gledam ih protiv Rusa, u 3/4 trenutni rezultat je 62:21 za Latvijce.
pa njima i litvaniji je uvijek i bilaChstal je napisao/la:ulazu puno u mlade kosarkase, njima je kosarka postao sport broj 1 u zemljimrsic07 je napisao/la:Izgleda da je ova mlada rep. Latvije strasna, evo gledam ih protiv Rusa, u 3/4 trenutni rezultat je 62:21 za Latvijce.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Tacno, ali latvija sad ulaze sve u mladje selekcije. Iznosi su ogromni, klubovi dobijaju novac za svakog reprezentativca od saveza kako bi jos vise radili.nerminh74 je napisao/la:pa njima i litvaniji je uvijek i bilaChstal je napisao/la:ulazu puno u mlade kosarkase, njima je kosarka postao sport broj 1 u zemljimrsic07 je napisao/la:Izgleda da je ova mlada rep. Latvije strasna, evo gledam ih protiv Rusa, u 3/4 trenutni rezultat je 62:21 za Latvijce.
-
- Kontakt:
ma jok ba. naši su dno dna razočarali skroz. Pogotovo Hala koji nije uspio za vrijeme višednevnih priprema uigrati ekipu. Ovo je odron kod nas. Ako izvučemo jednog igrača puna šaka brade:)mrsic07 je napisao/la:Izgleda da je ova mlada rep. Latvije strasna, evo gledam ih protiv Rusa, u 3/4 trenutni rezultat je 62:21 za Latvijce.
Naravno da sam ironičan. Samo opušteno. Dobra je naša ekipica još kad svi budu tu i kad prođu pripreme bit će to dobro.
zaboljisportuBiH je napisao/la:ma jok ba. naši su dno dna razočarali skroz. Pogotovo Hala koji nije uspio za vrijeme višednevnih priprema uigrati ekipu. Ovo je odron kod nas. Ako izvučemo jednog igrača puna šaka brade:)mrsic07 je napisao/la:Izgleda da je ova mlada rep. Latvije strasna, evo gledam ih protiv Rusa, u 3/4 trenutni rezultat je 62:21 za Latvijce.
Naravno da sam ironičan. Samo opušteno. Dobra je naša ekipica još kad svi budu tu i kad prođu pripreme bit će to dobro.
Mene samo zanima, ko jos nedostaje ovoj repci?
A sad se vratite na ono sto sam pricao protiv Latvije. Oni su uvijek imali talenta, sad ulazu mnogo novca i dobijete ovo sto dobijete..A bice sve bolji i bolji..Nisu nasi losi, a ovaj turnir ce im odlicno doci...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:A sad se vratite na ono sto sam pricao protiv Latvije. Oni su uvijek imali talenta, sad ulazu mnogo novca i dobijete ovo sto dobijete..A bice sve bolji i bolji..Nisu nasi losi, a ovaj turnir ce im odlicno doci...
Koliko je latvija dobila Rusiju ?
cuj nisu nasi losi a izgubili sa 40 poenaneno#4 je napisao/la:A sad se vratite na ono sto sam pricao protiv Latvije. Oni su uvijek imali talenta, sad ulazu mnogo novca i dobijete ovo sto dobijete..A bice sve bolji i bolji..Nisu nasi losi, a ovaj turnir ce im odlicno doci...

28 razlike na kraju, ali je Latvija imala i 40+.Gavijalov je napisao/la:neno#4 je napisao/la:A sad se vratite na ono sto sam pricao protiv Latvije. Oni su uvijek imali talenta, sad ulazu mnogo novca i dobijete ovo sto dobijete..A bice sve bolji i bolji..Nisu nasi losi, a ovaj turnir ce im odlicno doci...
Koliko je latvija dobila Rusiju ?
Tarik91 je napisao/la:cuj nisu nasi losi a izgubili sa 40 poenaneno#4 je napisao/la:A sad se vratite na ono sto sam pricao protiv Latvije. Oni su uvijek imali talenta, sad ulazu mnogo novca i dobijete ovo sto dobijete..A bice sve bolji i bolji..Nisu nasi losi, a ovaj turnir ce im odlicno doci...Nadam se da ovi igraci iz vana da su tolikvo dobri kolikvo se kaze.Mislim na spanca i ostale dijasporce.

Da ti odgovorim u tvom stilu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- storm_raider
- Kontakt:
Eh Dronjic... najveci talenat kojeg sam ja ikada uzivo gledao... Propao najvise zbog Mensura Bajramovica i njegove "strucne procjene" da je previse nizak za kosarku, cak i nakon sto je jednim driblingom "slomio" zglob Sinisi Kovacevicu. Imao je tada tek 17godina, a windmille i 360 zakucavao iz sale, sa svojih 184 cm. Sut besprijekoran. Taj mali je bio nas najveci poslijeratni talenat i Gordicev kolega iz prve kadetske reprezentacije ikada sastavljene. Ja se cesto najezim kada se sjetim tog malca i kada pomislim sta je od njega moglo biti.edinjo-bih je napisao/la:propao je prvi njego tadasnji suigrac igor vreca, pa damir dronjic, pa majstoric itdGavijalov je napisao/la:Evo dokaza za ovo što sam pisao da je Gordić jedan od naših vrhunskih igrača. Pobijedio je euroligaša Olimpiju uz valorizaciju 28. To ne može osrednji igrač.
A njegova karijera je plod sretnih okolnosti, ne sistemoskog rada. Koliko nam je "Gordića" propalo i sada konobarišu po BiH za 400 KM:
Bio je tu i Vreca i mnogi drugi, ali eto...
Sport je lijek za tijelo i duh.
http://www.tbftv.org/CanliYayin/10379/c ... na-turkiye" onclick="window.open(this.href);return false;
izgubiti cemo i ovu utakmicu.
izgubiti cemo i ovu utakmicu.
Bravo za Labusa lijepo razigrava..
Ko je ovaj igrac s brojem 5 ( kod nas), odlican je momak i stvarno igra smireno, razigrava igrace.. Musa je takodjer dobar.
P.S. imal kakav link da vidim statistiku, zanimaju me skokovi i izgubljene
broj 5 je luka labuz.mrsic07 je napisao/la:Ko je ovaj igrac s brojem 5 ( kod nas), odlican je momak i stvarno igra smireno, razigrava igrace.. Musa je takodjer dobar.
evo statistike sa brojevima igraca:
http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/d ... =undefined" onclick="window.open(this.href);return false;
http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/d ... =undefined" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Je l' vi to gledate live stream ?
Ako da, moze link?
Ako da, moze link?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
evo i stream, sad je upravo poluvrijeme
http://www.tbftv.org/CanliYayin/10379/c ... na-turkiye" onclick="window.open(this.href);return false;
ukljucio tek prije 3 minute, nisam stigao ranije, tako neznam kako smo igrali, ali po rezultatu dijeluje dobro
ukljucio tek prije 3 minute, nisam stigao ranije, tako neznam kako smo igrali, ali po rezultatu dijeluje dobro
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 03 feb 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.