našu, Kuruze, našuKuruz je napisao/la:Ovaj mali Fedor Predragović je veliki talenat i imate sreće što igra za vašu reprezentaciju.
Trenutno je medju najboljim strelcima omladinske lige.
Prošle godine na internacionalnom turniru u Novom sadu je izabran za najboljeg igrača te je Vojvodina poslala odma ponudu za njega ali kako ima važeći ugovor sa Borcem još 3 godine ništa od toga.
Ako samo ovako nastavi biće bolji i od Bilbije i Grahovca.
Što se tiče ovog Stefana Savića,ništa posebno samo što je žilav,borben...
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
Šta bi ja kao rodjeni Srbijanac koji je trenutno nastanjen u Banja luci trebao navijati za Bosnu ? Ma daj molim te.
Svako sebi bira put..
Svako sebi bira put..
Fedora ozbiljno prati Crvena zvezda.Kuruz je napisao/la:Ovaj mali Fedor Predragović je veliki talenat i imate sreće što igra za vašu reprezentaciju.
Prošle godine na internacionalnom turniru u Novom sadu je izabran za najboljeg igrača te je Vojvodina poslala odma ponudu za njega ali kako ima važeći ugovor sa Borcem još 3 godine ništa od toga.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I mali Ožegović što je sad u Zvezdi je isto iz naše škole samo što naši levati nisu znali zadržati i kasnije uzeti dobre pare za njega..
Da ne pričam o Zakariću koji je proglašen kao veliki promašaj kluba a na kraju završi ni manje ni više nego u Dinamu i to na 5 godina.
Da ne pričam o Zakariću koji je proglašen kao veliki promašaj kluba a na kraju završi ni manje ni više nego u Dinamu i to na 5 godina.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ti si srbijanac, koliko sam ja kazastanac, 100% al' eto, nek' ti bude na voljuKuruz je napisao/la:Šta bi ja kao rodjeni Srbijanac koji je trenutno nastanjen u Banja luci trebao navijati za Bosnu ? Ma daj molim te.
Svako sebi bira put..

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zasto bi igrao za Srbiju,koja je trenutno miljama iza BIH? Prosla su vremena,kada su oni imali jacu reprezentaciju,mi smo trenutno hit,zato smo i privlacni za mnoge igrace,za razliku od prije.JTS je napisao/la:Ovaj Andrej je skroz oprezan malacNe možeš mu naći ništa na profilu, a što bi ga "povezalo" sa BiH ili Srbijom. Jedino što je lajkao Novaka Đokovića. Za nadati se da neće poći za Srbiju, al' daj Bože.
Andrej ce se odazvati Karacicu,jer je ipak kvalitet presudan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Samo što sve mlade reprezentacije Srbije počevši od U 16 DO U 20 su izborile i maltene svake godine izbore da budu na završnim takmičenjima Evropskih i Svetskih prvenstava a Bosna je ma koliko vi to poricali još od tog daleko.
Jednostavno su u Srbiji još bolji uslovi za mlade fudbalere nego što je to ovde.
Jednostavno su u Srbiji još bolji uslovi za mlade fudbalere nego što je to ovde.
Jadna mu je majka.Devil je napisao/la:Fedora ozbiljno prati Crvena zvezda.Kuruz je napisao/la:Ovaj mali Fedor Predragović je veliki talenat i imate sreće što igra za vašu reprezentaciju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Sto jes jesKuruz je napisao/la:Samo što sve mlade reprezentacije Srbije počevši od U 16 DO U 20 su izborile i maltene svake godine izbore da budu na završnim takmičenjima Evropskih i Svetskih prvenstava a Bosna je ma koliko vi to poricali još od tog daleko.

Ali nije to sve ni do uslova . Imate neke " igrace " koji sa 18 godina zaigraju za prvi tim neke PL ekipe i dignu se u nebesa , ja zvijezda , ja ovo - ono , i tako ih vecina propane

Upravo zato me interesuje Semir Đip , gdje on , šta je sa njim . Znam da je bio jedan od talentovanijih igrača u Željinom omladinskom pogonu , trebao u Sampdoriju ići i odjednom tišina , nit' se zna gdje , nit' igra li ?
Ma pusti ti mlade, uvijek ce se gledati seniorska selekcija,a tu je BIH trenutno pojam za Srbiju. A ne vidim da su i mlade selekcije toliko lose u BIH, U17 izborile glavne kvalifikacije za EP, U21 bila nadomak baraza protiv Njemcke igrali 4-4 u poslijednjoj utakmici,tako da nije to bas tolika razlika.Kuruz je napisao/la:Samo što sve mlade reprezentacije Srbije počevši od U 16 DO U 20 su izborile i maltene svake godine izbore da budu na završnim takmičenjima Evropskih i Svetskih prvenstava a Bosna je ma koliko vi to poricali još od tog daleko.
Kao sto rekoh,uvijek se gleda seniorska selekcija . A igraci poput Dzeke,Pjanica,Spahica,Lulica,Begovica,Ibisevica,Salihovica,Stevanovica(kojem je ovo vjerovatno i poslijednja sezona u Vojvodini) nikog nece ostaviti ravnodusnim.Svi se oni prate i njihov uspjeh.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ma uredu to svaka čast što se krenulo raditi dobro al još Bosna mora jesti pure da bi dostigla rezultate Srbije i igrače kakve je Srbija imala i ima..
Eto da ne ispadne da branim samo svoje Hrvatska je trenutno i za vas i za Srbiju pojam.
Eto da ne ispadne da branim samo svoje Hrvatska je trenutno i za vas i za Srbiju pojam.
-
- Kontakt:
Taj mali Ismar je talent kakvog dugo nismo imali imam rodjaka u USA i gledao ga par puta i kaze da ce to biti igracina e sad dok ne vidimo na terenu ne vjerujem ni rodjakuJTS je napisao/la:Ovaj Renato Gojković (stoper) iz Slobode je vrlo dobro odigrao za prvi tim otkako je debitovao. Mislim da bi moglo biti nešto od njega. Kao što reče momak gore, biti će da je ovo Ismar Tandir, a ne Almir Tandić. Za momka su rekli kao da je talenat, bio je u kampu Chelseaja. A i Jirži Plišek je rekao da je veliki talenat. Tada je Tandir odradio nekoliko treninga sa ekipom Sarajeva.
Sve u svemu, lijepo je vidjeti da se pozivaju momci koji nastupaju za klubove iz inostranstva (Milan, Lokomotiv, Red Bull). Nadam se da će ih biti još. Neka pozovu Ermina Bešića (golman), momak par godina trubi kako želi igrati za BiH.

izvini, mislio sam kad si rekao ''iz naše škole'' da si iz BL, al u stvari šta ima veze, nek i ova bude tvojaKuruz je napisao/la:Šta bi ja kao rodjeni Srbijanac koji je trenutno nastanjen u Banja luci trebao navijati za Bosnu ? Ma daj molim te.
Svako sebi bira put..

Problem je što su skoro svi nabrojani igrači prošli omladinske škole klubova iz inostranstva. Ako se kod nas i dalje bude ovako "radilo" na infrastrukturi i sa mladima, kad-tad ćemo doći na nivo Albanije, jer će presušiti fudbalski izvori u dijaspori, odnosno mi više nećemo piti s tih izvora.emir79 je napisao/la:Ma pusti ti mlade, uvijek ce se gledati seniorska selekcija,a tu je BIH trenutno pojam za Srbiju. A ne vidim da su i mlade selekcije toliko lose u BIH, U17 izborile glavne kvalifikacije za EP, U21 bila nadomak baraza protiv Njemcke igrali 4-4 u poslijednjoj utakmici,tako da nije to bas tolika razlika.Kuruz je napisao/la:Samo što sve mlade reprezentacije Srbije počevši od U 16 DO U 20 su izborile i maltene svake godine izbore da budu na završnim takmičenjima Evropskih i Svetskih prvenstava a Bosna je ma koliko vi to poricali još od tog daleko.
Kao sto rekoh,uvijek se gleda seniorska selekcija . A igraci poput Dzeke,Pjanica,Spahica,Lulica,Begovica,Ibisevica,Salihovica,Stevanovica(kojem je ovo vjerovatno i poslijednja sezona u Vojvodini) nikog nece ostaviti ravnodusnim.Svi se oni prate i njihov uspjeh.
Škole fudbala, infrastruktura i sam rad sa mladima u Srbiji su drugi svijet za nas.
@bavarian_bk, Đip propap upravo iz tih razloga koje si napisao, sad je valjda u Radniku iz Hadžića.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ismar je novi dijamantkinder_jaje je napisao/la:Taj mali Ismar je talent kakvog dugo nismo imali imam rodjaka u USA i gledao ga par puta i kaze da ce to biti igracina e sad dok ne vidimo na terenu ne vjerujem ni rodjakuJTS je napisao/la:Ovaj Renato Gojković (stoper) iz Slobode je vrlo dobro odigrao za prvi tim otkako je debitovao. Mislim da bi moglo biti nešto od njega. Kao što reče momak gore, biti će da je ovo Ismar Tandir, a ne Almir Tandić. Za momka su rekli kao da je talenat, bio je u kampu Chelseaja. A i Jirži Plišek je rekao da je veliki talenat. Tada je Tandir odradio nekoliko treninga sa ekipom Sarajeva.
Sve u svemu, lijepo je vidjeti da se pozivaju momci koji nastupaju za klubove iz inostranstva (Milan, Lokomotiv, Red Bull). Nadam se da će ih biti još. Neka pozovu Ermina Bešića (golman), momak par godina trubi kako želi igrati za BiH.

dva dijamanta

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Bah,Amerika.
Pitanje je veliko koliko talenti iz njihovih akademija vrijede naspram europskih i da li je on uopće bolji od igrača iz mlađih selekcija iz naših klubova.
Pitanje je veliko koliko talenti iz njihovih akademija vrijede naspram europskih i da li je on uopće bolji od igrača iz mlađih selekcija iz naših klubova.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
evo poruka za ove nase slovence sve, a i za ostale što igraju za druge reprezentacije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bah, Amerika. Bah, Ibisevic.Dylan Dog je napisao/la:Bah,Amerika.
Svi su zasluzni za Vedadov uspeh,al' bas da su Amerika i americke akademije to ne bih smeo da tvrdim.criscito je napisao/la:Bah, Amerika. Bah, Ibisevic.Dylan Dog je napisao/la:Bah,Amerika.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.