Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Bgm Sasa Vugdalic ode u Cavse, ovu priliku Nurkic ne smije propusiti. Samo naprijed Juka!

imali iko da mogu gledat stranicu sa sopcast linkovima za mobitel

+1bianconer je napisao/la:imali iko da mogu gledat stranicu sa sopcast linkovima za mobitel![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zvanično: Timofey Mozgov traded to Cleveland!
Eto raja sve je gotovo Juka brate otvara ti se prostor za još više minuta i igre

Eto raja sve je gotovo Juka brate otvara ti se prostor za još više minuta i igre
Noel ce imati karijeru kao DeAndre Jordan (u najboljem slucaju)
dok Juka ima potencijala za mnogo vise
dok Juka ima potencijala za mnogo vise
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Noel ce vjerovatno i biti 4-ka povratkom Embiida u sastav iduce sezone...samo ne znam gdje ce uklopiti Sarica koji kroz karijeru igra na 4-ci...mozda ce Dario na 3-ku, samo nema neki sutguillermo je napisao/la:Juka bi otpuho Noela pod kosem jer je dosta fizicki jaci.Sigurno bi bio izblokiran par puta radi velikih i brzih ruku Noela, no Noel u fizickom smislu ne moze parirati jacim centrima jer ima tijelo 4.Medusobni dueli ce to pokazati.
Ma kakav crni Noel pustite to nas Juka veceras prvi put starta u NBA karijeri
30 min. 22 poena, 15 skokova, 6 blokada, 2 asistencije , 3 ukradene, 1 izgubljena, 3 licne

30 min. 22 poena, 15 skokova, 6 blokada, 2 asistencije , 3 ukradene, 1 izgubljena, 3 licne
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dario ni u snovima ne moze biti 4-ka u NBA, morat ce se potrudit da popravi sut ako hoce da uspije u NBA.mercurial je napisao/la:Noel ce vjerovatno i biti 4-ka povratkom Embiida u sastav iduce sezone...samo ne znam gdje ce uklopiti Sarica koji kroz karijeru igra na 4-ci...mozda ce Dario na 3-ku, samo nema neki sutguillermo je napisao/la:Juka bi otpuho Noela pod kosem jer je dosta fizicki jaci.Sigurno bi bio izblokiran par puta radi velikih i brzih ruku Noela, no Noel u fizickom smislu ne moze parirati jacim centrima jer ima tijelo 4.Medusobni dueli ce to pokazati.
Juka svakako ima puno veci potencijal od Noela, al i ovaj je svakako dobar igrac, posebno u defanzivi.
i ja smatram da nema sanse u NBA kao 4-ka, samo kazem da citavu karijeru igra tu poziciju...ne znam zasto bar ove sezone u efesu ne igra trojku da se malo usteli...niti ima sut, niti neku brzinu za trojkuMozambik je napisao/la:Dario ni u snovima ne moze biti 4-ka u NBA, morat ce se potrudit da popravi sut ako hoce da uspije u NBA.mercurial je napisao/la:Noel ce vjerovatno i biti 4-ka povratkom Embiida u sastav iduce sezone...samo ne znam gdje ce uklopiti Sarica koji kroz karijeru igra na 4-ci...mozda ce Dario na 3-ku, samo nema neki sutguillermo je napisao/la:Juka bi otpuho Noela pod kosem jer je dosta fizicki jaci.Sigurno bi bio izblokiran par puta radi velikih i brzih ruku Noela, no Noel u fizickom smislu ne moze parirati jacim centrima jer ima tijelo 4.Medusobni dueli ce to pokazati.
Juka svakako ima puno veci potencijal od Noela, al i ovaj je svakako dobar igrac, posebno u defanzivi.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Sutra se ispit polaže, ali srce mora Juku gledati i večeras
Čisto da ga ne ureknem, kao što je slučaj s Mirzom u zadnjih par utakmica neću prognozirati koliko će dati poena.
Idemo Jukaaa
Čisto da ga ne ureknem, kao što je slučaj s Mirzom u zadnjih par utakmica neću prognozirati koliko će dati poena.
Idemo Jukaaa
Savrsen razvoj situacije za Juku
,samo da ga povrede zaobidju i bice dominacije
.
Tipicna situacija "u zivotu treba imati srece" al isto tako ono "sreca hrabre prati". Hajde Jusufe vrijeme je da postanes muskarcina. Nacija koju su htjeli da proglase nesposobnu i netalentovanu stoji iza tebe !!! Al tu smo da dajemo i konstruktivnu kritiku 
Samo onaj ko vodi Denver ima dobro oko za basket napravili su deal decenije dovodjenjem Jusufa a bogami imaju i damu da stave toliko na pleca jednog neisprobanog mladog igraca. Svaka im cast nebi da je Bosanac trener.
Samo onaj ko vodi Denver ima dobro oko za basket napravili su deal decenije dovodjenjem Jusufa a bogami imaju i damu da stave toliko na pleca jednog neisprobanog mladog igraca. Svaka im cast nebi da je Bosanac trener.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Tim Connelly je 10 godina radio kao skaut.kimbo je napisao/la:
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- sigurnoable
- Kontakt:
Denver kao ekipa mi se pocinje svidjati. Lose su poceli bili sezonu ali sada igraju dobru kosarku a za sve to je zasluzan Shaw, sto bi se reklo kod nas na faci mu se vidi da je dobar covjek ali bogami i kao trener jer nakon Indiane prva sezona kao glavni trener biljezi odlicne rezultate a sto je jos ljepse pruza veliku sansu Juki.kimbo je napisao/la:Tipicna situacija "u zivotu treba imati srece" al isto tako ono "sreca hrabre prati". Hajde Jusufe vrijeme je da postanes muskarcina. Nacija koju su htjeli da proglase nesposobnu i netalentovanu stoji iza tebe !!! Al tu smo da dajemo i konstruktivnu kritiku
I pored Nurkica, uzeto i Jokica u drugoj rundi, vjerovatno ce on dogodine s Lauvergneom u Denver, pa ce njih 3 i Faried(ako ne ode u tradeu) biti glavni pod kosem.VanBasten je napisao/la:Tim Connelly je 10 godina radio kao skaut.kimbo je napisao/la:
@sigurnoable ovo mu je druga sezona
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 08 jan 2015, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Da li je naš Juka nešto u rodu sa Senadom Nurkic ?
Izvinjavam se za trol al mor'o sam hahahahahaha
Izvinjavam se za trol al mor'o sam hahahahahaha
Da li je neko mozda u mogucnosti da snimi vecerasnju utakmicu Denvera u cijelosti i postavi da se moze pogledati sutra?
- sigurnoable
- Kontakt:
Jeste nesto mi ove godine brzo prolazeJHam je napisao/la:[
Nisam siguran za Jokića. Vidjećemo.JHam je napisao/la:I pored Nurkica, uzeto i Jokica u drugoj rundi, vjerovatno ce on dogodine s Lauvergneom u Denver, pa ce njih 3 i Faried(ako ne ode u tradeu) biti glavni pod kosem.VanBasten je napisao/la:Tim Connelly je 10 godina radio kao skaut.kimbo je napisao/la:
---
Shaw još ništa nije dokazao.
glupost za hrabre je sebičan lijek
moguće je, čuo sam da je Senada iz Živinica, al' ne znam da l' je istinaade43 je napisao/la:Da li je naš Juka nešto u rodu sa Senadom Nurkic ?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], TripleThreat i 6 gostiju.