Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Veliki Manu Nojer 

Joj Bayerna i smijeha od ekipe

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra Bundes-gnoj liga odbrana 

- JamesJoyce
- Kontakt:
Celavi Narkoman od 2009 do danas svaki je put igrao polufinale i u svim tim polufinalima ostvario DVIJE pobjede. 

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Gledajući kojom lakoćom ih Barca gazi,ma i sa Robbenom i Bilalom ne bi Bayern puno bolje prošao.Jer ova trojka igra fudbal na nekom dosad neviđenom nivou.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Guardiola cim nema najjacu ekipu na planeti, manifestuje se njegovo neznanje i amaterizam. Najprecjenjeniji trener u historiji.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
S ovakvom postavkom odbrane ne bi bolje prosli ni protiv tria Visca-Vedo-Avdija 

? потврђује све % ' ", а $ се " & на ' ¥..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
jao suplje price...bas bi volio vidjeti na sta bi Barca licila bez Neymara i Messija na krilima...
Licili bi na Bayern bez Neymara i MessijaBalon je napisao/la:jao suplje price...bas bi volio vidjeti na sta bi Barca licila bez Neymara i Messija na krilima...
Nijedan tim nema dobru odbranu s tim sto Barca ima za klasu jaci napad pa nemilice koriste nekvalitet odbrane Bavaraca.
% % ' ? " ? ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
da li je ova lopta presla liniju, meni se cini da jeste
- bianconeros
- Kontakt:
I meni se cini da jeste, ali to svakako ne bi puno promijenilo.calcio je napisao/la:da li je ova lopta presla liniju, meni se cini da jeste
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Cijela lopta mora preci gol liniju. Bravo za sudije. Vidi se poboljsanje kod englezaca na tom segmentu jer ove godine imaju kamere na gol crtama u PL.calcio je napisao/la:da li je ova lopta presla liniju, meni se cini da jeste
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I odmah se kod sudije na satu pokaze da li je gol ili nije.sajo10 je napisao/la:Cijela lopta mora preci gol liniju. Bravo za sudije. Vidi se poboljsanje kod englezaca na tom segmentu jer ove godine imaju kamere na gol crtama u PL.calcio je napisao/la:da li je ova lopta presla liniju, meni se cini da jeste
Mora se to uvesti svugdje, i ako te situacije nisi bas ceste, ali u ovom modernom vremenu nema opravdanja da toga nema u ovom takmnicenju ali i svim ostalima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pravilo gola u gostima je nesto najgore/najgluplje sto postoji u fudbalu.
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la:Pravilo gola u gostima je nesto najgore/najgluplje sto postoji u fudbalu.

I to pogotovo u modernom fudbalu gdje su igrači prošli čitave psihološke pripreme da neutrališu buku sa tribina i da igraju bez pritiska.
Smiješno pravilo u modernom fudbalu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vidjetcemo te sutra ako vase zebre zabiju gol.akisarajevo92 je napisao/la:Pravilo gola u gostima je nesto najgore/najgluplje sto postoji u fudbalu.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.