Ovaj koncept štampam ti kartu kada dođeš na blagajnu je besmislen, zato se i stvorio ovaj red.
Protiv Vojvodine će biti tri puta veća posjeta i na ovaj naćin će se karta moći kupiti par sati nakon utakmice.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Ovaj koncept štampam ti kartu kada dođeš na blagajnu je besmislen, zato se i stvorio ovaj red.
Bosanci samo stampanoj hartiji s pecatom vjeruju ... pusti ti taj onlajn bar koda hokus pokus ...
Karta je sto se tiće tehničke izvedbe OK. Bar kod, online prodaja, bar kod čitač, samo prodaja pred dvoranom jedan na jedan sa puž printerom, je fula. Ja lično volim da imam original kartu za suvenir. Imaju 15 dana da skontaju.
Dasvrakino1921 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 18:00Ljudi
Jel Bosni odgovara veceras pobjeda Sutjeske u Novom Sadu i onda pobjeda Bosne protiv Vojvodine u Skenderiji i to je to - prolaz
Evo bacio sam jednačine na papir, Vojvodina može izgubiti i 12 razlike i sigurno prolazi (uz pobjedu protiv Rabotničkog, naravno).
Najjednostavnije je pobjediti obadvije, poslije utakmica sa Borcem i Širokim vjerujem da ćemo uzeti Sutjesku.PikachuSA je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:07Evo bacio sam jednačine na papir, Vojvodina može izgubiti i 12 razlike i sigurno prolazi (uz pobjedu protiv Rabotničkog, naravno).
U slučaju naše pobjede od 13 razlike i ne daj Bože Sutjeskine od 8 razlike, sve tri ekipe bi imale koš-razliku 0 u međusobnom omjeru i tu bi ispao onaj sa najmanje postignutih poena.
Naša situacija je jasna - dobiti Vojvodinu x razlike i ne izgubiti sa (x+3)/2 ili više razlike od Sutjeske.
To je toAmirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 06:38Ovo se sve u njihovim međjusobnim duelima štimalo da obje ekipe prodju dalje,Bosna da bude treca.
Bosna ne može pobjediti Sutjesku vani to je vrlo vjerovatno,čak se i plasim dvocifrene razlike,a pobjeda u Sarajevu(ako je i bude)nece biti dovoljna
Jednostavno sam predosjetio od pocetka i prije njihovih duela da ce biti 1:1,i da ce nagoditi kako objema ekipama i dgovara na štetu Bosne.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 08:52To je toAmirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 06:38Ovo se sve u njihovim međjusobnim duelima štimalo da obje ekipe prodju dalje,Bosna da bude treca.
Bosna ne može pobjediti Sutjesku vani to je vrlo vjerovatno,čak se i plasim dvocifrene razlike,a pobjeda u Sarajevu(ako je i bude)nece biti dovoljna
Bravo
Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 09:34Jednostavno sam predosjetio od pocetka i prije njihovih duela da ce biti 1:1,i da ce nagoditi kako objema ekipama i dgovara na štetu Bosne.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 08:52To je toAmirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 06:38Ovo se sve u njihovim međjusobnim duelima štimalo da obje ekipe prodju dalje,Bosna da bude treca.
Bravo
Ali meni kao navijaču to nece ništa značiti,to nije poraz Bosne jer vjerujem u ovaj projekt.
Kišarka u Sarajevu,ona prava se vratila na radost mnogih nas Sarajlija ,ali i šire![]()
Ala možeš pezmećiti.Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 09:34Jednostavno sam predosjetio od pocetka i prije njihovih duela da ce biti 1:1,i da ce nagoditi kako objema ekipama i dgovara na štetu Bosne.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 08:52To je toAmirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 06:38Ovo se sve u njihovim međjusobnim duelima štimalo da obje ekipe prodju dalje,Bosna da bude treca.
Bravo
Ali meni kao navijaču to nece ništa značiti,to nije poraz Bosne jer vjerujem u ovaj projekt.
Kišarka u Sarajevu,ona prava se vratila na radost mnogih nas Sarajlija ,ali i šire![]()
Pezmeciti,od koje je to riječi?Jadnimi je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:48Ala možeš pezmećiti.Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 09:34Jednostavno sam predosjetio od pocetka i prije njihovih duela da ce biti 1:1,i da ce nagoditi kako objema ekipama i dgovara na štetu Bosne.
Uzimamo obadvije i idemo dalje. 5.11. napuniti veliku dvoranu i nalupati Vojvodina samo radi uroka. A onda otići u Nikšić da stručnjaku ponovo isposlujemo otkaz.
![]()
Dolazi od pezmek, pitaj nekog tko malo duže govori Bosanski, ali da pojednostavim to je izvorna bosanska riječ koja znaći "Dodijavati,zanovjetati bez smisla"Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:07Pezmeciti,od koje je to riječi?Jadnimi je napisao/la: ↑07 nov 2024, 16:48Ala možeš pezmećiti.Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 09:34
Jednostavno sam predosjetio od pocetka i prije njihovih duela da ce biti 1:1,i da ce nagoditi kako objema ekipama i dgovara na štetu Bosne.
Uzimamo obadvije i idemo dalje. 5.11. napuniti veliku dvoranu i nalupati Vojvodina samo radi uroka. A onda otići u Nikšić da stručnjaku ponovo isposlujemo otkaz.
![]()
Kako mozes biti optimista ako smo dobili Sutjesku par koševa,oni Vojvodinu kuci glatko dobili.
Obje ekipe imaju kvalitet koji je i za ABA Ligu.
Šteta sto je Bosna završila u ovakvoj grupi,kad bacim oko na ostale grupe,nerealno
Rijetko kad propustim gledati na ovaj ili onaj način Bosnine utakmice,naravno da sam pratio i protiv SutjeskeJadnimi je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:31Dolazi od pezmek, pitaj nekog tko malo duže govori Bosanski, ali da pojednostavim to je izvorna bosanska riječ koja znaći "Dodijavati,zanovjetati bez smisla"Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:07Pezmeciti,od koje je to riječi?
Kako mozes biti optimista ako smo dobili Sutjesku par koševa,oni Vojvodinu kuci glatko dobili.
Obje ekipe imaju kvalitet koji je i za ABA Ligu.
Šteta sto je Bosna završila u ovakvoj grupi,kad bacim oko na ostale grupe,nerealno
Nisam siguran dali si gledao susret sa Sutjeskom u Skenderiji, rezultat je neralno nizak. Najjača karika u Sutjesci je trener, no njega smo prošle sezone ostavili bez posla(Igokea) pa što nebi i ove. Bosna u prvim utakmicama sa Sutjeskom i Vojvodinom nije ista kao i Bosna koja sada igra. No parket će pokazati svoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.