tanzla je napisao/la:
Nije 8. kat (nisam lud ba legendo, da je 8. sprat mozda bih i pomislio

), al' jesu ti Ognjeni peechke materine sa pinka (sifra grand)!

A to sto je najgledanija, to je do nas, ne do njihovog aman zaman kvalitetnog programa. Al' nije to tema danasnje emisije.
Dokumentarne serije legendo, sa nat geo wilda, geographica, discoverya, history channela tipa "American pickers, Ice road truckers, Swamp people, Pawn stars" i tako dalje..

Zanimljivo, a ponekad nesto i naucim.
8. kat je dobra emisija ,moraš se složiti ,i u njoj se dosta stvari može naučiti
I ja kažem da Ognjen i ekipa nisu nešto,imaju dobre goste ,ali on sve na isti fazon ,neke šale koje bi bolje smislio mali Sarajlica
Zato Milana Kalinića treba vratiti na TV i dati mu neku emisiju
Opet on sa stranim jezicima ,znaš da sam slab s tim
Nekad sam gledao na tim tvojim kanalima neke emisije ,na nekom od tih je išla emisija nešto oko sportskih povreda i gledo sam redovno,onog sa onim preživljavanjem pa šta on misli da smo mi ludi toliko .
On jede ona **** ,spava u snijegu itd ,aha malo sutra ,dođu sa svom opremom snime i ode u hotel sa 5 zvjezdica da prenoći ,sutra nastavlja ko fol prenoćio u snijegu jes u guzici .
Haj ti prenoći sad u snijegu
Najede se pečenja i onda ko fol ,crkaje od gladi i jede one gliste
A narod govori oj vidi gdje spava ,vidi šta jede

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.