NKMramor je napisao/la:Upravo to je jedna od stvari koje mi se dopadaju kod predsjednika, što neće dozvoliti da bilo ko ima novčanu korist. Ko voli Slobodu, treba da pomogne na volonterskoj razini, ko neće i ne mora. Vjerujem da ima dovoljno onih koji žele pomoći bez da gledaju ličnu korist. Takav vid ljubavi prema Slobodi se ne kupuje novcem, to oni koji gledaju ličnu korist nikada neće shvatiti.
nesvrstani je napisao/la:al kakav muk na pitanje sta je skupstina uradila u 3 godine

Ko dobaci ovo za fuziju sa Olimpicom, svaka mu čast! Pao sam sa stolice od smijeha...

Onaj Hadzihrustic (valjda se tako preziva, s onom kapicom i brkovima)

On rece i predsjedniku skupstine: Nemamo mi nikakve koristi od tebe, vec od Husica, njega moramo paziti i cuvati... (parafraziram).
Svi skupstinari trabunjaju, treba Azmir ostati, treba ovo, treba ono, kad Azmir rece kako svi oni trebaju dati pare i ulagati u klub odmah se vecina uvrijedi i poce nekakva rasprava. A kad Husic pita sta je iko od njih uradio za njegova mandata, neka ustane i javno rekne, onda svi se komesaju i kao za to su da se treba poceti raditi, truditi, kojekakve ideje... mamu vam jbm sta ste radili svo ovo vrijeme, zasto niste do sad ista uradili, a odjednom svi postali pametni, sposobni, vrijedni... sve bih ih ja otpustio, opravdano na osnovu do sad uradjenog.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.