FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 16 jan 2015, 22:02

NKMramor je napisao/la:“Najvrednije je ime Sloboda, neću da dozvolim da se to ime sroza. Vjerujte da nemam nikakvu želju da privatuzujem klub. Sve što sam uradio za Slobodu je nula šta sve mogu da uradim. To sam dokazao. Znam da bi mnogi voljeli da smo sada prvi ali prije nego što prohodamo moramo prvo početi puzat. Tek smo ustali. Cilj mi je da Sloboda 2017. godine igra u Evropi.”
Sir Azmir Husić. :salut:

Taj rad, samo sa likom Giganta i njegovim imenom! :tokralju: :tokralju:
slika
Jel ono tvojih ruku djelo na FB,novi izgled busa :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 jan 2015, 22:05

emirzlaTu je napisao/la: Jel ono tvojih ruku djelo na FB,novi izgled busa :D
Mojih ruku djelo, davno postavljeno na forum. :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2015, 22:25

NKMramor je napisao/la:“Najvrednije je ime Sloboda, neću da dozvolim da se to ime sroza. Vjerujte da nemam nikakvu želju da privatuzujem klub. Sve što sam uradio za Slobodu je nula šta sve mogu da uradim. To sam dokazao. Znam da bi mnogi voljeli da smo sada prvi ali prije nego što prohodamo moramo prvo početi puzat. Tek smo ustali. Cilj mi je da Sloboda 2017. godine igra u Evropi.”
Sir Azmir Husić. :salut:

Taj rad, samo sa likom Giganta i njegovim imenom! :tokralju: :tokralju:
slika

Ja samo kazem da se ljudk vamo kunu u tog covjeka ..a I mi cemo nadam se...pljuvat ce oni koji nemaju koristi I da bog da je nikad ne imali ako je preko Slobode traze oa da je mon otac da bog da gladan osto ako mu Sloboda I protivnici Slobode moraju bitI of njihove koristi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 16 jan 2015, 22:36

al kakav muk na pitanje sta je skupstina uradila u 3 godine :crazy:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 jan 2015, 22:39

Upravo to je jedna od stvari koje mi se dopadaju kod predsjednika, što neće dozvoliti da bilo ko ima novčanu korist. Ko voli Slobodu, treba da pomogne na volonterskoj razini, ko neće i ne mora. Vjerujem da ima dovoljno onih koji žele pomoći bez da gledaju ličnu korist. Takav vid ljubavi prema Slobodi se ne kupuje novcem, to oni koji gledaju ličnu korist nikada neće shvatiti. :salut:
nesvrstani je napisao/la:al kakav muk na pitanje sta je skupstina uradila u 3 godine :crazy:
Ko dobaci ovo za fuziju sa Olimpicom, svaka mu čast! Pao sam sa stolice od smijeha... :lol: :urnebes:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 jan 2015, 22:40

nesvrstani je napisao/la:al kakav muk na pitanje sta je skupstina uradila u 3 godine :crazy:
:rol: :rol: :rol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 jan 2015, 22:42

Još mi nismo svjesni kakvog predsjednika imamo i ako Bog da da mu dragi Bog/Allah da zdravlja,dug život i sreću i da našu Slobodu izvede na pravi cilj/put i da lopove/kriminalce što brže otjera iz SVETINJE!

JEDAN JE AZMIR HUSIĆ :tokralju: :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 16 jan 2015, 22:46

NKMramor je napisao/la:Upravo to je jedna od stvari koje mi se dopadaju kod predsjednika, što neće dozvoliti da bilo ko ima novčanu korist. Ko voli Slobodu, treba da pomogne na volonterskoj razini, ko neće i ne mora. Vjerujem da ima dovoljno onih koji žele pomoći bez da gledaju ličnu korist. Takav vid ljubavi prema Slobodi se ne kupuje novcem, to oni koji gledaju ličnu korist nikada neće shvatiti. :salut:
Ko dobaci ovo za fuziju sa Olimpicom, svaka mu čast! Pao sam sa stolice od smijeha... :lol: :urnebes:
Onaj Hadzihrustic (valjda se tako preziva, s onom kapicom i brkovima) :D On rece i predsjedniku skupstine: Nemamo mi nikakve koristi od tebe, vec od Husica, njega moramo paziti i cuvati... (parafraziram).

Svi skupstinari trabunjaju, treba Azmir ostati, treba ovo, treba ono, kad Azmir rece kako svi oni trebaju dati pare i ulagati u klub odmah se vecina uvrijedi i poce nekakva rasprava. A kad Husic pita sta je iko od njih uradio za njegova mandata, neka ustane i javno rekne, onda svi se komesaju i kao za to su da se treba poceti raditi, truditi, kojekakve ideje... mamu vam jbm sta ste radili svo ovo vrijeme, zasto niste do sad ista uradili, a odjednom svi postali pametni, sposobni, vrijedni... sve bih ih ja otpustio, opravdano na osnovu do sad uradjenog.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 16 jan 2015, 22:49

Svaka cast Azmiru za ovo danas!Covjek je zatvorio usta svima,spreman je prihvatiti i kaznu u slucaju da se ne fakturisu troskovi i to je meni jako bitno!Rezultati ce doci ja vjerujem za 2 godine,vec sljedece sezone bi trebali skupiti neki kostur ekipe,par mladih igraca koje bi mogli i prodati i sve to..2 sezone ce se morati i sa parama baciti u bunar a onda poslje toga,ako bude ta Evropa sa par transfera bi klub trebao poslovati sam od sebe od transfera i ulaznica,uz opstinu i kanton(iako mi ovo nije po volji).Nakon ovog danas,definitivno klub staviti u njegove ruke,nek oformi neki tim za marketnig,to ne moze obavljati jedan covjek,UO i Skupstina trebaju raditi vise,mnogo vise..Statutom usvojiti kazne za nedolicno ponasanje igraca,ne dolazke funkcionera na sjednice i ostale zafrkancije,da se vidi da klub ide evropskim koracima
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2015, 22:49

Ja bi jos jednom pitao ove koji su Azmiru podvaljivali pricu samo da ode da li ih je sramota I da ki su ini pijuni nekih starih uprava?..samo me zanima kako su neke cao mogli I ubjedit da Azmir misli lose nasoj svetinji ..fakat neka ih je sramota ne bitno o kome se radilo bio mi drug ili ne..ovaj lik je zakletva ljudima ovdje preko bare..ja vala da znam da je **** da oricaju o njemu tako prvi ga pljuno jer mi je Sloboda dio zivota..ali znajuci kakav je covjek kakvo misljenje imaju I da mu jos savjetuju porodica da se povuce iz ovoga jer ne vole citati I slusati price kako je neko lopov a znajuci koliko su ljudima dali jos u ovoj americi I koliko su pomagali I da onda dodje u bosnu u bjedu da uzima I ono malo narodu sto je ostalo a mnogima je ostala samo Sloboda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 jan 2015, 22:51

NKMramor je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la: Jel ono tvojih ruku djelo na FB,novi izgled busa :D
Mojih ruku djelo, davno postavljeno na forum. :thumbup:
Prepozno sam kvalitet na prvu :D :thumbup:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 jan 2015, 22:55

Eh eto sad smo mi na ispitu,da se pokazemo koliko volimo Slobodu...covjek je svoje dokazao i jos vise ce...

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 16 jan 2015, 23:14

Ljudi dobili smo popravni ne smijemo sad omanuti. Kao što sam bio pisao: grad položio ispit, Azmir položio ispit, mi navijači smo pali ispit i samim time i sponzori. Moramo se potruditi da to ispravimo a to je dolazak na utakmice uz plaćenu ulaznicu, davanje podrške ekipi bez obzira na sve, prestati praviti s*anja i odstraniti ove "plaćenike"s tribine ( to je posao samog vrha Fukara).

Tako mi je drago što im je Azmir svima direktno u facu rekao neke stvari i začepio im usta! Čovjek je pokazao i dokazao da je najpošteniji i najbolji funkcioner FK Sloboda kao i najveći pojedinačni finansijer a uskoro i ukupno najveći finansijer FK Slobode od rata na ovamo (da ne idem u daleku prošlost). Svaka mu čast :clap: :clap:
Ni ja sam ne bi bio bolji predsjednik :mrgreen:

Kad je došao pravi čovjek i Grad je stao uz Slobodu i to je ono što je bitno, lopovi su na aparatima i nadam se da će se u što skorijem roku krenuti i sa tužbama sa strane Slobode (prvi puta je jevno spomenuto i to od strane gradonačelnika), neke stvari se ne mogu dokazati iako svi znamo šta se dešavalo ali neke i mogu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jan 2015, 23:42

da l' bilo koji klub u BiH, ima ovakvog predsjednika? gospodin, sposoban, pošten, finansijski jak, u propalom klubu iz ljubavi, rad, red i disciplina! Bog mu dao sve najbolje, jedan je Azmir Husić :bow:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 17 jan 2015, 00:31

Husic gospodin najveci :tokralju: :tokralju:
Samo se nadam da ce sto prije da raspusti ovu skupstinu, u sto kracem roku treba ovo sve sto dalje od kluba.
Dobro rece ono danas za Zlaju da mu trebaju takvi ljudi, sposobni i spremni za rad a ne neki nesposobni finanskiski jaki ljudi.
I jos ovo strasno, me nervira sto se grupa zvanicno ne oglasi i da se javno ogradi od ovih par skroz cudnih likova kojim ni bog ne zna sta im je u glavama koji su kao protiv Husica. :crazy: :crazy: :crazy:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 jan 2015, 09:50

Moze li iko spojit NKMramor i nekog iz kluba da se bar pokusa u nedelju uradit neka pilot verzija, prva epizoda il kako vec nazvat te SlobodaTV, 2 minute ako treba al da vidimo kako ce to izgledat, momak je izjavio da je spreman radit... daj imal neko da se malo potrudimo bar nek snimi koju izjavi dok budu ovi novinari uzimali.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mosnikmosnik
Kontakt:

Post Postao/la mosnikmosnik » 17 jan 2015, 10:05

Bravo za Azmira. Još da nauči da se ne kaže stio, naravna stvar, obećato, liza... Bravo, bravo...

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 17 jan 2015, 10:16

mosnikmosnik je napisao/la:Bravo za Azmira. Još da nauči da se ne kaže stio, naravna stvar, obećato, liza... Bravo, bravo...
Lik je, kako vidim, fudbalski zaljubljenik, pa jos ima novca i voli Slobodu, i to bi mu trebalo kazati u najboljoj namjeri, mozda neko od novinara a ne okolo mu se rugati.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 jan 2015, 10:17

mosnikmosnik je napisao/la:Bravo za Azmira. Još da nauči da se ne kaže stio, naravna stvar, obećato, liza... Bravo, bravo...
Imali smo mi bruku tih sto znaju gramaticno tacno pricat pa nam nakucase 8 miliona duga I klub gotovo ugasise. ...zato, mani ba te suplje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2015, 10:45

Mali Bevbin kompleksas, od kada se registrovao ovdje vrijedja sve redom ko je za FK.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.