FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Šta je ovo, skijanje stare mi...više su na guz'ci, nego na nogama. 

Adriano k'o da je bio povrijedjen dvije godine najmanje, pa lik je zaboravio igrati nogomet
Losi skoro svi, vecina igraca kao da igra u sprintericama, pa kakvo je ono klizanje

Johny je napisao/la:Sta je sa Neymarom lik kao da nema kopacke na nogama nego klizaljke.
Evo ga oblači druge sa lanacima

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
Vjerovatno se zbog toga ovako baca u ovim duelima.
Dobro sam ja rekao,zeznut će nas ove povrede igrača kako u igri tako i u psihi..vidjećemo opet šta će i kako do kraja biti 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Kakve povrede. Imaš jednu ozbiljnu povredu i to je ona Messijeva, ili neko misli da je neigranje Alvesa neki hendikep. 

Don't hate what you don't understand.
Deder otvori srednja
[youtube][/youtube]
Inace jako lose prvo poluvrijeme.
Jedino ko je primjetan je Busquest i Alexis.

[youtube][/youtube]
Inace jako lose prvo poluvrijeme.
Jedino ko je primjetan je Busquest i Alexis.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 01 dec 2013, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Treba promijenit nesto. Najradije bih Alexisa odmah vani
. Solidno to izgleda, samo treba vise povezanosti i preciznosti.

RIP CITY!
Neki su prizeljkivali da Barca igra na kontre, pa evo izvolite.
Martino jarane djaba ti 1 poraz u 20 utakmica, neces ti daleko dogurat sa ovakvom igrom. Jedino Iniesta zna sta radi. Jedva cekam da se Messi vrati pa da vidimo hoce li i onda pucat kontre ..

Martino jarane djaba ti 1 poraz u 20 utakmica, neces ti daleko dogurat sa ovakvom igrom. Jedino Iniesta zna sta radi. Jedva cekam da se Messi vrati pa da vidimo hoce li i onda pucat kontre ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Kakve kontre sa 66% posjeda lopte. šta si se natovario na te kontre ko bparena na Valdesa. 

ma dobro je ovo ,po meni nije toliko lose,nije ni bilbao neka ž ekipa ,kako su igrali u srijedu ovo je super ,povezanije se igra ,cak i posjed lopte su povratili
samo treba malo ne klizat se ako je kako moguce i bice bolje
i eto golova
xavi ne postoji na terenu,da ga nisam vidio u najavljenim sastavima reko bi ne igra

i veceras ovo nije igra na kontre,ovo mnogo bolje izgleda ,ne bi imali preko 60% posjed lopte da igraju na kontre.
bilbao je vecinu susreta bio povucen na svoju polovicu

samo treba malo ne klizat se ako je kako moguce i bice bolje

xavi ne postoji na terenu,da ga nisam vidio u najavljenim sastavima reko bi ne igra

i veceras ovo nije igra na kontre,ovo mnogo bolje izgleda ,ne bi imali preko 60% posjed lopte da igraju na kontre.
bilbao je vecinu susreta bio povucen na svoju polovicu
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 01 dec 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Budimo realni na terenu postoji samo Busquets i Neymar kada je na guzici.
Valjda mi fali onih 80% posjeda i pressing koji protivniku dozvoljava da loptu drzi maksimalno 3 sekunde.xaviesta je napisao/la:Kakve kontre sa 66% posjeda lopte. šta si se natovario na te kontre ko bparena na Valdesa.

Ma ovo je skroz lose, jedan dio na kontre, drugi tika-taka, treci nesto izmedju. Ucinilo mi se da imaju mnogo manji posjed.

Busquets i Iniesta, dvojica koja su igrala prvih 45 minuta.
Zadnja izmjena: Korinov, dana/u 01 dec 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Busquets i Iniesta odlicni ostatak ocajan.Alexis je do duse dobar ali mu fali lopti.Gurnut njega u sredinu a Cesca vanka jer se frajer ne moze sastaviti sa loptom..
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ovo je za crveni bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.