pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Pa normalno da ti trazi kada nemas orginal CD(pretpostavljam),i svaki patch moras crackovati,tj.svaki ima izbacenu pirat verziju da se fiksira,dok kod orginalnih CD-ova to ide normalno.LudLo 4 je napisao/la:Reci imDevil je napisao/la:E jeste mu drugovi.![]()
Ne moze se voditi bez patcha jer je napravljen problem,cini mi se da 8.0.1 to otklanja ili u drugom slucaju 9.0.1.![]()
Imam ovaj 8.0.1 al kad ga update onda udjem u igru i da pocnem nesto mi trazi neki cd bla bla
a za FM 09 imam 9.1.0 (a ne 9.0.1) neki patch al' i tu nisam mogao birati repke.
Ako ne moze na 9.1.0 onda ide na 9.2.0 sigurno,vise ni sam ne znam jbg,ali jedan patch to otklanja sigurno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
a nastimo sam na FM 09 pa ne treba mi za fm 08 bla blaDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
Devile moze sa 9.1.0 evo uzeo sam na FM 09 ,BIH repku
a pitao sam te za bih ligu jel je moguce ubaciti,ko sto se moze ubaciti na FIFA MANAGERIMA ono preko editora ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne zna on sta je krekDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znal neko koliko u Technomaxu kostaju slusalice za PC? Ne radi im sajt pa moram ovdje pitat 
Lakse ti je da je skines na nekom sajtu(FM Bosnia npr.) i samo ubacis u folder db koji imas napravljen.LudLo 4 je napisao/la:a nastimo sam na FM 09 pa ne treba mi za fm 08 bla blaDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
Devile moze sa 9.1.0 evo uzeo sam na FM 09 ,BIH repkuhvala ti.
a pitao sam te za bih ligu jel je moguce ubaciti,ko sto se moze ubaciti na FIFA MANAGERIMA ono preko editora ?
Nije to tezak fajl,reda Kb a mnogo manje posla nego da sam ubacujes preko editora.
ne drogiram ti se ja moj ilidzaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ne zna on sta je krekDonnie Darko je napisao/la:pa krekuj bla blaLudLo 4 je napisao/la: nesto mi trazi neki cd bla bla
@Sejtane - al frka je sto se to ne moze naci za ove "starije" menagere barem ja nmg naci
||| FKZeljeznicar |||
E jbg onda ne znam stvarno sta ti je za ciniti,ja ne volim cackati po editorima,jesam jednom samo na Fm 2008 usao i umesto CSK Pivare u ligu Srbije ubacio svoj tim koji sam napravio i to mi je bila jedna od jacih karijera od kako igram FM.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@ludlo
Mi upravo upotrebljavamo drogu , nazalost.
Mi upravo upotrebljavamo drogu , nazalost.
A de ti meni sad reci,vidim razumijes se.Ja sam usao u editor caprkao nesto,nasao BH klubove,sve igrace prebacio gdje igraju sad,e sta mi je potrebno konkretno za uraditi da bi imao Bh ligu da uzmem tamo.Jer ovdje sam uradio isto sto i hrvatska liga ima,a opet Bh lige nemaDevil je napisao/la:E jbg onda ne znam stvarno sta ti je za ciniti,ja ne volim cackati po editorima,jesam jednom samo na Fm 2008 usao i umesto CSK Pivare u ligu Srbije ubacio svoj tim koji sam napravio i to mi je bila jedna od jacih karijera od kako igram FM.
Razumijes li sta te pitam?
Npr na Fifa Managerima je bilo da klubovima moras ubacit rating/igrace da bi mogao imati BH ligu za izbor ili Srpsku nebitno.E sta treba ovdje uradit da bi mogao birati ligu,nema veze peglat cu se ja oko editora dan,dva samo da mogu uzeti svoj klub
||| FKZeljeznicar |||
E to ne znam stvarno,kazem ti ne volim cackati oko editora,pa samim tim nisam ni kompetentan da ti odgovorim na to pitanje. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj ovih satro menadzera gore
Odoh ja raja do jaja laka vam noc

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ajd sad fino svi uslikajte svoje tastaturehodža je napisao/la:Lomi ga![]()
[youtube][/youtube]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Legendo ima li te gdje da čumuramo?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hodža je napisao/la:Lomi ga![]()
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ajd hvala ti za do sad ovoDevil je napisao/la:E to ne znam stvarno,kazem ti ne volim cackati oko editora,pa samim tim nisam ni kompetentan da ti odgovorim na to pitanje.
nego naumpade mi sad,moram te jos malo smarat
||| FKZeljeznicar |||
Iko ziv? 
Ma ne znam jesam li živ,al sam sigurno onlinealacious je napisao/la:Iko ziv?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
edo3majka ti si jedan obicni troll i idiot. Koga zanima zasto nek pogleda kakve je slike manijak postavio..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden