FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hulahopka je govorio i da Santos ne valja
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Cilj za ovu sezonu je očigledno ispasti u federaciju
-
- Kontakt:
Yebes Premijer Ligu, Federacija je inn 

-
- Kontakt:
Ja vjerujem svojim ocima samo i par ljudi za koje znam koliko su Zelji dali a nikada nisu bili u klubu. Kada procitam na zvanicnoj stranici kluba neku informaciju onda smatram to istinom. Mahalske price koje svako od nas vjerovatno vise puta dnevno cuje me ne zanimaju niti su istinite u 90% slucajeva. Pa tako u samo 24h na forumima raznim se moze procitati da bi neko u klub, a neko mu ne da, da bi neko trebao doci pa onda nece doci pa onda ipak hoce... I tako skoro svaki dan. Neko nesto cuje i odmah pomisli da je to istina i tu informaciju pusta na forum gdje se ljudi pecaju. A imas i onih koji to zlonamjerno rade, gdje ih administracija ne sankcionise vec pusta da blate sve iskrene navijace najdrazeg nam kluba.irfo je napisao/la: ↑22 jan 2024, 16:34Ne znam čemu pasivno agresivni odgovor. Pomiješao si me s nekim, nisam ja insajder. Ali ti mi djeluješ kao neko upućen u stvari u klubu, možda nam ti možeš malo više reći ?
I za kraj naravno, za bolje sutra naseg kluba Bekric mora otici jer je dokazao da nije sposoban obnasati funkciju sportskog direktora najveceg sportskog kolektiva u drzavi.
-
- Kontakt:
Nije Bekric nista losiji od ljudi iz uprave. Ako ti uprava kaze, imas 2000 km za igraca. Ko je onda tu kriv sto dobijes loseg igraca?
Pa što se tiče administracije, ne moraš na to gledati jer je ovdje i nema, svak piše šta hoće, ja nemam opciju bilo koga banovati.enterofuryl je napisao/la: ↑22 jan 2024, 17:00Ja vjerujem svojim ocima samo i par ljudi za koje znam koliko su Zelji dali a nikada nisu bili u klubu. Kada procitam na zvanicnoj stranici kluba neku informaciju onda smatram to istinom. Mahalske price koje svako od nas vjerovatno vise puta dnevno cuje me ne zanimaju niti su istinite u 90% slucajeva. Pa tako u samo 24h na forumima raznim se moze procitati da bi neko u klub, a neko mu ne da, da bi neko trebao doci pa onda nece doci pa onda ipak hoce... I tako skoro svaki dan. Neko nesto cuje i odmah pomisli da je to istina i tu informaciju pusta na forum gdje se ljudi pecaju. A imas i onih koji to zlonamjerno rade, gdje ih administracija ne sankcionise vec pusta da blate sve iskrene navijace najdrazeg nam kluba.
I za kraj naravno, za bolje sutra naseg kluba Bekric mora otici jer je dokazao da nije sposoban obnasati funkciju sportskog direktora najveceg sportskog kolektiva u drzavi.
A što se tiče mahalskih, bilo je i bit će, što da ne, zanimljivo je, to ljudi vole čitati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Stvar je sto se ljudi kolju oko stvari koje nisu istinite.
-
- Kontakt:
Dobrodošao Amere! 

- MocMahale444
Bruno bi mrcu koji nije ni na treningu dao gol
Katastrofa od Uprave i SD, zasto navijaci sute

Katastrofa od Uprave i SD, zasto navijaci sute

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Upravu si mi ni hirosa ne mozemo zavrsitiirfo je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:27S obzirom da je moratorij na reprogram stavljen i necemo ga ove godine plaćati, znači da ćemo sad dovesti koga hoćemo? Mi ni Hirosa ne možemo završiti a kamo li šta drugo....Bistriksg je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:23Pa da nas tvoj lojavi morz nije ostavio u dugu od haman 10mil, sad bi mogli platiti kakvog igraca umjesto reprogramaBurgijanje88 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:02Ma kakav keš. Za dvije godine nisu doveli igrača da valja. Sve neke truhlovine povrijeđene i to je to.
-
- Kontakt:
Bistriksg je napisao/la: ↑22 jan 2024, 17:30Upravu si mi ni hirosa ne mozemo zavrsiti
Već završen
Super što i to nisu zajebali, dobro pojačanje, treba još 2-3 vakaBistriksg je napisao/la: ↑22 jan 2024, 17:30Upravu si mi ni hirosa ne mozemo zavrsiti

Kažu kod pojedinaca se žučne kese još dobro drže, tek kad puknu i te preostale stiže i on.Sportsfans1921 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 15:33Hiroš najavljivan do kraja prošle sedmice,i ništa na kraju,u kakvoj su fazi pregovori?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hiros, Radovac i Karic zvuce puno bolje od Mekic, Rustemovic, Biber
- Meraak1921
- Kontakt:
Ako dodje Hiros, potpisujem da cemo 6ti biti na kraju heheheheh
Zvuci dobro al opet ce im se hebat svi najmiliji na sljedecoj pripremnoj tekmi. A ako dobijemo treceligasa onda ce sve biti sjajno.
Npr babaluk je trenutno odlican ali bi pregorio u seniorima, treba nam neko ko nije zaboravio zabiti gol, a lagano uz njega i babaluka ubacivati i sljedece godine imamo igraca sa 18 godina koji moze bar poluvrijeme odigrati. A ako ovako nastavi mozemo ga masno prodati.
Medjutim, znajuci kako se nasi mladi umisle a i kako nam je losa tranzicija mladog igraca u seniora plus da ne znamo prodati igraca, nisam nesto optimistican.
Npr babaluk je trenutno odlican ali bi pregorio u seniorima, treba nam neko ko nije zaboravio zabiti gol, a lagano uz njega i babaluka ubacivati i sljedece godine imamo igraca sa 18 godina koji moze bar poluvrijeme odigrati. A ako ovako nastavi mozemo ga masno prodati.
Medjutim, znajuci kako se nasi mladi umisle a i kako nam je losa tranzicija mladog igraca u seniora plus da ne znamo prodati igraca, nisam nesto optimistican.
Zavrsen je ima 5 danaGrbavica786 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 17:30
Već završen
Jel Hrvat ili crnac

Teško da ćemo se kapitena riješit zbog ovog drugog
-
- Kontakt:
Ko je taj napadac?
Trebala bi nam dva napadaca. U timu je takva atmosfera da je svaki igrac bio puno bolji nego sto je sad. Radi se ocito pogresno.
Trebala bi nam dva napadaca. U timu je takva atmosfera da je svaki igrac bio puno bolji nego sto je sad. Radi se ocito pogresno.
Trenutno korisnika/ca: plavobijeli1921, Rajvosa4ever, sebalos i 29 gostiju.