Safet Sušić - Pape

Head
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Head » 13 nov 2014, 21:14

edoo3 je napisao/la:
Head je napisao/la:Nek je na cast svim Bosancima i Hercegovcima koji prizivaju pobjedu najpoganijeg naroda koji hoda ovom zemljom zbog Susicevog otkaza. Sramite se ljigavci, takve da se zarati treba ubiti prije cetnika.

Druže nije bitno ni protiv koga igramo taman da nam je protivnička ekipa sastavljena od svetaca ja ne mogu da shvatim ljude koji prizeljkuju poraz. Pa nije otkaz Safeta Sušića vrijedan toga da mi na Euru 2016 navijamo za hrvatsku,Španiju ili ostalo dok naši igrači sjede kući a većini njih je ovo zadnji voz da se pojave na nekoj velikoj smotri. E makar zbog tih momaka treba biti uz reprezentaciju.Safet će biti i proći ali u historiji će biti upisan nas prvi nastup na evropskom prvenstvu.

Ima ih, Welsani,Belgijanci pa je sad forum izrodio i kvazicifute.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 21:15

Head je napisao/la:Ima ih, Welsani,Belgijanci pa je sad forum izrodio i kvazicifute.
Sve sam ih ja arihivirao, kao i uvijek ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 nov 2014, 21:18

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Ima ih, Welsani,Belgijanci pa je sad forum izrodio i kvazicifute.
Sve sam ih ja arihivirao, kao i uvijek ;)
To objasnjava onaj danasnji dvosatni izostanak sa foruma, ma da nije lijepo to sto arhiviras postove, nedao Bog da neko to kod tebe uradi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 nov 2014, 21:19

Pa jbg Virto,moraš i ti nešto radit :rol:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 nov 2014, 21:20

DonCorleone je napisao/la:
Head je napisao/la:Nek je na cast svim Bosancima i Hercegovcima koji prizivaju pobjedu najpoganijeg naroda koji hoda ovom zemljom zbog Susicevog otkaza. Sramite se ljigavci, takve da se zarati treba ubiti prije cetnika.
Ja vala nikoga ne vidim da priziva poraz BiH iz patriotskih razloga. Nego jesi li ti jos protiv Safeta ili si ponistio, ponistenu odluku ponovo :rol: ?
Nemam vremena sad, naci cu ti postove gdje se prizeljkuje poraz u nadi da Susic dobije otkaz.
Sto se tice Susica, nisam za njega jer mislim da je pogubio konce al nikad necu pisati uvredljive stvari na racun njega i njegove porodice. Postoji i drugi nacin da skrenes paznju na njegovo nezanje osim epiteta teletina i sl. Aboridjinski nacin diskusije izgleda je normalan samo pojedinim kromanjoncima na forumu
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 nov 2014, 21:23

Mogli bi Izraelci zaigrat lastiša u neđelju, očekujem laganu pobjedu naših, mislim vrijeme je da napokon pogodim s prognozom, 4. sreća

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2014, 21:27

Sheyi je napisao/la:Mogli bi Izraelci zaigrat lastiša u neđelju, očekujem laganu pobjedu naših, mislim vrijeme je da napokon pogodim s prognozom, 4. sreća
Bolje brate ti prognoziraj poraz... desice se uvijek obrnuto :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 nov 2014, 21:31

Znaci ovako...ako ne pobijedimo, nemamo vise sta da trazimo. :kafa:
Ko' fol Izrael neka ekipa, ovo bi trebalo rutinski uzeti i to bez Edina... :problem:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 21:33

DonCorleone je napisao/la:To objasnjava onaj danasnji dvosatni izostanak sa foruma, ma da nije lijepo to sto arhiviras postove, nedao Bog da neko to kod tebe uradi.
Ja ne priželjkujem poraz reprezentacije, zna se ko to radi iz utakmice u utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 nov 2014, 21:41

Ti podrzavas Safeta, to je gore od svakog poraza, to je gore od svakog moguceg i nemoguceg scenarija. Zar ne vidis da su stranci etiketirali Susica kao ludjaka, eto koga ti podrzavas :rol: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 13 nov 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 nov 2014, 21:41

Goalgetter je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Mogli bi Izraelci zaigrat lastiša u neđelju, očekujem laganu pobjedu naših, mislim vrijeme je da napokon pogodim s prognozom, 4. sreća
Tačno je da mi loše idu prognoze oko repke, ali mi i loše idu i ostale. Igram Federrer - Muray više od 9 gemova i prvom setu kad ono 6:0 za Rogera :bow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 21:44

DonCorleone je napisao/la:Zar ne vidis da su stranci etiketirali Susica kao ludjaka, eto koga ti podrzavas :rol: .
Da mi stranci kreiraju mišljenje onda bi bio kao ti i slični. Ne hvala :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 nov 2014, 21:45

A kakav sam ja to i slicni :rol: ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2014, 21:48

Sheyi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Tačno je da mi loše idu prognoze oko repke, ali mi i loše idu i ostale. Igram Federrer - Muray više od 9 gemova i prvom setu kad ono 6:0 za Rogera :bow:
Isti sam. Ja da odigram da ce sutra svanuti petak, osvanuo bi utorak. :rol:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 nov 2014, 21:49

Virtuala je jednostavno stid nakon svih trolanja i šamara koje je dobio na forumu prizanti da je na pogrešnoj strani! Taktika mu je da trola do kraja,i kad se promijeni selektor onda će okrenuti novu ploču i to je to... I smislit će neko glupo objašnjenje i lagano prema 30k postova :kafa:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2014, 21:50

Goalgetter je napisao/la:Isti sam. Ja da odigram da ce sutra svanuti petak, osvanuo bi utorak. :rol:
Ja i Cartman smo napravili taktiku na klizavim terenima

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 21:56

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Isti sam. Ja da odigram da ce sutra svanuti petak, osvanuo bi utorak. :rol:

slika
Gazi, gazi Storhamar. :opaopa:

Sto se tice navijanja, do groba cu tvrdit da ni jedan pravi navijac ne moze navijat protiv svoje ekipe, pogotovo kada je rijec o reprezentaciji, i uz to ovakav protivnik. Mozete pricat na forumu, ali vjerujem da cete navijat za BiH kad utakmica krene. Ako ne, onda nikad niste ni navijali. Yebo Safeta, navija se za repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 nov 2014, 21:59

:thumbup:

Pricamo o narodu koji uziva u ubijanju Palestinske djece. Iznad Gaze ima jedna manja planina, tu stoka dodje sa camping stolicama, picem, grickalicama i gleda bombe i granate kako ubijaju Palestince. Narod koji je pokvaren do srzi. Rekao sam ranije danas, samo bi mi pobjeda protiv Srbije vise znacilo od pobjede protiv ovog ljudskog sljama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 nov 2014, 22:00

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

slika
Gazi, gazi Storhamar. :opaopa:

Sto se tice navijanja, do groba cu tvrdit da ni jedan pravi navijac ne moze navijat protiv svoje ekipe, pogotovo kada je rijec o reprezentaciji, i uz to ovakav protivnik. Mozete pricat na forumu, ali vjerujem da cete navijat za BiH kad utakmica krene. Ako ne, onda nikad niste ni navijali. Yebo Safeta, navija se za repku.
Storhamar :urnebes: kuknjava
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.