Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

RockyMaivia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 12:47

Cartman je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:GDE STE SAD MISEVI,GDE STE???
Nabijem i njega i Dzeku na *****
Ona gnjida koja za reprezentaciju navija od 2009. hoce da nama na ekavici govori ko je mis. Neka se poklopi. Placenik obicni.
Sutra bi navijao za Nigeriju da dobija pare da dreci i da se krevelji
Klosar zadnji,nikad vise ne prenosio nijednu utakmicu.
StarMo nije skutorija...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jun 2014, 12:49

QUARTERBACK je napisao/la:
klasik je napisao/la:Kako smo samo zatucani, stvarno nekim treba ukinut i internet i tv, samo ponekad im radio upalit.
Iskompleksirani balavci pljuju covjeka koji je u svakom smislu veci covjek od vas.
Ma poserem se i tebi i njemu u usta, njemu zbog smijanja u facu naciji, tebi zato što si jajara ko i on. Mrš.
To je to, on se bas nama smijo svima u facu, bas se vidilo na njemu da mu je drago sto mu je poniste go, sto smo ispali, bravo idi sad sadi krompir.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 jun 2014, 12:51

Dragi Edine onaj ti osmjeh dugo necu zaboraviti,necu ti zaboraviti ni to da se nisi potrudio koliko to objektivno mozes.Ipak tvoje ponasanje nazalost govori o tvom neodgoju,primitivizmu i fukarastini kakvu moze pokazati samo polupismeni djilkos.KRETENU kad se za Bosnu igra onda se gine,trci se 90 min.a ne da glumis advokata Ibricicevog.Nadam se da ces ostati doslijedan u svojim seljackim manirima i zauvjek napustiti reprezentaciju moje domovine
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 22 jun 2014, 12:51

Mozambik je napisao/la:Pretjerujete i vi sada.

Sad ce se samo pljuvat Dzeko jel?

Opsovat majku dva,tri puta to je normalno kod nas, al psovat sestru, pisat kojekakve pjesamice i zelit mu sve najgore je pretjerivanje.
Redovni krivac u Man. City-u i ovdje. Citava repka je kriva za poraz(cast izuzecima). Pape najvise jer nema autoriteta. Ali Dzeko ce se najvise spominjati jer to je Bosna. Dzeko je picic zato sto nije igrao svom snagom i nije igrao kako zna. Al ova prica da nije trcao mi je smjesna. Covjek nekad i izadje dva pasa odradi vrati se jbg. sta ce nije messi da dribla. Ne moze se na krilo izvuci jer onda nema spica. Jedino je lose to sto se nije potrudio da vrati izgubljenu loptu. A koliko ja znam mi smo igrali neke polukontre pa se zbog toga nije vracao nazad da pomogne odbrani. Barem je to neko moje misljenje.

Ovu tekmu smo izgubili jer nije bilo SEA, a to su ti lucidni potezi papeta
a... pehari su tu

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 jun 2014, 12:53

Meni lično nije problem što je igro preko qurca, što je promašio boga oca, što se nije trudio, na to sam nekako već navikao u zadnje vrijeme od njega ali na kraju onaj osmijeh, to ne mogu nikako da provarim i shvatim, hajde da je to bio onaj sarkastični, ironični osmijeh ali čovjeku 3 sekunde nakon najgoreg poraza kojeg se ja sjećam u životu (a sjećam se mnogo toga od 98' pa nadalje) svejedno i smije se....mene je izgubio za sva vremena, može sad uraditi ne znam ti šta za državu i reprezentaciju ali ono se ne oprašta.

Idol nacije, heh, pokraj živih Pjanića, Bešića, Misketa, Begovića, Sea i ostalih koji izgaraju ako još jednom dobiješ to priznanje prestajem pratiti fudbal i dok si živ Džeko zapamti pare ne čine čovjeka, nikada nisu niti ikada hoće.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 22 jun 2014, 12:55

Neki ga bas pres.eravaju. Da, odigrao je kriminalno, setao se po terenu k'o maneken i zbog toga ga treba nalijepiti ali zar stvarno mislite da se on smijao od radosti zato sto su nam ponistili gol, sto smo isti primili iz faula i sto je on fulio 100% sansu u 93. minuti?
Vi nikad niste imali taj "osmijeh" iz nemoci i razocarenja?

Ne ser.ite majke vam.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 22 jun 2014, 13:13, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 jun 2014, 12:55

klasik je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
klasik je napisao/la:Kako smo samo zatucani, stvarno nekim treba ukinut i internet i tv, samo ponekad im radio upalit.
Iskompleksirani balavci pljuju covjeka koji je u svakom smislu veci covjek od vas.
Ma poserem se i tebi i njemu u usta, njemu zbog smijanja u facu naciji, tebi zato što si jajara ko i on. Mrš.
To je to, on se bas nama smijo svima u facu, bas se vidilo na njemu da mu je drago sto mu je poniste go, sto smo ispali, bravo idi sad sadi krompir.
Vidjelo se da ga boli qrc za i da se qrči. Haj jajaro vozdra.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jun 2014, 12:58

neka, mi mrtvi bosanci cemo sadit krompir, zato sto za boljeg nemamo, jer su neki sve dali za ove dane. A gospodin "osmijeh" laganini za sedam dana na miami beachu s amrom i femelijom, brcka se s ray bankama na glavi..

a ti belmine haj na njivu, pa sadi krompir, ha ja, ko i mnogi ovdje..

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 jun 2014, 13:03

sve sto mu mogu pozelit je da mu do kraja karijere mancini bude trener

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 22 jun 2014, 13:06

Zabio ga je Dzeki poslije tekme svi znamo kome. :kafa: Ocito samo to i zna.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:07

NEMA OPROSTA ZA OVO
DZEKO I SPAHIC MRS IZ REPREZENTACIJ
E
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 22 jun 2014, 13:11

Keenan.- je napisao/la:Neki ga bas pres.eravaju. Da, odigrao je kriminalno, setao se po terenu k'o maneken i zbog toga ga treba nalijepiti ali zar stvarno mislite da se on smijao od radosti zato sto su nam ponistili gol, sto smo isti primili iz faula i sto je on fulio 100% sansu u 93. minuti?
Vi nikad niste imali taj "osmjeh" iz nemoci i razocarenja?

Ne ser.ite majke vam.
Upravo ovo, kako neko ne razumije to? Onaj cinicni, kiseli osmijeh koji je vecina nas imala tokom utakmice.
a... pehari su tu

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la pisac » 22 jun 2014, 13:12

Ako tri sedmice niste u stanju biti profesionalci za reprezentaciju, gonite se svi u krasni. Yebala vas Hrasnica, izlasci svaku noc, vozikanje autima mimo drugih igraca, dovodjenje treba u hotel i slicne stvari.
Nije problem izgubiti, ali boli to sto znas da nije uradjeno maksimalno da bi se doveli u situaciju da pobijedimo.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 13:12

Kakav osmijeh? Ja sam yebavao sve redom, udarao jarane za stolom od muke, nije mi padalo na pamet da se smijem.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 jun 2014, 13:17

I nesto imate Pauku i ala pauku reci? Vi ste tolika egocentricna derista da je to nepojmljivo. Nemati svoje konkretno misljenje je najgore, sada nastavite sa svojim seljackim spamanjem, koji bi se uostalom na svakom normalnom forumu kaznio. Ali eto dobar je dokaz da forum a i net nije za vecinu.
Unico amore sei!
❤️🖤

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 13:23

Moj Edine, samo ću reći da si me puno, puno i još 100x puno razočarao u ove dvije utakmice. Nisi brate moj lijepi presinga napravio na odbranu protivnika u dvije utakmice. Radijus kretanja ti 10 metara i očekuješ da ti saigrači na tacni serviraju gol šansu. Znači vidjelo se da sinoć nije išlo našem veznom redu, da nisu uspjevali probiti njihove dvije linije igrača. I ti u takvim okolnostima umjesto da se krećeš sa strane na stranu, da se malo izvlačiš iz onog šesnaesterca ti brate stojiš i čekaš...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 13:24

AjsKjub je napisao/la:I nesto imate Pauku i ala pauku reci? Vi ste tolika egocentricna derista da je to nepojmljivo. Nemati svoje konkretno misljenje je najgore, sada nastavite sa svojim seljackim spamanjem, koji bi se uostalom na svakom normalnom forumu kaznio. Ali eto dobar je dokaz da forum a i net nije za vecinu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/poraz-ka ... jao/134190" onclick="window.open(this.href);return false;

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 13:29

I štrumfovi su odustali od tebe ..
Razocarao si naciju, sram i stid da te bude !!
Za pare letis u Cityu a vamo nama zivce yebavas ..

Odlazi iz reprezentacije, dosta nam je i tebe i Spahe i ibricica i vasih teferica.
MRS
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 13:34

BadrHari je napisao/la:I štrumfovi su odustali od tebe ..
Razocarao si naciju, sram i stid da te bude !!
Za pare letis u Cityu a vamo nama zivce yebavas ..

Odlazi iz reprezentacije, dosta nam je i tebe i Spahe i ibricica i vasih teferica.
MRS
Ma da ti pravo kazem ne trci on puno ni u Cityu. Zabije on solidan broj golova, ali i za njih zna odigrat ovako katastrofalno, uz nikakvu borbu. Ne psuju mu zive i mrtve bez razloga na njihovim forumima. Ovo je na nasu zalost postala realnost za njega. I nakon Meksika i Slonovace sam govorio da ne moze onako masit zicere. A on je sinoc promasio 5-6 prilika. Nije vrhunski napadac, jednostavno. Jest dobar, ali vrhunski vise nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 jun 2014, 13:38

dzeko molim te jedan selfi sa kapitenom i napisi zavrsio sa repr karijerom ne sto si los igrac priznat cu ti ti si vrhunski igrac i jesi ali si djubre brate pokazao si komplex nize vrijednosti.....brate ti se smije meni se svijet urusio ja bezz 1 km na racunu a trebam drugarci u posjetu nemogu a opet mi nije to napameti nemogu ovo da prevarim nikak boli me....imas milione idi karaj se sa svojom mezimicom nadji i sestri je..baca novog **** se skupa sto dalje od nase svetinje tebi nista ona neznaci jer se smozes smijati na kraju a meni se srusio svijet ja sma zanijemio sat poelije utakmice idi molim te :bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 22 jun 2014, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.