FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Nisam bio u mogućnosti da ikako za vikend naiđem na rezultat,pa sam u ponedeljak ujutro pogledao sve rezultate.
I dok se učitavao rezultat utakmice Ath-Barca,naslutio sam da rezultat nece biti pozitivan za goste.
U glavi sam zamislio remi,ispala je pobjeda Bilbaã.
Jos jedan kiks,ali opet nismo puno goväna pojeli.
Ostali smo prvi,a izgubili smo u gostima.
A šta reći,poraz kao poraz,u ovakvim uvijetima i ne boli baš.
Ali ono što mi upada u oči su kritike i mišljenja za vrijeme i nakon utakmice.
Rekao bi čovjek da sam prošetao do teme Milana (nemojte se naći uvrijeđeni)
pa čitam žalopojke.
Ljudi se navikli da ne gledaju više dominantan tim u svim sferama,već tek klub u nekih top 3 ekipe u Europi.
Ta su vremena iza nas,ali opet se vrlo lako mogu ponoviti.
Imamo dobru ekipu,fali par igrača zbog povreda i tim je tek počeo sa novim sustavom igre na gostovanjima,pa će trebati vremena da sve to dođe na svoje mjesto.
Pique jest van forme,ali je isto tako ove godine imao dosta odličnih partija.
Prije bih to pripisao njegovoj nespretnosti i traljavosti,ali da je odličan štoper...
Naravno da jest.
Neymar sad kao ne valja,a ja u životu nisam gledao nesretnijeg fudbalera na planeti.
Čovjek je mogao do sada imati 20 golova,ali šta su mu obranili,blokirali i na ostale načine spriječili,to nisam nigdje vidio.
Njegovo je vrijeme tek počelo,i onaj koji gleda Barcine utakmice to zna i vidi,a golovi će doći.
Neće valjda cijelu karijeru da bude nesretan.
Messijeva povreda do januara je dosta toga promjenila,jer taman kad je ušao u formu,opet je otišao na bolovanje.
Neću da govorim o nekom one-man team,ali Messi je puno važan igrač za Barcelonu i kad on igra,to je veliki plus za ekipu.
Ali dakako da se može i mora bez njega.
I sad da ne letam sa jednog na drugog igrača,mislim da sve ima svoj razlog i kritike nisu zaslužene.
I za kraj potpisujem se na sliku od @Gorkog.
I dok se učitavao rezultat utakmice Ath-Barca,naslutio sam da rezultat nece biti pozitivan za goste.
pa čitam žalopojke.
Ljudi se navikli da ne gledaju više dominantan tim u svim sferama,već tek klub u nekih top 3 ekipe u Europi.
Imamo dobru ekipu,fali par igrača zbog povreda i tim je tek počeo sa novim sustavom igre na gostovanjima,pa će trebati vremena da sve to dođe na svoje mjesto.
Prije bih to pripisao njegovoj nespretnosti i traljavosti,ali da je odličan štoper...
Naravno da jest.
Neymar sad kao ne valja,a ja u životu nisam gledao nesretnijeg fudbalera na planeti.
Čovjek je mogao do sada imati 20 golova,ali šta su mu obranili,blokirali i na ostale načine spriječili,to nisam nigdje vidio.
Njegovo je vrijeme tek počelo,i onaj koji gleda Barcine utakmice to zna i vidi,a golovi će doći.
Messijeva povreda do januara je dosta toga promjenila,jer taman kad je ušao u formu,opet je otišao na bolovanje.
Neću da govorim o nekom one-man team,ali Messi je puno važan igrač za Barcelonu i kad on igra,to je veliki plus za ekipu.
I sad da ne letam sa jednog na drugog igrača,mislim da sve ima svoj razlog i kritike nisu zaslužene.
Keep walking.
Re: FC Barcelona
@Coutinho, imaš li ti "Enter" na tastaturi? 

Sve je bilo u redu dok nisam dosao do toga da je Pique dobar stoper, a da je razlog njegovog loseg igranja njegova nespretnost i traljavost
Tu sam se pogubio, ne moze nikako biti nespretan i traljav, a dobar.Razlog njegovog loseg igranja, a vjerovatno i te nespretnosti je to sto se zapustio totalno, mogu se kladiti da bi ga ja pobijedio na 100m i to da ja trcim u vreci, pa lik je postao toliko spor da je to nemoguce, a o njegovoj okretnosti da ne govorim, dovoljno je nabiti loptu kraj njega i protrcati, on ne moze pratiti nikoga, taj dok se okrene i skonta gdje treba Valdes je vec na mukama.

- francobaresi
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Uzalud si ovoliko tipkao.Cautinho je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti da ikako za vikend naiđem na rezultat,pa sam u ponedeljak ujutro pogledao sve rezultate.
pa čitam žalopojke.
Naravno da jest.

Barca može biti moćna ponovno, ali pod uvjetom da oni iz uprave prekinu sa ovim "samubistvom."
Ova ekipa treba 2 stopera i novog desnog beka, a ne uzaludni pokušaji guranja igrača na neprirodne pozicije.
Mascherno nikad ne može biti kvalitetan stoper, a Pique je obični profiter u ovoj ekipi. Stoper od kojeg je i pokojna Jovanka Broz sposobnija i brža.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Istrosena ekipa do plafona sa more zasicenih, umornih, povrijedjenih i nezainteresovanih igraca. Rezultati nisu cudo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Covjek pokazao na njega da je krivac za primljeni gol i Inijesta se naljutio.
Sto je najgore istinu mu rekao.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/iniesta ... uti/119339" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto je najgore istinu mu rekao.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/iniesta ... uti/119339" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kao pojavio se veliki interes za Cuadrada.Inace igrac kojeg strasno gotivim i uvjeren sam da bi Barci legao ko' budali samar a usput se pominje i Luiz koji je klasicna krampa i bacanje para...
Nista bolji igrac od Piquea.
Imati u ekipu dva stopera koji bolje igraju ofanzivu nego defanzivu je pokusaj samoubistva...
Nista bolji igrac od Piquea.
Imati u ekipu dva stopera koji bolje igraju ofanzivu nego defanzivu je pokusaj samoubistva...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
S obzriom kakva je odbrana svaki stoper ce dobro doci.Luiz mozda ima kikseva,ali ukoliko bude ozbiljan moze igrati na vrhunskom nivou.Problem bi prestavljao sto ne bi imao pravo nastupa u LP
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ne samo u LP ... nece on zaigrati ni u prvenstvu. Zato sto nece nikoga ni kupiti.DesimaL je napisao/la:S obzriom kakva je odbrana svaki stoper ce dobro doci.Luiz mozda ima kikseva,ali ukoliko bude ozbiljan moze igrati na vrhunskom nivou.Problem bi prestavljao sto ne bi imao pravo nastupa u LP

- hule_barca
- Kontakt:
Ma kakav Luiz. Samo bacanje para. Da je dovoljno dobar igrao bi u Chelseau. On za mene uopšte nije stoper. Bolji je na DMF a takvi nam ne trebaju. Ipak rano je pričati o transferima. Izgubili smo 2 utakmice što naravno nije dobro, ali nije ni katastrofa kakvom se prikazuje. Moramo shvatiti da nema više Guardioline rapsodije. Imali smo dovoljno vremena da to prevaziđemo, ali očigledno dosta njih još nije bez obzira i na poraz od Bayerna. Ni Barca ni Real više nisu što su bili prije 2-3 godine. Liga će postajati sve više ujednačenija u narednim godinama, još kad se ta TV prava počnu dijeliti na pravilan način. Ipak, mora se reći da sa ovakvom igrom u ligi se možemo boriti za titulu, ali u Ligi Prvaka ne možemo daleko dogurati, jer u ovom trenutku ima nekoliko ekipa koje bi komotno mogli Barcu izbaciti u nokaut fazi.
Mes Que Un Club
Deulofeu proglasen za najboljeg igraca Segunde.
Danas je rodjendan ovom covjeku.
[youtube][/youtube]
Danas je rodjendan ovom covjeku.
[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Do povrede bio jedan od najboljih igraca u Barceloni.Steta sto mu je ta povreda skratila vrijeme u barceloni.Mislim da bi jos ostao. 

Visca el Barça ! Mes que un club !
Sta ima sa Cuencom ?
jel vi shvatate da nije lako naći dobrog stopera , koji je na prodaju i po mogućnosti jeftin ?
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Messi se vratio treninzima sa loptom i očekuje se njegov povratak za 15 dana.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Cautinho
- Kontakt:
I ja gledam,pun fb slika iz Argentine,igra sa loptom i trči.
Ajd,valjda se brzo vrati
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk 4
Ajd,valjda se brzo vrati
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk 4
Keep walking.
Audi je danas počastio igrače i trenera Barcelone novim autima za sezonu 2013/14
Audi Q7 (Valdes, Pique, Iniesta, Alexis, Masche, Busquets, Song, Alba, Adriano, Tata Martino), Audi Q5 (Messi, Neymar, Dos Santos, Pinto, Afellay, Cuenca), Audi A5 Cabrio (Montoya), Audi A5 SB (Pedro), Audi A5 coupé (Bartra, Tello), Audi A6 allroad (Puyol), Audi RS6 ( Alves), Audi A7 (Cesc, Xavi, Sergi Roberto, Oier)

ovo nagrada za dva uzastopna poraza
ma poklonio bi ja njima fice i peglice da vozaju
Audi Q7 (Valdes, Pique, Iniesta, Alexis, Masche, Busquets, Song, Alba, Adriano, Tata Martino), Audi Q5 (Messi, Neymar, Dos Santos, Pinto, Afellay, Cuenca), Audi A5 Cabrio (Montoya), Audi A5 SB (Pedro), Audi A5 coupé (Bartra, Tello), Audi A6 allroad (Puyol), Audi RS6 ( Alves), Audi A7 (Cesc, Xavi, Sergi Roberto, Oier)

ovo nagrada za dva uzastopna poraza

ma poklonio bi ja njima fice i peglice da vozaju

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.