FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cera1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cera1 » 16 mar 2011, 20:31

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI !!!!!!!!!!!!!!!!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 16 mar 2011, 20:31

miki 90 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
pastore je napisao/la:kome je posvecena parola "tarik uz tebe smo" ???nisam u toku...
Jednom od likova koji vode navijanje mislim da je u muriji zavrsio ;)
Tarik jedan od vodja navijaca koji je dobio 5 mjeseci zatvora :( :( :(
mislis da nije zasluzio?
msm ne znam sta je uradio al al nisu ga zavtvorili zato sto se potpisao u tramvaju :P
igra kriminalna, mesic ne moze ni u kosevskom brdu igrat, savic moze dohvacat lopte i to one sto predju tribine ne zasluzuje da bude na terenu, zeba qurcu svira za usi protiv travnika i leotara prosipa fazone kad treba da povede ekipu simulira penale i qurci se sudiji, seha maneken ko da ga je fap udario, hoce lik da dribla, radovanovic ide lik da centrira gurnuo glavu medju muda, stanic nije primio 2 lopte od kad je usao, svraka je igrao nesto u prvom pol imao onu kontru kad su ga srusili, spahic je imao jednu sansu glavom sredina drugog pol al savicu bilo zao da isprlja dres pa nismo dali gol...
Uprava: Ne znam da li su culi ali ljudi su izmislili davno spravu zvanu valjak koja sluzi da se uklone brda sa terena kad bi moglo kako samo da se izravna i naraste bilo bi dobro ko i jug isto cekaj da se sam otopi...
Rezervna klupa: Ebes tim koji ima 2 igraca u prvih 11 a nemaju pravu nastupa.. Gdje su sad oni sto govore imamo mi sirinu 2 tima jaki u svakom trenutku na zagrijavanju zoletic, nikolic stanic i culum JAKOG TIMA U PM..
Zastitarska agencija treba da dobije kaznu od par milja maraka sto je dopustila onim seljacinama sa lijeve strane sjevera da unesu pirotehniku... Ne placamo ih da jedu kospice neg da zavedu red..
Komentar na hu hu je nepotreban... Krivo mi je jedino sto to Hitler sve nije pobio dok je jos bio usponu snage lik bi dobio poene za raja...
Nama za europu treba pola tima ono realno da prodjemo 2-3 kola stoper, lijevi bek, oba zadnja vezna, jedan krilni, 2 napadaca golman htio to neko priznati ili ne...
Ja nisam propustio utakmicu od kad je simo dosao za trenera i mogu rec da smo tad igrali bolje na grbavici nego danas... Sjecam se utakmica protiv modrice sampion mi ih poderemo ko siroce napolitanku...
ovo je sramota
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 16 mar 2011, 20:32

Prica nidje veze sa temom...ponovo provokatori spamaju ovu temu, provociraju i omalovažavaju naš klub a administracija ništa ne poduzima...dokle više tako :?: :oops:
Što se tice tekme, sve receno...igra katastrofalna, za ne prepoznati :o :shock: , gore od ovog ne može nikako pa nam to može biti ko neka utjeha u revanšu.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 16 mar 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 16 mar 2011, 20:32

nick je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
arapinho1 je napisao/la:sta je ironija? to je kada pitar dodje i on glumi nekog gradanina,sljegli u grad neki dan vidili ime grada ma ja cu navijat za ove jer se isto zovu I TI MI PRICAJU O SELJAKLUKU
Halo dosljo , papak nemoj stavljati sve u jedan kos . Pricas nebuloze , i kod navijaca SARAJEVA i kod navijaca zeljeznicara ima i gradske raje i doslja . Zato bezveze je da tako pricas ;)

koliko vi imate godina pa nazivate nekog dosljom? da mi je cuti vasa prezimena da vam objasnim odakle ste :mrgreen:
Ako vec pitas ja imam 23 godine i pokusavam objasniti tvom drugu sa tribine da nisu svi doslje ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2011, 20:32

zolaTM je napisao/la:popljuvaste sve i svakoga..smijesni ste...ocekujete da razvalimo svakoga 10-0,a doskora ste plakali za polufinalom i bodom u gostima...nezahvalna stoko...
Tacno. ;)
Mogu samo reci da smo ove godine za 2 levela dole sto se tice igre, i da ako osvojimo 2 mjesto puna mi kapa ...

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 16 mar 2011, 20:33

Dule 078 je napisao/la:jaooo ljudi,pa vi veze nemate!
ako nam vi uzmete titulu,ubicu se kao siroce :oops:

sad sam pogledao snimak,i onom vasem besliji bi vise volio opaliti jednu "konceptualnu" samarcinu vise nego da mi neko dadne 100 maraka!

ps je li ono bilo pushina lopove,yebemo ti ma-ter,ili sudija lopove,yebemo ti ma-ter :D ?
a mi kad bi sudili po onoj vasoj utakmici protiv drine... rekli bi da nista ni za sredine tabele... jednostavno se desi da nekad ne ide i to je to...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 mar 2011, 20:34

pa i vrbanjusa izgubi pa zivot ide dalje :S

dajte ba malo ozbilje, kiksali smo jednu tekmu (ako se to moze nazvat kiksom)

u siroki po 1:1

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2011, 20:35

I sto se tice Bajre ,dobar je on malo mu fali da da go ,ali tek sad uvidjam koliko nam Lazo znaci makar on neznao osutat ,nosi 3 na ledjima i daje prosotr krilima ,mozemo mi pricat sta hocemo, ali sad je sve jasno ko dan!
cera1 je napisao/la:ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI !!!!!!!!!!!!!!!!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 16 mar 2011, 20:36

zolaTM je napisao/la:popljuvaste sve i svakoga..smijesni ste...ocekujete da razvalimo svakoga 10-0,a doskora ste plakali za polufinalom i bodom u gostima...nezahvalna stoko...
sta treba da govorim neka nema veze sjeti se samo prije 2 godine ekipe...
mi placamo najskuplje karte u drzavi, klub smo sa najvecom tradicijom u drzavi i meni treba tamo neki mesic da ko preko kurca dodaje loptu pravi se mesi i kao zadnji igrac odbrane dribla cijeli vezni red sirokog... Ako je to nacin na koji treba da se igra ja cu ce poklopit i svaku utakmicu glumit reisa i govorit hvala Allahu samo da nije ko prije dvije godine
drugo govorit ljudima da su stoka je odraz tvoje inteligencije koja ti cini mi se i nije jaca strana
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 mar 2011, 20:37

Ako vec pitas ja imam 23 godine i pokusavam objasniti tvom drugu sa tribine da nisu svi doslje ;)
a ja tebi pokusavam objasnit da nije bitno odakle je ko, nego ono sto donosi od kuce...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 16 mar 2011, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 mar 2011, 20:37

Mosor1 je napisao/la:
lemi_kitao je napisao/la:ne znam kakve su pripreme bile i na sta se najvise baziralo na pripremama, ali su djelovali kao da ih nisu ni imali...u svakom smislu i fizickom i taktickom jer je igra bila kriminalna, momci za prikazanu igru u ovoj utakmici sramota

M.Beslija-najstariji igrac ekipe, najiskusniji igrac ekipe, kapiten ekipe...onakvo ponasanje, galama i protesti kod sudija, zatim natezanje kod faulova ne prilice nijednom igracu, a kamoli kapitenu koji nosi sveti dres, a jos je MORAO dobiti direktni crveni karton zbog starta na Bartosu (cini mi se), ako ne to onda zuti ili zbog faula ili zbog verbalnog napada na pomocnog sudija te lakta u sesneastercu Sirokog, sto opet znaci crveni karton...sramota

Na njegovom mjestu MORA igrati S.Stanic, a na beku Krale (nadimak E.Colica dok je sa mnom isao u osnovnu skolu, koji je tu poziciju i igrao u Velezu i za reprezentaciju novinara)

Z.Zeba-za prikazano u ovom meču,javite mi kad mu bude rođendan, da mu kupim loptu, sramota

Za navijace i simpatizere koji su skandirali hu, hu, hu...Diogu, za fasisticke ispade, treba nas kazniti novcano ili jos neko strozijom kaznom, sramota

ovu sam utakmicu zaboravio za vrijeme pisanja ovog posta...
Ja bih te odmah za moderatora stavio.Svaka cast na objektivnom postu,a ovo sto si rekao za navijače to treba ostro kazniti,bez obzira gdje se to dogodilo.Udarit klub po džepu je najbolje riješenje,ma kako se on zvao!!!
fink post, skoro sa svime se slazem. Da ne kponavljaam iste rijeci, samo uz nadu da se ovo vise necek ponoviti. Sve cu im koprostiti ako dobro odigraju u Sirokom i ako dobiju Sklobodu...
Osim - drugo ime za Želju !

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 mar 2011, 20:39

a sta hoce lesine i virslice...jedni ostali razbucani u prasini a drugi ionako nestaju...i jos nama imaju nesto reci za igru...smijesno...al cini mi smo da smo najgori mi sami...

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 16 mar 2011, 20:39

auu kako se okrenu prica od jednom,kako igramo lose i sve to,a prije utakmice ma bogovi smo :o

ja cu samo reci vidjet cemo sta ce te pisati poslije uzvratne utakmice,kada Zeljo pobijedi :D

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 mar 2011, 20:41

rossoner je napisao/la:
Mosor1 je napisao/la:
lemi_kitao je napisao/la:ne znam kakve su pripreme bile i na sta se najvise baziralo na pripremama, ali su djelovali kao da ih nisu ni imali...u svakom smislu i fizickom i taktickom jer je igra bila kriminalna, momci za prikazanu igru u ovoj utakmici sramota

M.Beslija-najstariji igrac ekipe, najiskusniji igrac ekipe, kapiten ekipe...onakvo ponasanje, galama i protesti kod sudija, zatim natezanje kod faulova ne prilice nijednom igracu, a kamoli kapitenu koji nosi sveti dres, a jos je MORAO dobiti direktni crveni karton zbog starta na Bartosu (cini mi se), ako ne to onda zuti ili zbog faula ili zbog verbalnog napada na pomocnog sudija te lakta u sesneastercu Sirokog, sto opet znaci crveni karton...sramota

Na njegovom mjestu MORA igrati S.Stanic, a na beku Krale (nadimak E.Colica dok je sa mnom isao u osnovnu skolu, koji je tu poziciju i igrao u Velezu i za reprezentaciju novinara)

Z.Zeba-za prikazano u ovom meču,javite mi kad mu bude rođendan, da mu kupim loptu, sramota

Za navijace i simpatizere koji su skandirali hu, hu, hu...Diogu, za fasisticke ispade, treba nas kazniti novcano ili jos neko strozijom kaznom, sramota

ovu sam utakmicu zaboravio za vrijeme pisanja ovog posta...
Ja bih te odmah za moderatora stavio.Svaka cast na objektivnom postu,a ovo sto si rekao za navijače to treba ostro kazniti,bez obzira gdje se to dogodilo.Udarit klub po džepu je najbolje riješenje,ma kako se on zvao!!!
fink post, skoro sa svime se slazem. Da ne kponavljaam iste rijeci, samo uz nadu da se ovo vise necek ponoviti. Sve cu im koprostiti ako dobro odigraju u Sirokom i ako dobiju Sklobodu...
ti ces im oprostiti... :roll:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2011, 20:42

Bravo lemi danas je sve bilo ocajno od navijanja do igre. Nadam se da ce protiv Slobode doci neke stvari na svoje mjesto.
I svi likovi koji ne navijaju treba otjerat na sjever ,a ne stane nasred Sektora C i sjedi. :evil: uzas
VAM nisi slagan neki pojednici se prave pametni. :evil:
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 16 mar 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 20:42

Što ne bi mogli pobijediti? ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 16 mar 2011, 20:52

Ma mi smo baš oni pravi balkanci, Željo pobijedi Travnika odmah su tu postovi tipa : Mi smo nova Barcelona ! Titula je naša ! bla bla bla
A zato odigramo neriješeno protv kvalitetne ekipe kakva je Široki,tragedija to "navijači" se ubijaju od tuge i razočarenja jer po Bogu nismo mogli Široki Brijeg pobijediti ! Odmah kreću priče ovaj meni ne bi igro ni u Famosu, ovaj ovo, ovaj ono. Pa dajte ljudi, malo se smirite !!! Eno Real potroši stotine miliona eura ima sve zvijezde u ekipi pa ih Barcelona razbije, zato k'o što bi mi u Sarajevu rekli SABURA doći će sve na svoje, jer lošije ne možemo igrati ! ;)
G R B A V I C A 2

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 mar 2011, 20:53

Baby je napisao/la:Ma mi smo baš oni pravi balkanci, Željo pobijedi Travnika odmah su tu postovi tipa : Mi smo nova Barcelona ! Titula je naša ! bla bla bla
A zato odigramo neriješeno protv kvalitetne ekipe kakva je Široki,tragedija to "navijači" se ubijaju od tuge i razočarenja jer po Bogu nismo mogli Široki Brijeg pobijediti ! Odmah kreću priče ovaj meni ne bi igro ni u Famosu, ovaj ovo, ovaj ono. Pa dajte ljudi, malo se smirite !!! Eno Real potroši stotine miliona eura ima sve zvijezde u ekipi pa ih Barcelona razbije, zato k'o što bi mi u Sarajevu rekli SABURA doći će sve na svoje, jer lošije ne možemo igrati ! ;)
Slazem se za taj balkanski mentalitet ali kad ste vi Saraj'vo razbili ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 mar 2011, 20:54

Idemo dalje,ne treba sada pljuvati po igracima pa i njih jedanaestorica su samo ljudi nisu roboti pa da svaku tekmu moraju dobro odigrati i pobjediti.Ljudi u Evropi za jednu poluzezonu potrose i po 200 miliona eura za pojacanja pa ostanu bez ikakvih titula u kupu ispadaju od treceligasa i zavrsavaju u sredini tabele pa idu dalje.Oni koji misle da svaku utakmicu moramo dobiti ili svake godine uzeti titulu ili kup neka malo ohlade.Ja bi se prije zapitao kakve to mi navijace imamo(ne mislim na nas koji svaku utakmicu dolazimo bez obzira na vrijeme ili rezultate),puno je onih koji dolaze samo ako nesto osvajamo ili slavimo.Pa ljudi na drugom smo mjestu na tabeli i u polufinalu kupa zar to nije dovoljan razlog da nas bude 10.000 hiljada svaku tekmu,znam neki ce reci losa liga,slab kvalitet i slicno ali to nije nikakvo opravdanje.Gledao sam Zelju kao drugoligasa i nikada nisam ni pomislio da ne dolazim na utakmice pa necu odustati ni sada iako ova hladnoca bas i ne godi mojim godinama.Hocemo novi stadion neki kazu malo nam 20.000 stolica ja koliko vidim dovoljno nam i je 10.000 hiljada jer i gradski derbi na Kosevu i Grbavicu u zadnje vrijeme ne gleda toliko ljudi,nego samo dolaze bolesnici i jednog i drugog kluba(iako tako malu posjetu nisu ni Zeljo ni Sarajevo zasluzili).Sto nas bude vise bice i vise para za pojacanja i kvalitetnije igrace,gospodo dodjite na stadion a nemojte palamuditi.I za krajSiroki dosta dobra ekipa, rezultati sa pocetka sezone su samo trenutna slabost i ovaj rezultat je sasvim realan ,sudija solidan sa par greškica,kod nas Bešlija najborbeniji ali i najnervozniji bez razloga.U revansu hrabro i neka pobjedi bolji.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 mar 2011, 20:55

ma svako moze odigrati lose,ali ovolika kolicina primitivizma kod domacina nije vidjena od zlatnih dana oraskih labudova...
ja licno nisam vjerovao da se ovako "igra" u sarajevu :oops:
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.