FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sekula
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sekula » 16 mar 2011, 20:55

Nesto najmrze u zivotu mi je bilo kad ljudi pocnu prepricavati nesto sto niti su vidjeli, niti se desilo, a kamoli da su bili na licu mjesta.......dosta ce ih se pronaci u prvoj recenici......
katastrofalna utakmica........Siroki dosao ISKLJUCIVO s ciljem da ne primi gol i u tome su uspjeli, a to mogu zahvaliti jako neraspolozenom Zelji i losem i grbavom terenu.......Ipak, ako vec moram birati izmedju 0-0, 1-1, 2-2, sve su nerijeseni rezultati, uvijek bih izabrao ovaj, jer samo jedan gol na strani daje veliku prednost.....naravno, nista nije uzgubljeno, idemo u Listicu po taj jedan gol, koji ce definitivno biti dovoljan za prolaz jer mislim da ne mozemo primiti 2 gola dole........u stvari, generalno tesko primamo golove i to je dobro, ali sta to vrijedi kada nikako ama bas nikako ne mozemo utrpati gol imalo ozbiljnijim ekipama ako nismo dobro raspolozeni za igru.......to je problem i to se upravo desilo danas........
za mene su danas najbolji bili Svraka i Markovic (covjek je vec nekoliko utakmica najbolji igrac Zelje a klasicni bek), Visca donekle u drugom poluvremenu kad ga je Amar naribao zbog one sebicnosti 2-3 puta u prvom poluvremenu......ostali igraci puno truda-veoma malo ucinka.......takodje mislim da je Amar danas prekasno uvodio izmjene.........
Iks puta sam rekao i reci cu: mi smo vise izgubili s Bekricem nego sto smo dobili sa Zebom, bez obzira na sve njegove asistencije i golove.......pametnom dosta.....
opaska nekoliko tzv. navijaca, a u stvari internet navijaca, o losem navijanju apsolutno ne stoji i u stvari govori o tome gdje su bili ti kriticari o 17-19 h.........od svega onog sto se desavalo na terenu, ubjedljivo najbolje je bilo navijanje, pogotovo u drugom poluvremenu..........
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 mar 2011, 20:56

Dule 078 je napisao/la:ma svako moze odigrati lose,ali ovolika kolicina primitivizma kod domacina nije vidjena od zlatnih dana oraskih labudova...
ja licno nisam vjerovao da se ovako "igra" u sarajevu :oops:
dule...glupa ti prica...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 20:57

Baby je napisao/la:Ma mi smo baš oni pravi balkanci, Željo pobijedi Travnika odmah su tu postovi tipa : Mi smo nova Barcelona ! Titula je naša ! bla bla bla
A zato odigramo neriješeno protv kvalitetne ekipe kakva je Široki,tragedija to "navijači" se ubijaju od tuge i razočarenja jer po Bogu nismo mogli Široki Brijeg pobijediti ! Odmah kreću priče ovaj meni ne bi igro ni u Famosu, ovaj ovo, ovaj ono. Pa dajte ljudi, malo se smirite !!! Eno Real potroši stotine miliona eura ima sve zvijezde u ekipi pa ih Barcelona razbije, zato k'o što bi mi u Sarajevu rekli SABURA doći će sve na svoje, jer lošije ne možemo igrati ! ;)
Potpis!

Nekolicina hoće da igramo kao Barca! Ma igraćemo karinu! Ni naši unuci neće dočekati ljepotu u igri na našim terenima, ne znam samo u čemu je problem! o-o pa šta?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 16 mar 2011, 20:59

Megamon je napisao/la:
Baby je napisao/la:Ma mi smo baš oni pravi balkanci, Željo pobijedi Travnika odmah su tu postovi tipa : Mi smo nova Barcelona ! Titula je naša ! bla bla bla
A zato odigramo neriješeno protv kvalitetne ekipe kakva je Široki,tragedija to "navijači" se ubijaju od tuge i razočarenja jer po Bogu nismo mogli Široki Brijeg pobijediti ! Odmah kreću priče ovaj meni ne bi igro ni u Famosu, ovaj ovo, ovaj ono. Pa dajte ljudi, malo se smirite !!! Eno Real potroši stotine miliona eura ima sve zvijezde u ekipi pa ih Barcelona razbije, zato k'o što bi mi u Sarajevu rekli SABURA doći će sve na svoje, jer lošije ne možemo igrati ! ;)
Slazem se za taj balkanski mentalitet ali kad ste vi Saraj'vo razbili ?
O čemu to ti ??? Čim si se ti svezo haveru, nije ti dobro nikako !
zato k'o što bi mi u Sarajevu rekli SABURA doći će sve na svoje, jer lošije ne možemo igrati !
G R B A V I C A 2

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 21:00

Baby je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
zato k'o što bi mi u Sarajevu rekli SABURA doći će sve na svoje, jer lošije ne možemo igrati !
:lol:

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 mar 2011, 21:01

Baby je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 16 mar 2011, 21:03

Dule 078 je napisao/la:ma svako moze odigrati lose,ali ovolika kolicina primitivizma kod domacina nije vidjena od zlatnih dana oraskih labudova...
ja licno nisam vjerovao da se ovako "igra" u sarajevu :oops:
Dobar, ti ?
G R B A V I C A 2

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 16 mar 2011, 21:05

znaci dolazim u miru i nemam provokatorske namjere al vam moram reci- onaj Beslija je sramota igre koja se zove fudbal...STRASNO...i onda se vi hvalite(kukate) da gdje god odete kao ekipe su posebno napaljene na vas jer vi ste "veliki" željo :roll: ima i toga, da se ne lazemo, al ne toliko koliko ekipe zele osvetu na svom terenu, pa sta vi ocekujete evo sad u sirokom poslije ovakvog Beslije, da vas docekaju s "cvecem" :? naravno da ce biti napaljeni ko kakav pubertetlija, da mu noge polome jer frajer je stvarno pretjerao(pa nije rat brate pa ne mora se pobjediti po svaku cijenu) i nije ovo samo sad, ovo se desava svim ekipama na grbavici ukoliko ne ide želji po planu, isto je bilo protiv Čelika.
Uglavnom nije sad ovo neki skandal, boze sacuvaj, al ipak nije to primjereno jednom igracu Željeznicara(jednom od velikana BH fudbala), sramota je da i Osim ne reaguje na to...nisko brate...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2011, 21:07

Možemo mi diskutovati o igri i o igračima i o svemu, ali ja ću citirati mog starog:

"je*o me svak' ako ova utakmica nije namještena" :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 21:09

neroazzurni je napisao/la:znaci dolazim u miru i nemam provokatorske namjere al vam moram reci- onaj Beslija je sramota igre koja se zove fudbal...STRASNO...i onda se vi hvalite(kukate) da gdje god odete kao ekipe su posebno napaljene na vas jer vi ste "veliki" željo :roll: ima i toga, da se ne lazemo, al ne toliko koliko ekipe zele osvetu na svom terenu, pa sta vi ocekujete evo sad u sirokom poslije ovakvog Beslije, da vas docekaju s "cvecem" :? naravno da ce biti napaljeni ko kakav pubertetlija, da mu noge polome jer frajer je stvarno pretjerao(pa nije rat brate pa ne mora se pobjediti po svaku cijenu) i nije ovo samo sad, ovo se desava svim ekipama na grbavici ukoliko ne ide želji po planu, isto je bilo protiv Čelika.
Uglavnom nije sad ovo neki skandal, boze sacuvaj, al ipak nije to primjereno jednom igracu Željeznicara(jednom od velikana BH fudbala), sramota je da i Osim ne reaguje na to...nisko brate...
Hvala ti što 'brineš' o nama i o našim igračima, ali ako ti se ne sviđa, što si ga gledao?
Ja recimo vas ne bih gledao ni kad bi mi plaćali, iskreno, jednostavno :mrgreen:

tica
Kontakt:

Post Postao/la tica » 16 mar 2011, 21:12

Fali nama jedan dobar izvodjac slobodnih udaraca. :ugeek:
JA NISAM ODAVLE!!!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 16 mar 2011, 21:12

Nikad gore nismo odigrali ove sezone, ni jedan igrac nije odigrao kako treba ama bas ni jedan. Nismo posteno dodavanje imali, igraci se valjali, svaki sut preko gola. Široki mozda svega 3 sanse imao. Ovo veceras mi nije izgledalo na postenu igru.

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 16 mar 2011, 21:12

nookey je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:znaci dolazim u miru i nemam provokatorske namjere al vam moram reci- onaj Beslija je sramota igre koja se zove fudbal...STRASNO...i onda se vi hvalite(kukate) da gdje god odete kao ekipe su posebno napaljene na vas jer vi ste "veliki" željo :roll: ima i toga, da se ne lazemo, al ne toliko koliko ekipe zele osvetu na svom terenu, pa sta vi ocekujete evo sad u sirokom poslije ovakvog Beslije, da vas docekaju s "cvecem" :? naravno da ce biti napaljeni ko kakav pubertetlija, da mu noge polome jer frajer je stvarno pretjerao(pa nije rat brate pa ne mora se pobjediti po svaku cijenu) i nije ovo samo sad, ovo se desava svim ekipama na grbavici ukoliko ne ide želji po planu, isto je bilo protiv Čelika.
Hvala ti što 'brineš' o nama i o našim igračima, ali ako ti se ne sviđa, što si ga gledao?
Ja recimo vas ne bih gledao ni kad bi mi plaćali, iskreno, jednostavno :mrgreen:
ma kod njih su sve kulturni momci...ono,intelektualci,akademici...kao i navijaci im...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2011, 21:15

zolaTM je napisao/la:
nookey je napisao/la:
ma kod njih su sve kulturni momci...ono,intelektualci,akademici...kao i navijaci im...
Krug 99 :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 mar 2011, 21:15

Idemo dalje boze moj nismo izgubili nismo primili gol...danas navijanje na jugu lose...bezveze se iznervirao...nesto podjose da psuju nasima i ja liku do sebe reko kralju sabane idi na sjever pa eno ti skripara pa s njima psuj...kakav smo mi samo narod mi se vec predajemo...svako ima svoj los dan a ocigledno je to veceras bio zeljin los dan...SVI U SIROKI...

Next stop Grbavica Zeljo vs Sloboda :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 mar 2011, 21:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Možemo mi diskutovati o igri i o igračima i o svemu, ali ja ću citirati mog starog:

"je*o me svak' ako ova utakmica nije namještena" :lol:
i ja cu citirati tvog starog :)
Za zivot cijeli!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 16 mar 2011, 21:30

ma sta vam je ba jbt ,iskreno utakmica k.arina al prvo nije ni sve do ZELJE bilo,jer se iz aviona vidjelo po sta je siroki doso,,,a to je da ne prime go i u tom su i uspjeli,plus jos i teren....sto neko rece ljudi su izmislili valjak.Ne opravdavam uopste nasu igru al mislim da ce na pecari biti puno bolje,jer cisto sumnjam da moze gore od ovoga.Besliju nisam shvatio jer umjesto da bude uzor ostalim kao najiskusniji on se ponasa ko neki junior :? Zeba sve vise zaboravljaa da je poceo igrati na zelenom terenu sa travom gdje jos igra 10 igraca i da je prestao igrat na parketu mali fudbal,al haj valjda ce mu amar otvoriti oci,jer kolko ga god kritikovali ako cemo gledat tehniku ha hu on je uz viscu nas najbolji igrac.Sto se tice Bajre ,realno covjek niti je sta pokazao al vala nije ni zakazao jer imo je onu jednu sansu ...nije ni imo prilike da nesto pokaze i kolko god srali vi LAZAROVI SIMPATIZERI ja stojim iza toga da ne bi nista bolje bilo i da je Lazar igro tako da tisina.Realno glavni i najveci problem ovoga tima i ono u cemu smo OD BORCA MILJAMA DALEKO htjeli mi priznat ili ne je realizacija napada.Tacnije iskreno mi i nemamo napad ja se ne sjecam kad sam vidio neki go a to nije sut ili frljoka ili eventualno glava iz prekida...al haj da ne bi bilo samo to ko argument sad se pokazalo da cim dodje neki bolji tim da igra bunker(a iskreno izuzev sarajeva u derbiju na grbavici svi igraju bunker) MI NE MOZEMO DAT GOL ustvari mozemo al na jedite jade.Ne treba se nervirat idemo dalje prvo sloboda,gdje trebamo dobiti tacnije moramo,a na pecari sam 98% siguran da necmo izgubit jer osim ce objasniti neke stvari igracima :D SAMO LAGANO..................1921.
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 mar 2011, 21:43

Sve ok, ali Bešlija nikako da se riješi svojih papanskih ispada... To unosi dodatnu nervozu u ekipu...

Igra drastična razlika od one protiv Travnika.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2011, 21:45

Bajro jeste brži i okretniji od Lazar, ali u prvih pola sata nije lopte dotakao, zatim ne zna se zagraditi i spustiti loptu, a da ne govorim skočiti da je udari glavom...a prijem lopte mu je strašan ali u pravom značenju riječi...E to sve što Bajro nema, Lazar ima, a Osimova se taktika zasniva na napadaču koji ima osobine koje Bajro nema...S Lazarom je 100 puta lakše igrati, jer se zagradi i spusti loptu Zebi ili Bešliji, a to jednostavno Bajro ne zna, čitavu utakmicu je lopta morala kružiti i igrači nisu navikli na to zato se nije uspio dati gol...Bajro se nešto izdvaja po strani, umjesto da stoji u 16 m gdje mu je i mjesto ako se igra s jednim napdačem...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 16 mar 2011, 21:48

necu dalje pametovat mi iskreno nemamo napdaca jer sve to nema bajro ima lazar al je i obatno a ustvari NIKO NE ZNA NESTO POESBNO ,,,dakle nek prodje sezona najbolje sto mozemo a slijedece godine POD HITNO NEKOG NAPDACE KOJI CE PRIJE SVEGA ZNATI DAT GOL,PA ONDA OVO OSTALO !!!
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 38 gostiju.