FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Barsa, Real, Atletiko, PSG, Juve, Porto, Monako. Moguci protivnici u LP.
Prije bih prizeljkivao slabije nebil sto vise dogurali a sad to vise ne radim. Cast onima koji to zele ali nama nije cilj samo da udjemo j polufinale i tamo da izgubimo. Mi ciljamo na trofej. Pa zbog toga mi je svejedno koga dobijemo. Kad tad ga moramo proci. A nije mi ni zbog para jer sta nam znaci 5 miliona gore dole. A ako je obicaj prognozirati protivnkka onda bi zelio nekog sto nismo igrali sa njima zadugo. Eto: Atletiko, PSG ili Monako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prije bih prizeljkivao slabije nebil sto vise dogurali a sad to vise ne radim. Cast onima koji to zele ali nama nije cilj samo da udjemo j polufinale i tamo da izgubimo. Mi ciljamo na trofej. Pa zbog toga mi je svejedno koga dobijemo. Kad tad ga moramo proci. A nije mi ni zbog para jer sta nam znaci 5 miliona gore dole. A ako je obicaj prognozirati protivnkka onda bi zelio nekog sto nismo igrali sa njima zadugo. Eto: Atletiko, PSG ili Monako.
Meni lično Porto se čini kao dobra opcija, imaju ove godine super posložen sastav, a i s njima nje Bayern igrao cijelu jednu vječnost, mislim još tamo od početka ovog milenijuma (hoćel biti 200 ili 01
)..A i imaju par zanimljivih eksponata, recimo ne bi bilo loše kada bi se ovaj Brahimi skrasio u Minkenu na par godina..
A što se tiče ekipa koje ne bih volio, to je jedino Atletico, mišljenja sam da bi te utakmice bile poprilično negledljive.
A što se tiče ekipa koje ne bih volio, to je jedino Atletico, mišljenja sam da bi te utakmice bile poprilično negledljive.
Prijatelji, ne znam koliko ste pratili ovu lIgu Šampiona, ali ja jesam ovu fazu, i to poprilično.
100% smo prvi favoriti, i od toga ne trebamo bježati, nego muški se u koštac sa tim slatkim problemom hvatiti, te ga i pobjediti.
Mogu reći da nimalo nisam impresioniran kvalitetom fudbala, štaviše razočaran sam.
Prva želja mi svakako Juve, vjerujem i većini naših.
Posebno što počeli puno zavijati.
Poslije ovog ide veliki pad, a onda Atletico, pa ostali, svejedno mi ko god, jer osjećam, predosjećam da je ponovo naša godina, razloge opravdane imam, ne nabrajam ih pošto vjerovatno i sami znate.
100% smo prvi favoriti, i od toga ne trebamo bježati, nego muški se u koštac sa tim slatkim problemom hvatiti, te ga i pobjediti.
Mogu reći da nimalo nisam impresioniran kvalitetom fudbala, štaviše razočaran sam.
Prva želja mi svakako Juve, vjerujem i većini naših.
Posebno što počeli puno zavijati.
Poslije ovog ide veliki pad, a onda Atletico, pa ostali, svejedno mi ko god, jer osjećam, predosjećam da je ponovo naša godina, razloge opravdane imam, ne nabrajam ih pošto vjerovatno i sami znate.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 18 mar 2015, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Psg il Monako, moja zelja. Nekako bih vise volio Psg-a pa da ima dodamo
Mislio sam da ce Dortmund bolje odigrati, nisam ocekivao povjedu al eto x neki je bio realan. Al Juve odradi posao.
Mislio sam da ce Dortmund bolje odigrati, nisam ocekivao povjedu al eto x neki je bio realan. Al Juve odradi posao.
Mia San Mia
Ne znam sto mi navijaci Bajerna potcjenivacki govorimo o drugim ekipama. Pratim forum. Primjetio sam pogotovo sto potcijenjujemo Italijane. Sta fali Juvetu, nista, imaju sansi isto kao i mi i kao i ostale ekipe. Sa ovakvim pristupom kao protiv BVBa ni mi se ne bi naigrali. Isti pristup je radio Hanover protiv nas i jeste li vidjeli koliko smo imali problema. A gdje je Hanover a gdje Juve.
Mi jesmo jaki ali ima i drugih koji su isto tako jaki. Barsa, na primjer. Sa ovakvim Mesijem nema sanse da ih mozemo izbavciti. Nevjerovatno je kakvu prevagu covjek donosi na terenu. Jedan Suarez koji je dominirao NBAom je za klasu slabiji igrac od Mesija, ma i vise. Neuporedivo. Mozda smo blji od Barse i obicnog Mesija ali Barse i ovakvog Mesija nismo.
Reala nikad ne smijemo otpisati. Anceloti je to. Zna covjek znanje, pogotovo protiv nas.
Treba sacekati ostale utakmica pa donijeti neki sud ko je favorit a ko ne. Najvise sa plasim za nas kad smo prvi favoriti. Tad nista ne osvajamo.
Mi jesmo jaki ali ima i drugih koji su isto tako jaki. Barsa, na primjer. Sa ovakvim Mesijem nema sanse da ih mozemo izbavciti. Nevjerovatno je kakvu prevagu covjek donosi na terenu. Jedan Suarez koji je dominirao NBAom je za klasu slabiji igrac od Mesija, ma i vise. Neuporedivo. Mozda smo blji od Barse i obicnog Mesija ali Barse i ovakvog Mesija nismo.
Reala nikad ne smijemo otpisati. Anceloti je to. Zna covjek znanje, pogotovo protiv nas.
Treba sacekati ostale utakmica pa donijeti neki sud ko je favorit a ko ne. Najvise sa plasim za nas kad smo prvi favoriti. Tad nista ne osvajamo.
Pa svaki tabor (da tako nazovem), na ovom forumu, hvali svog konja i potcjenjuje druge...muamerc je napisao/la:Ne znam sto mi navijaci Bajerna potcjenivacki govorimo o drugim ekipama. Pratim forum. Primjetio sam pogotovo sto potcijenjujemo Italijane. Sta fali Juvetu, nista, imaju sansi isto kao i mi i kao i ostale ekipe. Sa ovakvim pristupom kao protiv BVBa ni mi se ne bi naigrali. Isti pristup je radio Hanover protiv nas i jeste li vidjeli koliko smo imali problema. A gdje je Hanover a gdje Juve.
Ma ovo ne smiješ ovako reči....muamerc je napisao/la: Mi jesmo jaki ali ima i drugih koji su isto tako jaki. Barsa, na primjer. Sa ovakvim Mesijem nema sanse da ih mozemo izbavciti. Nevjerovatno je kakvu prevagu covjek donosi na terenu. Jedan Suarez koji je dominirao NBAom je za klasu slabiji igrac od Mesija, ma i vise. Neuporedivo. Mozda smo blji od Barse i obicnog Mesija ali Barse i ovakvog Mesija nismo.
Možemo mi i super jaku Barcu i super jak Real izbaciti. Neka Messija jakog, on jeste fantastičan igrač i po meni najbolji igrač današnjice. Ali ako je naš tim na nivou, mi možemo svakog nalupati.
Samo LP je specifično takmičenje, moraš protiv top ekipa biti i tu noć top kada igraš protiv njih.
Treba ekipa da pruži što zna i može se do kraja.
A nekako sada mislim da ćemo pogotovo do kraja, jer finale je u Berlinu, naša ekipa jedina ostala od svih njemačkih....Sada po nekom pravilu moramo do kraja aBd. I onda ga i osvajamo.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kolega Effe procitao sam cio post ali samo ovo sam citirao.effe_sa je napisao/la:Možemo mi i super jaku Barcu i super jak Real izbaciti. Neka Messija jakog, on jeste fantastičan igrač i po meni najbolji igrač današnjice. Ali ako je naš tim na nivou, mi možemo svakog nalupati.
Naime, zelio sam da kazem da sada vise niste djelimicno u pravu, sada ste potpuno u pravu
Jednostavno me ne Messi dojmio pa nisamo mogao preci preko Barse i Messija u njoj. Nevjerovatan igrac.
Ako odigrano timski 100% i bez povreda onda nema sumnje da idemo do kraja.
Ako odigrano timski 100% i bez povreda onda nema sumnje da idemo do kraja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma moze taj Porto. 
S obzirom da smo jedina preostala Njemacka ekipa u LP-a preostaje nam da lopatom pokupimo ogroman novac od TV prava jer ga nemamo s kim podijeliti.
S obzirom da smo jedina preostala Njemacka ekipa u LP-a preostaje nam da lopatom pokupimo ogroman novac od TV prava jer ga nemamo s kim podijeliti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ja sam nekog misljenja da nam je svejedno sa skim igramo jer cetri utakmice su do finala i mislim da te nema kalkulacija. Nijedna ekipa nije protiv nas favorit tako da daj nam odma barsu jer bi to bila fantasticna tekma al ipak sigyran sam da real barsa i mi tek u polufinalu mozemo igrati jer ce uefa to malo dirigovati i da ce sretan dobitnik biti porto, juve ili monako.
Barcelona-Bayern pa kako god bude neka Pepun skače od sreće
Uostalom kakav Monaco i Porto... Ovo je LP i ne treba da dođeš u finale ili osvojiš titulu kroz ždrijeb
Daj najjače protivnike ...
Uostalom kakav Monaco i Porto... Ovo je LP i ne treba da dođeš u finale ili osvojiš titulu kroz ždrijeb
- BavaracZenica
- Kontakt:
Bas tako, koga god,. daj da se igraju utakmice da gledamo nase pulene, neka osvoji najbolja ekipa, da bude sto manje gresaka od strane sudija, neka pobjedi fudbalica
Ali et ak moram neko izabrat, volio bi da izvucemo Atletico Madrid, et kolega misli da bi bila to utakmica, mislim dvije utakmice koje se bas ne bi mogle ispratit, ono dosadno, ali ipak je to Liga Prvaka, i vjerujte da bi tu bilo svegaa.
Da je Chelsea prosao moj prvi pik definitivno, ovako Atletico Madrid pa sta bude
Ali et ak moram neko izabrat, volio bi da izvucemo Atletico Madrid, et kolega misli da bi bila to utakmica, mislim dvije utakmice koje se bas ne bi mogle ispratit, ono dosadno, ali ipak je to Liga Prvaka, i vjerujte da bi tu bilo svegaa.
Da je Chelsea prosao moj prvi pik definitivno, ovako Atletico Madrid pa sta bude
FC Bayern !!!!!
Klare citas mi misli.Dajte tu mafijasku nejac da se igramoKlare je napisao/la:Prva želja mi svakako Juve, vjerujem i većini naših.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Tako je!
Usput, ko je gledao sinošnju utakmicu mogao je primjetiti krajnje nesportsko ponašanje papka Vidala, kao i u prvoj utakmici, gdje je nečovjek ljude na podu gazio i udarao.
To me podsjeti na detalje evo skoro dvije godine ranije kada je taj isti na našem Riberiju to primjenio, evo kako se završilo.
[youtube][/youtube]
Inače, gledam na transfermarkt, povratak Martineza odgođen za kraj aprila?
Usput, ko je gledao sinošnju utakmicu mogao je primjetiti krajnje nesportsko ponašanje papka Vidala, kao i u prvoj utakmici, gdje je nečovjek ljude na podu gazio i udarao.
To me podsjeti na detalje evo skoro dvije godine ranije kada je taj isti na našem Riberiju to primjenio, evo kako se završilo.
[youtube][/youtube]
Klare je napisao/la:Tako je!![]()
Usput, ko je gledao sinošnju utakmicu mogao je primjetiti krajnje nesportsko ponašanje papka Vidala, kao i u prvoj utakmici, gdje je nečovjek ljude na podu gazio i udarao.![]()
To me podsjeti na detalje evo skoro dvije godine ranije kada je taj isti na našem Riberiju to primjenio, evo kako se završilo.![]()
[youtube][/youtube]
dobro mu ribac veli na ovome snimku ni jedne
http://www.newsnow.co.uk/A/764011388?-10538:1329" onclick="window.open(this.href);return false;
a vidi ga kako prizeljkuje ove jake,kako bi nas razbacali a pepun dobio nogu,al ga nelajkasthulkazal je napisao/la:Barcelona-Bayern pa kako god bude neka Pepun skače od sreće![]()
Uostalom kakav Monaco i Porto... Ovo je LP i ne treba da dođeš u finale ili osvojiš titulu kroz ždrijebDaj najjače protivnike ...
VOLIM BAYERN
Djelimično me pročitaisakovich je napisao/la: a vidi ga kako prizeljkuje ove jake,kako bi nas razbacali a pepun dobio nogu,al ga nelajkas
Uostalom lajkao ne lajkao Pepun neće dobiti nogu i ako ispadne a veća šansa da ode je ako osvoji LP.
Smaraju me ove "manje" utakmice i ne bi volio Porto ili Monaco jer bi bilo 99%-1% a što se tiče Atletika i Juventusa njih ne bi volio jer su prgave udaračke ekipe, dosadne utakmice, kartona na pretek ciganluka i sa njihove i Bayernove strane.
Daj Real ili Barcu pa da vidimo šta će Pepun izmiksati, sve ovisi o njemu ... Ne ureklo se nema povreda i svi igrači na raspolaganju pa neka pokaže svoju "taktičku genijalnost". Uostalom Real ne briljira i veće šanse sad neko u polufinalu ili finalu ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno bi Vieira trebao postari trener U-23 ekipe sto ke za mene stvarno iznenadjenje.
Vieira je jedno veliko ime i sigurno da ce njegovo iskustvo biti od velike vaznosti za ovu ekipu.
Mozda ga spremaju za Pepovu zamjenu.
Vieira je jedno veliko ime i sigurno da ce njegovo iskustvo biti od velike vaznosti za ovu ekipu.
Mozda ga spremaju za Pepovu zamjenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U 1/4 želim vidjeti Juventus pa da vidim tog Pogbu od 100 mil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:U 1/4 želim vidjeti Juventus pa da vidim tog Pogbu od 100 mil.
p.s:Navodno je nas dragi pepito ozbiljno zainteresovan da dovede vieru iz sitija da bude trener 2 momcadi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.