Tako je. Vidjet cete pravog Dzeku protiv Irana. Razbit ce njihov bunker. A nase budale ce pricati kako nam je opet malo falilo. Naravno prvenstvo smo izgubili protiv Nigerije. Dzeko jeste nas najbolji napadac a juce je odigrao lose. Kraj price. Ali ne toliko lose da bi se ga ovako i ovoliko kritikovalo.Consigliere je napisao/la:Covjek je dao regularan gol i da je sudija odradio svoj posao kako treba, sad bi bio heroj i dijamant. Da ne spominjem da je usla u 93 nakon igranja rukom... Mi boljeg napadaca od Dzeke nemamo, da se naopako okrenemo.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Malo se skontajte ljudi.
Nije on sinoc odigrao lose samo.
On odigra lose kad god nam najvise treba.
Ali haj to, igracke kvalitete na stranu, precijenili smo ga.
Problem je sto on odustane kad najvise treba zapeti.
On bi bio najgori kapiten svih vremena.
Kad se sjetim Slovacke, u dvije utakmice 10 metara pretrcao.
Škrtel ga pojeo i covjek je odustao.
Nije ovo prvi put da se on prema dresu reprezentacije sramotno odnosi, samo zato sto je najveca zvijezda.
Gledat cemo mi jos njegovih slika sa Ibricicem i Spahom u Hrasnici.
FUJ
Nije ovo prvi put da se on prema dresu reprezentacije sramotno odnosi, samo zato sto je najveca zvijezda.
FUJ
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sudija je tek sto je vidio loptu u golu podigao zastavicu! Da je kojim slucajem lopta otisla pored gola, ne bi ni reagiro. Svakako da bi utakmica tekla drugim tokom da nije taj gol ponisten. Garantujem da bi Dzeko dao najmanje jos jedan i bio bi heroj Nacije.Consigliere je napisao/la:Covjek je dao regularan gol i da je sudija odradio svoj posao kako treba, sad bi bio heroj i dijamant. Da ne spominjem da je usla u 93 nakon igranja rukom... Mi boljeg napadaca od Dzeke nemamo, da se naopako okrenemo.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
trudio se Dzeko sinoc, dao jedan gol, mogao i drugi da je bilo malo srece, pa i treci da Enijama ne odbrani...da su bogdom drugi igrali jucer kao on...al et dezurni krivac se zna...da je imao malo srece sad bi ovdje pisali pojedini o najboljem napadacu svijeta koji daje hattrick u najbitnijoj tekmi u povjesti reprezentacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma strašno se trudio, nema šta ..
Trudio se qurac moj potrčao nije, regularan gol mu je poništen, imao je šansu 1 na 1 sa golmanom malo kasnije, nije iskoristio a kao naš najbolji igrač morao je. I kad smo kod one stative, hajde budimo objektivni do kraja i recimo da je loptu smirio rukomultrasstyle_tz je napisao/la:trudio se Dzeko sinoc, dao jedan gol, mogao i drugi da je bilo malo srece, pa i treci da Enijama ne odbrani...da su bogdom drugi igrali jucer kao on...al et dezurni krivac se zna...da je imao malo srece sad bi ovdje pisali pojedini o najboljem napadacu svijeta koji daje hattrick u najbitnijoj tekmi u povjesti reprezentacije
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
A najbolje kako ljudi ocekuju da pretrci kao i Besic i Pjanic
Koje neznalice 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobro, to su 3 sanse od kojih je realizirao jednu i jednu zamal...dje ostalih 13 junaka i njihova djela?pardon 12, Begovic ne moze u isti kos s njimaFaraonTM je napisao/la:Trudio se qurac moj potrčao nije, regularan gol mu je poništen, imao je šansu 1 na 1 sa golmanom malo kasnije, nije iskoristio a kao naš najbolji igrač morao je. I kad smo kod one stative, hajde budimo objektivni do kraja i recimo da je loptu smirio rukomultrasstyle_tz je napisao/la:trudio se Dzeko sinoc, dao jedan gol, mogao i drugi da je bilo malo srece, pa i treci da Enijama ne odbrani...da su bogdom drugi igrali jucer kao on...al et dezurni krivac se zna...da je imao malo srece sad bi ovdje pisali pojedini o najboljem napadacu svijeta koji daje hattrick u najbitnijoj tekmi u povjesti reprezentacije
jesi gledo Mandžukića u dresu Hrvatske protiv Kameruna??? samo odgovori sa DA ili NEConsigliere je napisao/la:A najbolje kako ljudi ocekuju da pretrci kao i Besic i Pjanic![]()
![]()
Koje neznalice
A.F.C. Bournemouth!
Ma ja neznalice
Ivica Osim neznalica
Pa bolan, za dvije utakmice presinga na odbranu nije napravio, da ne kažem kako se nijednom prilikom kontre protivnika nije vratio nazad. Al' nema veze odveo nas je (samo on je igrao utakmice 1 vs 11) na Svjestko pa ćemo mu halaliti
Pa bolan, za dvije utakmice presinga na odbranu nije napravio, da ne kažem kako se nijednom prilikom kontre protivnika nije vratio nazad. Al' nema veze odveo nas je (samo on je igrao utakmice 1 vs 11) na Svjestko pa ćemo mu halaliti
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Kakve veze imaju Mandzukic i Dzeko? Jesi gled'o Maradonu protiv Belgije '86?rambo16 je napisao/la:jesi gledo Mandžukića u dresu Hrvatske protiv Kameruna??? samo odgovori sa DA ili NEConsigliere je napisao/la:A najbolje kako ljudi ocekuju da pretrci kao i Besic i Pjanic![]()
![]()
Koje neznalice
Consigliere je napisao/la:A najbolje kako ljudi ocekuju da pretrci kao i Besic i Pjanic![]()
![]()
Koje neznalice
Kad zabija za par dana dva komada bice opet Dzeko legendo.
- Centre forward
- Kontakt:
Momčiluko smiri se, čuvaj živce, tre'at će nam ako se Lewa bude smij'o il' se zayebav'o jer Slaveni su mraka neviđena, sve u 5 deka.BadrHari je napisao/la:Malo se skontajte ljudi.
FUJ
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
mojNe se pravit pametan previše...ne stoji ti i degutantno je...Mandžo je trački prekuc'o tekmu,al' vidim da nisi gledo pa tu završavamo priču...Consigliere je napisao/la:Kakve veze imaju Mandzukic i Dzeko? Jesi gled'o Maradonu protiv Belgije '86?rambo16 je napisao/la:jesi gledo Mandžukića u dresu Hrvatske protiv Kameruna??? samo odgovori sa DA ili NEConsigliere je napisao/la:A najbolje kako ljudi ocekuju da pretrci kao i Besic i Pjanic![]()
![]()
Koje neznalice
A.F.C. Bournemouth!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Onaj njegov smijeh na kraju utakmice je preyeben,ono je baš kao šlag na tortu.
Nije odigrao dobru,ali nije mu bilo ni lako u ovakoj formaciji.
Nije odigrao dobru,ali nije mu bilo ni lako u ovakoj formaciji.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ja ti govorim općenito o Džeki na Svjetskom. Nije ljudski porediti djela Džeke i recimo djela Hajrovića i Lulića. Pa svi od Džeke očekuju nešto, trku, zalaganje, naravno on je naš najbolji igrač ali po pravilu 80% slučajeva razočara u bitnim utakmicama. Grčka i Francuska jedine velike bitne utakmice gdje nije podbacio, ostalih 5,6 totalo razočarenje.ultrasstyle_tz je napisao/la:dobro, to su 3 sanse od kojih je realizirao jednu i jednu zamal...dje ostalih 13 junaka i njihova djela?pardon 12, Begovic ne moze u isti kos s njimaFaraonTM je napisao/la:Trudio se qurac moj potrčao nije, regularan gol mu je poništen, imao je šansu 1 na 1 sa golmanom malo kasnije, nije iskoristio a kao naš najbolji igrač morao je. I kad smo kod one stative, hajde budimo objektivni do kraja i recimo da je loptu smirio rukomultrasstyle_tz je napisao/la:trudio se Dzeko sinoc, dao jedan gol, mogao i drugi da je bilo malo srece, pa i treci da Enijama ne odbrani...da su bogdom drugi igrali jucer kao on...al et dezurni krivac se zna...da je imao malo srece sad bi ovdje pisali pojedini o najboljem napadacu svijeta koji daje hattrick u najbitnijoj tekmi u povjesti reprezentacije
Kad već spominješ ostale, dođe sredina na jedno 20,30 metara i onda ne znaju šta će sa lopte. Od Edina nikakve pomoći, stoji ukopan i čeka loptu da je primu između 10 igrača Nigerije. Umjesto da trči, da mijenja pravac kretanja, pozicije, on je totalno trom, spor i nezaintersovan.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Meni ne smeta kad se Dzeko kritikuje kad ne igra dobro... Treba da se kritikuje, kao i svaki drugi igrac. Meni smeta sto na Dzeku navale neznalice i likovi koji pogledaju 3 tekme godisnje. Yebiga, najlaksa meta valjda, sta ja znam...Ajax je napisao/la:Consigliere je napisao/la:A najbolje kako ljudi ocekuju da pretrci kao i Besic i Pjanic![]()
![]()
Koje neznalice
![]()
![]()
PA UPRAVO ZBOG TIH LJUDI NAMA NIKAD NECE BITI BOLJE.Ajax je napisao/la:Consigliere je napisao/la:A najbolje kako ljudi ocekuju da pretrci kao i Besic i Pjanic![]()
![]()
Koje neznalice
![]()
![]()
UPRAVO TI LJUDI CE NAVIJATI I DA PAPE OSTANE, I DA SPAHA OSTANE I DA MISKE IGRA.
kakav smo mi narod majko mila..
@cf, samo da izbacam hejt danas, pa cemo se okrenuti Bayernu kad Svjetsko zavrsi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
I kad je Grcima zabio dva nije trcao citavu utakmicu.
Jbg takav napadac. Nikad od njega neces vidjeti trku, kad zabije to se zamaskira, kad ne zabije onda je na udaru kritika.
Kao sto rekoh, il pukovnik, il pokojnik
Jbg takav napadac. Nikad od njega neces vidjeti trku, kad zabije to se zamaskira, kad ne zabije onda je na udaru kritika.
Kao sto rekoh, il pukovnik, il pokojnik
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bio bi i on na golgeterskom ucinku bar Mandze da iza sebe ima Perisica, Rakitica i Modrica...maloprije na drugoj temi pobroja sve nase sanse na SP i u 50% ih je Dzeko bio, od 3 sanse 1 zabio, 1 stativa, i 1 golman maestralno skinuo...
koliko lopti su Olic i Mandzo (Jelavic) dobili od svoje sredine i koliko su Hrvati sansi stvorili?
koliko lopti su Olic i Mandzo (Jelavic) dobili od svoje sredine i koliko su Hrvati sansi stvorili?