Ne znam sta bi napisao. Bice poslije 'referat', sad sam pod utiskom

Mogu misliti kako je roditeljima ova dva momka ili starijim clanovima porodice

Ovo moze ponuditi samo tenis i mozda MU ako u finalu lige prvaka igra sa Bajernom

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nije ti se učiniloformance je napisao/la:Jeli ona papčina od komentatora u jednom trenutko meča rekla da je Lendl nanizao pobjede u 3 finala Wimbledona ili se meni učinilo !?Bože, ko sve komentariše ove teniske mečeve ?!
Stvarno lik iritira, tacno mi pokvari jedan ovakav mec. Kakve sve gluposti valja to je za udzbenika sa naslovom 'kako ne treba komentarisati teniski mec'. Pa onda nesnosljiva subjektivnost, pa kukanje i plakanje nad 'nesrecom'. Fuj, kako mi se gadi taj bijedni balkanski mentalitetformance je napisao/la:Jeli ona papčina od komentatora u jednom trenutko meča rekla da je Lendl nanizao pobjede u 3 finala Wimbledona ili se meni učinilo !?Bože, ko sve komentariše ove teniske mečeve ?!
Dostojanstven i kulturanDANTES je napisao/la:@plutone, @bianconeri, i ostali visoko eticni poznavaoci ljudskih vrlina, a kakav je to marej kad gubi? ma pravi akademski gradjanin, ono kulturica. @kelner nikad se ne slazemo, ali sad jesmo. OCAJNO LOS MEC.
Ceronja je juce komentarisao Fedal mec.DANTES je napisao/la:Meni je ceronja najbolji. pitam se zasto boskovic i vujcin ne komentarisu na es? inace viskovic i pralica, koji je najbolji novakov ortak su najbolji teniski komentatori. doduse oni su i teniski treneri
chily-rz je napisao/la:Bravo Nole Srbine,.Kolika je kvota na Novaka protiv Nadala ? 1.05
Meni je i Boskovic odlican komentator. Ja ne znam sto on, ili Vujcin nisu komentarisali ove meceve (bar od 1/4 finala) na ES-u. Kako se sjecam, nekad ranije je to bio slucaj. Igor je sigurno komentarisao, a mislim da je i Milan.MaGiCa je napisao/la:Ceronja je juce komentarisao Fedal mec.DANTES je napisao/la:Meni je ceronja najbolji. pitam se zasto boskovic i vujcin ne komentarisu na es? inace viskovic i pralica, koji je najbolji novakov ortak su najbolji teniski komentatori. doduse oni su i teniski treneri
Boskovic je u Australiji. Odatle izvestava za B92. Ne znam sta je sa Vujcinom.
Slazem se za Pralicu i Viskovica - klasa za sebe.
Onda je i on katastrofa.MaGiCa je napisao/la:Ceronja je juce komentarisao Fedal mec.DANTES je napisao/la:Meni je ceronja najbolji. pitam se zasto boskovic i vujcin ne komentarisu na es? inace viskovic i pralica, koji je najbolji novakov ortak su najbolji teniski komentatori. doduse oni su i teniski treneri
Strasno"Ivanisevic je veci teniser od Djokovica"
De mi sam recite jel ovaj lik što je na RTS pokazao svu svoju nestručnost i jadnost isti onaj koji je jedno vrijeme radio na Avali i prenosio svojevremeno košarku (EL)? Stvarno je upropastio teniski spektakl,nadat se da će u nedelju bar nekog drugog stavit pa makar i Milinkovića.MaGiCa je napisao/la:Ceronja je juce komentarisao Fedal mec.DANTES je napisao/la:Meni je ceronja najbolji. pitam se zasto boskovic i vujcin ne komentarisu na es? inace viskovic i pralica, koji je najbolji novakov ortak su najbolji teniski komentatori. doduse oni su i teniski treneri
jest veci teniser u visinu, u cm"Ivanisevic je veci teniser od Djokovica"
Strasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.