Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
16 year old truck driver strikes againZZtop10 je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.
![]()
a čuj ima 16 godina a ne zna šta je hladni rat... šta li je on radio u školi cccmiki_92 je napisao/la: 16 year old truck driver strikes again
16 al sam hladni rad prostudirao od pocetka do kraja (zapravo sam historiju bolje znam nego imena clanova porodice)Papastathopoulos je napisao/la:Cuj senaidapa i tebi je 14-ta bolan
znaš li možda šta o krimi raduOtelo je napisao/la:16 al sam hladni rad prostudirao od pocetka do kraja (zapravo sam historiju bolje znam nego imena clanova porodice)Papastathopoulos je napisao/la:Cuj senaidapa i tebi je 14-ta bolan
miki_92 je napisao/la:[Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?
[/quote]Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.
Kod: Označi sve
16 year old truck driver strikes again :lol:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.