Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ganjali se po Sibiru i Aljasci

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
16 year old truck driver strikes againZZtop10 je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
a čuj ima 16 godina a ne zna šta je hladni rat... šta li je on radio u školi cccmiki_92 je napisao/la: 16 year old truck driver strikes again
hahahahahahaha, pa ebemu misa zar ne znas koristit google nego na forumu pita o hladnom ratu a cojk mu maltene kopirao prvu recenicu sa wiki 
čuj vodili rad noževima. OU MAJ FAKIN GAD
I kaže što me zayebavate
I kaže što me zayebavate
naprijed rejal
e jbga sad 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Bilo je i puskih zaledjenih i smrznutih bombi i tako toga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gađali su se grudvama i poljevali jedni druge hladnom vodom .
Također su Amerikanci razmišljali o tome da avionima pošalju pakovanja kondoma zrakom Rusima sa natpisom " srednja veličina " ne bi li ih moralno dotukli.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Haj okanite se malog dosta smo ga zezali.
Hladni rat jer je tad bilo hladno

Hladni rat jer je tad bilo hladno
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisu nosili duge gaće, ko ih šiša 
Ja se nisam za.j.ebavao, ono je činjenica što sam napisao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cuj senaida
pa i tebi je 14-ta bolan 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
16 al sam hladni rad prostudirao od pocetka do kraja (zapravo sam historiju bolje znam nego imena clanova porodice)Papastathopoulos je napisao/la:Cuj senaidapa i tebi je 14-ta bolan
hladni rad 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
znaš li možda šta o krimi raduOtelo je napisao/la:16 al sam hladni rad prostudirao od pocetka do kraja (zapravo sam historiju bolje znam nego imena clanova porodice)Papastathopoulos je napisao/la:Cuj senaidapa i tebi je 14-ta bolan
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ne znam sta mu znaci nick cautinho kad se momak zove coutinho
miki_92 je napisao/la:[Sukob SAD-a I SSSR-a koji je trajao od zavrsetka Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog saveza. Rat nije vodjen puskama i tenkovima, vec obavjestajnim sredstvima, spijunima, prijetnjama, sankcijama itd.Cautinho je napisao/la:Moze netko da mi objasni,kao laiku,sta je to Hladni rat?
[/quote]Cautinho je napisao/la:Hvala,to me zanimalo,sredstva.Ja sam mislio da je vodjen nozevima i tim "hladnim stvarima" ,posto je nazvan hladni.
Kod: Označi sve
16 year old truck driver strikes again :lol:"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
dobro da nije rekao rat prackama
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 30 gostiju.