Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
E vala, ja se ne mučio, izvini..ja ti predložim nešto bolje, a ti koristiš free soluciju koja ne pomaže nikom, sad pa sad neko nastrada 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koristim HP DV7 3190 najmanje 3 godine, nikad ni najmanjeg problema nisam imao s njim, fantastican multimedijalni laptop prekrasnog dizajna.Murga je napisao/la:Ti si jedan od rijetkih koji to ovde govore i ja se potpuno slazem. Desktop imaju solidne, ali laptop su im katastrofalni nije bitno je li laptop od $700 ili $1800. Mom privatnom otisla maticna cim sam ga prikljucio na projektor, a nisam ga 5 puta upalio. Na poslu ovi profesionalni sto koristimo isto imaju poblema.Thorin je napisao/la:Znam da HP u moju kucu vise nece.. Platio sam ga masno a realno, zajebava me kao niko
Ja svoje pare vise ne dajem za HP laptop.
To je sve do selekcije, modela, tako da, prije kupovine, dobro se informirati i ganjati garancije.
...Život za Široki...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Instalirao sam win 7 64 bita, kako da promjenim windows color? I teks mi nije bas najcistiji. Nije mi kao na staroom windowsu.
EDIT: Napravio, updateovo drivere za graficku
EDIT: Napravio, updateovo drivere za graficku
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ponovo ja 
Sad imam drugi problem, koristim internet explorer 10 i sta god napisem na google pretrazivacu i kliknem na taj link on mi to otvorio u novom tabu a to ne zelim. To je jedan problem a drugi je: a ie 9 mi je autimatski izbacivalo rezultate, npr upisem sport i ono mi odmah izbaci stranice ne morram enter pritiskat dok sad nije tako vec mi samo prikaze rezultate ne prikaze mi stranice to jest linkove vec ja moram enter da pritisnem da bi mi pretrazilo. Ne znam bolje objasnit
Sad imam drugi problem, koristim internet explorer 10 i sta god napisem na google pretrazivacu i kliknem na taj link on mi to otvorio u novom tabu a to ne zelim. To je jedan problem a drugi je: a ie 9 mi je autimatski izbacivalo rezultate, npr upisem sport i ono mi odmah izbaci stranice ne morram enter pritiskat dok sad nije tako vec mi samo prikaze rezultate ne prikaze mi stranice to jest linkove vec ja moram enter da pritisnem da bi mi pretrazilo. Ne znam bolje objasnit
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Toliko sam procit'o...Unofficialpage je napisao/la:Ponovo ja
Sad imam drugi problem, koristim internet explorer ..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@Cons ti fkt nisi koristio IE 10
je*e mozilu uvelike
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
To sam i ja isto mislio napisatiConsigliere je napisao/la:Toliko sam procit'o...Unofficialpage je napisao/la:Ponovo ja
Sad imam drugi problem, koristim internet explorer ..![]()
Tu sam stao.
Daj @kolega,skini Chrome,imas Mozzilu,imas Operu,a imas i cak one browsere od par megabajta sto rade na principu ovih velikih,a zauzimaju malo resursa i skroz su minimalisticki napravljeni i jednostavni za korištenje.Imas izbora,IE ti je napravljen samo zato da eto i Microsoft ima svoj browser uz svoje operativne sustave.Zato i je slabo napravljen
Ja IE koristim samo kada hocu da instaliram neki drugi browser.
Keep walking.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
IE 10 odlican, brzi od chroma, bar kod mene. Mozillu mi otvara pola sata 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
šta zna dijete šta je IE 10, jel tako MaliČe?Unofficialpage je napisao/la:IE 10 odlican, brzi od chroma, bar kod mene. Mozillu mi otvara pola sata
- Consigliere
- Kontakt:
Ozbiljno?iVar je napisao/la:@Cons ti fkt nisi koristio IE 10je*e mozilu uvelike
Halo, decko....iVar je napisao/la:šta zna dijete šta je IE 10, jel tako MaliČe?Unofficialpage je napisao/la:IE 10 odlican, brzi od chroma, bar kod mene. Mozillu mi otvara pola sata
- Consigliere
- Kontakt:
E, ajde nek neko provjeri Moja TV na netu, i vidi jel sve u redu. Meni nesto ne moze, a treba mi pod hitno
vjeruj mi. IE 10 je mašina!Consigliere je napisao/la:Ozbiljno?iVar je napisao/la:@Cons ti fkt nisi koristio IE 10je*e mozilu uvelike
![]()
Halo, decko....iVar je napisao/la:šta zna dijete šta je IE 10, jel tako MaliČe?Unofficialpage je napisao/la:IE 10 odlican, brzi od chroma, bar kod mene. Mozillu mi otvara pola sata![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, vjerujem ja tebi, ali ja i dalje jasem na XP-uiVar je napisao/la: vjeruj mi. IE 10 je mašina!windows 8.1 sa IE10 je najbolji sistem ikad pa vi pričajte šta hoćete...doduše ja volim fenseraj i utegnutost, a vala nemam ni problema sa njim
Jos sam u vremenu kad je IE sluzio samo za ismijavanje
podrška za XP ističe u Martu/Aprilu 
Taman, iduci mjesec planiram uzeti nesto bisno jer trenutno imam kantu od komp. i xp laufa na njemu. Probao sam W. sedmicu ali cupa mu dusu
i nista nemozes raditi sa njim 
I u mene je kanta pc. Razmišljao sam dugo da kupim neki novi, ali nikako da ga buy. Glavni razlog je što sam davno prestao sa games, a profesija mi je takva da mi ne treba neki jaki pc.
Nije ni meni radi igrica, nisam vise u tom fazonu. Jedino pes-a i fifu igram kod frenda na ps3 i to je to
Jednostavno cu imati malo vise para na raspolaganju, inace sam ih prije trosio na bezvezne stvari a i treba mi malo jaci komp. za neke programe, koje sa ovom kantom nemogu pokrenuti kako treba, koci stopa i to me uzasno nervira 
-
gojzerica
- Kontakt:
Radi li vama AdBlock na Chrome 
- HazardEden
- Kontakt:
radi
adblock plus je kod mene
adblock plus je kod mene
Nema to nikakve veze sa ukusom i ja i @Thorin govorimo o licnim iskustvima, nismo nista drugo rekli, niti kupi niti nemoj jer ja inace ljudima ne govorim sta da kupuju.Neutral je napisao/la:Imam Hp-ov laptop i solidan je. Ako već kupujete laptop izbjegavajte smeće od celeron procesora.
Dell ima jako kvalitetnih laptopa, baš kao i Sony, te Toshiba.
O ukusima se ne raspravlja, imate garanciju i to je to. Bolje je kupiti jak pc, nego laptop, ne radimo svi u kancelarijama pa nam treba, a i lakša solucija je neki tablet od 8-9 inchi.
Kad si vec zapoceo tu temu, mislim da vecina ljudi kupuje laptop da su mobilni. Neko voli da stavi laptop u krilo i da cita ili pise ili radi sa njim, a neko nema drugu opciju iz nekih drugih razloga, ali se slazem sa tobom da za iste pare mozes kupiti cak i jaci desktop.
Kakvo ti je misljenje o tabletu? Prvo si rekao da je bolje PC (desktop predpostavljam), a onda predlazes tablet?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.