NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

samolukavac
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la samolukavac » 19 feb 2015, 11:51

Jel Suljic rijesena stvar, on dolazi u Radnicki...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 feb 2015, 12:13

samolukavac je napisao/la:Jel Suljic rijesena stvar, on dolazi u Radnicki...
Vjeruj brate da oko Suljica ne znam nista cuo sam da je trazio papire al nez jel ih i dobio.... Ja sto znam da bi vam mogao doci jedan igrac to je sinoc predlozeno na vasoj sjednici ali vidicemo ;)
www.nkbratstvogracanica.com

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 feb 2015, 12:19

Ko je taj Suljić, kakav je?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 feb 2015, 12:22

SiouxLukavac je napisao/la:Ko je taj Suljić, kakav je?
Elvin Suljic - napadac onako nije los zabio vam je oba gola na pripremnoj utakmici.... Kazu mi da je pregovarao s vama al ne znam sta je na kraju ispalo...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 feb 2015, 12:30

cesc4 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Ko je taj Suljić, kakav je?
Elvin Suljic - napadac onako nije los zabio vam je oba gola na pripremnoj utakmici.... Kazu mi da je pregovarao s vama al ne znam sta je na kraju ispalo...
Hvala drug :thumbup:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 19 feb 2015, 12:31

lukavac_21 je napisao/la:Nemojte molim vas a ovdje mislim i na svoje a i na sve ostale da se spustate na taj mentalni nivo nasih jedinih pravih carsijanera i stanovnika najstarijeg grada na svijetu. Bez obzira kolko je kome godina zalosno je procitat ovakve rasprave. To sam ocekivo samo od tuzlaka iskompleksiranih ali ne i od svojih lukavcana.
Niko nista nije rekao protiv jedine i prave carsije na TK, malo se aga salio ,,za njih bezobrazan nacin ,tako da su odreagovali tako kako jesu,,,s obzirom da ga mi sodjani poznajemo i nama je to smijesno,,,ali ga oni ne znaju i planuli na njegove postove,,,iskreno i ja bih popizdio da sam na njihovom mjestu. Meni su Grancalije super ljudi svi do jednog sto sam upoznao tako niciji postovi ne mogu promjeniti moje misljenje o njima.Naseg Agu trese euforija i ko ga zna zna o cemu pricam a Grancalije ,vjerujem , se ne ljute uopste na sodjane zbog tih njegovih postova.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 feb 2015, 15:12

Ma ljudi da znate agala ne bi se uopšte našli uvrijeđeni njegovim komentarima :D. Dobrica je to i na svoj način poseban čovjek...u pozitivnom smislu.

Što se Suljića tiče, jeste pregovarao s Radničkim, ali od toga ništa nema jer ne može dobiti papire iz Bratstva. Razumiljvo je to jer očigledno je da se i Radnički otvoreno uključuje u borbu za prvaka, a Bratstvo je odavno istaklo svoje ambicije.

Za drugog igrača (o kojem Cesc piše) se još uvijek razmatra da li će doći u obzir. Ja bih lično volio da dođe. Do Uprave je.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 19 feb 2015, 15:28

Zoom088 je napisao/la:Ma ljudi da znate agala ne bi se uopšte našli uvrijeđeni njegovim komentarima :D. Dobrica je to i na svoj način poseban čovjek...u pozitivnom smislu.

Što se Suljića tiče, jeste pregovarao s Radničkim, ali od toga ništa nema jer ne može dobiti papire iz Bratstva. Razumiljvo je to jer očigledno je da se i Radnički otvoreno uključuje u borbu za prvaka, a Bratstvo je odavno istaklo svoje ambicije.

Za drugog igrača (o kojem Cesc piše) se još uvijek razmatra da li će doći u obzir. Ja bih lično volio da dođe. Do Uprave je.
Ako ZUM stoji iza AGE onda veliki selam za Agu našeg i za sve komšije iz Lukavca :bih: Suljić je dobar igrač ali nikad nije dobio pravu priliku u Bratstvu.Većinom ga je Sadiković forsirao u gostujućim utakmicama a ovaj to vraćao golovima.Sad trenutno na poziciji gdje Mahala igra imamo Mujku,Damčeta,Brzog,Kariku i Poturalića.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 19 feb 2015, 16:57

Ko je taj drugi igrac, mozes cesc i u PP napisati, mada onako pretpostavljam ko je u pitanju eto ako moze potvrdi mi :)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 feb 2015, 21:18

Novi dresovi

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno momci :salut: :salut:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 feb 2015, 21:53

GracanicaAA je napisao/la:Novi dresovi

slika
Kako se preziva ova 19ka? Eldar se zove jel tako?
Igrao po Švicarskoj davno i bio član mlađih selekcija reprezentacije.
Prošle sezone igrao za nas, ja mislio igračina, kad ono momak se nije znao sastavit s loptom, od 30 dodavanja jedva da ima 2 tačna, nije mogao pogoditi prazan go sa par metara. :urnebes: :urnebes:

samobrastvoooOoOO
Kontakt:

Post Postao/la samobrastvoooOoOO » 19 feb 2015, 21:54

Postoji l' varijanta s kratkim rukavima il' samo ovo :) ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 feb 2015, 22:00

SiouxLukavac je napisao/la:

slika
Kako se preziva ova 19ka? Eldar se zove jel tako?
Igrao po Švicarskoj davno i bio član mlađih selekcija reprezentacije.
Prošle sezone igrao za nas, ja mislio igračina, kad ono momak se nije znao sastavit s loptom, od 30 dodavanja jedva da ima 2 tačna, nije mogao pogoditi prazan go sa par metara. :urnebes: :urnebes:
Ikanovic, dobar igrac barem kod nas... Igrao u svici al suspendovan radi nekog namjestanja.. Kazu da je u to vrijeme bio strasan igrac da je uzimao loptu u svom sesnestercu i driblao do protivnickog...

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 19 feb 2015, 22:57

Ikanović je bio veliki potencijal ali poslije povrede koljena nikad se nije vratio u pravu formu.U Bratstvu se dobro snalazi na poziciji zadnjeg veznog a u Radničkom su ga forsirali bliže golu.Sve zavisi od sistema igre ekipe.Laki i Terza u Bratstvu nisu zadovoljili a u Lukavcu bili dobra pojačanja,Meša na golu bio nužno zlo a Radničkom dobro došo.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 feb 2015, 11:32

Eh eto lista pojacanja zakljucena. U klub dosli : golman Marko Ivkic (posudba iz FK Sarajevo) , desni bek Sandi Zulcic (HNK Capljina), vezni igrac Nemanja Prodanovic (FK Slavija), napadaci Ermin Huseinbasic (Istra 1961) i Jasmin Mujkic (FK Sloboda Tuzla).... Posljedne dovedeno pojacanje je takode golman Aleksandar Zivkovic (NK Vitez)....

Klub su napustili Milos Galin(Alzir),Mirza Hamzabegovic(Malta)... Damir Omerovic ne trenira duze vrijeme zbog posla tako da sumnjam da ce igrati u ovoj polusezoni... Takode jedan igrac ce vjerovatno na posudbu u Radnicki...

:tokralju:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 feb 2015, 11:34

cesc4 je napisao/la:Eh eto lista pojacanja zakljucena. U klub dosli : golman Marko Ivkic (posudba iz FK Sarajevo) , desni bek Sandi Zulcic (HNK Capljina), vezni igrac Nemanja Prodanovic (FK Slavija), napadaci Ermin Huseinbasic (Istra 1961) i Jasmin Mujkic (FK Sloboda Tuzla).... Posljedne dovedeno pojacanje je takode golman Aleksandar Zivkovic (NK Vitez)....

Klub su napustili Milos Galin(Alzir),Mirza Hamzabegovic(Malta)... Damir Omerovic ne trenira duze vrijeme zbog posla tako da sumnjam da ce igrati u ovoj polusezoni... Takode jedan igrac ce vjerovatno na posudbu u Radnicki...

:tokralju:
O kojem je igracu rijec sto treba u Radnicki na posudbu?Moze i PP , :) hvala

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 20 feb 2015, 14:15

Eldar Ikanović za mene strašan igrač. Protiv Olimpica, ako se ne varam, odigrao je znači fenomenalnu partiju, momak je do zadnje minute trčao bez prestanka, zatvarao prostor uzimao lopte i dosta puta dobio lijep aplauz sa tribina. Odličan igrač za mene bar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 feb 2015, 14:34

Moguće da je proigrao, samo govorim dok je bio u Radničkom da bi bolje odigro od njega neki djed sa zapada. :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 feb 2015, 16:29

Sad sa tekme dosao, dobar mec sa mnogo sansi na obje strane , u nas odbrana kriminalno losa, u napadu smo stvorili mnogo sansi i to se isplatilo sa 3 gola.

Vi ste takodje imali mnogo sansi ali ste takodje i proputsili nekoliko zicera, ovaj mali iz Sarajeva na posudbi kod vas golman je kriminalan, bezbroj kikseva je imao ako vam on bude stajao na golu u ovoj polusezoni nema nista od vas i PL

Najopasniji ubjedljivo igrac kod vas je bio onaj mali Pjevljak ja mislim da je on to bio, imao par driblinga i dobrih suteva kao i asistencija koje ne znaju pretvorit u gol vasi napadaci. Onaj crnac trci trudi se al nema neke tehnike.

Igra sa brojem 2 je nesto stalno prigovarao sudiji i nervirao se, bez razloga
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 feb 2015, 16:37

bodi123 je napisao/la:Sad sa tekme dosao, dobar mec sa mnogo sansi na obje strane , u nas odbrana kriminalno losa, u napadu smo stvorili mnogo sansi i to se isplatilo sa 3 gola.

Vi ste takodje imali mnogo sansi ali ste takodje i proputsili nekoliko zicera, ovaj mali iz Sarajeva na posudbi kod vas golman je kriminalan, bezbroj kikseva je imao ako vam on bude stajao na golu u ovoj polusezoni nema nista od vas i PL

Najopasniji ubjedljivo igrac kod vas je bio onaj mali Pjevljak ja mislim da je on to bio, imao par driblinga i dobrih suteva kao i asistencija koje ne znaju pretvorit u gol vasi napadaci. Onaj crnac trci trudi se al nema neke tehnike.

Igra sa brojem 2 je nesto stalno prigovarao sudiji i nervirao se, bez razloga
Hvala drug, Kod nas nije igrala prva postava nego izmiksano pa je i to razlog sto nismo toliko sansi iskoristili... Kakav je bio golman koji je branio u drugom poluvremenu, on ce biti prvi pik jer je iskusan??

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 1 gost.