FK Radnički Lukavac

Gorki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Gorki » 20 mar 2014, 19:06

Jesul` vam uvijek 5km ulaznice ili samo za ovu tekmu?
Pobjeda je bolja od orgazma!

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 20 mar 2014, 19:09

Gorki je napisao/la:Jesul` vam uvijek 5km ulaznice ili samo za ovu tekmu?
Ulaznice su inace 5 km zapad i 3km ostale tribine. E sad posto je zapad limitiran po broju a i na istoku takodjer imaju stolice na sredini tribine da se ne bi gurali na zapad stavljena ista cijena za sve.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 20 mar 2014, 19:26

EDIT by mod:

Upozorenje za provociranje.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 mar 2014, 21:22

lukavac_21 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Jesul` vam uvijek 5km ulaznice ili samo za ovu tekmu?
Ulaznice su inace 5 km zapad i 3km ostale tribine. E sad posto je zapad limitiran po broju a i na istoku takodjer imaju stolice na sredini tribine da se ne bi gurali na zapad stavljena ista cijena za sve.
ma eto dobro,5 km za ove dvije tribine...al sto 5 km sjever i jug :? :? ...svugdje na svijetu su sjever i jug najjeftinije tribine....ne pitam tebe licno sto to tako nego samo konstatujem...nije mi do 2 km nego ne volim da neko radi budalu od mene :roll: :roll:...i jos utakmica 2. j.e.b.e.n.e lige i to samo u pola drzave :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 mar 2014, 21:39

@staragarda

U jednom se slazemo - ulaznice za tribine sa vatrenim navijacima treba da budu najjeftinije. Negdje se cak 300 navijaca pusti za 300 KM, kao recimo na Josik sto je pusteno 300 "Fukara".

S druge strane, negdje se za 1000 KM pusti 200 navijaca, kao sto je recimo na Tusanj pusteno 200 Siouxa. Negdje se dva navijaca ne puste nikako na tribinu zato sto nisu platili 5 KM za ulaz (Tusanj).

Shodno tome formirane su cijene ulaznica, ne zato sto je Uprava Radnickog tako htjela, nego zato sto je Uprava Slobode nametnula taj trend.

Mislim da ti Radnicki nije adresa da iskaljujes bijes niti da smatras da te neko pravi budalom. Sve je moglo biti drugacije, ali jednostavno UO FK Sloboda u 3 navrata (dvije prvenstvene i jedna kup utakmica) nije zelio da napravi ustupke navijacima Radnickog. Mislim da smo mi vama napravili itekakav ustupak samim tim sto necemo biti kao recimo oni u Srebreniku koji nisu dopustili navijacima iz Bihaca (bez obiljezja) ulaz na tribine, nego upravo suprotno.
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 20 mar 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 mar 2014, 21:42

I treba da se plate ulaznice nek' se šta i zaradi, do 5 KM je realna cijena za ove naše uslove i stadione. Samo se nadam da vaš vođa navijača neće opet dobiti mikrofon i razglas :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 mar 2014, 21:46

@Zoom88;

druže da smo se mi navijači Slobode pitali svi bi vi Siouxi ušli na stadion (zajedno sa vozačem autobusa :mrgreen: ),ali nije do nas ,nego do viših organa.Ali to se već polako mijenja,što se može vidjeti da se uprave između klubova dogovaraju ili kao kod nas UG Prijatelji Slobode ;)

Nema veze jel 3 ili 5 KM karta razlika je u 2 markice,ko HOĆE da gleda klub uživo to za njega nije problem (naravno ako je slobodan) ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 mar 2014, 21:51

Procitao sam danas Cirinu izjavu. Njega nikada nisam gotivio, ne kao trenera, nego kao osobu...ali na mjestu mu je ono o antagonizmu.

Pametnom dovoljno ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 mar 2014, 21:55

Zoom088 je napisao/la:@staragarda

U jednom se slazemo - ulaznice za tribine sa vatrenim navijacima treba da budu najjeftinije. Negdje se cak 300 navijaca pusti za 300 KM, kao recimo na Josik sto je pusteno 300 "Fukara".

S druge strane, negdje se za 1000 KM pusti 200 navijaca, kao sto je recimo na Tusanj pusteno 200 Siouxa. Negdje se dva navijaca ne puste nikako na tribinu zato sto nisu platili 5 KM za ulaz (Tusanj).

Shodno tome formirane su cijene ulaznica, ne zato sto je Uprava Radnickog tako htjela, nego zato sto je Uprava Slobode nametnula taj trend.

Mislim da ti Radnicki nije adresa da iskaljujes bijes niti da smatras da te neko pravi budalom. Sve je moglo biti drugacije, ali jednostavno UO FK Sloboda u 3 navrata (dvije prvenstvene i jedna kup utakmica) nije zelio da napravi ustupke navijacima Radnickog. Mislim da smo mi vama napravili itekakav ustupak samim tim sto necemo biti kao recimo oni u Srebreniku koji nisu dopustili navijacima iz Bihaca (bez obiljezja) ulaz na tribine, nego upravo suprotno.
hajde ba zum...mani ironije..nisam ni rekao da treba dzaba da se ulazi...i to da je 300 Fukara uslo za 300 maraka te neko posteno z.a.j.e.b.o...nije bilo tako...ja ti kazem....mozda zadnjih 50 ljudi nije imalo pare pa se nesto sabiralo i tih je recimo 50 dalo 50 km..tako da tu pricu okacite macku o rep...ali hvala upravi lukavca i na tome...isto tako smatram da je supacki sto je nasa uprava uradila sa vasim navijacima na Tusnju...isto kao i ovo sad za nedelju...al ja mislim da ti ne kontas sta hocu da kazem...pitam...kako moze biti ista cijena za stojece i sjedece tribine...vi ste na Tusnju platili 5 maraka kartu...i to je cijena karte oduvjek za zapadnu tribinu...sjever je sad 3 km...i zamisli da vas nekad stave na sjever recimo al kazu da je i ta tribina 5 km :?..kontas

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 mar 2014, 22:00

Zoom088 je napisao/la:Procitao sam danas Cirinu izjavu. Njega nikada nisam gotivio, ne kao trenera, nego kao osobu...ali na mjestu mu je ono o antagonizmu.

Pametnom dovoljno ;)
sta je sad izvalio roci :D ...prenesi ukratko ;) .....kakav antagonizam :? ...i odakle Blazevic zna bilo sta o bilo kakvom antagonizmu oko Slobode :?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 mar 2014, 22:10

Evo ti citaj, nemoj da ti prepricavam...bice opsirno :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/blazevic ... -da/127193" onclick="window.open(this.href);return false;

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 20 mar 2014, 22:39

Zoom088 je napisao/la:Evo ti citaj, nemoj da ti prepricavam...bice opsirno :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/blazevic ... -da/127193" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciro se ocito pomno informise o svakom protivniku i zbivanjima u i oko protivnickog kluba te je bio iznenadjen cinjenicama iz blize proslosti te dao zakljuciti da se radi o antagonizmu jer ni jedni ni drugi nismo Zvezda-Partizan.
Cin UO Radnicki oko ulaska navijaca Slobode je sigurno dobar put ka prevazilazenju glupo nametnutog antagonizma.
Jos jednom cestitke vasoj upravi na ovom potezu.

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 20 mar 2014, 23:09

Coraco je napisao/la:I treba da se plate ulaznice nek' se šta i zaradi, do 5 KM je realna cijena za ove naše uslove i stadione. Samo se nadam da vaš vođa navijača neće opet dobiti mikrofon i razglas :)
Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 mar 2014, 23:53

solvay je napisao/la:
Coraco je napisao/la:I treba da se plate ulaznice nek' se šta i zaradi, do 5 KM je realna cijena za ove naše uslove i stadione. Samo se nadam da vaš vođa navijača neće opet dobiti mikrofon i razglas :)
Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1
pa nije moguce :lol: :lol: :lol: ...kakav car :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 mar 2014, 23:56

solvay je napisao/la: Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1
Ybg druže,kad ne možeš na pravi način,može se kako može,sve u cilju uzimanja tri boda i ometanja gostujućih navijača.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2014, 00:04

Gorki je napisao/la:
solvay je napisao/la: Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1
Ybg druže,kad ne možeš na pravi način,može se kako može,sve u cilju uzimanja tri boda i ometanja gostujućih navijača.
Fukare unistene hordama i hiljadama lukavackih navijaca koji grme, mole upravu da momentalno pusti pjesmu i tako prekinu unistavanje domacih navijaca :lol: :lol: ...kakav car :lol: ....valjda nadze taj strasni klip :lol: :lol:...izvinjavam se,moro sam :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 21 mar 2014, 00:19

" onclick="window.open(this.href);return false;

na 0.35 pogledajte što je momak gore prije napisao...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 mar 2014, 00:32

ma to ova calovina sto nije najavio dvije stvari ispravno tokom citave polusezone, njemu to i jest mozda zanimljivo da prekine navijanje :D a ja bas u tom momentu govorim kako ce se ovi sad qrcit da je spiker to uradio zbog Fukara jer se ne cuju...ko zna zasto budala radi neke stvari al zbog nas nije garant..

o kome se radi, dovoljno je reci da je bas na toj istoj tekmi ako me sjecanje dobro sluzi kao naseg sefa struke procitao Omica :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 mar 2014, 00:33

samolukavac je napisao/la:

na 0.35 pogledajte što je momak gore prije napisao...
ma gledo sam ba ovaj klip i to nekoliko puta i to davno prije...pa jel vidis da vas frajer ofira i da se smije :D :D...tacno se i vidi tamo za onim stolom kako se nesto krevelji :D ...inace,budala kompletna :D :D ...nego je ovaj tvoj gore napisao sav ozbiljan da se to uradilo da bi se nadglasale Fukare....kao,poderali ljudi...a ono 150 ljudi na tribini :D :D ..al nema veze,opusteno samo ba ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 mar 2014, 00:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:o kome se radi, dovoljno je reci da je bas na toj istoj tekmi ako me sjecanje dobro sluzi kao naseg sefa struke procitao Omica :mrgreen:
pa dobro, Omić je sigurno imao veći autoritet od Smajila :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.