FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Jesul` vam uvijek 5km ulaznice ili samo za ovu tekmu?
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Ulaznice su inace 5 km zapad i 3km ostale tribine. E sad posto je zapad limitiran po broju a i na istoku takodjer imaju stolice na sredini tribine da se ne bi gurali na zapad stavljena ista cijena za sve.Gorki je napisao/la:Jesul` vam uvijek 5km ulaznice ili samo za ovu tekmu?
EDIT by mod:
Upozorenje za provociranje.
Upozorenje za provociranje.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma eto dobro,5 km za ove dvije tribine...al sto 5 km sjever i juglukavac_21 je napisao/la:Ulaznice su inace 5 km zapad i 3km ostale tribine. E sad posto je zapad limitiran po broju a i na istoku takodjer imaju stolice na sredini tribine da se ne bi gurali na zapad stavljena ista cijena za sve.Gorki je napisao/la:Jesul` vam uvijek 5km ulaznice ili samo za ovu tekmu?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
@staragarda
U jednom se slazemo - ulaznice za tribine sa vatrenim navijacima treba da budu najjeftinije. Negdje se cak 300 navijaca pusti za 300 KM, kao recimo na Josik sto je pusteno 300 "Fukara".
S druge strane, negdje se za 1000 KM pusti 200 navijaca, kao sto je recimo na Tusanj pusteno 200 Siouxa. Negdje se dva navijaca ne puste nikako na tribinu zato sto nisu platili 5 KM za ulaz (Tusanj).
Shodno tome formirane su cijene ulaznica, ne zato sto je Uprava Radnickog tako htjela, nego zato sto je Uprava Slobode nametnula taj trend.
Mislim da ti Radnicki nije adresa da iskaljujes bijes niti da smatras da te neko pravi budalom. Sve je moglo biti drugacije, ali jednostavno UO FK Sloboda u 3 navrata (dvije prvenstvene i jedna kup utakmica) nije zelio da napravi ustupke navijacima Radnickog. Mislim da smo mi vama napravili itekakav ustupak samim tim sto necemo biti kao recimo oni u Srebreniku koji nisu dopustili navijacima iz Bihaca (bez obiljezja) ulaz na tribine, nego upravo suprotno.
U jednom se slazemo - ulaznice za tribine sa vatrenim navijacima treba da budu najjeftinije. Negdje se cak 300 navijaca pusti za 300 KM, kao recimo na Josik sto je pusteno 300 "Fukara".
S druge strane, negdje se za 1000 KM pusti 200 navijaca, kao sto je recimo na Tusanj pusteno 200 Siouxa. Negdje se dva navijaca ne puste nikako na tribinu zato sto nisu platili 5 KM za ulaz (Tusanj).
Shodno tome formirane su cijene ulaznica, ne zato sto je Uprava Radnickog tako htjela, nego zato sto je Uprava Slobode nametnula taj trend.
Mislim da ti Radnicki nije adresa da iskaljujes bijes niti da smatras da te neko pravi budalom. Sve je moglo biti drugacije, ali jednostavno UO FK Sloboda u 3 navrata (dvije prvenstvene i jedna kup utakmica) nije zelio da napravi ustupke navijacima Radnickog. Mislim da smo mi vama napravili itekakav ustupak samim tim sto necemo biti kao recimo oni u Srebreniku koji nisu dopustili navijacima iz Bihaca (bez obiljezja) ulaz na tribine, nego upravo suprotno.
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 20 mar 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
I treba da se plate ulaznice nek' se šta i zaradi, do 5 KM je realna cijena za ove naše uslove i stadione. Samo se nadam da vaš vođa navijača neće opet dobiti mikrofon i razglas 

@Zoom88;
druže da smo se mi navijači Slobode pitali svi bi vi Siouxi ušli na stadion (zajedno sa vozačem autobusa
),ali nije do nas ,nego do viših organa.Ali to se već polako mijenja,što se može vidjeti da se uprave između klubova dogovaraju ili kao kod nas UG Prijatelji Slobode
Nema veze jel 3 ili 5 KM karta razlika je u 2 markice,ko HOĆE da gleda klub uživo to za njega nije problem (naravno ako je slobodan)
druže da smo se mi navijači Slobode pitali svi bi vi Siouxi ušli na stadion (zajedno sa vozačem autobusa

Nema veze jel 3 ili 5 KM karta razlika je u 2 markice,ko HOĆE da gleda klub uživo to za njega nije problem (naravno ako je slobodan)

Procitao sam danas Cirinu izjavu. Njega nikada nisam gotivio, ne kao trenera, nego kao osobu...ali na mjestu mu je ono o antagonizmu.
Pametnom dovoljno
Pametnom dovoljno

-
- Interni moderator
- Kontakt:
hajde ba zum...mani ironije..nisam ni rekao da treba dzaba da se ulazi...i to da je 300 Fukara uslo za 300 maraka te neko posteno z.a.j.e.b.o...nije bilo tako...ja ti kazem....mozda zadnjih 50 ljudi nije imalo pare pa se nesto sabiralo i tih je recimo 50 dalo 50 km..tako da tu pricu okacite macku o rep...ali hvala upravi lukavca i na tome...isto tako smatram da je supacki sto je nasa uprava uradila sa vasim navijacima na Tusnju...isto kao i ovo sad za nedelju...al ja mislim da ti ne kontas sta hocu da kazem...pitam...kako moze biti ista cijena za stojece i sjedece tribine...vi ste na Tusnju platili 5 maraka kartu...i to je cijena karte oduvjek za zapadnu tribinu...sjever je sad 3 km...i zamisli da vas nekad stave na sjever recimo al kazu da je i ta tribina 5 kmZoom088 je napisao/la:@staragarda

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta je sad izvalio rociZoom088 je napisao/la:Procitao sam danas Cirinu izjavu. Njega nikada nisam gotivio, ne kao trenera, nego kao osobu...ali na mjestu mu je ono o antagonizmu.
Pametnom dovoljno

Evo ti citaj, nemoj da ti prepricavam...bice opsirno
http://sportsport.ba/bh_fudbal/blazevic ... -da/127193" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/blazevic ... -da/127193" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Ciro se ocito pomno informise o svakom protivniku i zbivanjima u i oko protivnickog kluba te je bio iznenadjen cinjenicama iz blize proslosti te dao zakljuciti da se radi o antagonizmu jer ni jedni ni drugi nismo Zvezda-Partizan.Zoom088 je napisao/la:Evo ti citaj, nemoj da ti prepricavam...bice opsirno![]()
Cin UO Radnicki oko ulaska navijaca Slobode je sigurno dobar put ka prevazilazenju glupo nametnutog antagonizma.
Jos jednom cestitke vasoj upravi na ovom potezu.
Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1Coraco je napisao/la:I treba da se plate ulaznice nek' se šta i zaradi, do 5 KM je realna cijena za ove naše uslove i stadione. Samo se nadam da vaš vođa navijača neće opet dobiti mikrofon i razglas
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa nije mogucesolvay je napisao/la:Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1Coraco je napisao/la:I treba da se plate ulaznice nek' se šta i zaradi, do 5 KM je realna cijena za ove naše uslove i stadione. Samo se nadam da vaš vođa navijača neće opet dobiti mikrofon i razglas

Ybg druže,kad ne možeš na pravi način,može se kako može,sve u cilju uzimanja tri boda i ometanja gostujućih navijača.solvay je napisao/la: Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fukare unistene hordama i hiljadama lukavackih navijaca koji grme, mole upravu da momentalno pusti pjesmu i tako prekinu unistavanje domacih navijacaGorki je napisao/la:Ybg druže,kad ne možeš na pravi način,može se kako može,sve u cilju uzimanja tri boda i ometanja gostujućih navijača.solvay je napisao/la: Navijaci se organizuju samostalno kako ce da vode tribinu ali sigurno se nece desiti kao na tusnju da se sa oficijelnog razglasa pusta pjesma u toku utakmice da bi se nadglasali gostujuci navijaci. Mrsko mi sad traziti klip sa utakmice sloboda radnicki 2 1

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
na 0.35 pogledajte što je momak gore prije napisao...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to ova calovina sto nije najavio dvije stvari ispravno tokom citave polusezone, njemu to i jest mozda zanimljivo da prekine navijanje
a ja bas u tom momentu govorim kako ce se ovi sad qrcit da je spiker to uradio zbog Fukara jer se ne cuju...ko zna zasto budala radi neke stvari al zbog nas nije garant..
o kome se radi, dovoljno je reci da je bas na toj istoj tekmi ako me sjecanje dobro sluzi kao naseg sefa struke procitao Omica

o kome se radi, dovoljno je reci da je bas na toj istoj tekmi ako me sjecanje dobro sluzi kao naseg sefa struke procitao Omica

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma gledo sam ba ovaj klip i to nekoliko puta i to davno prije...pa jel vidis da vas frajer ofira i da se smijesamolukavac je napisao/la:

pa dobro, Omić je sigurno imao veći autoritet od Smajilaultrasstyle_tz je napisao/la:o kome se radi, dovoljno je reci da je bas na toj istoj tekmi ako me sjecanje dobro sluzi kao naseg sefa struke procitao Omica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.