pa sta ce reci klubovima ? u sred priprema mozete li me pustiti sto su nas ovi nasi zvali na kafu ?da trknem necu dugo.......Adi_Zepce je napisao/la:Sta kazu ovi na reprezentacija-ba da su Kolasinac,Hajrovic (mladji) i Seferovic se oglusili na pozive iz Saveza
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
To sam i ja nesto kontao.Steta sto nemamo medija da cuju i drugu stranu,tj igrace.Bilo bi lijepo kada bi ss.ba kontaktirao nekog od njih po pitanju poziva iz NSBIH.arius je napisao/la:pa sta ce reci klubovima ? u sred priprema mozete li me pustiti sto su nas ovi nasi zvali na kafu ?da trknem necu dugo.......Adi_Zepce je napisao/la:Sta kazu ovi na reprezentacija-ba da su Kolasinac,Hajrovic (mladji) i Seferovic se oglusili na pozive iz Saveza![]()
![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma bezveze , totalno nepromisljen potez.mozda jedina dobra stvar iz svega je sto barem ova cetvorica sad znaju da mislimo na njih

Likova i komentara na repka ba, stvarno se čudu ne mogu načuditi.
Savršenstvo, idila i kombinacija bosanskoga ponosa, prkosa, i tvrdoglavosti, upakovana sa neupućenošću, i seljaklukom par excellence
Savršenstvo, idila i kombinacija bosanskoga ponosa, prkosa, i tvrdoglavosti, upakovana sa neupućenošću, i seljaklukom par excellence
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma to se odma' znalo,al' realno niko nije smeo napisati to ovde na forumu da ga ne bi napali.Adi_Zepce je napisao/la:Sta kazu ovi na reprezentacija-ba da su Kolasinac,Hajrovic (mladji) i Seferovic se oglusili na pozive iz Saveza
Pa realno,koji bi to klub pustio igraca na koga racuna u ovome periodu,ja takvih delegata ne vidim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Licno znam Kolasinca, momak je pravi Bosnjo i hoce da igra za Bosnu.. za njega ne moramo se sikirat.
Trebo bi rjesit i drzavljanstvo ako hoce da igra jer srcem se voli,a djelima očituje ljubav prema domoviniMajstor10 je napisao/la:Licno znam Kolasinca, momak je pravi Bosnjo i hoce da igra za Bosnu.. za njega ne moramo se sikirat.
nista , po safetu , sutra u red u opstinu pa 15 dana od saltera do salterazgembo89 je napisao/la:Trebo bi rjesit i drzavljanstvo ako hoce da igra jer srcem se voli,a djelima očituje ljubav prema domoviniMajstor10 je napisao/la:Licno znam Kolasinca, momak je pravi Bosnjo i hoce da igra za Bosnu.. za njega ne moramo se sikirat.
Jeste li vi normalni sa tim drzavljanstvom? Kakva je to glupa safetovska prica, da se ide od saltera do saltera.zgembo89 je napisao/la:Trebo bi rjesit i drzavljanstvo ako hoce da igra jer srcem se voli,a djelima očituje ljubav prema domoviniMajstor10 je napisao/la:Licno znam Kolasinca, momak je pravi Bosnjo i hoce da igra za Bosnu.. za njega ne moramo se sikirat.
Zna se kako ide promjena drzavljanstva za sportiste od vaznosti za drzavu, savez pogura, prema vijecu ministara i dobije se drzavljanstvo.
Jel znate kad bi ga Pjanic dobio da Senad u svom dnevniku nije objavio kompletnu pricu?
Smijesna prica i 100 puta prezvakana, jel mislite da hrvatski sportisti idu od saltera do saltera.
Dosta vise prikrivanja nesposobnosti i nerada u savezu, ovakvim pricama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pohvalio bi jedan lijep tekst od Dautbegovica na stranici o Mamićima i Haliloviću....
-
Boskvalitet
- Kontakt:
kako se zove onaj momak sto je preso iz nase lige u italiju ?
[quote="Boskvalitet"]kako se zove onaj momak sto je preso iz nase lige u italiju ?[/
neznam na koga mislis?? znam da je ovaj jedan mladic potpisao za Chievo ali ce u Sl. Belupu do ljeta

neznam na koga mislis?? znam da je ovaj jedan mladic potpisao za Chievo ali ce u Sl. Belupu do ljeta
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
@vrebac86 Naš neki, a potpiso za Chievo ? 
DRUG NEBI TI PUNCA
koji to?vrebac86 je napisao/la:Boskvalitet je napisao/la:kako se zove onaj momak sto je preso iz nase lige u italiju ?[/
neznam na koga mislis?? znam da je ovaj jedan mladic potpisao za Chievo ali ce u Sl. Belupu do ljeta![]()
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Mora da misli na Dupovca...criscito je napisao/la:koji to?vrebac86 je napisao/la:Boskvalitet je napisao/la:kako se zove onaj momak sto je preso iz nase lige u italiju ?[/
neznam na koga mislis?? znam da je ovaj jedan mladic potpisao za Chievo ali ce u Sl. Belupu do ljeta![]()
ma neznam sad kako se zove , neki moj krajisnikcriscito je napisao/la:koji to?vrebac86 je napisao/la:Boskvalitet je napisao/la:kako se zove onaj momak sto je preso iz nase lige u italiju ?[/
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ime , hoćemo ime , ili eventualno prezime 
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Moze vala i inicijali, krvna grupa, sta god...bavarian_bk je napisao/la:Ime , hoćemo ime , ili eventualno prezime
Kako nije, ja sam vec davno to napisao. Nemas muda moj Devile.Devil je napisao/la:Ma to se odma' znalo,al' realno niko nije smeo napisati to ovde na forumu da ga ne bi napali.Adi_Zepce je napisao/la:Sta kazu ovi na reprezentacija-ba da su Kolasinac,Hajrovic (mladji) i Seferovic se oglusili na pozive iz Saveza![]()
Pa realno,koji bi to klub pustio igraca na koga racuna u ovome periodu,ja takvih delegata ne vidim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma joj nemam ja volje k'o ti da se peglam sa "patriotama" koji nalete sa vremena na vreme.Cartman je napisao/la:Kako nije, ja sam vec davno to napisao. Nemas muda moj Devile.Devil je napisao/la:Ma to se odma' znalo,al' realno niko nije smeo napisati to ovde na forumu da ga ne bi napali.Adi_Zepce je napisao/la:Sta kazu ovi na reprezentacija-ba da su Kolasinac,Hajrovic (mladji) i Seferovic se oglusili na pozive iz Saveza![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Edincapitano, jasmin10, L-Train, Mocvara1991 i 33 gosta.