FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Važno je da naš Sandžaklija Šabović ima za sebe ko je*e turnir.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hehe iskopa ja sto nam kanton neda pare , a sto je i opstina smanjila.
Sabovic je do sad bio SDA , al eno ga haman presao u Savez za bolju buducnost , cini se da ce bit na njihovoj listi. A i Sića vise nije SDA. Valjda je Sabovic dao ogromne pare Bukvarevicu za kampanju ,ovaj obecao pobijedit al nije i tu je pukla tikva i sad Salih presao u SB BIH , pa je SDA zavrnuo slavinu.
A i SDP je umanjio Slobodi da SB BIH nebi oko Slobodinih uspjeha pobrao glasace.
Dakle dok su Sabovici u Slobodi finansiranje nam vise ne zavisi od uspjeha SDA nego od uspjeha Saveza za bolju buducnost.
a cini se da ih ni SDP ne gotivi ,za SDA ne moram ni govorit . Tako da ako lSB BIH ne dodje do vlasti mogla bi Sloboda muku mucit oko para od budzeta bilo opstine ili kantona.
Sabovic je do sad bio SDA , al eno ga haman presao u Savez za bolju buducnost , cini se da ce bit na njihovoj listi. A i Sića vise nije SDA. Valjda je Sabovic dao ogromne pare Bukvarevicu za kampanju ,ovaj obecao pobijedit al nije i tu je pukla tikva i sad Salih presao u SB BIH , pa je SDA zavrnuo slavinu.
A i SDP je umanjio Slobodi da SB BIH nebi oko Slobodinih uspjeha pobrao glasace.
Dakle dok su Sabovici u Slobodi finansiranje nam vise ne zavisi od uspjeha SDA nego od uspjeha Saveza za bolju buducnost.
a cini se da ih ni SDP ne gotivi ,za SDA ne moram ni govorit . Tako da ako lSB BIH ne dodje do vlasti mogla bi Sloboda muku mucit oko para od budzeta bilo opstine ili kantona.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
takve priče su već godinama prisutne u Slobodi, a i sad bi kao mi koji volimo Slobodu trebali da glasamo za sbb samo da bi Sloboda dobila novac
e pa ne može više tako nama trebaju promjene kako u klubu tako i u državi

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Sabovic da je ostao u SDA sad bi bili na cvrstim nogama,al covjek otisao kod Radoncica
ako Radoncic dodje na vlast,eto boljih dana za Slobodu.Salu na stranu,treba ovo sve otjerat iz Slobode,od Sabovica pa nadalje
znal ko hocel se Saranovic vratit.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Harry ja nisam htio da se ti ljutis na mene , ko je Amir samo onako uopsteno sam rekao Saltu posto je on malo stariji ja se jos u mladje ubrajam
Bitno je da se nesto nauci , a da se ne ljuti bice bolje i jos jednom ako sam te uvrijedio evo ja se izvinjavam

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Raz_ba je napisao/la:Je li bio iz Tuzle?
ako se nisi salio ja cu ti odgovoriti

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nisam ljut,vec samo kazem,nije mi taj uopste bio na pameti i odjednom ispade da nemam blage veze sto se tice SlobodeTaRgEt_ je napisao/la:Harry ja nisam htio da se ti ljutis na mene , ko je Amir samo onako uopsteno sam rekao Saltu posto je on malo stariji ja se jos u mladje ubrajamBitno je da se nesto nauci , a da se ne ljuti bice bolje i jos jednom ako sam te uvrijedio evo ja se izvinjavam

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije niko rekao da nemas blage, ali sam brate ovdje se svega nacitao od strane 'nasih navijaca",, ovo je bila samo od jendih iznenadjenja i morao sam da reagujem jer nije tako davno proslo odkako je upravo Halilovic otisao u Orasje i nema ni jedan drugi u orasju osim njega, tako da je logicno da je to onaj nas Halilovic 
Nego vratimo e ba temi ebo ovo bilo i proslo
....zna li se sta ce biti za Saranovic, jeli definitivno napustio klub?... stvarno losi nas ljudi vode u pm,a uz to i grad je digao ruke od nas
...dok od mi ovako budemo pisali i nista ne poduzimali, mi cemo samo takve neugodnosti dozivljavati.Cuj mi moramo cekat da nam neko isplati dugovanja, kako bi mogli platiti igracu njegov ugovor.Stvarno to jos nismo nikad dozivjeli, nego sada
.....ma koliko god ja bio protiv onakvih nereda koji su se desili ispred stadiona, ipak jednim djelom ja se slazem.Pa treba im stadion citav izroviti,pa valjda grad napokon ulzi novce za gradnju stadiona, a uprava napokon pocne raditi onako kako su obecali prije njihovog dolaska.Oni su prvu godinu odradili odlicno, ali cim su prodali nase najvece nade, oni su poceli da unistavaju nas klub.Neka nam je bog na pomoci, jer ovo nije klub na kojeg smo mi navikli gledati.
Pa sramota je reci da smo mi bolje funcijonisali 1995 godine
.... pa tih godina smo igrali i bolji fudbal imali upravu sa Avdicevicem, koji nije bio sjajan direktor, ali je barem bio Slobodino djete koje je vodilo klub.Danas je ovo sve uzas gadi mi se u pm

Nego vratimo e ba temi ebo ovo bilo i proslo

Pa sramota je reci da smo mi bolje funcijonisali 1995 godine

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja sam cuo da ce se organizovat na prvenstvenoj pauzi, jer sad nemaju para za organizovanje turniraAulleTa je napisao/la:Ništa od Hukinog memorijala

- Interista di cuore
- Kontakt:
u kolko je tekma sa Travnikom ljudi ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
DaBogdasolar je napisao/la:Ja sam cuo da ce se organizovat na prvenstvenoj pauzi, jer sad nemaju para za organizovanje turniraAulleTa je napisao/la:Ništa od Hukinog memorijala
Spammer
Ja mislim da sam ovdje jednom postavio vezano za taj turnir,ako se ne bude mogao organizovat,navodno ce Glavas pozvati Osijek da igra memorijalnu utakmicu u cast najveceg tuzlanskog fudbalera Mustafe Hukica .solar je napisao/la:Ja sam cuo da ce se organizovat na prvenstvenoj pauzi, jer sad nemaju para za organizovanje turniraAulleTa je napisao/la:Ništa od Hukinog memorijala
Ovo sam napisao 12 jula,vezano za ovaj turnir.harry_90 je napisao/la:Evo citam da ce se ove godine igrat memorijalni turnir Mustafa Hukic-Huka,to je izjavio Zdeno Juric.Ako Sloboda ne bi imala sredstava da organizuje turnir Vlatko Glavas je rekao da ce dovesti Osijek da igraju memorijalnu utakmicu.Bila bi sramota da se ne odigra turnir za najboljeg igraca Slobode svih vremena.
Sloboda - Travnik 07. avgust u 17.30 (Dragan Skakić, Adnan Alispahić, Željko Dragojević)
- theboss_RD07
- Kontakt:
Napisali likovi iz Orasja ispisnicu u kojoj kaze: "Moze se registrovati besplatno za bilo koji klub osim NK Zvijezda Gradacac"harry_90 je napisao/la:Almir Halilović rješenje za lijevi bok Slobode
Propao angažman u Zvijezdi. Povratak nakon četiri godine
Koliko su nepredvidljive fudbalske sudbine, svjedoči primjer 25-godišnjeg igrača Orašja Almira Halilovića, koji je ovog ljeta prešao u Zvijezdu. No, kako klub iz Gradačca nije želio da plati obeštećenje, a Halilović nije dobio garanciju da će igrati, odlučio je da napusti Banju Ilidžu pa je došao na Tušanj.
A Slobodi je "sjeo kao kec na desetku", jer igra na poziciji lijevog bočnog, upravo onoj koja je u tuzlanskoj ekipi prazna. Tako će Halilović, skoro je izvjesno, potpisati za Slobodi i vratiti se u klub koji je napustio prije četiri godine.
- Prema svemu sudeći, potpisat ću za Slobodu. Nakon četiri godine vraćam se na Tušanj i vjerujem da ću imati uspješnu sezonu. Upoznao sam se s trenerom Vlatkom Glavašem i s ostalim igračima. S nestrpljenjem očekujem da ponovo zaigram - rekao je Halilović, koji je od odlaska iz tuzlanskog kluba igrao za Orašje.
Ako sve bude prema planiranom, Halilović bi mogao zaigrati već u subotu, protiv Travnika. Inače, Sloboda još čeka certifikat iz Beograda za Darka Racu. Nakon povrede, trenirati je počeo i Admir Čehajić.
Loš nastup u Lukavici
Uoči jučerašnjeg treninga trener Vlatko Glavaš izgrdio je svoje igrače zbog loše partije protiv Slavije (0:1) u prvom kolu Premijer lige.
- Šta nam vrijedi što smo krenuli s tri špica kada smo u odbrani, pa donekle i u vezi, apsolutno podbacili. Nije ispoštovan dogovor, a Slavija je znalački koristila naše propuste. Penal, koji je skrivio Darko Aleksić, je postojao - komentirao je Glavaš nedjeljnu utakmicu.

⭐
Ovo MORAMO pobjediti.harry_90 je napisao/la:Sloboda - Travnik 07. avgust u 17.30 (Dragan Skakić, Adnan Alispahić, Željko Dragojević)
Spammer
Normalno da uzimamo,prognoza 2:0 (Joge,Smajlovic)AulleTa je napisao/la:Ovo MORAMO pobjediti.harry_90 je napisao/la:Sloboda - Travnik 07. avgust u 17.30 (Dragan Skakić, Adnan Alispahić, Željko Dragojević)

A što ne može besplatno za Zvijezdu a može u ostaletheboss_RD07 je napisao/la: Napisali likovi iz Orasja ispisnicu u kojoj kaze: "Moze se registrovati besplatno za bilo koji klub osim NK Zvijezda Gradacac"

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
pa nismo im pustili tekmu, da ostanu u ligi a da Velež ispadneFrutek je napisao/la:A što ne može besplatno za Zvijezdu a može u ostaletheboss_RD07 je napisao/la: Napisali likovi iz Orasja ispisnicu u kojoj kaze: "Moze se registrovati besplatno za bilo koji klub osim NK Zvijezda Gradacac"![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
seven je napisao/la: pa nismo im pustili tekmu, da ostanu u ligi a da Velež ispadne

Oplakah.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.