Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Keane_Roy
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Keane_Roy » 24 maj 2010, 15:10

Evo i Rodwell postpisao novi ugovor sa Evertonom tako da nema ni od njega nista. Polako nestaje robe sa trzista. Nista od nasih velikih transfera

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 15:13

RiNo je napisao/la:Mora Fergie dovesti jednog dobrog napadaca. Real nije lud da proda Higuaina, a moza i jes

Perezu ne odgovara, to je kao prvu. Kao drugo Real je isključivo ispao od Lyona radi njega i njegovih promašaja, i kao šlag na tortu REAL NIJE LUD. Kako nije, ako ne vjeruješ pitaj Robbena ili Wesleya. Ili malo starije Eto'o, Cambiasso. ;)

Ako neko ne zna sa igračima , onda su upravo to oni, a ako neko zna sa dovođenjem igrača onda je to United.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 maj 2010, 15:14

majestic24 je napisao/la:Suska se suska...Ko je ono prije par dana rekao "SAF je rekao da ce i Veron ostati pa 7 dana kasnije ode u Chelsea"?? Izgleda da ce to i sa Berbatovim biti. Al slag na tortu-EDIN DZEKO

http://www.caughtoffside.com/2010/05/24 ... din-dzeko/
Dobar je ovaj komentar:
Maybe it’s not related to this story but i just wanted to say I cannont believe how much BS is on this website. I mean, come on. If half of the transfer stories on this website were true, the world economy would collapse as all clubs trying to find the funds to pay all these players. Arsenal would have a 60 man squad by now, and 42 of them are Fabregas replacements. Man Utd would have 12 strikers, Liverpool would sell Gerrard to 6 different clubs. you guys never seem to get sick of all this BS! It’s not annoying anymore tho. It’s funny. Keep up the good work
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 maj 2010, 15:27

Neutral je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Mora Fergie dovesti jednog dobrog napadaca. Real nije lud da proda Higuaina, a moza i jes

Perezu ne odgovara, to je kao prvu. Kao drugo Real je isključivo ispao od Lyona radi njega i njegovih promašaja, i kao šlag na tortu REAL NIJE LUD. Kako nije, ako ne vjeruješ pitaj Robbena ili Wesleya. Ili malo starije Eto'o, Cambiasso. ;)

Ako neko ne zna sa igračima , onda su upravo to oni, a ako neko zna sa dovođenjem igrača onda je to United.
Imas pravo ludi su sto se tice prodaje i dovodjenja, ali opet on im je najbolji strijelac...Mada to i nije tesko sa onakvim suigracima.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 15:29

Da, najbolji im je strijelac, ali čovjek voli i promašivati. Mlad je on još, treba mu dati još prilika, a onda će zabijati i po 35 u sezoni. Ekstra je igrač, malo sebičan ali to je to.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 maj 2010, 15:32

^ Slažem se sa komentarima vezanim za Nanija. Mislim kako će sljedeće sezone razbijati :P

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 maj 2010, 16:47

Dzeko prije nekoliko minuta na Njmackom Sky izjavio da prelazi u Manchester United,i da ce u nareddna dva-tri dana potpisati ugovor na 4 godine.Tako procitah na susjednom portalu,ima li isitine u tome?
BosnaE

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 maj 2010, 16:52

newton_heath_lyr je napisao/la:Dzeko prije nekoliko minuta na Njmackom Sky izjavio da prelazi u Manchester United,i da ce u nareddna dva-tri dana potpisati ugovor na 4 godine.Tako procitah na susjednom portalu,ima li isitine u tome?
Imas kahvu u Mostaru,ako je istina :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 maj 2010, 16:54

ammarc je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Dzeko prije nekoliko minuta na Njmackom Sky izjavio da prelazi u Manchester United,i da ce u nareddna dva-tri dana potpisati ugovor na 4 godine.Tako procitah na susjednom portalu,ima li isitine u tome?
Imas kahvu u Mostaru,ako je istina :)
Ma ja prije tri dana vec obecao 5 dresova sa prezimenom Dzeko na ledjima za vatrene Manchesterove navijace sa foruma ako se ovo desi.
BosnaE

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 maj 2010, 16:56

newton_heath_lyr je napisao/la:
ammarc je napisao/la:
Vidio sam to,svaka ti cast na tom gestu...a ako te kad put skrene prema Mostaru , samo javi,ispunjavam svoja obecanja :D
VFC & MUFC

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 maj 2010, 16:58

Vidio sam to,svaka ti cast na tom gestu...a ako te kad put skrene prema Mostaru , samo javi,ispunjavam svoja obecanja :D
Krajem Jula ako Bog da.A evo malo i desavanja jos u vezi ovoga.http://community.manutd.com/forums/p/11 ... 19132.aspx
BosnaE

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 maj 2010, 17:03

newton_heath_lyr je napisao/la: Krajem Jula ako Bog da.A evo malo i desavanja jos u vezi ovoga.http://community.manutd.com/forums/p/11 ... 19132.aspx
Nekako kao da ovi i ne zele bas toliko Dzeku,mislim da ga podcjenjuju...Ali jos bolje,zato kad dodje, aBd ima da ih sve natjera da promjene misljenje i da zahvaljaju Bogu sto smo ga doveli :)
VFC & MUFC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 17:06

ammarc je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la: Krajem Jula ako Bog da.A evo malo i desavanja jos u vezi ovoga.http://community.manutd.com/forums/p/11 ... 19132.aspx
Nekako kao da ovi i ne zele bas toliko Dzeku,mislim da ga podcjenjuju...Ali jos bolje,zato kad dodje, aBd ima da ih sve natjera da promjene misljenje i da zahvaljaju Bogu sto smo ga doveli :)
Englezi inace ne respektuju Bundesligu previse, a i po meni je ova cijena vrlo visoka. Ne zato sto mislim da Dzeko ne vrijedi, ali mislim da nam treba jedan kreativac u vezi vise nego napadac. A pitanje je koliko love Fergie ima ovo ljeto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 24 maj 2010, 17:08

Cartman je napisao/la:
ammarc je napisao/la:
Englezi inace ne respektuju Bundesligu previse, a i po meni je ova cijena vrlo visoka. Ne zato sto mislim da Dzeko ne vrijedi, ali mislim da nam treba jedan kreativac u vezi vise nego napadac. A pitanje je koliko love Fergie ima ovo ljeto.
Jes, a kad se Rooney povrijedi, onda ste u rangu sadasnjeg Liverpoola. Ocaj za takvog velikana. Zavisite od Rooney-a isto kao i Liverpool od Torresa.
Pazza Inter amala!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 maj 2010, 17:09

Valjda se to ostvari, zasluzio je Dzeko da zaigra u nekom velikanu, a United je najbolje mjesto za njega definitivno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 maj 2010, 17:12

Cartman je napisao/la: Englezi inace ne respektuju Bundesligu previse, a i po meni je ova cijena vrlo visoka. Ne zato sto mislim da Dzeko ne vrijedi, ali mislim da nam treba jedan kreativac u vezi vise nego napadac. A pitanje je koliko love Fergie ima ovo ljeto.
I ja mislim da su englezi ovo malo napuhali sto se tice cijene,ali Berbatov i jos nekih 10-15 miliona mi se cini kao realna opcija,a ostalo bi para i za jednog dobrog veznjaka. Ima Fergie koliko mu treba,za to se ne sikiram,samo da se ovo ostvari sto prije,da konacno mozemo malo odahnuti od ovolikih prica i traceva.
VFC & MUFC

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 maj 2010, 17:35

Real je vise puta do sada pokazo da je lud, posebno sa onom budalom Perezom na celu. Debilcine su prodali Robena i Snajdera za sitne pare, sto je Bajern i Inter odvelo do finala LP. Da sam Morati i Rumenige, nabacio bi im po jos 5 miliona za te igrace da shvate koliki su debili. Ipak, ne vjerujem da ce Higuain u MU, iako je moguce da budale prodaju jednog takvog igraca. MU ih ogulio za Ronalda, pa bi sigurno i oni zeljeli isto, a poznavajuci Fergija, on na to nebi pristo. Uostalom, nisam bas siguran da bi Higuainu odgovarala Engleska liga.

Sve u svemu, ako se MU ZNACAJNO ne pojaca, posebno u napdu, crno se pise. Sa ovakvim napadackim potencijalom, bolje bi bilo predat Realu ili Barsi nego se sramotit u jednom takvom susretu.

Ne izgleda mi dobro sve ovo... Barsa i Real postaju prejaki za sve ostale.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 maj 2010, 18:52

Nije me bilo neko vrijeme, ipak sam dao prednost Zeljinoj tituli ovih dana. Vidim ozbiljno se prica o Dzeki... ja drzim da nam je zaista potreban jos jedan pravi napadac, ovo sto imamo jednostavno (osim Rooneya) ne moze odgovoriti zadatku... i onaj koji misli da ce Berbatov proigrati u velikoj je zabludi. Uz Dzeku, jos jedno pojacanje u vezi, i mislim da bi opet mogli ozbiljno pricati o svim titulama... to je to... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 24 maj 2010, 19:01

Imamo dovoljno veznih, neka dodje jos neki za manje love i Dzeko i to je to.
Ja navijam da se vratimo na nasu staru formaciju 4-4-2.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 24 maj 2010, 20:46

Valencia je napisao/la:
Real je vise puta do sada pokazo da je lud, posebno sa onom budalom Perezom na celu. Debilcine su prodali Robena i Snajdera za sitne pare, sto je Bajern i Inter odvelo do finala LP. Da sam Morati i Rumenige, nabacio bi im po jos 5 miliona za te igrace da shvate koliki su debili. Ipak, ne vjerujem da ce Higuain u MU, iako je moguce da budale prodaju jednog takvog igraca. MU ih ogulio za Ronalda, pa bi sigurno i oni zeljeli isto, a poznavajuci Fergija, on na to nebi pristo. Uostalom, nisam bas siguran da bi Higuainu odgovarala Engleska liga.

Sve u svemu, ako se MU ZNACAJNO ne pojaca, posebno u napdu, crno se pise. Sa ovakvim napadackim potencijalom, bolje bi bilo predat Realu ili Barsi nego se sramotit u jednom takvom susretu.

Ne izgleda mi dobro sve ovo... Barsa i Real postaju prejaki za sve ostale.
Joj oplako sam na tvoje "visoko" misljenje o Realu
Gledajte to na ovaj nacin, ako i daju Berbatova i 28 mil funti makar ce nas neko da zaradi dosta para samo se ja iskreno bojim da i Dzeko ne bude kao Berba u MUFC jer je Wolfsburg ipak mali klub :S
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.