NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

Tzv987
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la Tzv987 » 14 nov 2024, 21:27

Sad nešto gledam pa mi smo u zadnji sedam kola samo jedan gol postigli. Pobjeda protiv Gradine. Baš zabrinjavajući učinak u napadu. I pored toga mi se opet dobro i držimo na tabeli.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 14 nov 2024, 22:23

Tzv987 je napisao/la:
14 nov 2024, 21:27
Sad nešto gledam pa mi smo u zadnji sedam kola samo jedan gol postigli. Pobjeda protiv Gradine. Baš zabrinjavajući učinak u napadu. I pored toga mi se opet dobro i držimo na tabeli.
E bas sam zbog toga napisao da ova izjava trenera nije na mjestu. Kao lahko je biti navijac kad se pobjedjuje, podrska treba kada ide lose. Majstore, mi osim Zenice, 5-6 kola igramo haos lose, pa se davala podrska itekako. Sta treba 10 kola igrati ko tetke, i pljeskati dobro je.. za mene su ove njegove price za malu djecu. Argumenti su : Stupcanica, Banovici, Gorazde, Celik i Jedinstvo 0 golova, samo 1 dali Gradini. Mislim da mu ove izjave nece prolaziti jos dugo.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 nov 2024, 16:16

Odlična utakmica za kraj polusezone. Zvijezda osim one prilike nakon nase greske u odbrani skoro da nije pogledala na nas gol. (Kada se pogleda raspored utakmica za drugi dio, mislim da je ekipa iz Gradacca uz Lukavac, Jedinstvo i Rahic jedan od glavnih kandidata za ispadanje).

Sto se nas tice, 21 bod, solidan broj bodova. Pogotovo ako se sjetimo da smo prosle sezone na pauzu otisli sa 11 bodova.

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 24 nov 2024, 16:47

Sve u svemu dobra polusezona. Na mnogim utakmicama nedostajalo je malo srece, malo sudijske nepravde ali sve u svemu mozemo biti zadovoljni. Licno misljenje je da se trebaju dovesti 2-3 igraca i tako pojacati konkurenciju i ko god zavrsi na klupi svojim ulascima da donese prevagu. Pojedinim se zahvaliti i klupu popuniti igracima iz omladinskog kadra.

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 24 nov 2024, 17:36

Čestitke na današnja tri zaslužena boda. Borba i zalaganje na visokom nivou po onako teškom terenu. Polusezona odlična. I ja se nadam uz dva-tri dobra pojačanja a pogotovo dobrog špica da bi se opstanak mogao bez problema ostvariti.

P. S. Piskiću izvini zbog ponašanja naših navijača

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 nov 2024, 17:46

Tzv987 je napisao/la:
24 nov 2024, 17:36
Čestitke na današnja tri zaslužena boda. Borba i zalaganje na visokom nivou po onako teškom terenu. Polusezona odlična. I ja se nadam uz dva-tri dobra pojačanja a pogotovo dobrog špica da bi se opstanak mogao bez problema ostvariti.

Sta se izvinjavas liku koji nema sedmice da nesto lose ne napise o Tesnju i Tosku. Sinoc je napisao kako ce mu danas trebati cizme kao Mehi Kodri. Ali neka nama njega, dok je takvih u drugim klubovima mi ne moramo brinuti o opstanku. 😃

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 24 nov 2024, 18:13

HeliosIzDomzala je napisao/la:
24 nov 2024, 17:46
Tzv987 je napisao/la:

Sta se izvinjavas liku koji nema sedmice da nesto lose ne napise o Tesnju i Tosku. Sinoc je napisao kako ce mu danas trebati cizme kao Mehi Kodri. Ali neka nama njega, dok je takvih u drugim klubovima mi ne moramo brinuti o opstanku. 😃
Moram drug. Da vidi kakva smo publika a ne ko on kad psuje sve živo i nama i svojima. A evo i danas malo se zakuha između publike i njihovog Zarića al kad je izlazio iz igre i publika i Zarić su se izvinjavali što je došlo do toga.
Zadnja izmjena: Tzv987, dana/u 24 nov 2024, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 nov 2024, 18:15

Tzv987 je napisao/la:
24 nov 2024, 18:13
HeliosIzDomzala je napisao/la:
24 nov 2024, 17:46
Tzv987 je napisao/la:

Moram drug. Da vidi kakva smo publika a ne ko on kad psuje sve živo i nama i svojima. A evo i danas malo se zakuha između publike i njihovog Zarića al kad je izlazio iz igre i publika i Zarić su se izvinjali što je došlo do toga.
Ma danas sve korektno. Od sudjenja do tribina. Ovo je za njeg poraz ravan ispadanju jer nema argumenata da popljuje za bilo sta. A kamoli kad bi se oglasio i cestitao na otresanju kao sto beba uradi zvecki 😃

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 24 nov 2024, 18:23

@Helios Ma naći će on razlog budi bez brige

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 24 nov 2024, 18:32

Piska je lik koji je shvatio kako dobiti paznju preko drustvenih mreza i to obilato koristi. Njemu ne treba davati mnogo paznje. Gore mi je ponasanje nasih navijaca koji su bez potrebe vrijedjali njihovog igraca Zarica. Opet je on ispao korektan i po izlasku se izvinuo nasim navijacima.

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 24 nov 2024, 18:35

Tesanj1975 je napisao/la:
24 nov 2024, 18:32
Piska je lik koji je shvatio kako dobiti paznju preko drustvenih mreza i to obilato koristi. Njemu ne treba davati mnogo paznje. Gore mi je ponasanje nasih navijaca koji su bez potrebe vrijedjali njihovog igraca Zarica. Opet je on ispao korektan i po izlasku se izvinuo nasim navijacima.
I navijači su se izvinjavali.

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 24 nov 2024, 18:37

Tesanj1975 je napisao/la:
24 nov 2024, 18:32
ma spiska povuce crtu paa se lose nafura hehe sanel patak za sirotinju

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 11 dec 2024, 20:39

Ljudi moji derbi sa Tosk nosi Varnice navijači Toska su prvi krenuli i to traje i trajat će al sto ja loše mislio Tosku ili nekome Bog dao mojoj djeci utakmica kad se završi pruzi se ruka idemo dalje, da se sklanjamo jedni drugima nebi bilo zanimljivo, sad ste nas pobijedili čisto pošteno i ja čestitam. A ovi hejteri sto mržnju šire sa lažnih profila oni su obične curice.

A sto se tiče utakmice posto sam tek pročitao komentare Zvijezda je gostovala bez 6 igrača tamo: Dobrilovic, Aljkanovic, Alyson, Mujcic, Kozic, Hodzic iz prve postave zato i losa predstava al ne umanjuje zasluženu pobjedu Toska, također Zvijezda je 4 utakmice kući kiksala da je to dobila sto nije bilo nemoguce jer su minimalni porazi bila bi prvo mjesto al ajde otom po tom.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 11 dec 2024, 22:09

zvezdas1922 je napisao/la:
11 dec 2024, 20:39
Ljudi moji derbi sa Tosk nosi Varnice navijači Toska su prvi krenuli i to traje i trajat će al sto ja loše mislio Tosku ili nekome Bog dao mojoj djeci utakmica kad se završi pruzi se ruka idemo dalje, da se sklanjamo jedni drugima nebi bilo zanimljivo, sad ste nas pobijedili čisto pošteno i ja čestitam. A ovi hejteri sto mržnju šire sa lažnih profila oni su obične curice.

A sto se tiče utakmice posto sam tek pročitao komentare Zvijezda je gostovala bez 6 igrača tamo: Dobrilovic, Aljkanovic, Alyson, Mujcic, Kozic, Hodzic iz prve postave zato i losa predstava al ne umanjuje zasluženu pobjedu Toska, također Zvijezda je 4 utakmice kući kiksala da je to dobila sto nije bilo nemoguce jer su minimalni porazi bila bi prvo mjesto al ajde otom po tom.
Dana 24. maja 1959. godine u Tešnju se igrao značajan susret, a sastali su se TOŠK i Zvijezda iz Gradačca. Susret je posmatralo preko 3.000 navijača. Utakmica je bila nervozna, a sudija Đuro Vukelić iz Doboja smješkom "sjeckao" je igru i "fućkao" u pištaljku i kad treba i kad ne treba. Nakon što je sudija isprovocirao igrače i publiku, utakmica je prekinuta u 45. minuti kod stanja 1:1,
Bolan ne znaju to ova djeca, nece se skloniti niko nikome, mozes izginuti 4-0, ali da ce se neko skloniti, nece.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 11 dec 2024, 23:54

Sve ok. Posten komentar. Ali to sto te raja ima na zubu jer ti na društvenim mrezama bar jednom sedmicno spomenes tosk u negativnom kontekstu. Prvo pljujes teren, a vas je za nijansu bolji i Pajdo objavljuje slike iz dobrog ugla gdje to kod vas izgleda tip top, dok na mjestima tamo gdje budu gostujuci navijaci nema trave ni za lijeka. Al ok, i to je posteno, mada izmedju tebe i pajde ce kad tad tikva puknuti pa ce i vas trehati ko i nas. Znas i sam, pitanje je vremena. Onda druga stvar, tvoji komentari za sudjenje u Tesnju tipa ko dole osvoji bod liga prvaka, i slicno i to je za malu djecu. To prolazi kod ovih povrsnih navijaca, mi sto smo malo blize u tome znamo kako se i vama sudi, sjetimo se gradine i biljeska, pa sad gol Mujcica glavom ofsajd vise od metra. Ali i to posteno, okrenut ce Pajdo pricu,svi ga znamo. On ni sa sobom nije dobar vise od pola godine a kamoli s tobom, Matom, i ostalima....

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 00:50

Mujčicev gol nije iz ofsajda sigurno jer se igrač Stupcancie sakrio iza Mujčića i još jednog našeg, mislim neda mi se tražit sad montirati, nebitno je, penal je bio poklon za Stupcanicu, al mi ne kukamo. Al moras priznat prošle godine prvo Brazilce obrisali iz kometa vaše maslo i Pejic nas zaklo mada mi smo morali na 1:2 završit utakmicu.

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 12 dec 2024, 08:25

vidiga sto baca lafinu do jucer vam djecu sovo govorio dabogda ispali i sve najgore ,, sad povuko linijju i nemoze recenicu sastavit jedva ga razumi staje pisac htio rec
al sto ja loše mislio Tosku ili nekome Bog dao mojoj djeci utakmica kad se završi pruzi se ruka idemo dalje
:rol: :rol:
sve vice neumanjujem ja pobjedu toska a onda govori kako vam je sudija navuko kako je los teren kako ste mu izbrisali igraca iz kometa heheh kakav ludak

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 09:17

halcho1cherga je napisao/la:
12 dec 2024, 08:25
vidiga sto baca lafinu do jucer vam djecu sovo govorio dabogda ispali i sve najgore ,, sad povuko linijju i nemoze recenicu sastavit jedva ga razumi staje pisac htio rec
al sto ja loše mislio Tosku ili nekome Bog dao mojoj djeci utakmica kad se završi pruzi se ruka idemo dalje
sve vice neumanjujem ja pobjedu toska a onda govori kako vam je sudija navuko kako je los teren kako ste mu izbrisali igraca iz kometa heheh kakav ludak
Ove godine je pobjeda Toska čista kao suza, prošle godine nije i to tvrdim i tvrdicu a ti moli boga da nikad ne saznam ko si 😁

halcho1cherga
Kontakt:

Post Postao/la halcho1cherga » 12 dec 2024, 09:19

12 dec 2024, 09:17
Ove godine je pobjeda Toska čista kao suza, prošle godine nije i to tvrdim i tvrdicu a ti moli boga da nikad ne saznam ko si 😁
koga boli k urac sta tvrdi neki pomahnitali narkoman i prevarant

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 12 dec 2024, 09:21

12 dec 2024, 09:19
12 dec 2024, 09:17

koga boli k urac sta tvrdi neki pomahnitali narkoman i prevarant
Zato je bitno šta ti sa lažnog imena misliš i pišeš o meni i drugima.
E moj jado jadni… ideš u gnjavatore…

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.