PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

zlajci
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2015, 00:39

DoeTz je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Fukare su u rasulu jos od prosle sezone, kako se promjenio vodja, nemate sta komentarisat tu kad nemate pojma sta se sve izdesavalo u zadnjih godinu dana ;) Pola Fukara danas na Zapadu :)

Ovo Fukara sto je bilo to je ustvari samo podgrupa East Front :)
Vidi ovog pravda se :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :facepalm:
Iznijeti cinjenice i pravdat se, nije jedno te isto... de jos kojeg :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti bi mogao studirat pravo kad si tako navalio na cinjenice! :think:
tuzlanska Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 avg 2015, 00:41

Nije jos kasno :mrgreen:

a za ovog gore: jel boli to sto je nasa jedna podgrupa kao vas citav RA? kuknjava
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 02 avg 2015, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 avg 2015, 00:43

Dobio sam izvjestaj.
Na stadionu radnickog sportskog kluba Velez,danas je nszocilo dvije tisuce i devetsto osamdeset i sedam gledatelja.
Sluzbeno glasilo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 avg 2015, 00:43

DoeTz je napisao/la:Nije jos kasno :mrgreen:
Ma jasta je neg' kasno!
tuzlanska Sloboda

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 02 avg 2015, 00:45

Zavisi koliki je kurs TISUCE danas
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 avg 2015, 00:45

Svaka cast za travnjak rođeni.
Fino stadion izgleda mogu reći, pravo lijep primjer kako infrastruktura se moze iz nicega srediti, a da obezbjedi uslove za dobar fudbal.
To se danas protiv Borca moglo i vidjeti, nadam se da će Grbavica, Kosevo i ostali BH stadioni vasim stopama.
Sad ozb pitanje tifo scene mostarske, pored svih poteskoca ne ide mi u glavu da grad velicine Mostara nema bar 600 navijaca redovnih
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 00:48

Pazi ovog @VFCbrojke, copy/paste Tifoze po ko zna koji put. Grob te yebo, sta god onaj starac profura, ovi njegovi privrzeno, ko pujdo uz nogu, prihvate i kopiraju. I ja s njima ovdje tipkam, bas sam nasjeo.

Svima bih ja vama rosule kupio pa biste vi vidjeli Vrapcice, a ne palamudili povazdan.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 avg 2015, 00:49

Bice nas i manje nastavi li se Velez srozavati.Nemaju vise ljudi zivaca gledati igrace koji ne zasluzuju biti ni na klupi,dojadio prosjek...
Vječno u našim srcima.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 00:50

zenicacelik je napisao/la:Zavisi koliki je kurs TISUCE danas
haha :thumbup: :urnebes:

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 avg 2015, 01:02

Evo jedan banalni primjer.Recimo npr. da su Sarajevo ili Zeljo 20 i nesto godina na pozicijama od 19-og do 5-og mjesta.Da su uspjeli preziviti sve ono sto je Velez prezivio...pa nakon toga da ti lesinari cerupaju klub i gledaju samo svoj interes,da guraju svoje igrace...kakvu bi posjetu imali?Bez obzira ne velicinu Sarajeva,imali bi kao sto mi imamo danas.I to su cinjenice.Kao sto sam danas pisao,niti jedan klub u cijeloj ex Yu sa ovako mizernim rezultatima nema znacajnu posjetu.
Vječno u našim srcima.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 01:06

Pa zar nije i Sloboda u slicnoj situaciji? Ok, vama jesu oteli stadion pa ste se kucili sami znate kako, ali sa druge strane u Slobodi smo imali ljude koji su nabili dug od preko 7 miliona KM, jednostavno zamalo nas zive zakopali. Dobro i vi i mi imamo ikakvu posjetu, ali to je ta ljubav prema fudbalu i domacem klubu manje-vise slicne baze simpatizera i navijaca.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 02 avg 2015, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 avg 2015, 01:08

O tom ti ja pricam.Povecanje sveukupne posjete ocekujem od naredne sezone.Govorim opcenito o PL jer mi nismo sigurni u opstanak,kao i 2/3 lige.Do nekih boljih vremena...
Vječno u našim srcima.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 02 avg 2015, 02:16

DoeTz je napisao/la:Nije jos kasno :mrgreen:

a za ovog gore: jel boli to sto je nasa jedna podgrupa kao vas citav RA? kuknjava
Ma doe brato umij se hladnom vodom i sanjaj tu smjesnu grupicu da bar jednom odradi neko dobro gostovanje. Znam da nasa ukadit nikad necete ali nije zabranjeno sanjati. Cuj podgrupa im drzi tribinu a bjeri tamo ovo ste u najjacem sastavu u borbi za poziciju koja vodi u evropu :urnebes: :urnebes: kad odradite gostovanje 200 kilometara udaljeno sa 2000+ ljudi onda cu vas gledat s postovanjem. Do tada ste obicna seljadija rang hljumana i ****
DŽELO ODLAZI

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 avg 2015, 02:23

tepsija je napisao/la:O tom ti ja pricam.Povecanje sveukupne posjete ocekujem od naredne sezone.Govorim opcenito o PL jer mi nismo sigurni u opstanak,kao i 2/3 lige.Do nekih boljih vremena...
Hajde Tuzlaci i Mostarci, izmirite se malo, imate dovoljno slicnosti za to.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 02 avg 2015, 02:25

joker90 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:O tom ti ja pricam.Povecanje sveukupne posjete ocekujem od naredne sezone.Govorim opcenito o PL jer mi nismo sigurni u opstanak,kao i 2/3 lige.Do nekih boljih vremena...
Hajde Tuzlaci i Mostarci, izmirite se malo, imate dovoljno slicnosti za to.. :mrgreen:
Neka pitar ne podyebaji :D
DŽELO ODLAZI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2015, 03:06

joker90 je napisao/la:
nemamo se mi sta mirit sa mostarcima...nama su smijesni ovi iz vrapcica :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 02 avg 2015, 03:26

staragarda je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
nemamo se mi sta mirit sa mostarcima...nama su smijesni ovi iz vrapcica :D
Haj ti brato spavaj. Treba sutra u gepeku vozit klijenteline limenke na otpad :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 avg 2015, 08:25

Smijesne rasprave, ccc, jel ih bilo 50 ili 60...

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 02 avg 2015, 08:31

Ma koje povecanje posjete ljudi sta je vama.Pa bolan drzava je u kurcu, i ovo malo bolesnika sto prati ovu nasu ligu i klubove ce polako nestajati.Zar mislite da ce neko ko ima 350KM platu izdvojiti 30 KM sebi ili nekom ih familije da gleda utakmicu PL?Ako ekonomija bude stagnirala moci ce klubovi svi redom placat raji da dolazi na utakmice.Radnicka klasa je uvijek punila stadione,a ta vrsta izumire u ovoj zemlji.
Sve dok se Bog pise velikim,a radnik malim slovom nece biti napretka i ovoj zemlji.

Heller
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Heller » 02 avg 2015, 08:50

rodjenizavjecnost je napisao/la:
Ma koje povecanje posjete ljudi sta je vama.Pa bolan drzava je u kurcu, i ovo malo bolesnika sto prati ovu nasu ligu i klubove ce polako nestajati.Zar mislite da ce neko ko ima 350KM platu izdvojiti 30 KM sebi ili nekom ih familije da gleda utakmicu PL?Ako ekonomija bude stagnirala moci ce klubovi svi redom placat raji da dolazi na utakmice.Radnicka klasa je uvijek punila stadione,a ta vrsta izumire u ovoj zemlji.
Sve dok se Bog pise velikim,a radnik malim slovom nece biti napretka i ovoj zemlji.
Upravu si :tokralju: :tokralju: :tokralju: al nemojte offtopica :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus, mosarajvosa83 i 13 gostiju.