FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za neutralne ovo je dobra utakmica. Jedna od boljih u BHPL koju sam gledao. Za nas ybg. Ganjat 2:2, pa ako bude vremena... Treba nam rani gol. I da izbjegavamo kornere na našoj strani. Prekidi nas ukopaše.
Ma mozda bi ali drugacije je to sve i u glavi jednih i drugih ,pisao sam vec izjavu Nukica gdje kaze drugacije bi skroz bilo da se utakmica na Koševu igra.napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 20:56Sve si u pravu, al teren nema veze s tim. Isto ovo bi ti uradili i na Kosevu.miky_hz je napisao/la: ↑10 avg 2022, 20:51Kao sto sam i govorio docice nam Zenica glave,kakav dobar teren kakve p.izde materine i prednost da nam je to ,smrt
Procitani smo skroz prvo poluvrijeme ,TC djeluje kao da ima 3 igraca vise,mi prespori u fazi napada,i na svaku izgubljenu loptu nam šansu naprave. Sredina defanzivno šuplja,i ovakvim utakmicama fali zadnji vezni
Smotano uglavnom dosta,teško ce se ovdje biti vratiti.
Al pišaj ga sad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Čataković kad je god na špicu igrao, bio je u najmanju ruku dobar. A i trpao je.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Izgleda stvarno da nam se ni jedan napadac kojeg imamo ne uklapa u ovaj stil igre. Prvo poluvrijeme opet lose, steta sto gubimo dva razlike pa se tesko nadati necemu u nastavku.
Al treba biti posten ljudi su bili bolji zasluzeno vode.
Po meni je Dzafic propustio najbolju priliku kad je lopta preletila njihovog stopera.
Ne bi nikog od pojedinaca kritikovao jer da jedan ili dva igraca imaju los dan ne bi bas Tuzla bas u ovoj mjeri nadigrala.
Al treba biti posten ljudi su bili bolji zasluzeno vode.
Po meni je Dzafic propustio najbolju priliku kad je lopta preletila njihovog stopera.
Ne bi nikog od pojedinaca kritikovao jer da jedan ili dva igraca imaju los dan ne bi bas Tuzla bas u ovoj mjeri nadigrala.
You are someone else I am still right here
Fali ovdje od bekova, cent veznog pa do strajkera kvalitetnog.
Nije Dal za prvih 11 i tačka. Čovjek jedino vrijedno sto je uradio od kako je došao, dao gol Borcu, koji je na toj utakmici i tom periodu više ličio na raspuštenu bandu i raštimani orkestar, desetak dana nakon ispadanja od amatera u Evropi.Na njegovoj poziciji je trebao početi Džafić, a Ikic da krene desno.
Odlicna posjeta oko 5000 ima.
Prebrza utakmica, tempo kao da je EPL a ne PLBiH.
Jedan gol FKS bi havariju napravio.
Ovaj Mulahusejinovic najlošiji ubjedljivo. Katastrofa.
Ahmetović mora uci
Prebrza utakmica, tempo kao da je EPL a ne PLBiH.
Jedan gol FKS bi havariju napravio.
Ovaj Mulahusejinovic najlošiji ubjedljivo. Katastrofa.
Ahmetović mora uci
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ode komplet napad, igraj bordo bijeli
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- RollingPaper
- Kontakt:
hahahahahahahahahahahahaha
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:

Ja cirkusa aj zdravo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tjerat ćemo Drobarova i Tomaševića usranom motkom.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovo je baš cirkus