FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa kakav je ovo ofiran dogovor sa Hirosem, cuj do kraja godine
-
- Kontakt:
Zar da takva igracina ostane u Zelji ako ispadne u Federalnu?perodeformero je napisao/la: ↑23 jan 2024, 14:12Pa kakav je ovo ofiran dogovor sa Hirosem, cuj do kraja godine

-
- Kontakt:
Svi bi ostali kad bi adekvatno platio.
-
- Kontakt:
Zato sto Bruno preferira igru sa 2 napadaca. Zuban je tu kao cetvrta opcijadubioza144 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:45Samo bi volio da mi neko objasni zbog cega smo doveli Zubanovica da bi jos uvijek trazili napadacanadam se samo d aga ne placamo sto je tu
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
I dokle su ti crnci
-
- Kontakt:
Sportske pa na forum insajder
Eh to bi trebo biti što sam rekao bolji od Hirosa, prekuco ligu ovu sezonu,.odavno igrač nije doso a da je imo bolju sezonu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Da ne budemo imali previse igraca.
Imamo previše ovih što nisu igrači profesionalni tipa Gasal, Drina itd.
-
- Kontakt:
Za ove znamo da ne znajuzeljovolimte je napisao/la: ↑23 jan 2024, 15:35Krpic, Haracic, Dangubic, Amoah, Zubanovic, Bismark..
to su samo napadaci
Ako dodje ovaj Dangubic jedan od dvojca Krpic Haracic idu sigurno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Pa procitao sam clanak, pa napisao jesam li napisao da sam insajder?
Fk Željezničar.
Realno nama treba jos jedan lijevi bek i stoper jer od ona dva panja (Drina Dubackic) nema nikakve koristi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Mi se borimo za opstanak, a ne da udjemo u top pet, za pocetak.TigerWoods je napisao/la: ↑23 jan 2024, 14:07svakako da je bolji ali jos 5 ovakvih prosjeka ti treba da dodjemo u top 5RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jan 2024, 12:12Pa pogledaj vezni red prije nego sto smo doveli Hirosa, Radovca i Karica. Da se najezis....TigerWoods je napisao/la: ↑23 jan 2024, 11:41moze li jedan konkretan odgovor? sto smo mi toliko uzbudjeni zbog hirosa?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dangubić je ime za koje se možemo uhvatiti i reći bravo na odrađenom poslu.
Ali još nije potvrđeno.
Ali još nije potvrđeno.
- dubioza144
- Kontakt:
Ma los je Dangubic vise sam za Seru il Hasukica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja za ovog Dangubića nikad čuo nisam, ali vidim da je davao nekih golova kroz karijeru pa eto možda i ubodemo sa njim ako dođe.
Sa druge strane nema mi baš smisla u ekipi imati pet napadača, dok na nekim drugim pozicijama jedva da imaš jednog igrača, ali dobro tako je to kod nas skoro svaku (polu)sezonu.
Sa druge strane nema mi baš smisla u ekipi imati pet napadača, dok na nekim drugim pozicijama jedva da imaš jednog igrača, ali dobro tako je to kod nas skoro svaku (polu)sezonu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- dubioza144
- Kontakt:
Svakako se ne racuna na Haracica i ZubanovicaRaonffa je napisao/la: ↑23 jan 2024, 18:01Ja za ovog Dangubića nikad čuo nisam, ali vidim da je davao nekih golova kroz karijeru pa eto možda i ubodemo sa njim ako dođe.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dofu, JavierBosnia, ritam21 i 44 gosta.