Zato su nam puna usta o patriotizmu Seferovica, Halilovica, Tankovica koji su eto prave patriote. I Hajrovicu smo zavrsili kao druga opcija. Ne vidim smisao da se sad o tome prica.rishaaa je napisao/la:Ma možete vi hvaliti i Šunjića i Vranješa i ostalu raju iz ostala dva naroda,al' oni svi da biraju,izabrali bi zapadne ili istočne komšije! Tako da ja ne želim da pretjerano pišem o patriotizmu kojeg kod njih nema i neće nikad biti,oni se i u repki bore za svoju guzicu,njima to za razliku od Bošnjaka dođe k'o klub,ništa više od toga! BARBAREZ JE JEDINI BIO PRAVI PATRIOTA!
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E nisam nikada čuo ovo za Šunjića...
Al' se pričalo da je po Mostaru hodao u dresu Hrvatske kad je bio u našim mlađim selekcijama i dok je igrao u Zrinjskom, logično.
Al' se pričalo da je po Mostaru hodao u dresu Hrvatske kad je bio u našim mlađim selekcijama i dok je igrao u Zrinjskom, logično.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- sagitarius
- Kontakt:
Otisla je tema u *acku, malo se poslozite kako treba..
Al iskreno uvijek postoji "sta bi bilo kad bi bilo" , niko nam ne moze garantovati da li bi opet Sunjic ili Vranjes igrali za BiH da su ih komsije htjeli.. naravno cast izuzetcima pravoslavcima i katolicima (necu da namjerno govorim hrvat ili srbin, jer samo hrvatima i srbima smatram ljude iz zg,bg itd) koji i pored svega vole svoje domovinu i smatraju Bosnu i Hercegovinu svojom...
Al iskreno uvijek postoji "sta bi bilo kad bi bilo" , niko nam ne moze garantovati da li bi opet Sunjic ili Vranjes igrali za BiH da su ih komsije htjeli.. naravno cast izuzetcima pravoslavcima i katolicima (necu da namjerno govorim hrvat ili srbin, jer samo hrvatima i srbima smatram ljude iz zg,bg itd) koji i pored svega vole svoje domovinu i smatraju Bosnu i Hercegovinu svojom...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
E jbg Sabinho,eto ja ne znam da smo Hajroviću bili opcija 2,hvala ti! Samo budale misle da neko od ovih sadašnjih igrača iz ostala 2 naroda igra zbog patriotizma za BIH! Shvatite ljudi već jednom da smo mi europska Palestina,i to je tako! Preko repke se lakše dolazi do ugovora u klubovima i to je to!
Patriote ko i Dalibor Anušić u rukometu,igr'o za nas u seniorima i čim se počelo nagađat da bi mogao za Hrvate,napravio pauzu 2 godine i obukao novi dres,patriotizam,nema šta! Isto i u fudbalu sutra da mogu,skinuli bi naš dres i obukli komšijski,bez problema!
Patriote ko i Dalibor Anušić u rukometu,igr'o za nas u seniorima i čim se počelo nagađat da bi mogao za Hrvate,napravio pauzu 2 godine i obukao novi dres,patriotizam,nema šta! Isto i u fudbalu sutra da mogu,skinuli bi naš dres i obukli komšijski,bez problema!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ja stvarno ne kontam sto toliko pljujete Safeta,pa lik nas odveo na svjestsko prvenstvo.
Ove godine smo lose poceli kvalifikacije al naspanovao je to sad Sajo i uzimamo sve do kraja.
Mislim da bi neki trebali malo vise cijenit sta sve radi porodica Susic za svakog Bosanca i Hercegovca.
Bit ce upisan zlatnim slovima i kao igrac i kao selektor i kao covjek.
Ove godine smo lose poceli kvalifikacije al naspanovao je to sad Sajo i uzimamo sve do kraja.
Mislim da bi neki trebali malo vise cijenit sta sve radi porodica Susic za svakog Bosanca i Hercegovca.
Bit ce upisan zlatnim slovima i kao igrac i kao selektor i kao covjek.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ljudi zaboravljaju Ninoslava Milenkovica rodjeni Srbijanac koji je igrao protiv SCG na Marakani i uz jos to drzao ruku na srce pod intoniranjem nase himne zato ljudi mozda nekim igracima BIH je druga opcija ali to netreba znaciti da oni nevole ovu drzavu. Covjek je srcem igrao kao Miske i postali legende kao sto je @plavipatriota napisao iznad.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nismo mi nikakva Palestina,ako se ti tako osjecas nemoj nas gurati sa sobom.Jasno!rishaaa je napisao/la:E jbg Sabinho,eto ja ne znam da smo Hajroviću bili opcija 2,hvala ti! Samo budale misle da neko od ovih sadašnjih igrača iz ostala 2 naroda igra zbog patriotizma za BIH! Shvatite ljudi već jednom da smo mi europska Palestina,i to je tako! Preko repke se lakše dolazi do ugovora u klubovima i to je to!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Topića je ponižavao selektor Hrvatske U21 i odlučio se za nas, nakon toga im je zabio gol i poljubio dres pred njihovom klupom. Ponajviše zbog toga je bio i ostao jedan od omiljenih reprezentativaca čije ime se skandiralo i kad je bio na klupi.
Što se ostalih tiče, mislim da je Bajić imao problema jer je odabrao BiH, ali on je kasnije sve uprskao kao Pandža i Supić.
Sergej je tu jedini bez mrlje
i Nino Milenković je neko koga ne smijemo zaboraviti.
Što se ostalih tiče, mislim da je Bajić imao problema jer je odabrao BiH, ali on je kasnije sve uprskao kao Pandža i Supić.
Sergej je tu jedini bez mrlje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedna si jedina je bila legalna himna BiH prije ove nametnute, rijeci i muzika (glazba) ne vrijedjaju niti velicaju ni jedan narod, grupaciju, rasu; nije postala oficijelna himna drzave BiH samo zbog go...a sa dvije strane (znamo kojih) koja ne zele dati pristanak na bilo sta sto afirmativno govori o drzavi BiH. Ako bilo kome smeta sto mu Hadzic (ili bilo ko drugi) pjeva tu pjesmu onda je i on isto g...o kao i oni koje sam pomenuo, a jos gore g...o je onaj ko tu pricu potencira. Covjek je posumnjo, neko se upecao, nasli smo da vjerovatno nije istina, i tu se prica zavrsava.Ziko je napisao/la:Fuj gadovi okanite se momka koji najpoštenije i najpožrtvovanije brani boje reprezentacije BIH,smeta li vam i on samo zato što je Hrvat,pa kako je samom Toniju kad mu Hadžić na uho pjeva neku svoju himnu a Pape i IO NSBIH mudro šute i ne oglašavaju se.Novinari koji prate repku su posebna priča,oni inače pišu onako kako im se servira sramota.......AgentttB je napisao/la:Ako je istina ovo za Sunjica i njegovog starog,onda pomokrim ih obojicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Nismo,nismo,samo sto nam igrom slučaja nameću granice,cijepkaju državu,nove pasoše sa entitetskim oznakama,diplome srednjih škola sa šahovnicama i orlovima... Zato nam i jest ovako,što ne želimo da pogledam istini u oči,u svemu,od sporta,politike,obrazovanja itd! Ruše nam državu svaki dan,a ti slijep! I repka nam upala u isti cirkus,zbog politike! I ne guram ja vas sa sobom,vi ste ugurani samo ne vidite još uvijek,ugurali su vas oni za koje glasate svaki put!samo_lijevo je napisao/la:
nismo mi nikakva Palestina,ako se ti tako osjecas nemoj nas gurati sa sobom.Jasno!
A Grujić i Grlić, jesu li oni patriJote? 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Teren treba da bude jedino mjerilo, ne mozemo mi znati sta je u necijoj glavi jbg.rishaaa je napisao/la:E jbg Sabinho,eto ja ne znam da smo Hajroviću bili opcija 2,hvala ti! Samo budale misle da neko od ovih sadašnjih igrača iz ostala 2 naroda igra zbog patriotizma za BIH! Shvatite ljudi već jednom da smo mi europska Palestina,i to je tako! Preko repke se lakše dolazi do ugovora u klubovima i to je to!
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Sta je Bajic uprskao? Znam da je imao problema pogotovo pred utakmice sa SCG ali i on je drzao ruku na srce protiv njih na Kosevu meni se cini i poslije kada ga nije bilo bio je bodrio nase utakmice, sjecam se onu famoznu utakmicu protiv Belgije kada je Marijan poludi posije Dzekinog pogotka, onda je Bajic i Darko Maletic bili na tribinama sa nasim navijacima i bodrili nasu reprezentaciju, ali mozda sam nesto propustio uvezi njega.Virtu4l je napisao/la:Topića je ponižavao selektor Hrvatske U21 i odlučio se za nas, nakon toga im je zabio gol i poljubio dres pred njihovom klupom. Ponajviše zbog toga je bio i ostao jedan od omiljenih reprezentativaca čije ime se skandiralo i kad je bio na klupi.
Sergej je tu jedini bez mrljei Nino Milenković je neko koga ne smijemo zaboraviti.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nista,cekamo te spasitelju.Povedi nas u novi boj.rishaaa je napisao/la:Nismo,nismo,samo sto nam igrom slučaja nameću granice,cijepkaju državu,nove pasoše sa entitetskim oznakama,diplome srednjih škola sa šahovnicama i orlovima... Zato nam i jest ovako,što ne želimo da pogledam istini u oči,u svemu,od sporta,politike,obrazovanja itd! Ruše nam državu svaki dan,a ti slijep! I repka nam upala u isti cirkus,zbog politike! I ne guram ja vas sa sobom,vi ste ugurani samo ne vidite još uvijek,ugurali su vas oni za koje glasate svaki put!samo_lijevo je napisao/la:
nismo mi nikakva Palestina,ako se ti tako osjecas nemoj nas gurati sa sobom.Jasno!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Halo djecaci nije vam dobro, SINISA MULINA- zaboravljen. 
Ma bilo je nešto, i to ne tako davno baš tad kad nas je Ćiro vodio. Ne sjećam se tačno šta, ja mislim da je rekao da se kaje što je ikada obukao dres BiH i da bi se rado odazvao pozivu selektora RS-a (Republike Srpske)...muhamedkonjic je napisao/la:Sta je Bajic uprskao? Znam da je imao problema pogotovo pred utakmice sa SCG ali i on je drzao ruku na srce protiv njih na Kosevu meni se cini i poslije kada ga nije bilo bio je bodrio nase utakmice, sjecam se onu famoznu utakmicu protiv Belgije kada je Marijan poludi posije Dzekinog pogotka, onda je Bajic i Darko Maletic bili na tribinama sa nasim navijacima i bodrili nasu reprezentaciju, ali mozda sam nesto propustio uvezi njega.Virtu4l je napisao/la:Topića je ponižavao selektor Hrvatske U21 i odlučio se za nas, nakon toga im je zabio gol i poljubio dres pred njihovom klupom. Ponajviše zbog toga je bio i ostao jedan od omiljenih reprezentativaca čije ime se skandiralo i kad je bio na klupi.
Sergej je tu jedini bez mrljei Nino Milenković je neko koga ne smijemo zaboraviti.
Mada isto tako mi se čini da je on kasnije demantovao to i rekao da je taj intervju izmišljen mada nisam 100% siguran.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 14 nov 2014, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- plavipatriota
- Kontakt:
ma ja se vodim logikom da su se bosancima i hercegovcima devedesetih osjećali oni koji su "trebali", možda ja ne bih obilazio familiju po šehidskim mezarjima.. ali teška je to tema, svjestan sam ja da to nije bilo samo do BiH i naroda u BiH, ali sam siguran da bi žrtve bile više nego pola manje!
al odosmo žestoko u offtopic, realno ova tema je toliko ispisana i izvtilo se toliko krugova argumentovanih napada i loših odbrana velikog vođe, da su ljudi na temi safeta sušića počeli pisati o patriotizmu šunjića
a što se tiče bajića, frajer je rekao da napušta repku jer ne pripada tom društvu više i da bi se rado stavio na raspolaganje RS-u!
p.s. pošto smo na temi safeta sušića, realno, on da je kakav patriota-davno bi dao otkaz, boli njega za BiH ona stvar, samo interes i pariške kapije!
al odosmo žestoko u offtopic, realno ova tema je toliko ispisana i izvtilo se toliko krugova argumentovanih napada i loših odbrana velikog vođe, da su ljudi na temi safeta sušića počeli pisati o patriotizmu šunjića
a što se tiče bajića, frajer je rekao da napušta repku jer ne pripada tom društvu više i da bi se rado stavio na raspolaganje RS-u!
p.s. pošto smo na temi safeta sušića, realno, on da je kakav patriota-davno bi dao otkaz, boli njega za BiH ona stvar, samo interes i pariške kapije!
E Sabinho,poenta i jest u tome,što npr Alžirci,Marokanci,Turci u zemljama tipa Francuska,Belgija,Njemačka,imaju taj osjećaj za zemlju u kojoj su rođeni,i oni kad dobijaju poziv,oni ne odbijaju,za zemlju svojih roditelja ili djedova igraju samo oni koji ne mogu uci u uzi krug igrača zemalja u kojima su rođeni! Vidio si Januzaja,šiptar sa dna kace,al buraz Belgija majkaSabinho je napisao/la:
Teren treba da bude jedino mjerilo, ne mozemo mi znati sta je u necijoj glavi jbg.Pogledaj Svabe, koga boli qrac za osjecaje nekog Tunizanina, Poljaka il' Turcina kad on odradjuje posao na terenu.
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 14 nov 2014, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Barbarez nikada nije dobio poziv od Njemacke, bilo je govora da je selektor Hrvatske zainteresovan. Morao je cekati jedno vrijeme sa debijem za BIH, zbog sigurnosti roditelja ( mati Bosnjakinja, otac Ukrajinac) koji su zivjeli u Zapadnom Mostaru.rishaaa je napisao/la:Pa znam Virto da je Misimović nakon igranja za U-21 Srbije i Crne Gore ili kako se tad zvala već,vazda mijenjaju,proglašen antitalentom... A sigurno bi igrao za SCG da je mogao... Jedino je Barbarez za nas odlučio bez dvojbe,ja mislim da je on dobio i poziv od Njemačke i da je odbio! Negdje sam gledao kad je pričao,haman na Hayatu!
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:A Grujić i Grlić, jesu li oni patriJote?
Vladan Grujic je igrao za nasu prvu mladu reprezentaciju kada je Vule Trivunovic bio kapiten i prijetilo se njima iz RS da potpisu papir da se izvine kao sto igraju za BIH, ali momci nisu to uradili i nastavili igrati za nas. Isto tako mislim da je Grujic imao ponuda da igra za SCG ali je ipak odabrao nas. U to vrijeme je Grujic bio ogroman potencijal i kasnije presao u Crvenu Zvezdu i tu se zajebao i onda nikada nije uspio postic ono sto se ocekivalo od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.