Znam, znam. A Grlić je rođen u Njemačkoj, znam da ga je Baka "promovisao" i sjećam se kroz maglu da je dao gol kad smo igrali 2-2 sa Moldavijom u Moldaviji. Gubili mi 2-0, onda penal za nas tu smo izjednačili a onda je Grlić dao za 2-2 na odbitak sa 20-ak metara. Momak igrao defanzivnog veznog koliko se sjećam...muhamedkonjic je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:A Grujić i Grlić, jesu li oni patriJote?
Vladan Grujic je igrao za nasu prvu mladu reprezentaciju kada je Vule Trivunovic bio kapiten i prijetilo se njima iz RS da potpisu papir da se izvine kao sto igraju za BIH, ali momci nisu to uradili i nastavili igrati za nas. Isto tako mislim da je Grujic imao ponuda da igra za SCG ali je ipak odabrao nas. U to vrijeme je Grujic bio ogroman potencijal i kasnije presao u Crvenu Zvezdu i tu se zajebao i onda nikada nije uspio postic ono sto se ocekivalo od njega.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Grlić je isto tako bez mrlje, da, igrao je zadnjeg veznog i to veoma uspješno. Neki su ga na onoj temi o najboljih 11 ikada stavljali u postavu, svakako je bio blizu toga. Taj čovjek je ispaljivao projektile.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A evo Grlićeva punica je moja komšinica,i on ima sina i kćerku,mali se zove Luka,i trenira fudbal u nekom klubu u Duisburgu,neka škola fudbala,ja mislim 2002-te rođen,i ja ga pitam onako iz zayebancije prošlo ljeto,za koga ćeš igrat,kaže za Hrvatsku a možda za Bosnu... I meni to nije jasno da od malena odmah ima opciju 1 i opciju 2
A Barbareza što se tiče... Barbarez: "Osim poziva Njemačke imao sam konkretne ponude iz Hrvatske, koje sam naravno dobio. Nudili su mi novce, domovnicu, i stan u Hrvatskoj. Rekao sam im da nisam čovjek kojeg se može kupiti. Moje srce je bosanskohercegovačko i tako će biti dok ne stane".

A Barbareza što se tiče... Barbarez: "Osim poziva Njemačke imao sam konkretne ponude iz Hrvatske, koje sam naravno dobio. Nudili su mi novce, domovnicu, i stan u Hrvatskoj. Rekao sam im da nisam čovjek kojeg se može kupiti. Moje srce je bosanskohercegovačko i tako će biti dok ne stane".
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
-
- Kontakt:
Joj sav sam se najeziorishaaa je napisao/la:A Barbareza što se tiče... Barbarez: "Osim poziva Njemačke imao sam konkretne ponude iz Hrvatske, koje sam naravno dobio. Nudili su mi novce, domovnicu, i stan u Hrvatskoj. Rekao sam im da nisam čovjek kojeg se može kupiti. Moje srce je bosanskohercegovačko i tako će biti dok ne stane".

@Plavipatriota @ Faraon TM To za Bajica sada se sjecam ali znam da je isto tako demantovo tu izjavu i da je sve to napisao " Glas Srpske " ali hajd znaj sto vi kazete sta je istina ili ne. Ali istina je da je bio bodrio nasu reprezentaciju protiv Belgije zajedno sa Darkom Maleticem a i onda kada je demantovo sto je GS napisao je rekao da ce uvijek biti na raspolaganju Cire i da ce uvijek u buducnost bodrit BIH sto je ti radio u Genku sto ipak nesto govori da je mozda ipak bio izmisljen clanak ali hajde znaj...
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 14 nov 2014, 01:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Vasiljevic, Blatnjak, Silic, Kerkez, Jelic
, Damjanovic, Jakirevic, Krunic, Brasnic, Mulina...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Vasiljevic, Blatnjak, Silic, Kerkez, Jelic, Damjanovic, Jakirevic, Krunic, Brasnic, Mulina...

A bio je i Mladen Bartolović, nizak, brz k'o struja

Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 14 nov 2014, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako misliš na Gorana Brašnića to je bio dobar golman,i njemu se nema šta reći... Branio je u kvalifikacijama,i čim ga zamijeni uđe Melher i primi gol
I zaboravio si Nikolu Mikelinija,on rukama skida centaršuteve Slovenije 
RADELJIĆ i njega smo zaboravili,i kako se zvao onaj bek isto iz Slaven Belupa,onako dužu kosu imao,kad su nas Bugari potopili u Zenici,Ćiro i njega i Radeljića doveo,prijateljska bila

RADELJIĆ i njega smo zaboravili,i kako se zvao onaj bek isto iz Slaven Belupa,onako dužu kosu imao,kad su nas Bugari potopili u Zenici,Ćiro i njega i Radeljića doveo,prijateljska bila

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 14 nov 2014, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
X 10-15.000 KMSabinho je napisao/la:Vasiljevic, Blatnjak, Silic, Kerkez, Jelic, Damjanovic, Jakirevic, Krunic, Brasnic, Mulina...
Reci mi koju si cifru dobio

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Nema potrebe da sad brojimo krvna zrnca reprezentativaca kao neki zaostali nacionalisti. Po meni svi ti momci koji su igrali za BiH su prolili mnogo znoja za ovu drzavu i ostavili su neizbrisiv trag u njenom jacanju.
Samim tim cinom oni su za mene patriote jer su se na svoj nacin borili za ovu zemlju. Jedina razlika medju njima je sto su neki bili vece patriote, a neki manje. Neki su bukvalno ginuli za BiH, a neki su ipak mogli dati vise od sebe.
A kljucna cinjenica je da kvalitet i uspjeh reprezentacije srazmjerno raste sa sto vecom zastupljenoscu sva tri naroda u njoj. Evo, najbolji primjer nam je rukometna repka.

A kljucna cinjenica je da kvalitet i uspjeh reprezentacije srazmjerno raste sa sto vecom zastupljenoscu sva tri naroda u njoj. Evo, najbolji primjer nam je rukometna repka.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To veze s vezom nema.AsmirBegovic je napisao/la: A kljucna cinjenica je da kvalitet i uspjeh reprezentacije srazmjerno raste sa sto vecom zastupljenoscu sva tri naroda u njoj. Evo, najbolji primjer nam je rukometna repka.
Kako objašnjavaš fenomen fudbalske reprezentacije u zadnjih 5 godina gdje je taj balans krajnje narušen?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Uh veceras dialoga i go.vana. Sa jedne strane veliki broj "Bosnja" smatra nas Palestinom, braca Turci braca Iranci, tamo vamo, a nikakve veze nemamo sa tim Arapskim zemljama a sa druge strane se pitaju "zasto Hrvati i Srbi nece da igraju za nas?"
Ljudi zar stvarno nevidite da smo svi na balkanu skoro isti. Isti jezik ista hrana isti mentalitet, a ljudi gluposti kao jednima braca Rusi, drugima braca Arapi sa kojim nikakvu kulturu ne djele.
Kad jednog dana opameti narod i skonta da su ove religije bolesti radi kojih se ubijamo i razdvajamo koje postoje negdje 2,000 godina, dok su ljudi tu vec 200,000 godina, imamo konkretne informacije o civilizacijama jos od prije 50,000 godina svima ce biti bolje. Religija vam je bolest za kontroliranje mase. Nista vise.
A i ovo za Tonia mi je glupost. Jedan covjek koji se bori i srce ostavlja na terenu u Brazilu protiv Nigerije gdje nam je spasio bar jos 1 primljen gol, i tako dize sliku od ove nase male BiH u svjetu zasluzuje vise.
Uh ali se bezveze uzbudi. Nego nazad na temu. PAPE NAPOLJE!

Kad jednog dana opameti narod i skonta da su ove religije bolesti radi kojih se ubijamo i razdvajamo koje postoje negdje 2,000 godina, dok su ljudi tu vec 200,000 godina, imamo konkretne informacije o civilizacijama jos od prije 50,000 godina svima ce biti bolje. Religija vam je bolest za kontroliranje mase. Nista vise.
A i ovo za Tonia mi je glupost. Jedan covjek koji se bori i srce ostavlja na terenu u Brazilu protiv Nigerije gdje nam je spasio bar jos 1 primljen gol, i tako dize sliku od ove nase male BiH u svjetu zasluzuje vise.

Uh ali se bezveze uzbudi. Nego nazad na temu. PAPE NAPOLJE!
Ma jarane meni je najbolje bilo u stara vremena,izvještaj nedjeljom premijer lige u 22:10...
I onda samo vidim sliku iz Orašja,ograda metar,onaj stari stadion,roletne spuštene na onoj kući pored i kreće SHOW
Sjajno dodavanje Stamenka Čoškovića prema Luki Brašniću koji odlično šutira,ali golman gostiju sjajno interveniše i odbija loptu ali samo do Bakira Beširevića koji rutinerski posprema loptu u mrežu gostiju,i to je 1:0 za oraške labudove

Sjajno dodavanje Stamenka Čoškovića prema Luki Brašniću koji odlično šutira,ali golman gostiju sjajno interveniše i odbija loptu ali samo do Bakira Beširevića koji rutinerski posprema loptu u mrežu gostiju,i to je 1:0 za oraške labudove

-
- Kontakt:
Hahah dodaj te jos Maria Jurica desni bek tadasnji igrac Shinnika, Baka ga pozvao jednom i Ivana JolicaVirtu4l je napisao/la:X 10-15.000 KMSabinho je napisao/la:Vasiljevic, Blatnjak, Silic, Kerkez, Jelic, Damjanovic, Jakirevic, Krunic, Brasnic, Mulina...
Reci mi koju si cifru dobio

Ima na klixu topic gdje je lik opisao sve njih koji su imali 1 ili 2 poziva u reprezentaciju, da crkneš od smijeha. Mislim da ga je legenda postavio. Na kraju je to bio velik broj igrača.muhamedkonjic je napisao/la:Hahah dodaj te jos Maria Jurica desni bek tadasnji igrac Shinnika, Baka ga pozvao jednom i Ivana JolicaMislim da oni pripadaju tu kategoriju
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al kad ovaj uđe protiv Srbije na Koševu
Dobri stari Baiano,jedna tekma,otišao u Rusiju i nikad više u repki 

A ovog dečka nikad neću prežalit,sve je imao papire,samo da ga jednu pozvao tekmu u A tim... srusi ga ona povreda,a imao je nos za gol... kasnije se oporavi,al ode za svoju domovinu igrat!

-
- Kontakt:
@Virtuale Mogu zamislit moracu da progooglam taj linkVirtu4l je napisao/la:Ima na klixu topic gdje je lik opisao sve njih koji su imali 1 ili 2 poziva u reprezentaciju, da crkneš od smijeha. Mislim da ga je legenda postavio. Na kraju je to bio velik broj igrača.muhamedkonjic je napisao/la:Hahah dodaj te jos Maria Jurica desni bek tadasnji igrac Shinnika, Baka ga pozvao jednom i Ivana JolicaMislim da oni pripadaju tu kategoriju

@rishaaa Hahahha jarane bilo je ljepse prije majkemi

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Ima veze druze. Balans, a samim tim kvalitet i uspjeh repke je narusen jer ne moze samo bosnjacki narod izbaciti generaciju od 23 bas kvalitetna fudbalera. Taj narod ce, na primjer, izbaciti 10 do 15 kvalitetnih igraca, a ostatak kvalitetnih igraca ce doci iz ostalih naroda. Skontaj koliko smo mi kao reprezentacija i drzava izgubili samo zato sto imamo veliki broj nacionalista i placenika medju potencijalnim reprezentativcima. Da subotic, marin, lovren, corluka, jedvaj i slicni nisu nacionalisti mi bi sad imali jednu ekstra jaku selekciju. Ovako smo na velikom gubitku.DukeOfWellington je napisao/la:To veze s vezom nema.AsmirBegovic je napisao/la: A kljucna cinjenica je da kvalitet i uspjeh reprezentacije srazmjerno raste sa sto vecom zastupljenoscu sva tri naroda u njoj. Evo, najbolji primjer nam je rukometna repka.
Kako objašnjavaš fenomen fudbalske reprezentacije u zadnjih 5 godina gdje je taj balans krajnje narušen?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Uh al se taj vala i naigro.rishaaa je napisao/la:A ovog dečka nikad neću prežalit,sve je imao papire,samo da ga jednu pozvao tekmu u A tim... srusi ga ona povreda,a imao je nos za gol... kasnije se oporavi,al ode za svoju domovinu igrat!

Odigrao 20 minuta za Senegal jednom i nikad vise.
Ima u Sinanovoj knjizi opis Amira Teljigovića, kako ga je Baho prizivao u prijenosima i ovi ga pozovu, a njegovi troškovi prevoza iz Koreje su bili veći od svih ostalih zajedno. Vjerovatno jedini igrač koji je počeo utakmicu a da mu je to bio prvi i posljednji nastup, protiv Hrvatske u Bolonji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.