BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Trebao bi on iskoristiti ovdje dobar zrijeb koji se otvorio, vrlo lako moze doci do finala pa cak i do osvajanja turnira samo da danas bude na nivou i ovdje moze uzeti neophodne bodove koji mu silno trebaju.
Potpisujemronaldo99 je napisao/la:Trebao bi on iskoristiti ovdje dobar zrijeb koji se otvorio, vrlo lako moze doci do finala pa cak i do osvajanja turnira samo da danas bude na nivou i ovdje moze uzeti neophodne bodove koji mu silno trebaju.

Valjda će jutros pustiti stream
Ima stream na mecu koji prethodi Damirovom, Ramos-Vinolas - Herbert upravo pocinju treci set. Mozemo Damira ocekivati za nekih sat vremena.
nedo Bog da se igra u 5 setova, ova dva papka ne bi do dzume zavrsili...kako su krenuli i treci ce do tie brejka razvuci.
Nevjerovatno kako se raspade 

Je brate da hoce ispasti iz top 100 pa da ga ne gledano vise nikako
Nemoj tako, vraca seronaldo99 je napisao/la:Je brate da hoce ispasti iz top 100 pa da ga ne gledano vise nikako

Vraća se 

Nefisa, u još jednom polufinalu(Brno 15000), danas dobila drugu nositeljicu. Tako si je lijepo otvorila šansu za dobar rezultat, pogotovo jer je ispala i prva nositeljica.
Mah da ne kazem gdje se vraca, koja je to budaletinahm59 je napisao/la:Nemoj tako, vraca seronaldo99 je napisao/la:Je brate da hoce ispasti iz top 100 pa da ga ne gledano vise nikako
Izgleda da Damir i daje ima problem sa ledjima, tesko servira! A sada se bas rasplamsalo 

Nisi mogao ko normalan insan izgubit 6-2 i ćao, bolje je ispušit set loptu pa izgubit.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Klinjo mu širom otvorio vrata, al ona izlazna.ronaldo99 je napisao/la:Trebao bi on iskoristiti ovdje dobar zrijeb koji se otvorio, vrlo lako moze doci do finala pa cak i do osvajanja turnira s.

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Nemam riječi stvarno.
Kad izgubis a imao si gotov set na mrezi, frajer vrati prosto nemoguce ali neka je izg sto se nije sjetio ranije poceti igrati
Pad na listi zagarantovan ispod 50-og mjesta, idemo jos nize mozes ti to
Pad na listi zagarantovan ispod 50-og mjesta, idemo jos nize mozes ti to
Klasican damirov mec, ono kad kazemo imao ga je.
jel se meni cini ili je ova mec lopta isla daleko u out?
Ne znam da li ste vi gledali mec i vidjeli sta je De minauer iscupao na set lopti, ovi sa tennis chanel se nisu mogli nacuditi
I mene se činilo da ide u aut ono...babino je napisao/la:Klasican damirov mec, ono kad kazemo imao ga je.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.