Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
4-1,Obzirom da je Jokerit preko 5 minuta igrao bez golmana i ovo je odlicnoVex je napisao/la:Lige me ne idu u zadnje vrijeme pa cu opet pokusati sa European Trophy i utakmicom Farjestads - Jokerit.Vazna utakmica za oba kluba,bore se za doigravanje,zadnji mecevi su prosli svi u underima jer se igraju jake odbrane a i zbog problema sa povredama,Farjestads je bez Jack Connolly i Oscar Klefbom dok Jokerit bez hrpe napadaca,Semir Ben-Amor,Henri Heino,Teemu Henritius,Jani Rita and Teuvo Teräväinen i iz odbrane Antti-Jussi Niemi.Golmani oba kluba su jaki, sa 2.12 i 1.79 AVG po mecu.Sve ide na under od 5 golova @ 1.90 ili under 5.5 oko 1.65
Lisac je napisao/la:Lisac je napisao/la:Sochaux - Evian TG 1 odlozeno
Siena - Palermo GG,3+
MZT Skopje - C.Zvezda 2
Nancy - Paris SG 2
Levante - Granada 1
Hannover - M.gladbach 1 **** sa 2-0 na 2-3 sve u drugom pol.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ima li neko ko se kladi na bet-at-home da zna koja pravila vrijede ako je utakmica prekinuta? Igrao sam keca na Zrinjski i samo mi je još on ostao, da li se računa kvota 1 ili?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ne znam kad je utakmica prekinuta nisam pratio.Ali mislim da se na BaH gleda taj rezultat koji je bio tada kad se prekinula nisam siguran...Unknown Genius je napisao/la:Ima li neko ko se kladi na bet-at-home da zna koja pravila vrijede ako je utakmica prekinuta? Igrao sam keca na Zrinjski i samo mi je još on ostao, da li se računa kvota 1 ili?
Manchester United!
2343 je napisao/la:Par listića sa kombinacijom prethodnih parova i jos ovaj tiket. Valjda bude nešto ...![]()
--------------------------------------------
Elche - R.Santander 1 1,60
Levante - Granada 1 2,00
Hannover - M.gladbach(zg) 3+ 1,60
Newcastle - W.B.A.(zg) 3+ 1,65
Olten - Martigny Red Ice 1 1,65
---------------------------------------------
Kvota: 13,9
Ulog: 4
Dobitak: 55 ...
sad imamo i dojave 
nego
sta mislite
real 2
porto 2
ili porto h2
i nesto od ovog tenisa u 5h ujutro ??

nego
sta mislite
real 2
porto 2
ili porto h2
i nesto od ovog tenisa u 5h ujutro ??
FK Sloboda Tuzla
Ako kome treba dodatni par za većeras ili sutra ujutro.
Mallorca - Real Madrid ps1 kv.1.72
Kratko i jasno Mallorca odlicno pojacana ove sezone i sprema se za pobjedu kako najavljuju igraci, na drugoj strani Real ko Real, zabit će ga pa makar igrali protiv 20 igraca istovremeno.
Mallorca - Real Madrid ps1 kv.1.72
Kratko i jasno Mallorca odlicno pojacana ove sezone i sprema se za pobjedu kako najavljuju igraci, na drugoj strani Real ko Real, zabit će ga pa makar igrali protiv 20 igraca istovremeno.
FT 5-1salebl je napisao/la:Medvescak - Villach 1 2,30 s.t.
Medvescak je odlicna domacinska ekipa i najbolje igraju pred svojim navijacima koji svaki put ispune Dom Sportova do posljednjeg mjesta. Villach ne briljira u zadnje vrijeme,pogotovo jer im je suspendovan prvi golman pa u zadnjih nekoliko utakmica primaju dosta golova(od Znojma 8,Linza 6 i Kac-a 4 kod kuce),a uz to Medvescak ima najbolji napadacki trio lige Greentree - Jeffrey - Naglich i mislim da pobjeda danas ne dolazi u pitanje.
Srecno !

Nadam se da je neko ispratio.
Vi stvarno ili se pravite ludi ili ste stvarno ludi.
Ponovo 20-ak postova obrisano.Hajde vec jednom ili pazite gde postavljate,ili da spojimo sve teme sa ovoga pdf-a u jednu pa kad je bal nek' je maskenbal.Pa ce nam trebati pola dana da nadjemo kakav predlog.

Ponovo 20-ak postova obrisano.Hajde vec jednom ili pazite gde postavljate,ili da spojimo sve teme sa ovoga pdf-a u jednu pa kad je bal nek' je maskenbal.Pa ce nam trebati pola dana da nadjemo kakav predlog.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- benfica1923
- Kontakt:
Danas odlicna ponuda,idemo uzeti pare u ponedjeljak,kad neće za vikend!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mogul ovaj Istomin i Sepi pobijediti danas ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
igra li iko od vas sedmicnu ?
Npr, parovi do petka, ako se uzme nesto, ima se kapitala za vikend ?

Npr, parovi do petka, ako se uzme nesto, ima se kapitala za vikend ?

Izrel kosarka:
Netanya-Hap.Jerusalem 2 1,75
ne pratim inace izraelce ali eto danas mi upalo u oko nedostatak kod domacina prvog strijelca amerikanca Mitchella koji postize u prosjedku dvadeset poena on se vratio u ameriku zbog smrti brata.Pokusat cu 2 na goste zbog ove informacije...sretno
Netanya-Hap.Jerusalem 2 1,75
ne pratim inace izraelce ali eto danas mi upalo u oko nedostatak kod domacina prvog strijelca amerikanca Mitchella koji postize u prosjedku dvadeset poena on se vratio u ameriku zbog smrti brata.Pokusat cu 2 na goste zbog ove informacije...sretno
Zadnja izmjena: vecaveca, dana/u 29 okt 2012, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sheffield United - Portsmouth (1)
FC Lugano - FC Winterthur (over: 1.5)
AC Horsens - FC København ( 2ah)
Fenerbahce - Antalyaspor (1)
Aris Thessaloniki - Olympiakos (2)
OFI Crete - Panathinaikos (2ah)
kvota 8 ulog 30 eura.
Sretno
FC Lugano - FC Winterthur (over: 1.5)
AC Horsens - FC København ( 2ah)
Fenerbahce - Antalyaspor (1)
OFI Crete - Panathinaikos (2ah)
kvota 8 ulog 30 eura.
Sretno
AC Horsens - FC København (AH 2)
Ak Bars Kazan - Atlant Mytischi (1)
Metallurg Magnitogorsk - Dinamo Minsk (1)
KVOTA 4,68 ulog 50 eura.
Sretno
Ak Bars Kazan - Atlant Mytischi (1)
Metallurg Magnitogorsk - Dinamo Minsk (1)
KVOTA 4,68 ulog 50 eura.
Sretno
Efes-Galata 1 1,60 s.t.
Iako mrzim Efesa,moram priznati da ove sezone igraju vrlo dobro,Farmar,Lucas i Erden su se pokazali kao prava pojacanja,ostatk ekipe isto dobro funkcionira tako da za sada stavri idu kako su planirali......
Galata isto okupio vrlo dobru ekipu,Macvan,Arslan,Ndong,Hawkins i Domercant predvode ekipu,mislim da Domercant daans nece nastuptiti zbog ozljede i to ce biti veliki hendikep....Vjeruejm da su domacnini u boljoj formi(Galati nije jos poceo Eurokup pa igraju samo domace prvenstvo) i danas su blize pobjedi.....
Spartak SP-Khmiki 2 1,90
Pisao sam i o jednim i drugima,Khimki je puno kvalitetnija momcad,dolaze u St.petersburg nakon poraza od Cantua i mislim da ce traziti pobjedu za povratak na pobjednicke staze,domacini su vrlo dobri u obrani ali napad ne funkcionira,Khimki i ma i veci izbor igraca(vratio im se centar Davis) i vjerujem da danas mogu do pobjede......
Iako mrzim Efesa,moram priznati da ove sezone igraju vrlo dobro,Farmar,Lucas i Erden su se pokazali kao prava pojacanja,ostatk ekipe isto dobro funkcionira tako da za sada stavri idu kako su planirali......
Galata isto okupio vrlo dobru ekipu,Macvan,Arslan,Ndong,Hawkins i Domercant predvode ekipu,mislim da Domercant daans nece nastuptiti zbog ozljede i to ce biti veliki hendikep....Vjeruejm da su domacnini u boljoj formi(Galati nije jos poceo Eurokup pa igraju samo domace prvenstvo) i danas su blize pobjedi.....
Spartak SP-Khmiki 2 1,90
Pisao sam i o jednim i drugima,Khimki je puno kvalitetnija momcad,dolaze u St.petersburg nakon poraza od Cantua i mislim da ce traziti pobjedu za povratak na pobjednicke staze,domacini su vrlo dobri u obrani ali napad ne funkcionira,Khimki i ma i veci izbor igraca(vratio im se centar Davis) i vjerujem da danas mogu do pobjede......
kako mrzis efesaamarosim je napisao/la:Efes-Galata 1 1,60 s.t.
Spartak SP-Khmiki 2 1,90

EmirSioux89 je napisao/la:Ne znam kad je utakmica prekinuta nisam pratio.Ali mislim da se na BaH gleda taj rezultat koji je bio tada kad se prekinula nisam siguran...Unknown Genius je napisao/la:Ima li neko ko se kladi na bet-at-home da zna koja pravila vrijede ako je utakmica prekinuta? Igrao sam keca na Zrinjski i samo mi je još on ostao, da li se računa kvota 1 ili?
Utakmica priznata u korist Rudara, Unibet ima u ponudi pobjedu Rudara po kvoti 5,4, treba provjeriti pravila njihova i udariti po 2 i uzeti čistu lovu.
Mislim da u ovom slučaju registruje se rezultat kako je Savez države odlučio
Što znači poklon kvota od 5,4 ili u najgorem slučaju ce da vrate ulog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.