Mora neko ceh da plati.Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 20.03. u 18:00!
ŽELJEZNIČAR - SLOBODA
Glavni sudija: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo).
Pomočnici: Rodoljub Topić (Banja Luka) i Nikica Tomas (Drinovci)
Četvrti sudija: Elvis Prošić (Cazin)
Delegat: Alija Kurtagić (Bihać)
Kontrolor suđenja: Blaž Živković (Orašje)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
TREBA NAM STANČESKI DA POVUČE LOPTU PREMA NAPRIJED!Capt_Billy je napisao/la:Bravo!!!otpravnik_vozova je napisao/la:Glavni problem kad igramo protiv "bunkera" tj. protiv malo jače i defanzivnije ekipe je taj što igramo sa defanzivnom formacijom...Jučer Amar nije imao koga da ubaci da pojača napad i desilo se to što se desilo!
Poenta je da igramo sa previše defanzivno orjentisanih igrača protiv isto tako defanzivno postavljenog protivnika! Nešto slično smo vidjeli na derbiju...Ista sinošnja igra je viđena i u Gradačcu, samo je na "banji Ilidži" odbrana bila na većem nivou! Ne možemo probiti bunker sa 7 defanzivaca koji se i ne ubacuju u napad (Savić, štoperi) ne ide to nikako!![]()
Tu i ja vidim problem!!!
![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
pa u tome i jeste fol.nick je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Meni je samo drago sto je Bajro pokazao jucer da je 100 puta bolji od Laze.Fakat niste djabe pljuvali covjeka.
vala i ovi su komentari nidje veze... ispade lazo romario... ni jedan ni drugi veze nemaju i nisu nista pokazali za ove dvije godine...
Sto se tice Slobode,sreca pa Simo Krunic vise nije nas trener
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja se nadam da će već protiv Slobode umjesto Zebe zaigrati Jamak, a umjesto Višće Stančeksi, jer kako sam na treninzima upratio Stanćeski je igrao lijevo, a Jamak na poziciji Zebe...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sta cemo sa Zebom ??Bianconeri1988 je napisao/la:Ja se nadam da će već protiv Slobode umjesto Zebe zaigrati Jamak, a umjesto Višće Stančeksi, jer kako sam na treninzima upratio Stanćeski je igrao lijevo, a Jamak na poziciji Zebe...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zeba i višća su mi se nekako posljednjih par utakmica "ufurali" zato ih treba na klupu poslati da se ohlade...zlaya_tm87 je napisao/la:Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
Vjeruj!zlaya_tm87 je napisao/la:Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
Ž '21!
Ubiće nas onda Sloboda nogama !Bianconeri1988 je napisao/la:Zeba i višća su mi se nekako posljednjih par utakmica "ufurali" zato ih treba na klupu poslati da se ohlade...zlaya_tm87 je napisao/la:Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
Vjeruj!zlaya_tm87 je napisao/la:Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zato i treba da igraju Perica i Jamak, jer su fizički jači od Zebe i Višće, nekako se ne boje duela, dok Višća ponekad tačno izbjegava, strah ga nekako...Ubiće nas onda Sloboda nogama !
Uostalom, što ih je Amar dovodio ako ih ne planira koristiti, neće mu samo na klupi sjediti...
Ž '21!
Samo je razlika sto je Lazo igrao 30+utakmica,a Bajro do Travnika 66 minuta i protiv Travnika je pokazao vise nego Lazar u i jednoj utakmici.Protiv Sirokog je bilo i gori igraca od Bajre.bistrikboy je napisao/la:pa u tome i jeste fol.nick je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Meni je samo drago sto je Bajro pokazao jucer da je 100 puta bolji od Laze.Fakat niste djabe pljuvali covjeka.
vala i ovi su komentari nidje veze... ispade lazo romario... ni jedan ni drugi veze nemaju i nisu nista pokazali za ove dvije godine...
Sto se tice Slobode,sreca pa Simo Krunic vise nije nas trener
AMAR OSIM!
E pa u Borcu dok je igro Stanceski se nije bojao nikoga, samo u kost, ulazi u duel bez straha!
Zeba odtkad igra u Želji nekako bezvoljno ulazi u tekmu i bezvoljan je isto ko da na silu igra ......... e moj Bekricu zlata li si vrijedan! Kad bi dobili kakvu ponudu za Zebu nadam se da bi ga Amar prodo odma.
Zeba odtkad igra u Želji nekako bezvoljno ulazi u tekmu i bezvoljan je isto ko da na silu igra ......... e moj Bekricu zlata li si vrijedan! Kad bi dobili kakvu ponudu za Zebu nadam se da bi ga Amar prodo odma.
nije smak svijeta ako su odigrali 0-0 sa širokim,bez veze je prepucavanje ko je bolji lazar ili bajro ne valja ni jedan ,lično mislim da je neozbiljno da klub kao željo uđe u prvenstvo sa ovakvim napadačima.ja sam juće više razočaran posjetom nego igrom želje.**** ga desi se da nijedan igrač na bude raspoložen možda u revanšu budemo imali 5-6 raspoloženih igrača.
poslije zvijezde je bilo što nije igrao višća od početka sigurno bi dobili,kad počne onda je sebičan ,boji se duela , samo pada,ako ne bude protiv slobode počeo biće da je igrao višća bolje bi bilo itdBianconeri1988 je napisao/la:Zato i treba da igraju Perica i Jamak, jer su fizički jači od Zebe i Višće, nekako se ne boje duela, dok Višća ponekad tačno izbjegava, strah ga nekako...Ubiće nas onda Sloboda nogama !
Uostalom, što ih je Amar dovodio ako ih ne planira koristiti, neće mu samo na klupi sjediti...
ma kume vecina ovih strucnjaka je sjedilo kraj tv-a, jbg-a znas i sam da je kisa cijeli dan te hoce da padne te nece...nidi je napisao/la:nije smak svijeta ako su odigrali 0-0 sa širokim,bez veze je prepucavanje ko je bolji lazar ili bajro ne valja ni jedan ,lično mislim da je neozbiljno da klub kao željo uđe u prvenstvo sa ovakvim napadačima.ja sam juće više razočaran posjetom nego igrom želje.**** ga desi se da nijedan igrač na bude raspoložen možda u revanšu budemo imali 5-6 raspoloženih igrača.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
KAD BAJRO ODIGRA 30 + UTAKMICA I SVAKU POCNE OD PRVE MINUTE I PROMASI ISTO SANSI I ZICERA KOLIKO JE I LAZAR I KADA BUDE DAVO GOL PROSJECNO SVAKU 9 UTAKMICU....PRIZNACU DA JE LAZAR POTREBINIJI
vi sto volite lazara lijepo za ruku pa ga na termin vodite,serite vi koliko hocete to sto ga volite vas problem,"VOLIM I JA JANJETINU AL NEMA JANJETINE" ,serite sta hocete statistika dovoljno pokazuje Bajro je uspio za nepunih 90 min ono sto lazar ne moze u 10 utakmica....CEKAJ STA ONO BI TO STO JE URADIO
HMM ON JE NAPADAC....AH DA USPIO JE DATI GOL
vi sto volite lazara lijepo za ruku pa ga na termin vodite,serite vi koliko hocete to sto ga volite vas problem,"VOLIM I JA JANJETINU AL NEMA JANJETINE" ,serite sta hocete statistika dovoljno pokazuje Bajro je uspio za nepunih 90 min ono sto lazar ne moze u 10 utakmica....CEKAJ STA ONO BI TO STO JE URADIO
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sigurno nisam od onih koji su tako nešto napisali, Višća je isto odigrao i protiv Širokog i protiv Travnika tj. loše...A u Želji trenutno nijedan igrač nije nedodirljiv pa tako i Višća...nidi je napisao/la:poslije zvijezde je bilo što nije igrao višća od početka sigurno bi dobili,kad počne onda je sebičan ,boji se duela , samo pada,ako ne bude protiv slobode počeo biće da je igrao višća bolje bi bilo itdBianconeri1988 je napisao/la:Zato i treba da igraju Perica i Jamak, jer su fizički jači od Zebe i Višće, nekako se ne boje duela, dok Višća ponekad tačno izbjegava, strah ga nekako...Ubiće nas onda Sloboda nogama !
Ž '21!
Dajte ba sta ste se uskukali, uvalicete i slobodi dva komada, iako bi volio da bude suprotno.....meni je samo zalosno sto se taj vas zeba takmici za najboljeg strijelca lige, a pola golova je dao iz penala, nigdje veze.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Ljudi budimo realni jediti igrac koji se borio na terenu je bio Svraka mada i on skoro nista nije uradio ,nasi igraci moraju manje mislit o sudijskim odlukama kome ce dati zuti kome nece ,moraju igrati a ne misliti jesu li usli u kazneni i izvoditi neki smjesni pad koji je samo po njima zestok prekrsaj , a ako ovako nastave uskoro ce i kod nas biti navijaca ili posmatraca ko u manjim sredinama a to je oko 1000 sa svim osobljem na stadijonu .
- Capt_Billy
- Kontakt:
Vjerujte meni se onaj Zeba toliko zgadio kao igrac da vam ne mogu opisati. Toliko je puta mogao u prostor da gurne loptu suigracima, ali on sebican. Druga stvar, kada igramo protiv slabih ekipa, on nas nosi, a kada igramo protiv jacih, nigdje lika.!!! Pa sada se postavlja pitanja sta onda on radi?? Zajeba se mozda!! Radovanovic iskreno, pet puta mu je istcao u prostor fino, a Zeba slijep, ili se pravi slijep. Neke diagonale centrira kao Beckam, a niti jedna nije prosla.
Svaki centarsut u golmanovim rukama. Pa majku mu Zeba, ako nije tvoj dan, daj nekome drugom da izvezde tu loptu.
Svaki centarsut u golmanovim rukama. Pa majku mu Zeba, ako nije tvoj dan, daj nekome drugom da izvezde tu loptu.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zeba je nas najbolji igrac, i ti i tvoj stari treba da mu se klanjate, jer da njega nema onda nas bas tek ne bi nigdje bilo.. Ne mogu da vjerujem da se i on sada poceo prozivati.. Pa ce usljediti Seha, pa Visca, pa Osim i ode sve opet u p.m. Juce sramotno mala posjeta.. Mi zelimo stadion od 22.000 minimalno, malo nam 18.000
Trebaju nam 2 vrsna napadaca (bubam tipa Skoro) koje cemo kad igramo kuci samo pitati loptama, ubacajima i sl.
A u gostima je to sa jednim spicom i nesto zatvorenijom varijantom.. Al jbga za to valja izvaliti pare, a mozda Amar zna da cemo biti suspendovani, i koja je onda svrha bacanja para.. Samo da ovi "navijaci" ne uspiju ga ponovo otjerati bice sve super..
Pozz
Trebaju nam 2 vrsna napadaca (bubam tipa Skoro) koje cemo kad igramo kuci samo pitati loptama, ubacajima i sl.
A u gostima je to sa jednim spicom i nesto zatvorenijom varijantom.. Al jbga za to valja izvaliti pare, a mozda Amar zna da cemo biti suspendovani, i koja je onda svrha bacanja para.. Samo da ovi "navijaci" ne uspiju ga ponovo otjerati bice sve super..
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MukiBek i 18 gostiju.