FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 17 mar 2011, 19:56

Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 20.03. u 18:00!

ŽELJEZNIČAR - SLOBODA

Glavni sudija: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo).
Pomočnici: Rodoljub Topić (Banja Luka) i Nikica Tomas (Drinovci)
Četvrti sudija: Elvis Prošić (Cazin)
Delegat: Alija Kurtagić (Bihać)
Kontrolor suđenja: Blaž Živković (Orašje)
Mora neko ceh da plati. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 mar 2011, 20:39

Capt_Billy je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:Glavni problem kad igramo protiv "bunkera" tj. protiv malo jače i defanzivnije ekipe je taj što igramo sa defanzivnom formacijom...Jučer Amar nije imao koga da ubaci da pojača napad i desilo se to što se desilo!

Poenta je da igramo sa previše defanzivno orjentisanih igrača protiv isto tako defanzivno postavljenog protivnika! Nešto slično smo vidjeli na derbiju...Ista sinošnja igra je viđena i u Gradačcu, samo je na "banji Ilidži" odbrana bila na većem nivou! Ne možemo probiti bunker sa 7 defanzivaca koji se i ne ubacuju u napad (Savić, štoperi) ne ide to nikako!
Bravo!!! :D :D Tu i ja vidim problem!!! :!: :!:
TREBA NAM STANČESKI DA POVUČE LOPTU PREMA NAPRIJED!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 mar 2011, 21:30

nick je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Meni je samo drago sto je Bajro pokazao jucer da je 100 puta bolji od Laze.Fakat niste djabe pljuvali covjeka.

vala i ovi su komentari nidje veze... ispade lazo romario... ni jedan ni drugi veze nemaju i nisu nista pokazali za ove dvije godine...
pa u tome i jeste fol.

Sto se tice Slobode,sreca pa Simo Krunic vise nije nas trener :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2011, 21:39

Ja se nadam da će već protiv Slobode umjesto Zebe zaigrati Jamak, a umjesto Višće Stančeksi, jer kako sam na treninzima upratio Stanćeski je igrao lijevo, a Jamak na poziciji Zebe...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 17 mar 2011, 21:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja se nadam da će već protiv Slobode umjesto Zebe zaigrati Jamak, a umjesto Višće Stančeksi, jer kako sam na treninzima upratio Stanćeski je igrao lijevo, a Jamak na poziciji Zebe...
sta cemo sa Zebom ?? :?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 mar 2011, 21:53

Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2011, 21:58

zlaya_tm87 je napisao/la:Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
Zeba i višća su mi se nekako posljednjih par utakmica "ufurali" zato ih treba na klupu poslati da se ohlade...
zlaya_tm87 je napisao/la:Zeba pri izlasku sa terena protiv Sirokog onako mahalski otersa Amaru: "A ko ce ti sada dat' gol?!" Info za zapada...
Vjeruj! :D
Ž '21!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 17 mar 2011, 21:59

Bianconeri1988 je napisao/la:
Zeba i višća su mi se nekako posljednjih par utakmica "ufurali" zato ih treba na klupu poslati da se ohlade...
Vjeruj! :D
Ubiće nas onda Sloboda nogama !
G R B A V I C A 2

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2011, 22:08

Zato i treba da igraju Perica i Jamak, jer su fizički jači od Zebe i Višće, nekako se ne boje duela, dok Višća ponekad tačno izbjegava, strah ga nekako...

Uostalom, što ih je Amar dovodio ako ih ne planira koristiti, neće mu samo na klupi sjediti...
Ž '21!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 17 mar 2011, 22:13

bistrikboy je napisao/la:
nick je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Meni je samo drago sto je Bajro pokazao jucer da je 100 puta bolji od Laze.Fakat niste djabe pljuvali covjeka.

vala i ovi su komentari nidje veze... ispade lazo romario... ni jedan ni drugi veze nemaju i nisu nista pokazali za ove dvije godine...
pa u tome i jeste fol.

Sto se tice Slobode,sreca pa Simo Krunic vise nije nas trener :mrgreen:
Samo je razlika sto je Lazo igrao 30+utakmica,a Bajro do Travnika 66 minuta i protiv Travnika je pokazao vise nego Lazar u i jednoj utakmici.Protiv Sirokog je bilo i gori igraca od Bajre.
AMAR OSIM!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 mar 2011, 22:28

E pa u Borcu dok je igro Stanceski se nije bojao nikoga, samo u kost, ulazi u duel bez straha!

Zeba odtkad igra u Želji nekako bezvoljno ulazi u tekmu i bezvoljan je isto ko da na silu igra ......... e moj Bekricu zlata li si vrijedan! Kad bi dobili kakvu ponudu za Zebu nadam se da bi ga Amar prodo odma.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 17 mar 2011, 22:35

nije smak svijeta ako su odigrali 0-0 sa širokim,bez veze je prepucavanje ko je bolji lazar ili bajro ne valja ni jedan ,lično mislim da je neozbiljno da klub kao željo uđe u prvenstvo sa ovakvim napadačima.ja sam juće više razočaran posjetom nego igrom želje.**** ga desi se da nijedan igrač na bude raspoložen možda u revanšu budemo imali 5-6 raspoloženih igrača.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 17 mar 2011, 22:40

Zato i treba da igraju Perica i Jamak, jer su fizički jači od Zebe i Višće, nekako se ne boje duela, dok Višća ponekad tačno izbjegava, strah ga nekako...

Uostalom, što ih je Amar dovodio ako ih ne planira koristiti, neće mu samo na klupi sjediti...
poslije zvijezde je bilo što nije igrao višća od početka sigurno bi dobili,kad počne onda je sebičan ,boji se duela , samo pada,ako ne bude protiv slobode počeo biće da je igrao višća bolje bi bilo itd

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 mar 2011, 22:40

nidi je napisao/la:nije smak svijeta ako su odigrali 0-0 sa širokim,bez veze je prepucavanje ko je bolji lazar ili bajro ne valja ni jedan ,lično mislim da je neozbiljno da klub kao željo uđe u prvenstvo sa ovakvim napadačima.ja sam juće više razočaran posjetom nego igrom želje.**** ga desi se da nijedan igrač na bude raspoložen možda u revanšu budemo imali 5-6 raspoloženih igrača.
ma kume vecina ovih strucnjaka je sjedilo kraj tv-a, jbg-a znas i sam da je kisa cijeli dan te hoce da padne te nece... ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 17 mar 2011, 22:42

KAD BAJRO ODIGRA 30 + UTAKMICA I SVAKU POCNE OD PRVE MINUTE I PROMASI ISTO SANSI I ZICERA KOLIKO JE I LAZAR I KADA BUDE DAVO GOL PROSJECNO SVAKU 9 UTAKMICU....PRIZNACU DA JE LAZAR POTREBINIJI :!:

vi sto volite lazara lijepo za ruku pa ga na termin vodite,serite vi koliko hocete to sto ga volite vas problem,"VOLIM I JA JANJETINU AL NEMA JANJETINE" ,serite sta hocete statistika dovoljno pokazuje Bajro je uspio za nepunih 90 min ono sto lazar ne moze u 10 utakmica....CEKAJ STA ONO BI TO STO JE URADIO :?: HMM ON JE NAPADAC....AH DA USPIO JE DATI GOL :!:
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2011, 22:49

nidi je napisao/la:

poslije zvijezde je bilo što nije igrao višća od početka sigurno bi dobili,kad počne onda je sebičan ,boji se duela , samo pada,ako ne bude protiv slobode počeo biće da je igrao višća bolje bi bilo itd
Ja sigurno nisam od onih koji su tako nešto napisali, Višća je isto odigrao i protiv Širokog i protiv Travnika tj. loše...A u Želji trenutno nijedan igrač nije nedodirljiv pa tako i Višća...
Ž '21!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 17 mar 2011, 23:15

Dajte ba sta ste se uskukali, uvalicete i slobodi dva komada, iako bi volio da bude suprotno.....meni je samo zalosno sto se taj vas zeba takmici za najboljeg strijelca lige, a pola golova je dao iz penala, nigdje veze.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 18 mar 2011, 00:25

Ljudi budimo realni jediti igrac koji se borio na terenu je bio Svraka mada i on skoro nista nije uradio ,nasi igraci moraju manje mislit o sudijskim odlukama kome ce dati zuti kome nece ,moraju igrati a ne misliti jesu li usli u kazneni i izvoditi neki smjesni pad koji je samo po njima zestok prekrsaj , a ako ovako nastave uskoro ce i kod nas biti navijaca ili posmatraca ko u manjim sredinama a to je oko 1000 sa svim osobljem na stadijonu .

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 18 mar 2011, 01:11

Vjerujte meni se onaj Zeba toliko zgadio kao igrac da vam ne mogu opisati. Toliko je puta mogao u prostor da gurne loptu suigracima, ali on sebican. Druga stvar, kada igramo protiv slabih ekipa, on nas nosi, a kada igramo protiv jacih, nigdje lika.!!! Pa sada se postavlja pitanja sta onda on radi?? Zajeba se mozda!! Radovanovic iskreno, pet puta mu je istcao u prostor fino, a Zeba slijep, ili se pravi slijep. Neke diagonale centrira kao Beckam, a niti jedna nije prosla.
Svaki centarsut u golmanovim rukama. Pa majku mu Zeba, ako nije tvoj dan, daj nekome drugom da izvezde tu loptu.

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 mar 2011, 01:36

Zeba je nas najbolji igrac, i ti i tvoj stari treba da mu se klanjate, jer da njega nema onda nas bas tek ne bi nigdje bilo.. Ne mogu da vjerujem da se i on sada poceo prozivati.. Pa ce usljediti Seha, pa Visca, pa Osim i ode sve opet u p.m. Juce sramotno mala posjeta.. Mi zelimo stadion od 22.000 minimalno, malo nam 18.000 :?: :?: :!:

Trebaju nam 2 vrsna napadaca (bubam tipa Skoro) koje cemo kad igramo kuci samo pitati loptama, ubacajima i sl.
A u gostima je to sa jednim spicom i nesto zatvorenijom varijantom.. Al jbga za to valja izvaliti pare, a mozda Amar zna da cemo biti suspendovani, i koja je onda svrha bacanja para.. Samo da ovi "navijaci" ne uspiju ga ponovo otjerati bice sve super..

Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MukiBek i 18 gostiju.