Ko ti drma kavez?Sariel je napisao/la:Gledaj zgadije al se nakupilo.amorovski je napisao/la:Jel ti ovo lovacki pesek?Sariel je napisao/la:Otkrio si ti belegiju moju i osladilo ti se pitqrska ckopi.
Gledaj sta spominjete zgadijo jedna u sarajevo doseljena.poremecena
Pitarske pickice.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Bas te interesuje? Ok.rerna u kojoj si se grijo 9 mjeseci.al smrdi u pm.pitarska picka nije ni obvious.amorovski je napisao/la: Ko ti drma kavez?
Re: RE: Re: PL prepucavanja
vode i pastetaRigoletto je napisao/la:Pastete nikad nece biti uskracene! Humanista prije svegaamazing je napisao/la:mogao bi im i krmak poslat paklo argeta ako fehim uplati dnevnicupinoglavi je napisao/la:Sarajlije sretan dan sandzaka. Nadam se da ce vam danas pustiti vodu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
jesi li mu to zabranila prepucavanjarasavoje je napisao/la:Dje nam je to Muhamed?

Autoritet jesam, ali toliki
A i ne bih imala srca to da uradim. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ovaj Lendric arsuz ne skida onu majicu sa sebe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
rasavoje je napisao/la:Autoritet jesam, ali tolikiA i ne bih imala srca to da uradim.
Tebe za ljubav stvorenu daleko od strasnih pogleda, za mene vecnog putnika sacuvala je sudbina.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
sihre si mu bacilasamirr je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Autoritet jesam, ali tolikiA i ne bih imala srca to da uradim.
Tebe za ljubav stvorenu daleko od strasnih pogleda, za mene vecnog putnika sacuvala je sudbina.

samira je lezbejka

legende svinjskog, pehar, dragan covic, slobodan prljak 

E jeste grohnuli svi nabijem vas na racku 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
@Doe evo ga i ovdjesamirr je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Autoritet jesam, ali tolikiA i ne bih imala srca to da uradim.

Re: PL prepucavanjai
Ovaj zadnji da !Neutral je napisao/la:legende svinjskog, pehar, dragan covic, slobodan prljak
Tjeraj Celo one koje nisi ti doveo, imas nasu podrsku dok god imas rezultate...
Jahicu srami se
Ako volis Zelju koliko pises statusa na faceu raskini ugovor bez otpremnine...
Jahicu srami se

Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Kaze brat Napustio trening i nije doso na sastanak i jos se pita hahahahahahah pa nije Fudbalska sekcija u srednjoj skoli da dodjes i odes kad hoces hahahahhPeace je napisao/la:Tjeraj Celo, imas nasu podrsku dok god imas rezultate...
Jahicu srami seAko volis Zelju koliko pises statusa na faceu raskini ugovor bez otpremnine...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma zaje.bajem se i ja malo...bojler je napisao/la:Kaze brat Napustio trening i nije doso na sastanak i jos se pita hahahahahahah pa nije Fudbalska sekcija u srednjoj skoli da dodjes i odes kad hoces hahahahhPeace je napisao/la:Tjeraj Celo, imas nasu podrsku dok god imas rezultate...
Jahicu srami seAko volis Zelju koliko pises statusa na faceu raskini ugovor bez otpremnine...
Koliko god nam Jaha bio drag svima jer je uvijek ginuo u plavim dresu i bio najbolji igrač gdje god ga stavis da igra, jbg niko nije iznad kluba...
A Celo mora zavesti red i disciplinu jer je javasluk uzeo maha ozbiljno... a većinom se zaebavaju ovi stariji, on i bekric...
I nije prvi put da napusta trening... jednom se budala pokupila sa treninga i otisla za bec... ali eto jaha je jbg neko ime...
Ali ako je bio neprofesionalan jbg mora platiti cijenu toga...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Sjedi Mao Tse, pije kaficu i razmislja koga sljedeceg suspendovati, kome sljedecem da udari na hljeb kojim porodicu hrani..
Izdrzi Jahicu, nece ova supcina jos dugo s ovakvim tretiranjem zeljkanove djece!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Benko zbog pive, jahic zbog nediscipline i samovolje idemo dalje........ Meni se ovo svida ili radi sta ti se kaze ili noga. Kad vidimo kolika su im primanja po nekoliko hiljada plus bonusi a oni bi se i kurcili mi zvijezde ovo ono. Samo njemacka disciplina za bosansku glavu spas.
I normalno da nije Zeljino dijete... dosao sa 18 god iz Francuske.. ali nista nije za iznenaditi od profesionalnih ss.ba novinara...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.