Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

forgempp
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la forgempp » 24 jan 2025, 10:31

Zato Djokovic nikada nece biti kao Nadal. Rafa je sa dosta tezim povredama igrao meceve bez predaje ako je vec na terenu.
Nije ni cudo sto je izvizdan.
Mogao je naredna 2 seta odigrat za publiku, al ybg treba bit mangup za to...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 24 jan 2025, 10:34

Kad Bosanac, koji voli Bosnu, navija za tog nasmješenog reklamera rakije na kojoj je etiketa sa likom četničkog smrada, onda mora znati da je sav četnički šljam ovog svijeta zajedno sa njim u istoj ulozi. Masa četničkih kokardi na šajkačama u publici je i više nego dovoljan razlog za totalno ignoriranje tog igrača.

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 24 jan 2025, 10:38

darker10 je napisao/la:
24 jan 2025, 10:17
GoatNo1 je napisao/la:
24 jan 2025, 10:00
darker10 je napisao/la:
24 jan 2025, 09:43
Pa Zverev je korektan lik ,zna sta treba rec .Bravo za njega.
treba poslusati cijeli intervju. svaka mu je ko njegoseva!

usput, editovao sam malo prosli odgovor i osvrnuo se na jos neke tvoje opaske.
Evo i ovdje jos jedna opaska na to tvoje gore.Kada covjek konstantno trazi MTO i IZGUBI onda mu nista niko nece rec ,jer se za covjeka koji konstantno trazi MTO i koji je POVRIJEDJEN ocekuje da IZGUBI. Eh sad druga stvar je kad konstantno trazi MTO i POBIJEDI,onda ce se naravno postavljat pitanja.Ja ipak znam da ste vi fanovi Nole ipak naucili na ovu drugu stvar ,no vjeruj ako bi trazio stalno mto i izgubio ,tu mu niko ne bi rekao nista :salut:
pa upravo je to zato sto njih (ili vas) ne bole njegovi MTO nego njegove pobjede. to sto on i povrjedjen pobjedjuje je zahvaljujucu tome sto je i mentalno i teniski toliko jak. u ostalom i o tome je pricao zverev. svoja 2 posljednja AO je osvojio povrijedjen. W je sa puknutim meniskusom preokrenuo mec. prosli mec je preokrenuo sa ociglednom povredom i to protiv raza. i sam zverev kaze kako je odigrao svoj najbolji set i jedva ga uzeo 7-5 u TB protiv povredjenog noleta.

nole je veoma mnogo puta uzimao MTO pri neutralnom ili cak pozitivnom rezultatu za njega. cesto bi nakon toga gubio da bi se poslije vratio kada bi ljekovi proradili. eto i prosli mec je problem nastao kod 4-4 u prvom setu i uzeo je MTO nakon sto je izgubio taj 9i gejm a onda se samo prica o tome kako je uzeo MTO da poremeti protivnika pred servis za set. a ko bi normalan glumio povredu na 4-4 i izgubio servis i set glumeci da bi eto poremetio protivnika?

najjace je bilo kada je nole nakon 2-0 u setovima na svom najjacem turniru 2021 u 3. kolu protiv jednog frica poceo da glumi (po mnogima i vecini vas ovdje) povredu da bi izgubio naredna 2 seta i pobjedio tek u 5. kakav brilijantan plan! ma genijalno.
TheGoldenGOAT

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 24 jan 2025, 10:48

Pa zasto danas nije bio teniski i mentalno jak da zavrsi mec POLUFINALA GRAND SLAMA druze,evo ne mora pobijedit?

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jan 2025, 11:07

Shelton je imao priliku u prvom setu da ga dobije, al bojim se da je ovo sad jednosmjerna ulica. Jannik je do sada svaki mec kako mec odmice bio sve bolji i bolji vidjecemo hoce li i vcrs to biti slucaj

KraljPovratnik
Kontakt:

Post Postao/la KraljPovratnik » 24 jan 2025, 11:27

Prije par dana: Novak uzeo MTO i lekove protiv boli, izgubio prvi set i nastavio da igra.
Retardirani mongoloidi: Buaaaa. Zasto je uzeo MTO, samo da zbuni protivnika , nemoze se sa povredom igrati mec, folira povredu...

Danas: Novak nije uzeo MTO, izgubio prvi set, predao mec.
Retardirani mongoloidi: Buaaaa, zasto nije uzeo MTO, zasto nije odigrao do kraja,...

Svaka cast Zverevu - i na igri i na odgovoru retardiranim mongoloidima.

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 24 jan 2025, 11:47

KraljPovratnik je napisao/la:
24 jan 2025, 11:27
Prije par dana: Novak uzeo MTO i lekove protiv boli, izgubio prvi set i nastavio da igra.
Retardirani mongoloidi: Buaaaa. Zasto je uzeo MTO, samo da zbuni protivnika , nemoze se sa povredom igrati mec, folira povredu...

Danas: Novak nije uzeo MTO, izgubio prvi set, predao mec.
Retardirani mongoloidi: Buaaaa, zasto nije uzeo MTO, zasto nije odigrao do kraja,...

Svaka cast Zverevu - i na igri i na odgovoru retardiranim mongoloidima.
slika
"I ovako mator opet glumi povrede. Baš je sramota od čovjeka."
"Ocekivano :yawn:"
"Trpaj foliranta Karlitoseee"
"Ja ne znam jel ikad bilo da kad osjeti da je slabiji da nije pokazivao na neku povredu."
"na stranu sve psiho igrice novaka, meni on danas izgelda dosta bolje od carlosa, barem do sada"
"Odjednom ne boli noga-e , nema vise povrede, ako krene u kontra smjeru idu grimase sepanje itd"
"Psihicke igre Novaku pomognu, on udje protivniku u glavu, povrijedjen sam ovaj misli lako cemo i onda ga ovaj samo ubaci u masinu i melje do kraja.
Proce mnogo vremena da sw rodi ovakav teniser, mene samo ta gluma kod njega nervira kad ga ne ide."
"Ovo sa povredom je patetika čista i ciganluk s druge strane."
"Za koga cemo navijat ako dodje do finala dvojice prevaranata i foliranata? :yawn:"
"Ko manje uzme hinjskih MTO. :yawn:"
"Vidjet ćemo kako će se Novak provesti na suncu sa "povredom"."

Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 24 jan 2025, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 jan 2025, 11:53

Zverev u nedjelju za spas tenisa :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 24 jan 2025, 12:12

Idi vise u picku materinu cetnicku, jevo te novax a ti njega u usta. Smori Boga i naroda, kao da se trpaju svaki noć do besvijesti.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jan 2025, 12:21

Stvarno bi volio da Zverev osvoji u nedjelju svoj prvi GS, ali protiv ovog monstruma male sanse realno ima. Osim da bude bas non stop na nivou da lupa winnere kao danas protiv Novaka gdje je imao 24 winnera u prvom setu

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 24 jan 2025, 12:36

ronaldo99 je napisao/la:
24 jan 2025, 12:21
Stvarno bi volio da Zverev osvoji u nedjelju svoj prvi GS, ali protiv ovog monstruma male sanse realno ima. Osim da bude bas non stop na nivou da lupa winnere kao danas protiv Novaka gdje je imao 24 winnera u prvom setu
Realnost je da ce Zverev sa svojom glavom izaci na teren skinutih gaca
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 jan 2025, 12:41

Najveci svih vremena predaje mec, umjesto da svi aplauzom stojeci ga isprate.
Da budete dizali kredit da gledate i uplatili penziju na Novaka da ce dobiti. Probisvjet ceka propast kad tad.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 24 jan 2025, 12:51

Nevjerovatno koliko Sinner odskace za 3 koplja u odnosu na konkurenciju...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 24 jan 2025, 12:51

MilanMladenovic je napisao/la:
24 jan 2025, 12:36
ronaldo99 je napisao/la:
24 jan 2025, 12:21
Realnost je da ce Zverev sa svojom glavom izaci na teren skinutih gaca
Ima Zverev šanse ako gaće ne skine sigurno. Doduše ne veće od 40% i u tom slučaju.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 24 jan 2025, 12:53

CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
24 jan 2025, 12:12
Idi vise u picku materinu cetnicku, jevo te novax a ti njega u usta. Smori Boga i naroda, kao da se trpaju svaki noć do besvijesti.
:tokralju: :rol:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 jan 2025, 13:12

nemam ja problema kada neko opravdava novaka, ima on i dobrih i loših strana i poteza, dalo bi se o tome svemu satima što nije jednom ovdje bio slučaj, ali ima ovdje par zatucanih maloumnika koji bi da dotični go.vno pojede kašikom našli opravdanje zašto je to ispravno. prvi je to počeo ona kretenčina markonato ili kakao se već zvao a onda se pojavio goat (možda je u pitanju i ista osoba) kome je valjda partijski zadatak ili opsesija ili oboje veličati novaka po digitalnim medijima na jezicima na kojima zna da piše. ima ih još par, nisu samo njih dvojica, ali njih dvojica upadaju u oko. jednostavno zatucane kretene ignorisati i to je to, ko im je.be mater!

kao i sa svakim drugim, ako se može kakva fina diskusija voditi okej, ako ne vozdra i mrš u PM

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 24 jan 2025, 13:40

Drag mi je Zverev, ali ne mogu protiv Sinnera navijati. Nije normalno da mu Alcaraz bjezi 2 slama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 24 jan 2025, 13:47

Pogba je napisao/la:
24 jan 2025, 13:40
Drag mi je Zverev, ali ne mogu protiv Sinnera navijati. Nije normalno da mu Alcaraz bjezi 2 slama.
slika
Jedan poen da je dobio kad je trebao možda bi imali isto sada. :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jan 2025, 14:03

Pogba je napisao/la:
24 jan 2025, 13:40
Nek Zverev osvoji, za ovu dvojicu se ne brinem, naosvajace se oni jos mnogo mnogo GS titula. Imao je Roger 10+ vise u odnosu na Novaka pa svi vidimo kako je to zavrsilo :)

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 24 jan 2025, 14:21

L-Train je napisao/la:
24 jan 2025, 11:53
Zverev u nedjelju za spas tenisa :yawn:
:salut:

Premlacivac zena > dopingas

:yawn:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.