Jel odmah sve zavrse u milleniumu il moras cekat ko premier10DelPiero je napisao/la:Minimalna uplata 2 KM, isto toliko minimalna uplata na neki listic 2 KM. Sto se tice ponude mozda ce ti biti komplikovano malo ali sve je to stvar navikeHeller je napisao/la:Kako fercera ono klađenje na tipico.com preko Milleniuma zna li neko, kolika je min uplata i tako to...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- 10DelPiero
- Kontakt:
U vezi cega otvaranja racuna ili isplataHeller je napisao/la:Jel odmah sve zavrse u milleniumu il moras cekat ko premier10DelPiero je napisao/la:Minimalna uplata 2 KM, isto toliko minimalna uplata na neki listic 2 KM. Sto se tice ponude mozda ce ti biti komplikovano malo ali sve je to stvar navikeHeller je napisao/la:Kako fercera ono klađenje na tipico.com preko Milleniuma zna li neko, kolika je min uplata i tako to...

ajde na pp pobrisat ce ovo @Devil
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Minimalna uplata u premieru vam je 1KM, a koševe igrača imate i u formuli. I ja sam danas baš to tražio, mada je to teško pogoditi prvi dan.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
moze li ovo proci:
wawrinka 1
miami 1
medvescak 1
ulog 20 dobitak 48
wawrinka 1
miami 1
medvescak 1
ulog 20 dobitak 48
-
- Kontakt:

kvota 41.48
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ja u zivotu veceg debila od ovog verdaksa nisam vidiozlatniljiljan je napisao/la:Querrey-Verdasco 1. set (9,5) over kvota 1.5
Zug-Biel (5,5) over kvota 1.7
- Citizen-X
- Kontakt:
vozdra gladionicari
ja mislim da je red da Woznjacka odigra 2:1 sa Hsieh. ova potonja odlicno igra pa mislim da bi joj mogla napraviti dosta problema... otrgnut bar set a mozda se usudit i za iznenadjenje - nije Kari strano prodat ovakve meceve
19:00
Wozniacki C. (Den)
-
Hsieh S-W. (Tpe)
-
ŽdrijebATP - PAROVI: Paris (Francuska), tvrda podloga (dvor
zapravo je posljednji mec igrala sa njom Hsieh pa mislim da ce pokusati jos vise dati od sebe da joj otrgne sto vise poena
http://www.rezul" onclick="window.open(this.href);return false; tati.com/utakmica/Q3RwOejd/#omjer;all
osvaja set Hsieh, over 2.5 setova - rez 2:1 za Karolinu
gudlakiram
ja mislim da je red da Woznjacka odigra 2:1 sa Hsieh. ova potonja odlicno igra pa mislim da bi joj mogla napraviti dosta problema... otrgnut bar set a mozda se usudit i za iznenadjenje - nije Kari strano prodat ovakve meceve

19:00
Wozniacki C. (Den)
-
Hsieh S-W. (Tpe)
-
ŽdrijebATP - PAROVI: Paris (Francuska), tvrda podloga (dvor
zapravo je posljednji mec igrala sa njom Hsieh pa mislim da ce pokusati jos vise dati od sebe da joj otrgne sto vise poena
http://www.rezul" onclick="window.open(this.href);return false; tati.com/utakmica/Q3RwOejd/#omjer;all
gudlakiram
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Cleveland - Washington 2
Chievo- Pescara 1
GAIS - Gefle 2
Chievo- Pescara 1
GAIS - Gefle 2
šta mislite za sutra Srbija-Rusija 2@3,20 ??
Srbima je dosta igrača otkazalo, a Rusi će izgleda sa standardnom ekipom iz Medveda + poneki igrač sa strane
vrijedil probati ?
Srbima je dosta igrača otkazalo, a Rusi će izgleda sa standardnom ekipom iz Medveda + poneki igrač sa strane

vrijedil probati ?

FORZA MARŠAL !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
pa vrijedi ako je info tacan.hodža je napisao/la:šta mislite za sutra Srbija-Rusija 2@3,20 ??
Srbima je dosta igrača otkazalo, a Rusi će izgleda sa standardnom ekipom iz Medveda + poneki igrač sa strane![]()
vrijedil probati ?
http://www.sportske.net/vest/rukomet/vu ... 00737.htmlCitizen-X je napisao/la:pa vrijedi ako je info tacan.hodža je napisao/la:šta mislite za sutra Srbija-Rusija 2@3,20 ??
Srbima je dosta igrača otkazalo, a Rusi će izgleda sa standardnom ekipom iz Medveda + poneki igrač sa strane![]()
vrijedil probati ?
Austrija - BiH mogla bi i ovde 2,austrija i rukomet mi bas i ne ide nesto

Citizen-X je napisao/la:vozdra gladionicari
gudlakiram
pratim konacni rez.. ajde ljudi bacite kakve parove fkt ne znam vise sta da igram.
evo od mene jedan par dundalik - waterford 1
JEL NEKO UPUČEN U OVU ODBOJKU, IGRO SAM OVE BUDOJEVICE PROTIV BUDVE ONAKO NAPAMET, PA ME ZANIMA KAKVE SU TE BUDEJOVICE
HVALA
HVALA
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- pintol_TM87
- Kontakt:
SKOR: 11/17pintol_TM87 je napisao/la:Trenutni skor :8/12
Danas:
Degerfos vs Ljungskile 1 @ 1.85
Sporting vs Akademika 1 @1.5
Klahn vs Mcclune 1 @1.5
Fenerbahce vs Antalijaspor 1 @ 1.5
Lugano vs Wintertur (oba daju gol) @1.55
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Citizen-X
- Kontakt:
budejevice (muske) su najjaca ekipa ceske ekstra lige pa ako ti to sta znaci...bart je napisao/la:JEL NEKO UPUČEN U OVU ODBOJKU, IGRO SAM OVE BUDOJEVICE PROTIV BUDVE ONAKO NAPAMET, PA ME ZANIMA KAKVE SU TE BUDEJOVICE
HVALA
igrali su i ligu sampiona prosle godine i stavili soli na rep na visokim kvotama jacim ekipama
koliko je to relevantno ostaje da se vidi....
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 30 okt 2012, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Za danas :
Bari vs Empoli (oba daju gol) @1.7
Medvescak 1 @ 1.55
Gainsborough - Hinckley 1 @ 1.4
Guarani vs Libertad (oba daju gol) @ 1.65
VSV vs Insbruk (vise od 5 golova) @ 1.5
Salzburg vs VIena (vise od 5 golova) @1.55
Vaxjo vs AIK (manje od 6 ) @1.5
Rogle vs Brynas (manje od 6) @1.5
Linkoping vs HV71(manje od 6) @1.5
Valpusteria vs Milano (vise od 5 ) @1.55
Reading vs Arsenal ( oba daju gol ) @1.6
Eintracht Braunschweig – SC Freiburg (oba daju gol) @1.7
Bari vs Empoli (oba daju gol) @1.7
Medvescak 1 @ 1.55
Gainsborough - Hinckley 1 @ 1.4
Guarani vs Libertad (oba daju gol) @ 1.65
VSV vs Insbruk (vise od 5 golova) @ 1.5
Salzburg vs VIena (vise od 5 golova) @1.55
Vaxjo vs AIK (manje od 6 ) @1.5
Rogle vs Brynas (manje od 6) @1.5
Linkoping vs HV71(manje od 6) @1.5
Valpusteria vs Milano (vise od 5 ) @1.55
Reading vs Arsenal ( oba daju gol ) @1.6
Eintracht Braunschweig – SC Freiburg (oba daju gol) @1.7
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Wade under @ 1.85
Kelti imaju koga baciti na Wade-a, za kojeg očekujem doziranu minutažu ove sezone s obzirom da se prošle mogao raspasti u playoff-u. Ionako neće biti puno poena na utakmici.
Miami-Boston(+6,5) h2 @ 1.85
Gosti su ljuti, nabrijani i igrački pojačani. Ionaku su u playoffu upravo oni pružili najveći otpor Heatu te su nakon ispadanja u 7 utakmica željni osvete. Tu je i situacija oko Ray Allena, za kojeg sumnjam da će odigrati utakmicu hladne glave, bez obzira šta on pričao o tome (a priča suprotno).
Miami under 96,5 @ 1.85
Ovo mi je najljepši par danas. Iako će Miami, nakon što im je eksperiment sa niskom petorkom bio izuzetno uspješan, ove sezone forsirati Jamesa na 4, a Bosha na 5, ja ipak očekujem sporu utakmicu, Boston je to. Coach Rivers je naglasio da mu je drago što će biti u mogućnosti ove sezone protiv niskih ekipa suprotstaviti nisku ekipu, kao i protiv visokih visoku, što znači da ne bi trebalo biti previše miss-matcup-a. To sve, uz rivalitet i značaj utakmice, kao i blagu prednost koju ja dajem Bostonu i zaključak je under domaćina.
Dallas under 89,5 @ 1.85
Dirk je out, Kaman je upitan. Ove sezone su nazadovali na poziciji playmakera, a na drugoj strani će imati svježe i motivisane Lakerse sa Howardom kao ankorom u reketu. S obzirom da više nemaju tako pouzdan šut za 3 poena, a u reketu se neće nazabijati zicera, mislim da teško mogu do 90 poena večeras. Lakersi ove sezone igraju Princeton napad, za čiju izvedbu treba otprilike 15 sekundi, zavisi koja sekvenca je u pitanju, što ide u prilog ovoj opkladi.
Lakers-Dallas (+8,5) h1 @ 1.85
Sve isto ko i gore. Sa ili bez Bryanta, Lakersi su igrački gledano favoriti. Problem bi mogao biti što uigravaju taj Princeton napad, al svejedno mislim da pred svojim navijačima u prvoj utakmici sezone dobijaju 10 razlike min.
Napominjem da je ovo prva noć pa ne treba pretjerivati s ulozima. Čisto da se isprati, ionako je loša ponuda.
Kelti imaju koga baciti na Wade-a, za kojeg očekujem doziranu minutažu ove sezone s obzirom da se prošle mogao raspasti u playoff-u. Ionako neće biti puno poena na utakmici.
Miami-Boston(+6,5) h2 @ 1.85
Gosti su ljuti, nabrijani i igrački pojačani. Ionaku su u playoffu upravo oni pružili najveći otpor Heatu te su nakon ispadanja u 7 utakmica željni osvete. Tu je i situacija oko Ray Allena, za kojeg sumnjam da će odigrati utakmicu hladne glave, bez obzira šta on pričao o tome (a priča suprotno).
Miami under 96,5 @ 1.85
Ovo mi je najljepši par danas. Iako će Miami, nakon što im je eksperiment sa niskom petorkom bio izuzetno uspješan, ove sezone forsirati Jamesa na 4, a Bosha na 5, ja ipak očekujem sporu utakmicu, Boston je to. Coach Rivers je naglasio da mu je drago što će biti u mogućnosti ove sezone protiv niskih ekipa suprotstaviti nisku ekipu, kao i protiv visokih visoku, što znači da ne bi trebalo biti previše miss-matcup-a. To sve, uz rivalitet i značaj utakmice, kao i blagu prednost koju ja dajem Bostonu i zaključak je under domaćina.
Dallas under 89,5 @ 1.85
Dirk je out, Kaman je upitan. Ove sezone su nazadovali na poziciji playmakera, a na drugoj strani će imati svježe i motivisane Lakerse sa Howardom kao ankorom u reketu. S obzirom da više nemaju tako pouzdan šut za 3 poena, a u reketu se neće nazabijati zicera, mislim da teško mogu do 90 poena večeras. Lakersi ove sezone igraju Princeton napad, za čiju izvedbu treba otprilike 15 sekundi, zavisi koja sekvenca je u pitanju, što ide u prilog ovoj opkladi.
Lakers-Dallas (+8,5) h1 @ 1.85
Sve isto ko i gore. Sa ili bez Bryanta, Lakersi su igrački gledano favoriti. Problem bi mogao biti što uigravaju taj Princeton napad, al svejedno mislim da pred svojim navijačima u prvoj utakmici sezone dobijaju 10 razlike min.
Napominjem da je ovo prva noć pa ne treba pretjerivati s ulozima. Čisto da se isprati, ionako je loša ponuda.
Zadnja izmjena: dijabola, dana/u 30 okt 2012, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

dvoumim se samo oko uplate 10 ili 20

i
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 30 okt 2012, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
moze li neko da mi detaljnije protumaci
sunderland 1
goias 1
rennes 1
mainz1
najvise me interesuje sunderland i ovaj rennes
sunderland 1
goias 1
rennes 1
mainz1
najvise me interesuje sunderland i ovaj rennes
...rob do bagro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.