Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

MaGiCa
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2012, 15:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:
"Ivanisevic je veci teniser od Djokovica"

Strasno :o .
jest veci teniser u visinu, u cm :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
A najjaca je stvar sto je to frajer izjavio pred finale proslogodisnjeg Wimbledona. Znaci, u momentu kad je Djokovic osigurao #1, imao 2 AO, 9 Mastersa, 1 Davis Cup i zavrsni Masters, seriju od 43 vezane pobede, 4:0 sa Nadalom u sezoni i 4 godine top4 staza. Amazing. :lol:

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 27 jan 2012, 15:41

ivanisevic je veci teniser od djokovica
Bosna <3

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jan 2012, 15:46

MaGiCa je napisao/la:@rogeRF

Covece, Boskovic je u Australiji na licu mesta, vec 20 dana.
Je l' to ne moze komentirati iz Australije?!
Izdržati, to je temelj vrline!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 jan 2012, 15:46

pa dobro zar niko od vas nema internacionalni Eurosport :? zar morate trpiti nekog seljaka koji veze nema o sportu..
15.10 - 15.06 ...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 jan 2012, 15:47

Monolog je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Ja sam ga mute nakon drugog seta, celo vreme priča o nekim faktorima, nekim glupostima. A vi što pljujete po Novaku ste obični levati. ;) U inat svih vas, on će uzet po drugi put AO! ;)
Znači da će ga Rafa dobiti, je li? :mrgreen:
Drugi put zaredom :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2012, 15:47

pluton je napisao/la:ivanisevic je veci teniser od djokovica

slika

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jan 2012, 15:49

Sto ne mogu ovih samoprozvanih teniskih strucnjaka koji vrlo vjerovatno uzivo nisu ni reket vidjeli, a kamoli sta vise i on se rasravlja o forhendu,beckhendu,servi itd.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2012, 15:51

rogeRF je napisao/la:
Kako?

Ovo ovde je regionalni odsek EuroSporta, a ne nezavisna TV kuca. Oni nikada ne prenose sa lica mesta, vec dobijaju feed iz Pariza.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 27 jan 2012, 16:25

Bravo, uništite i najkvalitetniji pdf na forumu ! ;)

Novak nije ni smeće ni papak. Novak je trenutno najbolji igrač na touru što potvrđuje iz meča u meč. Novak je također velik i kada pobjeđuje i kada gubi. Pravi fair play igrač. To što neki traže dlaku u jajetu uzimajući njegove povrede i predaje mečeva zbog tih povreda kao argument da ne zna prihvatiti poraz i da je nula od čovjeka je problem njihovog mentalnog sklopa i samo traženje izgovora za Novakove strašne rezultate u proteklih godinu dana. Vaš problem.

Također reči da je Ivanišević veći igrač od Novaka je smiješno. Da se razumijemo, Ivanišević je imao nešto posebno što ga je krasilo i obilježio je jednu eru tenisa na neki svoj specifičan način, te će zauvijek ostati upamćen po tome, ali samo to nije dovoljno da bude veći od čovjeka koji ima jednu od najboljih sezona ikad i to u eri Fedala.

"Stručnjaci" sa Eurosporta su smiješni i žalosni u isto vrijeme. Tačno ne znam bil' se smijao ili plakao.
Razumijem da voli Đokovića, da navija za njega i stvarno nemam ništa protiv toga, ali komentariši objektivno i ne budi pristrasan dok to radiš. Iritira, jednostavno iritira. Još kad spomenu ono za Lendla :mrgreen:
Pa ja kad hoću da nešto napišem na forumu, neki podatak i sl. provjerim je li 100% tačno da se ne provalim, a ne kad komentarišeš meč. A ljudi moji. :roll: :mrgreen:

Što se tiće meča, bio je bio poprilično dobar i pobijedio je sretniji i spretniji igrač. Raduje me igra Murraya i kao što rekoh, siguran sam da on ove sezone osvaja neki GS. Imao je svoje šanse, nije ih iskoristio i to je to.
Slijedi 7 uzastopno finale između Novaka i Nadala. Ne znam u kakvom je stanju Novak (fizički), ali dajem mu veće šanse za titulu. Također, interesuje me za kakvu taktiku će se Rafa odlučiti i da li će nešto promijeniti u svojoj igri. Vidjećemo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jan 2012, 16:35

MaGiCa je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
Kako?

Ovo ovde je regionalni odsek EuroSporta, a ne nezavisna TV kuca. Oni nikada ne prenose sa lica mesta, vec dobijaju feed iz Pariza.
Mislio sam da moze, jer je i za B92 komentirao iz Londona, Wimbledon kada je bio.
Mozda bi se to ipak moglo nekako i napraviti. Ja samo ne shvatam, sto ce on u Australiji, kad B92 nije radio ove prenose?

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 jan 2012, 16:36

jedan je Nole.bravo majstore,uzimaj klenove,promovisi nam Srbiju,legendooooooo...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 jan 2012, 16:43

@formance svaka ti je zlatna
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 27 jan 2012, 16:54

Bravo za noleta stvarno-odličan mec.Sigurno i najbolji na turniru.U finalu rafica :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2012, 16:56

rogeRF je napisao/la:
Mislio sam da moze, jer je i za B92 komentirao iz Londona, Wimbledon kada je bio.
Mozda bi se to ipak moglo nekako i napraviti. Ja samo ne shvatam, sto ce on u Australiji, kad B92 nije radio ove prenose?
On radi za B92 pod ugovorom, a za ES honorarno. Dakle, sa AO izvestava za B92.

@formance

E tako se to pise. Odlican post i konacno malo realnosti, jer je ona ovde tesko neshvacena kategorija postojanja. ;)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jan 2012, 17:04

MaGiCa je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
On radi za B92 pod ugovorom, a za ES honorarno. Dakle, sa AO izvestava za B92.
Da, znam za to. Ali, pomalo mi glupo, zasto su ga slali tamo u Melbourne, kada nisu radili oni ove prenose.

Irvinovo stado
Kontakt:

Post Postao/la Irvinovo stado » 27 jan 2012, 17:07

Ok, u redu je biti ljubomoran i tako, navijati za ovog ili onog... Ali brate kad pocenete sa nekim nacionalisticko-fasistickim prepucavanjima i vrijedjanjima naroda :arrow:

Moderatori, angazujte se malo :D

Sto se meca tice, Novak najbolji kad je najvise trebalo. Zelim mu srecu u finalu i da osvoji titulu.

Pozdrav od Irvina i stada za svu finu raju ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jan 2012, 17:10

Mislim da ce ovaj mec uveliko skrojiti ostatak sezone,jer ako Nadal ponovo poklelne e pa kompleks je zajebana stvar.
Tezak mec za Noleta,ali 2x cu ospavati i imao je i tezih situacija prosle godine kada je isao upravo na noge Rafi ali je jednostavno umor potisnuo il sta vec.

Favorit Nole dok ga ovaj ne dobije jel,da vidimo imal Rafa nesto novo ili ce jednostavno jos vise trcati(a to po meni nece biti samo po sebi dovoljno)

Andi sjajan turnir ali opet na kraju si mogao osjetit da jedan(Nole) izbaci loptu cisto zbog nedostatka vazduha i kasnog namjestanja na udarac dok drugi(Skot) zbog glave salje najobicnije bekende u mrezu.

ps. volio bi da Maria dodao novi u kolekciju.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2012, 17:18

rogeRF je napisao/la:
Da, znam za to. Ali, pomalo mi glupo, zasto su ga slali tamo u Melbourne, kada nisu radili oni ove prenose.
Jbga, Veran Matic se razbacuje sa parama. :D
Otkud znam. Covek je tamo i izvestava, pravi priloge i intervjue i tako. Zasto i kako - to vec ne znam.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 27 jan 2012, 17:39

Da budem iskren u prvom polufinalnom meču sam mislio da će Rodžer bez većih problema dobiti Rafu(najviše zbog meča u Londonu) i zajebah se.na svu sreću :mrgreen: :P
Za drugi polufinalni meč sam očekivao neizvjesan meč i to se dogodilo.
Za finale nisam pametan a sad će sve ovisiti o novakovoj fizičkoj spremi.Ako se oporavi Rafa nema šansi u suprotnom Rafi ide GS.
U svakom slučaju sve čestitke Novaku
"Indija,Pakistan..."

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 27 jan 2012, 17:44

ensadek je napisao/la:Bravo za noleta stvarno-odličan mec.Sigurno i najbolji na turniru.U finalu rafica :D
Po kvaliteti,bolji je bio onaj izmedju Hewita i Stebea u prvom kolu...Mec je bio neizvjestan,pa je na kraju bio zanimljiv za gledati,al brate,kvalitet :?
Nazalost,ocekivao sam puno vise
soba 39 je napisao/la:Da budem iskren u prvom polufinalnom meču sam mislio da će Rodžer bez većih problema dobiti Rafu(najviše zbog meča u Londonu) i zajebah se.na svu sreću :mrgreen: :P
Za drugi polufinalni meč sam očekivao neizvjesan meč i to se dogodilo.
Za finale nisam pametan a sad će sve ovisiti o novakovoj fizičkoj spremi.Ako se oporavi Rafa nema šansi u suprotnom Rafi ide GS.
U svakom slučaju sve čestitke Novaku
Decko,vec ste poceli sa izvlakusama,ako ovo,ako ono...Nestade optimizam nakon sto je Rafa pocistio Federera,a novak se mucio protiv nikad losijeg Muraya :lol:
Usput,smijao si se kad sam ja rekao da Nadal sigurno ide u finale :lol:
[/quote]Boga mi je obratno.Rodžer će pomesti Rafu ako se sretnu u polufinalu.Nažalost.[/quote]
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.