Bravo, uništite i najkvalitetniji pdf na forumu !
Novak nije ni smeće ni papak. Novak je trenutno najbolji igrač na touru što potvrđuje iz meča u meč. Novak je također velik i kada pobjeđuje i kada gubi. Pravi
fair play igrač. To što neki traže
dlaku u jajetu uzimajući njegove povrede i predaje mečeva zbog tih povreda kao argument da ne zna prihvatiti poraz i da je nula od čovjeka je problem njihovog mentalnog sklopa i samo traženje izgovora za Novakove strašne rezultate u proteklih godinu dana. Vaš problem.
Također reči da je Ivanišević veći igrač od Novaka je smiješno. Da se razumijemo, Ivanišević je imao
nešto posebno što ga je krasilo i obilježio je jednu eru tenisa na neki svoj specifičan način, te će zauvijek ostati upamćen po tome, ali samo to nije dovoljno da bude veći od čovjeka koji ima jednu od najboljih sezona ikad i to u eri Fedala.
"Stručnjaci" sa Eurosporta su smiješni i žalosni u isto vrijeme. Tačno ne znam bil' se smijao ili plakao.
Razumijem da voli Đokovića, da navija za njega i stvarno nemam ništa protiv toga, ali komentariši objektivno i ne budi pristrasan dok to radiš. Iritira, jednostavno iritira. Još kad spomenu ono za Lendla
Pa ja kad hoću da nešto napišem na forumu, neki podatak i sl. provjerim je li 100% tačno da se ne provalim, a ne kad komentarišeš meč. A ljudi moji.
Što se tiće meča, bio je bio poprilično dobar i pobijedio je sretniji i spretniji igrač. Raduje me igra Murraya i kao što rekoh, siguran sam da on ove sezone osvaja neki GS. Imao je svoje šanse, nije ih iskoristio i to je to.
Slijedi 7 uzastopno finale između Novaka i Nadala. Ne znam u kakvom je stanju Novak (fizički), ali dajem mu veće šanse za titulu. Također, interesuje me za kakvu taktiku će se Rafa odlučiti i da li će nešto promijeniti u svojoj igri. Vidjećemo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com