NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Kakva je bron velicina da ga porede sa igracima u primeu. Top 3 all time definitivno.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Jes naporan, ali je isprsko Gotlieba tu gore 
Curry nije bolji od Duranta
Curry nije bolji od Duranta
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
gravitacija
Mozda nije bolji u 1 na 1, ali sigurno niko nije blizi Lebronu od Currya sto se tice kosarke kao takve.Lillard je napisao/la: Curry nije bolji od Duranta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Para oči kad ovo čitam
Kvalitet najboljeg ofanzivca ikada se dovodi u pitanje i suvišne komparacije.
Kvalitet najboljeg ofanzivca ikada se dovodi u pitanje i suvišne komparacije.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakve?Kaunas je napisao/la:Mozda nije bolji u 1 na 1, ali sigurno niko nije blizi Lebronu od Currya sto se tice kosarke kao takve.Lillard je napisao/la: Curry nije bolji od Duranta
Ekipnog sporta
Zar to Curry-Bron nije prestalo nakon finala 2016e i famozne operacije Currija?
Ovo je LeBronu najgora sezona u karijeri.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Istina. Prikriva to dobrim brojevima u napadu, al nista posebno ne igra. Kawhi, Curry i KD (ovim redom) su vjerovatno bolji od njega sad.Jeftha je napisao/la:Ovo je LeBronu najgora sezona u karijeri.
Pao je Bron dosta od tada.alemsa je napisao/la:Zar to Curry-Bron nije prestalo nakon finala 2016e i famozne operacije Currija?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne operacije nego operacijaalemsa je napisao/la:Zar to Curry-Bron nije prestalo nakon finala 2016e i famozne operacije Currija?
Kawhi bi mogao postati top 3 svih vremena
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
e cuj Kawhi bolji ove sezone
To je tvoje misljenje. Bookmarkovo sam ovo pa cu te citirati za 10-15 godina. Ja ne vjerujem da je to moguce.Bobadilla je napisao/la: Kawhi bi mogao postati top 3 svih vremena
alemsa je napisao/la:Kakve?Kaunas je napisao/la:Mozda nije bolji u 1 na 1, ali sigurno niko nije blizi Lebronu od Currya sto se tice kosarke kao takve.Lillard je napisao/la: Curry nije bolji od Duranta
Timski sport. Ono sto Curry radi samim prisustvom na parketu moze jos samo Lebron u cijeloj NBA. Ne znas u cemu je bolji, trica, asistencija, prodor, ne znas sta mozes ocekivati a uglavnom su dvojica na njemu. Bez ikakve dileme TOP 2 lige trenutno i nekoliko prethodnih godina.
Nadam se da je ironicno ovo sto pisete da je Kawhi TOP 3 ikada i najbolji trenutno.
15.10.2013.
Argument "prikriva to dobrim brojevima u napadu".. ajme meni
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sta to nije tacno? Covjek je u odbrani slabost u rangu Hardena postao.Lillard je napisao/la:Argument "prikriva to dobrim brojevima u napadu".. ajme meni
Najdraže mi je kad se ne priča o trenutnom finals MVPu, onako tiho dominira.
Dođe u finale i bude najbolji na obe strane parketa....
Dođe u finale i bude najbolji na obe strane parketa....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Znam u chemu je bolji samo tricaKaunas je napisao/la:alemsa je napisao/la:Kakve?Kaunas je napisao/la:
Mozda nije bolji u 1 na 1, ali sigurno niko nije blizi Lebronu od Currya sto se tice kosarke kao takve.
Timski sport. Ono sto Curry radi samim prisustvom na parketu moze jos samo Lebron u cijeloj NBA. Ne znas u cemu je bolji, trica, asistencija, prodor, ne znas sta mozes ocekivati a uglavnom su dvojica na njemu. Bez ikakve dileme TOP 2 lige trenutno i nekoliko prethodnih godina.
Nadam se da je ironicno ovo sto pisete da je Kawhi TOP 3 ikada i najbolji trenutno.
Nije bolji od KD, odakle ovo opet najednom, sto je zabio 38 poena? Pa sta ?
I Kawhi je propo.
Ali njega razumijem posto se vraca poslije povrede.
Ali njega razumijem posto se vraca poslije povrede.
Remember, remember the 5th of November.
Od ovih Spursovca je ocekivat da prde o Bronu, jer sto je Bron "loshiji" to im je sansa da mogu reci da je Kawhi bolji. Ali KD je tu slijedeci da uzme krunu, tu su oni negdje trenutno, i meni se Bron jos uvjek drzi ali KD vreba k'o soko.
Jos aBd da uzme Dpoy, i eto ga
Jos aBd da uzme Dpoy, i eto ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.