Brate dragi pa gledamo Martinellija 2 sezone evo da ne zna gdje udara, ali bukvalno ne zna gdje udara. Kad god primi loptu znaš da je izgubljena u 90% navrata jer nije sposoban nikoga da riješi 1 na 1, glava mu je 99% vremena zabijena u zemlju, gledali smo kako ga budalom prave polu-rahmetli Young, junior Zvezde kojeg je Villa klupirala dva kola poslije toga koliko je loš za veznjaka i sl., milion primjera kroz sezoni.chily-rz je napisao/la: ↑29 jul 2025, 12:07Nigdje nema garancije da su to ti igrači, Rodrygo pogotovo, lik se nije vidio u dvomecu sa Arsenalom, Martineli izgledao kao Ribery u odnosu na njega, kroz noge mu provlačio loptu. U ostalom isti taj Rodrygo bi na osnovu onoga što traži postao najplaćeniji igrač u ekipi što nema nikakvog smisla.
On nije sekunde, ni milimetar napredovao u zadnje dvije godine poslije one sezone, usudio bih se čak reći i da je postao gori duplo.
Nema garancije da su to ti igrači koji će te povući ka tituli, ali ti igrači (ovi nabrojani) daju garanciju da su barem duplo bolji i opasniji u svakom momentu u napadu od dotičnog. Ako misliš da je Martinelli bolji od nekih dotičnih ja onda ne znam

Možda ne vrijedi para koje traži (nekih 300k sedmično), ali mi idemo ka tome već, Saliba će potpisati uskoro novi ugovor koji će biti sigurno 300k+ sedmično, Saka možda čak i više, pa Havertz kod nas ima 280k sedmično - ako misliš da Rodrygo koji ima prebrutalan CV i koji je jako, jako dobar igrač ne vrijedi 300k sedmično onda ne znam.
On u Realu je igrao desno krilo zbog Vinicusa i opet je pružao dobre partije, pogledaj mu samo brojke i igre kada igra svoju prirodnu poziciju (lijevo krilo) i vidjet ćeš drastičnu razliku u njegovoj igri, da ne pričam u odnosu na našeg teroristu na lijevom krilu.
Bitno je da smo barem opasni na toj strani, da sav teren nije u napadu kroz sredinu i na desnom krilu, a Eze, Rodrygo ili Leao daju to bez obzira na forme ili igre kroz sezonu u međusobnim sa Arsenalom.