Arsenal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 jul 2025, 12:38

chily-rz je napisao/la:
29 jul 2025, 12:07
Nigdje nema garancije da su to ti igrači, Rodrygo pogotovo, lik se nije vidio u dvomecu sa Arsenalom, Martineli izgledao kao Ribery u odnosu na njega, kroz noge mu provlačio loptu. U ostalom isti taj Rodrygo bi na osnovu onoga što traži postao najplaćeniji igrač u ekipi što nema nikakvog smisla.
Brate dragi pa gledamo Martinellija 2 sezone evo da ne zna gdje udara, ali bukvalno ne zna gdje udara. Kad god primi loptu znaš da je izgubljena u 90% navrata jer nije sposoban nikoga da riješi 1 na 1, glava mu je 99% vremena zabijena u zemlju, gledali smo kako ga budalom prave polu-rahmetli Young, junior Zvezde kojeg je Villa klupirala dva kola poslije toga koliko je loš za veznjaka i sl., milion primjera kroz sezoni.

On nije sekunde, ni milimetar napredovao u zadnje dvije godine poslije one sezone, usudio bih se čak reći i da je postao gori duplo.

Nema garancije da su to ti igrači koji će te povući ka tituli, ali ti igrači (ovi nabrojani) daju garanciju da su barem duplo bolji i opasniji u svakom momentu u napadu od dotičnog. Ako misliš da je Martinelli bolji od nekih dotičnih ja onda ne znam :D

Možda ne vrijedi para koje traži (nekih 300k sedmično), ali mi idemo ka tome već, Saliba će potpisati uskoro novi ugovor koji će biti sigurno 300k+ sedmično, Saka možda čak i više, pa Havertz kod nas ima 280k sedmično - ako misliš da Rodrygo koji ima prebrutalan CV i koji je jako, jako dobar igrač ne vrijedi 300k sedmično onda ne znam.

On u Realu je igrao desno krilo zbog Vinicusa i opet je pružao dobre partije, pogledaj mu samo brojke i igre kada igra svoju prirodnu poziciju (lijevo krilo) i vidjet ćeš drastičnu razliku u njegovoj igri, da ne pričam u odnosu na našeg teroristu na lijevom krilu.

Bitno je da smo barem opasni na toj strani, da sav teren nije u napadu kroz sredinu i na desnom krilu, a Eze, Rodrygo ili Leao daju to bez obzira na forme ili igre kroz sezonu u međusobnim sa Arsenalom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 jul 2025, 12:42

Opet ti kažem, uspostavljen je kontakt davno sa njegovim kampom, kad je iznio uslove za platu naši su rekli da traži previše i to je to. Normalno da ne može dobiti više od Ricea, Sake, Salibe ili Gabriela a to je tražio.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 29 jul 2025, 14:35

Po meni niti ne moraju dolazit igraci koji su top topova i za neke sulude cifre, nego samo da se dovede planski ono sto je potrebno, a ne da neke jazavce koji nam ne trebaju placamo po 50+milijuna i jos ne popunimo deficitarne pozicije.
Nemam problema s tim da se ne ide u realizaciju transfera nekog igraca koji ima prevelika ocekivanja od place i za kojeg treba istrest vecinu budzeta, a da se ne radi o nekome ko je nes najbolje na odredjenoj poziciji.

Hocu rec, otpocetka sam nekako hladan na taj potencijalni transfer Rodryga jer se znalo da imaju prevelike zahtjeve ko sto chilly kaze.
ARSENAL4ever

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 jul 2025, 16:27

Samo Eze il nista drugo. Za sve ostalo ne vrijedi davati pare.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 29 jul 2025, 18:16

Rodrygo dolazi iz Reala kao solidan igrac, ne bi taj ispod 400k htio preci i to mi nema smisla jednostavno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 jul 2025, 18:49

Bolji i jeftiniji igrač odlazi dok brazilski terorista ostaje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Invincibles14
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles14 » 29 jul 2025, 19:33

Brokula je napisao/la:
29 jul 2025, 18:16
Rodrygo dolazi iz Reala kao solidan igrac, ne bi taj ispod 400k htio preci i to mi nema smisla jednostavno
Takodjer, ne bi da je Ronaldinho

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 29 jul 2025, 20:57

Sistem je takav gdje Martinelli trpi najviše štete. Saka ima prostor da ulazi u sredinu ili da radi overlap sa bekom. Može doći do sredine, primiti loptu pa igrat kroz sredinu, Odegaard igra na njegovoj strani.

Lijevi bek u Arsenalu ulazi u sredinu. Martinelli je zakovan za aut liniju i ima zadatak da razvlači igru. Stavi ga blizu gola momak je ubica. Niko u Arsenalu ne završava bolje šanse od njega.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 jul 2025, 23:42

Bez Xhake je Martinelli pao. Ne znam da je bas takav finisher, ali da ispasta, to jeste.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.