Jedva cekam da vidim kako ovo funkcionise...xinxee je napisao/la:Jel ono Hump igra peticu ?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
a niko rijeci nebi rekao PJ-u da Mirza igra sve vrijeme, taman gubili sa 40 razlike xD xd
naravnodelko je napisao/la:a niko rijeci nebi rekao PJ-u da Mirza igra sve vrijeme, taman gubili sa 40 razlike xD xd
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Istina istina, ali istina je i to da je Mirza imao minute samo kada je neko od njih bio ozlijedjen... Nakon njihovog povratka Mirzina uloga je opet Bench Warmer... Jbgadelko je napisao/la:a niko rijeci nebi rekao PJ-u da Mirza igra sve vrijeme, taman gubili sa 40 razlike xD xd
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
pa 90% nas nebi imali pojma ko je PJ da nije tamo mirza ili mislis da smo budni u sitne sate zbog nekih netsaadisice je napisao/la:naravnodelko je napisao/la:a niko rijeci nebi rekao PJ-u da Mirza igra sve vrijeme, taman gubili sa 40 razlike xD xd
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ovaj hump ima toliko odbojnu facu u PM...nije zbog teleta al stvarno 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Može li bar jedna noć bez psovanja? Svi smo isfrustrirani što ne da Mirzi priliku, ali za vaše dobro (pojedinaca), bez psovki... sankcionisaće se sve prvo brisanjem postova, a zatim i banom...
PS Očekujem Mirzu u trećoj dionici, Hump i Evans već treću tekmu zaredom bruka
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Samo mi nije jasno kako Hump uvijek ubaci slobodno bacanje na isti nacin. Nikada lopta ne prodje kroz mrezicu, a da prethodno ne udari u obruc i nekako se dokopelja u kos...
Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 27 jan 2013, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A trebaće njima Mirzine trice, kad tad 
veceras nisu pozeljni moderatoriCashMan je napisao/la:Može li bar jedna noć bez psovanja? Svi smo isfrustrirani što ne da Mirzi priliku, ali za vaše dobro (pojedinaca), bez psovki... sankcionisaće se sve prvo brisanjem postova, a zatim i banom...
hahahaha brate i ja sam to primjetio, nevjerovatno ali uvjek udjesuhakrpa je napisao/la:Samo mi nije jasno kako Hump uvijek ubaci slobodno bacanje na isti nacin. Nikada lopta ne prodje kroz mrezicu, a da prethodno ne udari u obruc i nekako se dokopelja u kos...
BUDI PONOSAN
Znam da Evans ima dosta vecu platu i sve ali brate ovo je sramota sta trener drzi na parketu..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mah ovo je hrpa polovnjaka koja igra samo kad je Deron tu na parketu... Preplaćeni JJ nije zaslužio onoliki novac za ugovor, kao ni Hump, ali eto... Ništa čekamo makar zadnjih deset sekundi igraodelko je napisao/la:veceras nisu pozeljni moderatoriCashMan je napisao/la:Može li bar jedna noć bez psovanja? Svi smo isfrustrirani što ne da Mirzi priliku, ali za vaše dobro (pojedinaca), bez psovki... sankcionisaće se sve prvo brisanjem postova, a zatim i banom...
PS Očekujem Mirzu u trećoj dionici, Hump i Evans već treću tekmu zaredom bruka![]()
ma igrat ce mirza
vjerovatno pred kraj trece cetvrtine i pocetak cetvrte
a ako se ovi rezultatski vrate - tesko :/
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Evans 700hiljadasajo10 je napisao/la:Znam da Evans ima dosta vecu platu i sve ali brate ovo je sramota sta trener drzi na parketu..
Teletovic 3 miliona
Dobar si, moja greska mislio sam na Humpa.. Proslo je 3 ipak.. :/denisov je napisao/la:Evans 700hiljadasajo10 je napisao/la:Znam da Evans ima dosta vecu platu i sve ali brate ovo je sramota sta trener drzi na parketu..
Teletovic 3 miliona
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nema, ima skoro duplo manju od Mirze.sajo10 je napisao/la:Znam da Evans ima dosta vecu platu i sve ali brate ovo je sramota sta trener drzi na parketu..
http://hoopshype.com/salaries/brooklyn.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: armin, dana/u 27 jan 2013, 03:07, ukupno mijenjano 1 put.
Evans ubjedljivo najgori večeras...već počinje da se bruka.
- storm_raider
- Kontakt:
Hrpa polovnjaka? Deron, JJ i Lopez to nisu, ali ostali da.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ako mislis da ima vecu platu od mirze mislim da nisi upravu, ja mislim da mirza ima triput vecu, neka me neko ispravi ako grijesimsajo10 je napisao/la:Znam da Evans ima dosta vecu platu i sve ali brate ovo je sramota sta trener drzi na parketu..
BUDI PONOSAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.