Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 21 nov 2010, 17:11

Ballardini izjavio kako su bili danas jednaki sa Juventusom hihi, da nije bilo Iaquinte bilo bi jednakih i fer 0:5 , lik me podsjeca na Ferraru po izjavama ,hajd bice bolje , :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 nov 2010, 17:30

Pa dobro..imali su oni i svojih sansi..2 precke su pogodili...al uglavnom,nisu imali izradjenih akcija koje bi pretvorili u gol..to su neki dalekometni sutevi bili,sa distance....dosta su i centasutevima pokusavali ali odbrana je sve pokupila....skoro odlicno su odigrali pozadi 8-) 8-)

Imali smo i mi jos 2-3 sto posto sanse...tako da,potpuno zasluzena pobjeda...jednostavno iskoristili smo svoje sanse i to je to...

Nego,sta bi sa Alexom..sto nije uso u igru :roll: :roll: Vrati ga i haso udje...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 nov 2010, 17:34

sarajlija89 :arrow:
juventus 0244 je napisao/la:Ova Del Neri je dao objašnjenje zašto Alex nije ušao kad je bio ustao da zamjeni Quagliarellu. Aquilani se požalio na bolove pa je Haso ušao umjesto njega.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 nov 2010, 17:36

Aha..nisam to vidio...vidim samo Haso udje.Alex je bio pomalo nezdaovoljan dok se zagrijavao...valjda sto nije ranije uso a na kraju se ispostavilo da nije nikako ni uso...jbg

valjda je sa aquillanijem sve udure...on nam je glavni igrac ove sezone,realno... ;) naravno uz krasica...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 nov 2010, 18:03

Šteta trebao je Alex ubaciti još oko 60 umjesto Iaquinte, jer mu danas nista nije polazilo za rukom. Ne daj bože još samo to da se sad Aquilani povrijedi, kad je ušao u formu.

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 nov 2010, 18:05

haxonja je napisao/la:
Italia je napisao/la:
haxonja je napisao/la:Zar i Juve moze dobiti nekoga!? :o :o :o :o :o
kad dodjete do cifre od 20 domacih prvenstava onda cemo da pricamo :lol:

inace igra odlicna.. obavezno treba kupiti novog napadaca.. Dzeko ili Benzema.. nista drugo ne smije doci u obzir!! pa gledaj ovih polovnjaka kao Iaquinta :shock: dobije 3-4 100% prilike i ni jednu da dadne.. davno smo ovu tekmu mogli zavrsiti sa nekim rasnim strijelcom tipa Dzeko.. samo da on hoce doci sve bi probleme rijesili.. Sorensen mali opet odlican.. bez greske odigrao tekmu i da je Iaquinta barem malo dobar igrac Sorensen bi imao i asistenciju.. Dobra igra, sad u cetvrtak protiv Lecha igramo ako se ne varam.. tu pobjediti pa da prodjemo i u Europa Ligi.. al najdrazi trenutak tekme bio kada postize Krasic gol i trci prema klupi i grli Brazzu.. :) 9 tekma u Serie A bez poraza.. odlicno, odlicno.. prije nismo mogli da uvezemo 2 tekme bez poraza.. :roll:

Forza Juve
Brzo veoma brzo pitanje je vremena ;) , nego kazem to zato sto me Juve prosle i ove sezone kada sam se kladio na njih a skoro uvijek pa 90% me puta oborio!
kad si vec kladionicar onda prije nego uplatis listic provjeri tim kako stoji na tabeli ko igra za njega i tako.. jer Juve od prosle i Juve od ove sezone nije ni nalik.. prosle sezone smo gubili svaku tekmu, a evo vec 9 kola nismo izgubili..

i da, onom 'vrucem' momku samo da kazem da smo Cesenu pobjedili 3:1 :roll:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 nov 2010, 18:11

joj jesam se ismijao danas...gledo ja tekmu u SC,u zetri..i sad ulazi torabi u prostoriju :lol: kad taman izmjena u genoi,samo sto se on pojavio..ulazi marokanac,Husein Kharja....jbt dan,presjece me nesto... frajer istu glavu ko torabi ima,pravo slicni..sjebo se ja...reko nije ovo slucajno...sad kad nam genoa okrene :mrgreen:

A inace taj Kharja nam je dao vec par golova igrajuci za sienu i romu....

Zivota mi sjebo se ja bio...kharja i torabi ko braca slicni,reko sta je ovo...govorim jaranu ako sta bude..uleticu mu tamo udavit ga :lol: :lol:

al dobro na kraju ispade 8-) 8-)

slika

slika

hhh..samo kharja sad celav,pa jos veca slicnost,ne vidi se ovdje toliko..bgm se ja pravo sjebo :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 nov 2010, 01:14

Fejsbuk stranica za navijače Juventusa sa Balkana ;)

http://www.facebook.com/pages/Moj-Juve- ... 4823050761
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 nov 2010, 01:18

vidi ti vidi sto se neko pohasio, genovu lagano izdominirashe :roll: :roll: :D
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2010, 16:46

Mođi: Kraj za inter, da bi ponovo pobeđivali, potreban im je novi kalćopoli

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2630.html

:lol: 8-)

Storari: Moramo zadržati noge na zemlji

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2629.html

Aquillani sutra na pregledima,nakon cega ce se vise znati o povredi :| :roll:

Samo da nije nesto ozbiljnije,toga smo se i pribojavali jer smo znali koliko je sklon povredama...treba nam zdrav Aquaman

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 nov 2010, 19:23

šta mislite je li istina, ili bolje reći imali li ikakve šanse da Juve kupi ovog hamala Berbatova :| usrećili bi ste pola planete
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 nov 2010, 19:31

brazzo je napisao/la:šta mislite je li istina, ili bolje reći imali li ikakve šanse da Juve kupi ovog hamala Berbatova :| usrećili bi ste pola planete
Pa zar vam on nije uzdanica ove sezone :mrgreen: ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 nov 2010, 19:49

Adinjo je napisao/la:
brazzo je napisao/la:šta mislite je li istina, ili bolje reći imali li ikakve šanse da Juve kupi ovog hamala Berbatova :| usrećili bi ste pola planete
Pa zar vam on nije uzdanica ove sezone :mrgreen: ;)
najveća 8-) sa njim i borba za opstanak nije nemoguća.
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 nov 2010, 00:04

@brazzo šta kažeš na ovu soluciju, ja sam za :D :mrgreen:

Prema pisanju britanskih medija Juventus želi u svoje redove dovesti napadača Manchester Uniteda Federica Machedu na posudbu u januaru...

Obećavajući devetnaestogodišnji napadač pojavio se na velikoj sceni u aprilu 2009 godine kada je postigao dramatični pobjednički gol za Manchester United protiv Aston Ville na Old Traffordu. Poslije toga nastavio je sa impresivnim partijama za tim Sir Alex Fergusona postigavši četiri gola iz samo pet utakmica.

Medjutim, sada se vratio Wayne Rooney nakon dugog izbivanja i to će značiti da će Machedine prilike za igranje tekmi biti limitirane na Old Traffordu i Juventus tu vidi svoju priliku.

Budućnost Juventusovog napadača Amauri je u pitanju nakon što je zadobio novu povredu u ovoj sezoni zbog koje će izbivati do januaru van terena. Amauri nije zabio gol u Serija A od februara i u Juventusu Machedu vide kao odličnu kratkoroćnu zamjenu.

Izvješća iz Italije govore da će Juventusov sportski direktor otputovati u Mancehester kako bi razmotrio moguću posudbu napadača Manchestera. Sem Machede gigant iz Torina razmišlja i o Berbatovu.

FC Ljuta Krajina

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 nov 2010, 00:12

juventus 0244 je napisao/la:@brazzo šta kažeš na ovu soluciju, ja sam za :D :mrgreen:

Prema pisanju britanskih medija Juventus želi u svoje redove dovesti napadača Manchester Uniteda Federica Machedu na posudbu u januaru...

Obećavajući devetnaestogodišnji napadač pojavio se na velikoj sceni u aprilu 2009 godine kada je postigao dramatični pobjednički gol za Manchester United protiv Aston Ville na Old Traffordu. Poslije toga nastavio je sa impresivnim partijama za tim Sir Alex Fergusona postigavši četiri gola iz samo pet utakmica.

Medjutim, sada se vratio Wayne Rooney nakon dugog izbivanja i to će značiti da će Machedine prilike za igranje tekmi biti limitirane na Old Traffordu i Juventus tu vidi svoju priliku.

Budućnost Juventusovog napadača Amauri je u pitanju nakon što je zadobio novu povredu u ovoj sezoni zbog koje će izbivati do januaru van terena. Amauri nije zabio gol u Serija A od februara i u Juventusu Machedu vide kao odličnu kratkoroćnu zamjenu.

Izvješća iz Italije govore da će Juventusov sportski direktor otputovati u Mancehester kako bi razmotrio moguću posudbu napadača Manchestera. Sem Machede gigant iz Torina razmišlja i o Berbatovu.
dalo bi se dogovoriti 8-) kad bi doveli neku zamjenu mogao bi se komotno poslati vama u rodnu zemlju da pokaže šta zna ali s obzirom da je Owen duže vremena povrijeđen da je Berbatov konstantno u sjajnoj formi a Rooney tek oporavljen trebaće Fede nama još ali eto pažljivo pročitaj ovu zadnju rečenicu u njoj se krije rješenje vaših dosadašnjih problema sa njim ćete dobiti nove razloge za brigu i nerviranje :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 nov 2010, 00:17

Storari trenutno najbolji golman Evrope

Čitaoci portala Goal.com su prošle nedelje u anketi koju je sproveo i portal Castrol Football bili upitani ko je po njihovom mišljenju u dosadašnjem toku sezone najbolji golman Evrope.

Postojalo je pet opcija, odnosno pet imena golmana iz pet najačih liga koju su u najboljoj formi.

Christian Wetklo golman ekipe koja predstavlja najprijatnije iznenadjenje u Bundesligi a to je ekipa Mainza.

David de Gea, visoko ocenjen mladi golman Atletico Madrida.

Petr Cech neprevazidjeni golman Chelsea.

Marco Storari golman Juventusa koji fantastičnim partijama pokriva povredu prvog golmana Juventusa i legende tog kluba Gigia Buffona.

I na kraju Hugo Loris komadant odbrane Lyona.

I pomalo iznenadjujući rezultati glasanja. Golman Juventusa Marco Storari odnosi ubedljivu pobedu sa oko 46.58% vaših glasova, na drugom mestu bio je Cech sa nešto više od 33% glasova.

I na početku Serije A kada je Juve igrao loše Storari je bio svetla tačka Juventusa, sada i Juve odlično igra u Seriji A a Storari još bolje brani.

Tako da ne ostaje nam ništa drugo no da čestitamo Marcu Storariu!

Nadam se da će ovo Storariu podignuti samopouzdanje i da će nastaviti braniti kao i u dosadašnjem dijelu sezone.

Forza Storari!

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 nov 2010, 00:20

brazzo je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:@brazzo šta kažeš na ovu soluciju, ja sam za :D :mrgreen:

dalo bi se dogovoriti 8-) kad bi doveli neku zamjenu mogao bi se komotno poslati vama u rodnu zemlju da pokaže šta zna ali s obzirom da je Owen duže vremena povrijeđen da je Berbatov konstantno u sjajnoj formi a Rooney tek oporavljen trebaće Fede nama još ali eto pažljivo pročitaj ovu zadnju rečenicu u njoj se krije rješenje vaših dosadašnjih problema sa njim ćete dobiti nove razloge za brigu i nerviranje :mrgreen:
Haj dobro da me neko drugi malo nervira, jer je Amauri prešao sve mjere :D , a ni Iaquinta nije ništa bolji i on me zna naljutiti strašno.

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 01:03

juventus 0244 je napisao/la:Storari trenutno najbolji golman Evrope

Čitaoci portala Goal.com su prošle nedelje u anketi koju je sproveo i portal Castrol Football bili upitani ko je po njihovom mišljenju u dosadašnjem toku sezone najbolji golman Evrope.

Postojalo je pet opcija, odnosno pet imena golmana iz pet najačih liga koju su u najboljoj formi.

Christian Wetklo golman ekipe koja predstavlja najprijatnije iznenadjenje u Bundesligi a to je ekipa Mainza.

David de Gea, visoko ocenjen mladi golman Atletico Madrida.

Petr Cech neprevazidjeni golman Chelsea.

Marco Storari golman Juventusa koji fantastičnim partijama pokriva povredu prvog golmana Juventusa i legende tog kluba Gigia Buffona.

I na kraju Hugo Loris komadant odbrane Lyona.

I pomalo iznenadjujući rezultati glasanja. Golman Juventusa Marco Storari odnosi ubedljivu pobedu sa oko 46.58% vaših glasova, na drugom mestu bio je Cech sa nešto više od 33% glasova.

I na početku Serije A kada je Juve igrao loše Storari je bio svetla tačka Juventusa, sada i Juve odlično igra u Seriji A a Storari još bolje brani.

Tako da ne ostaje nam ništa drugo no da čestitamo Marcu Storariu!

Nadam se da će ovo Storariu podignuti samopouzdanje i da će nastaviti braniti kao i u dosadašnjem dijelu sezone.

Forza Storari!

Nema sta bit iznenadjenje,covjek i jeste najbolji golman...

Ja sam u svakom postu isticao njegov kvalitet,jos od trenutka kada je dosao...samo steta zbog godina,al samo nek nastavi ovako... imamo 3 najbolja golmana na svijetu ;) :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 nov 2010, 08:31

Storari je stroj, nisam znao da je onako dobar golman, samo Gigi moze bolje :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 nov 2010, 09:28

JuveSissoko je napisao/la:Storari je stroj, nisam znao da je onako dobar golman, samo Gigi moze bolje :mrgreen:
ja mislio nekakav propalitet talijanski.. reko bolje da brani Manninger.. kad ono :shock: spajdermen ocam :mrgreen:

inace ja sam za Machedu.. vala ne moze promasiti vise prilika od Iaquinte i biti duze bez gola od Amaruija pa da je jos toliki :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.