ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Wawrinki se otvara put do finala.
Kako igra u zadnje vrijeme, mogao bi se tamo vrlo lako naci.
Kako igra u zadnje vrijeme, mogao bi se tamo vrlo lako naci.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Mogao bi on već sutra mahati ušima. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Prije ce ispasti od Giralda, neg od ekipe Verdasco, Tsonga, Dimitrov. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Znaš ti Stana, sa njim je sigurno da ništa nije sigurno. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Sportfanatik
- Kontakt:
Još jednom ponavljam šta je to Nole opsovao
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
DI-MI-TROV!
Mali ima probleme sa psihom ali morao je ovo dobit
Mali ima probleme sa psihom ali morao je ovo dobit

Devil je napisao/la: Zasto covek da glumi nesto i da sakriva nesto kada dolazi iz podrucja gde je sasvim normalna stvar da se na taj nacin ispraznjavas.![]()
Problem je sto se kod njega ceka bilo kakav gest,bilo kakav pogresan FH,BH ili servis greska da bi se reklo,ma kakav Djokovic vidi kako mu je to lose nikada on nece biti ni priblizno jednom Nadalu ili Federeru.
Dobro. Ali, ako hocemo realno: madridska publika zna ko je najveci rival Nadalu i jasno je da se navija protiv njega.
Isto tako, svi sampioni iz Istocne Evrope (Lendl, Nastase, Seles, Navratilova, Djokovic, Kafeljnikov...) sem Safina (koji je vise bio zabavljac, no sampion) su poprilicno bili nepopularni u svom vremenu. To je jednostavno kulturoloska stvar. Djokovic je kasno sazreo, vec su se pre toga formirali duopol Federer-Nadal, a najveca nada bio Murray. Logicno je da on ima najmanje navijaca i da ima najvise tih hostile terena.
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke Dimitrovu, zaslužen trijumf, bio je fenomenalan. Novak većim dijelom meča ništa nije odigrao.
Ovaj king što reče da je Novakov medical timeout diskutabilan, nadam se iskreno da se malo šegači sa nama.
Hvala Bogu ovo je 21. vijek, tehnologija, čudesa, slow motion, snimak sve kaže.
A i tajming za foliranje mu je samo takav, na brejk šansi.
Za ove što nisu vidjeli momenat kad Novak psuje, sjeda na klupu, pogledom gleda na tribine i spominje muški polni organ.
Jako loš primjer. Trebao im je sasuti sve na kamaru, kad su klasična đubrad.
Ovaj king što reče da je Novakov medical timeout diskutabilan, nadam se iskreno da se malo šegači sa nama.

A i tajming za foliranje mu je samo takav, na brejk šansi.

Za ove što nisu vidjeli momenat kad Novak psuje, sjeda na klupu, pogledom gleda na tribine i spominje muški polni organ.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dimitrov jeste odigrao dobro, ali je Djokovic bio taj koji je bio los i koji je mec uveo u kategoriju UE festa.Unofficialpage je napisao/la:Bravo Grigore! Ovo je sampionska igra. Nadam se da ce doci do finala a tamo ce ga zaustavit Federer.
Dimitrov je sjajno odigrao. Nije Nole lose igrao ali Dimitrov je fantasticno. Potpuno zasluzena pobjeda.
Generalno, ne treba mesati zanimljivo i uzbudljivo sa kvalitetom.

I zbog toga sto je najveci rival Nadalu ovo ponasanje je opravdano ?MaGiCa je napisao/la:Devil je napisao/la: Zasto covek da glumi nesto i da sakriva nesto kada dolazi iz podrucja gde je sasvim normalna stvar da se na taj nacin ispraznjavas.![]()
Problem je sto se kod njega ceka bilo kakav gest,bilo kakav pogresan FH,BH ili servis greska da bi se reklo,ma kakav Djokovic vidi kako mu je to lose nikada on nece biti ni priblizno jednom Nadalu ili Federeru.
Dobro. Ali, ako hocemo realno: madridska publika zna ko je najveci rival Nadalu i jasno je da se navija protiv njega.
Isto tako, svi sampioni iz Istocne Evrope (Lendl, Nastase, Seles, Navratilova, Djokovic, Kafeljnikov...) sem Safina (koji je vise bio zabavljac, no sampion) su poprilicno bili nepopularni u svom vremenu. To je jednostavno kulturoloska stvar. Djokovic je kasno sazreo, vec su se pre toga formirali duopol Federer-Nadal, a najveca nada bio Murray. Logicno je da on ima najmanje navijaca i da ima najvise tih hostile terena.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pricali smo mnogo puta ovde o tome. Zna se sta su nepisana pravila sporta, ali se isto tako zna da se ona cesto ruse, bez da se obraca paznja na to. Nema potrebe da se tome daje dimenzija koja nije potrebna, jer nema svako publiku kao Wimbledon ili Monte Carlo.Devil je napisao/la: I zbog toga sto je najveci rival Nadalu ovo ponasanje je opravdano ?
Ne znam ja kakva je to dimenzija niti me iskreno preterano i zanima. Ako je nesto lose onda to treba i kritikovati a to je u ovome slucaju publika isto kao sto treba kritikovati i Djokovica isto kao sto treba iskritikovati i Viskovica jer je i on lose odradio prenos. Medjutim ako je nesto dobro onda to itekako i treba pohvaliti.
Nikakva nepisana pravila,nikakve druge dimenzije,nikakve kurce-palce spominjati,vec cisto gledati odnos dobar-los.
Nikakva nepisana pravila,nikakve druge dimenzije,nikakve kurce-palce spominjati,vec cisto gledati odnos dobar-los.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Pricali smo mnogo puta ovde o tome. Zna se sta su nepisana pravila sporta, ali se isto tako zna da se ona cesto ruse, bez da se obraca paznja na to. Nema potrebe da se tome daje dimenzija koja nije potrebna, jer nema svako publiku kao Wimbledon ili Monte Carlo.Devil je napisao/la: I zbog toga sto je najveci rival Nadalu ovo ponasanje je opravdano ?
Ok, sve se slažem, ali isto tako ne treba Novakovom psovanju davati dimenziju nekakvog skandala. Eto ovdašnja djeca da nisu gledala večeras kako Novak psuje, ne bi znali tu ružnu riječ i ne bi je koristili u svom riječniku.
Slažem se i sa @devilom, Višković je tu situaciju sa publikom, loše odradio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma zaboli mene neka stvar za Noleta, Dimitrova i ostale... Samo nek da Bog zdravlja Rogeru da odigra još koju godinu. Dobro reće komentator na Eurosportu: "Mi nismo ni svjesni kakav priviliegij imamo što možemo gledati jednog takvog genija na djelu." Toliko od mene... Go FedEx 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Zašto Federer nikada nije izviždan u Madridu ? Nadam se da će Dimitrov postati konstanta u vrhu svjetskog tenisa jer je mladih talenata skoro da nema.
Zato sto je gospdinSemper je napisao/la:Zašto Federer nikada nije izviždan u Madridu ?

[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
A zašto se spominje sad Federer? Čemu to? Jel novak izgubio od Dimitrova ili Federera ili Nadala?Semper je napisao/la:Zašto Federer nikada nije izviždan u Madridu ?
Pretpostavljam da aludiraš na to da Federer nikad nije izviždan u Madridu jer je pravi sportista za razliku od Novaka. Pri tome pravdaš publiku a upireš prstom u Đokovića.
E sad mene zanima, ako neko može da mi objasni šta je to Novak uradio tako nesportski da je toliko iziritirao publiku da mu je onako zviždala? Ja sam odgledao čitav meč i mogu reći da ona Novakova povreda nije isfolirana.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nemam ništa protiv Đokovića čak mislim da može oboriti mnoge Federerove rekorde, ali Đokoviću se u Madridu sistematski zviždi (Federeru to nije bio slučaj),Madrid nije izolovan slučaj zviždalo se Đokoviću u Parizu, u New Yorku .Po meni Đoković previše glumata želi biti duhovit pod svaku cijenu a publika to osjeti.
Spominjem Federera jer je on kroz sve ove godine najveći rival Nadalu pa mu se u Madridu ne zviždi .
Spominjem Federera jer je on kroz sve ove godine najveći rival Nadalu pa mu se u Madridu ne zviždi .
" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 30:20!
Od 30:20!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Hoćeš da kažeš da je odglumio ovu povredu od sinoć?Semper je napisao/la:Po meni Đoković previše glumata želi biti duhovit pod svaku cijenu a publika to osjeti.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.