FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Demiral je najveći panj u Serie A.. Igra nogom mu kao u Cordaza, klasični krkan bez mozga. Užas ako njega dovedu, pored Darmiana zaigrat neće.
#SuningOUT
Nego mogli smo organizovat humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava Brozu. Kaže malo mu 100 mil. od Arapa pa ucjenjivao Inter da mu još 5 mil otpremnine isplate
i zbog toga ćemo zaradit 18 umjesto 23. Pa rekoh možda opet neće imat dovoljno da prehrani porodicu pa da mu skupimo još šta. I on nam trebao bit kapetan ove sezone, ne zna se ko više voli Inter on ili Škrinjar, nek se je*u obojica i dabogda plakali za Interom kao i Lukaku i pokajali se kao Icardi

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Ja se ne slazem da je panj, za mene sasvim solidan stoper koji bi mogao doci na posudbu, jer je zakuhao sa gasperinijem. Tacnije njega bi ganjao sam ako bi dosao s hojlundom, taj momak je po meni najveci potencijal u italiji
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Povreda ga je malo uhakala ali u Juvetu je bio pravo dobar, znam da su njihovi navijači žalili kad je prodan. Nisam ga pratio ove sezone, bio ke na klupi protiv nas
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pa necemo dobit 18 mil zato sta je on trazio otpremninu (koju nije dobio) vec zato sta su ovi ponudili manje, vrlo vjerojatno zato sta je on trazio vecu placu od one prve ponuđene. Svejedno iznos je premalen bio on 18 ili 23, ali je barem veci od nula koliko smo dobili za Skriniara.Biscione je napisao/la: ↑03 jul 2023, 12:08Nego mogli smo organizovat humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava Brozu. Kaže malo mu 100 mil. od Arapa pa ucjenjivao Inter da mu još 5 mil otpremnine isplatei zbog toga ćemo zaradit 18 umjesto 23. Pa rekoh možda opet neće imat dovoljno da prehrani porodicu pa da mu skupimo još šta. I on nam trebao bit kapetan ove sezone, ne zna se ko više voli Inter on ili Škrinjar, nek se je*u obojica i dabogda plakali za Interom kao i Lukaku i pokajali se kao Icardi
Između Fratessia i Samardzica ja bi zelio Fratessia iako ni jedan ni drugi nisu zamjena za Brozovica, vjerujem da ce tu poziciju igrati Hakan i Aslani (valjda), mene ovaj Samardzic nesto nije dojmio u one dvije utakmice protiv nas a cijena je skoro pa ista.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Samo Fratessi i SMS bi me zadovoljili. Hakan će igrat Brozovu poziciju to je jasno. Fratessi Barella su inače dobri prijatelji i Interisti, bilo bi ih super gledat u paru u našem veznom redu 

Fabrizio Romano
Inter are now close to reaching verbal agreement with Sassuolo for Davide Frattesi — talks advancing to the final stages, personal terms agreed.
Inter are now close to reaching verbal agreement with Sassuolo for Davide Frattesi — talks advancing to the final stages, personal terms agreed.
-
- Kontakt:
Paramount i sljedece sezone na dresu
Al na leđima, sitan ugovor 4-5 mil. po sezoni
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Breaking Breaking Breaking
Fratessi je dogovoren
Barella Hakan Fratessi
Puno ocekujem od ovog tria
Jos zaobici panja Lukakua
Fratessi je dogovoren

Barella Hakan Fratessi
Puno ocekujem od ovog tria
Jos zaobici panja Lukakua
I meni je drago zbog frattesia, mislim da ce on i barella ciniti ubitacan tandem. Barella super tehnicar ovaj super pred golom, idealno im se karakteristike dopunjavanju.
Ispunile su mi se dvije najveće želje pred ovaj rok: Thuram i Fratessi. Sad samo da nikog ne prodaju od startera (prvenstveno se bojim za Onanu), ako dovedu još i Roma bit će za 10-aku ali i bez njega će bit OK. Znam da su mnogi protiv Roma, jest choker u finalima ali zato bi nam on zdrav sigurno donio scudetto trpajući manjim klubovima (čitaj svim u Italiji)
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Ne znam, meni za Onanu manje više, ne sumnjam da će se naći neki solidan golman, za 50mil bi mogli naci dobrog golmana i kvalitetnog štopera koji nam je pod moranjem. Za napad nemam nekih realnih zelja, samo da ne bude Scamaca, radije bi gledao Pinamontia nego njega
Kad bi mogli kako utopit Gosensa i Dumfriesa pa da pokusamo dovest Cancela, to bi vrijedilo ozbiljne pare, no nismo mi tog kapaciteta.
Ocekujem jos jednog napadaca, najvjerovatnije Lukaku i ako ode Onana onda sigurno jos nekog golmana.
Vidim da je i Pereyra iz Udina u igri jer je slobodan igrac, za klupe nije los buduci da je imao solidnu sezonu u Udinama.
Ocekujem jos jednog napadaca, najvjerovatnije Lukaku i ako ode Onana onda sigurno jos nekog golmana.
Vidim da je i Pereyra iz Udina u igri jer je slobodan igrac, za klupe nije los buduci da je imao solidnu sezonu u Udinama.
Inter je tek neki dan kupio Gosensa za skoro 30 milionatiffoso je napisao/la: ↑05 jul 2023, 00:01Kad bi mogli kako utopit Gosensa i Dumfriesa pa da pokusamo dovest Cancela, to bi vrijedilo ozbiljne pare, no nismo mi tog kapaciteta.
On je sve ovo vrijeme bio posudjen igrac Atalante
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma Gossens je sasvim OK igrac. Mislim da ce ove godine dominirat…. Da se kako **** Correa rijesit 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma ide Gosens za 15ak miliona out. I Onana za jedno 50,55.
Lukaku je kao načelno dogovoren za 5m posudba i ako ostvarimo plasman u LP onda obaveza otkupa za 30m.
Fratessi riješen.
Dzeko - Thuram
Brozović-Fratessi
Skriniar-Bisseck
Spominje se Pereyra iz Udinesea da će doć dzaba kao backup u vezi, mozda Demiral, i lb Carlos Augusto ako Gosens se proda.
Samo da se ne proda niko od trojca Bastoni, Barella, Lautaro. Sve ostale bi mogao prebroditi.
Drago mi je sto je Azpiliqueta otisao dalje od nas
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Jedan stoper mora doci, otisao je Dambrosio i Belanova fali ili bek ili stoper, tamo desno imamo samo Dumfriesa i ako tu poziciju bude pokrivao Darmian onda imas manjak igraca u obrani.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
U vezi nam treba fizički jak igrač.. SMS bi bio idealan.
Frattesi Calhanoglu Barella neće funkcionirat
Frattesi Calhanoglu Barella neće funkcionirat
#SuningOUT
To bi trebao biti Pereyra.
Ma nema sanse da dovedu SMSa, preveliku placu ima, a i trebalo bi platit 30 mil garant.
Ma nema sanse da dovedu SMSa, preveliku placu ima, a i trebalo bi platit 30 mil garant.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.