Ma lud siDejan, BL je napisao/la:? % " &irridu je napisao/la:ovaj siroki kako je kreno ispasce iz lige

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma lud siDejan, BL je napisao/la:? % " &irridu je napisao/la:ovaj siroki kako je kreno ispasce iz lige
Druze realno receno. Ima nas negdje oko 3.000 koji smo redovni na svakoj domacoj. Ispod toga nikada nije bilo, niti ce ikada biti. Ovo ostalo sve zavisi od rezultata, ili su karte skupe, ili vrijeme ne valja, ili 10.000 drugih razloga. Jbg. To je nasa realnost. Jbg, evo boris se za titulu, imamo jos borbu u kupu a nema raja. Glupo. Sta da ti drugo kazemzar se voli klub i dolazi na tekme kad su dobre igre i rezultati...pun mi je **** takvih navijaca...
slavija vodi u gostima...ne treba napominjat ko im sljedecu dolazi u goste...
spremni smofukara87 je napisao/la:sta je ovo pa vi niste mogli pobijedit ovog Sirokog, pripremite se sutra za poraza![]()
A ne kontate da je neki dan utakmica u kupu bila na radni dan i da vecina raje je radila u to vrijeme (17h cini mi se)..Uzmite i to u obzirCapt_Billy je napisao/la:Druze realno receno. Ima nas negdje oko 3.000 koji smo redovni na svakoj domacoj. Ispod toga nikada nije bilo, niti ce ikada biti. Ovo ostalo sve zavisi od rezultata, ili su karte skupe, ili vrijeme ne valja, ili 10.000 drugih razloga. Jbg. To je nasa realnost. Jbg, evo boris se za titulu, imamo jos borbu u kupu a nema raja. Glupo. Sta da ti drugo kazemzar se voli klub i dolazi na tekme kad su dobre igre i rezultati...pun mi je **** takvih navijaca...
slavija vodi u gostima...ne treba napominjat ko im sljedecu dolazi u goste...![]()
Evo sve nesto kontam, ono sto smo lose odigrali protiv Sirokog da nije mozda radi atmosfere. Nakako mi je sve cudno bilo, igraci bez volje, navijaci bez volje, ona djeca sto lopte dohvacaju 10 puta grijese. Jbg, nesta se cudno dogadalo
![]()
Nadam se da ce sutra biti vise raje, i da ce biti volje za pravim navijanjem.
niste vi slabi nego se igraci sirokog odmaraju za revans , apsolutno ih ne zanima liga kada znaju nazalost da je KUP njihov!!!ZELJO MOJA je napisao/la:sta se ovo desava sa sirokim ili smo mi toliko slabi
jedini logican odgovor jeste da se siroki gura da osvoji kupZELJO MOJA je napisao/la:sta se ovo desava sa sirokim ili smo mi toliko slabi
Nismo mi slabi nego smo Siroki podcjenili i ostali kratkih rukava, ali opet hvala bogu pa nismo izgubili jer je i ovaj 0-0 rez dobar protiv ovakve ekipe. Da nasi igraci nisu gledali utakmici Siroki Olimpic i da to nisu shvatili " lahko cemo " skroz bi bilo drugacije, tesko da bi se Siroki proveo ovako kao u Gradačcu danas. Proci cemo u FINALE siguran sam.ZELJO MOJA je napisao/la:sta se ovo desava sa sirokim ili smo mi toliko slabi
a u koju grupu tebe da svrstamo ? poceo si ici na utakmice od prije godinu i pol, a najvece gostovanje ti je Kosevo.AYAN je napisao/la:Zar se uopšte treba hvatati za komentare koji dolaze od instant navijača?
nek si nam rekaofukara87 je napisao/la:sta je ovo pa vi niste mogli pobijedit ovog Sirokog, pripremite se sutra za poraza![]()
Dosta sam istraživao o ovoj temi i mislim da sam skupio dovoljno znanja. Mislim da posjeta nema puno veze sa rezultatima već sa drugim faktorima. Ako pogledate evropske klubove, vidjećete da nije nikakvo pravilo da li se klub bori za titulu sa prosječnom posjetom.1921 je napisao/la:da igraju kako treba, kao prosle godine stadion bi bio pun.Capt_Billy je napisao/la:Željo u vrhu, posjeta mizerna
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ta-mizerna
da, siroki je nama veoma nezgodan bio i bice ubuduce... nesto kao zvijezda...elSaik je napisao/la:Imaš ekipa koje ti leže i imaš ekipa koje ti ne žele. Nama Olimpic meda ne može nikad, a okolo bodove uzima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.