FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pirke_TM87 » 19 mar 2011, 16:33

Dejan, BL je napisao/la:
irridu je napisao/la:ovaj siroki kako je kreno ispasce iz lige :D
? % " & ;)
Ma lud si :) Imali smo i mi dobar rezultat u finalu kupa sa Borcem pa sta je bilo na Grbavici ??? Vi ste dobro odigrali na Grbavici i uzeli kup i kraj pice, zasto i mi nebi odigrali protiv slabasnog Sirokog dobru utakmici i plasirati se u finale Kupa. 0-0 je rezultat koji ne daje previse sanse Sirokom, jer da bi nesto uradili moraju povesti minimalno 2-0 sto je jako tesko. Vidjet cemo sta ce biti ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 19 mar 2011, 16:39

zar se voli klub i dolazi na tekme kad su dobre igre i rezultati...pun mi je **** takvih navijaca...

slavija vodi u gostima...ne treba napominjat ko im sljedecu dolazi u goste...
Druze realno receno. Ima nas negdje oko 3.000 koji smo redovni na svakoj domacoj. Ispod toga nikada nije bilo, niti ce ikada biti. Ovo ostalo sve zavisi od rezultata, ili su karte skupe, ili vrijeme ne valja, ili 10.000 drugih razloga. Jbg. To je nasa realnost. Jbg, evo boris se za titulu, imamo jos borbu u kupu a nema raja. Glupo. Sta da ti drugo kazem :!: :!: Evo sve nesto kontam, ono sto smo lose odigrali protiv Sirokog da nije mozda radi atmosfere. Nakako mi je sve cudno bilo, igraci bez volje, navijaci bez volje, ona djeca sto lopte dohvacaju 10 puta grijese. Jbg, nesta se cudno dogadalo :!: :!: Nadam se da ce sutra biti vise raje, i da ce biti volje za pravim navijanjem.
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 19 mar 2011, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 19 mar 2011, 16:40

sta se ovo desava sa sirokim ili smo mi toliko slabi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 mar 2011, 16:41

sta je ovo pa vi niste mogli pobijedit ovog Sirokog, pripremite se sutra za poraza :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 mar 2011, 16:44

fukara87 je napisao/la:sta je ovo pa vi niste mogli pobijedit ovog Sirokog, pripremite se sutra za poraza :lol: :lol:
spremni smo :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 19 mar 2011, 16:44

Capt_Billy je napisao/la:
zar se voli klub i dolazi na tekme kad su dobre igre i rezultati...pun mi je **** takvih navijaca...

slavija vodi u gostima...ne treba napominjat ko im sljedecu dolazi u goste...
Druze realno receno. Ima nas negdje oko 3.000 koji smo redovni na svakoj domacoj. Ispod toga nikada nije bilo, niti ce ikada biti. Ovo ostalo sve zavisi od rezultata, ili su karte skupe, ili vrijeme ne valja, ili 10.000 drugih razloga. Jbg. To je nasa realnost. Jbg, evo boris se za titulu, imamo jos borbu u kupu a nema raja. Glupo. Sta da ti drugo kazem :!: :!: Evo sve nesto kontam, ono sto smo lose odigrali protiv Sirokog da nije mozda radi atmosfere. Nakako mi je sve cudno bilo, igraci bez volje, navijaci bez volje, ona djeca sto lopte dohvacaju 10 puta grijese. Jbg, nesta se cudno dogadalo :!: :!: Nadam se da ce sutra biti vise raje, i da ce biti volje za pravim navijanjem.
A ne kontate da je neki dan utakmica u kupu bila na radni dan i da vecina raje je radila u to vrijeme (17h cini mi se)..Uzmite i to u obzir ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 mar 2011, 16:45

ZELJO MOJA je napisao/la:sta se ovo desava sa sirokim ili smo mi toliko slabi
niste vi slabi nego se igraci sirokog odmaraju za revans , apsolutno ih ne zanima liga kada znaju nazalost da je KUP njihov!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 19 mar 2011, 16:45

e ovo ja ne mogu da vjerujem nikako odemo u Gradacac razvalimo zvijezdu nisu pogledali 2 puta na gol,dodje siroki mi ne pogledamo 2 puta a zvijezda se igra sa sirokim :S
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 19 mar 2011, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 mar 2011, 16:46

jedini logican odgovor jeste da se siroki gura da osvoji kup
Za zivot cijeli!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 19 mar 2011, 16:47

Nesto se kuha... valjda ce na dobro :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 19 mar 2011, 16:48

Nismo mi slabi nego smo Siroki podcjenili i ostali kratkih rukava, ali opet hvala bogu pa nismo izgubili jer je i ovaj 0-0 rez dobar protiv ovakve ekipe. Da nasi igraci nisu gledali utakmici Siroki Olimpic i da to nisu shvatili " lahko cemo " skroz bi bilo drugacije, tesko da bi se Siroki proveo ovako kao u Gradačcu danas. Proci cemo u FINALE siguran sam.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 mar 2011, 16:48

AYAN je napisao/la:Zar se uopšte treba hvatati za komentare koji dolaze od instant navijača? 8-)
a u koju grupu tebe da svrstamo ? poceo si ici na utakmice od prije godinu i pol, a najvece gostovanje ti je Kosevo.
taj instant navijac kome je post upucen je odrastao preko puta Zeljinog stadiona i nije bilo dana kada ne bi otisao na sljaku. o utakmicama da ne pricam. onda kada nisam imao para, gledao sam sa balkona svaku utakmicu. sada necu da idem jer mi se zgadilo da igramo 0:0 sa sirokim kojeg neka zvijezda dere po (guzovima), te da se zasladjujemo pobjedama nad travnikom i olimpikom. ne bi meni bilo krivo sto igramo 0:0 sa sirokim, pa i sve da izgubimo.. ali onakva igra.. bolje bi odigrali mi sa foruma da sastavimo ekipu. naravno sada ce se ubaciti oni lijevi dodavaci sa komentarima o sezonama kada nismo mogli uzeti boda na gostovanju. to sve stoji, ali prosle godine taman smo krenuli na bolje i onda skrenemo...

raja ne dolazi na utakmice prvenstveno jer medijski nismo eksponirani. vise se ne pise u novinama kao prosle godine, nema Zeljo TV.. a i ono kada se pise po novinama, pise se dan prije utakmice. ostalih 5 dana niko ni da spomene klub. umjesto sada kada slavimo 90 godina, treba da se najvise o nama pise.. da se prave prilozi, emisije ali ne na znj televizijama tipa Alfe i slicno. najvise tome je kriv nas marketing i ljudi koji tu rade. zar je tako tesko okrenuti par brojeva i srediti 30 minuta na federalnoj ili bht neku emisiju sa aktuelnom upravom, igracima itd. ne mogu se uvijek zvati legende kluba, i pitati njih za misljene o trenutnom stanju u klubu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 mar 2011, 16:49

Ovaj Široki nikako da me prestane gaditi.Neće li Bog dati pa da prođemo i izbacimo gnjide u kupu. :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 19 mar 2011, 16:49

fukara87 je napisao/la:sta je ovo pa vi niste mogli pobijedit ovog Sirokog, pripremite se sutra za poraza :lol: :lol:
nek si nam rekao

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 19 mar 2011, 16:52

Ma ovaj poraz ce ih psihicki ubiti sto je svakako dobro prije revansa jer ce sad raspad sistema u listici :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 mar 2011, 16:58

Izgleda je predodredjeno da Široki prodje, jednostavno ne mogu shvatiti kako su mogli tamo 5+ primiti a mi nismo prilike im prave stovirli :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 19 mar 2011, 17:09

Imaš ekipa koje ti leže i imaš ekipa koje ti ne žele. Nama Olimpic meda ne može nikad, a okolo bodove uzima.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 mar 2011, 17:48

Ljudi valja mi sljedece sezone ponovo dolazit na vase utakmice ;)
1947!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 19 mar 2011, 17:51

1921 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Željo u vrhu, posjeta mizerna

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ta-mizerna
da igraju kako treba, kao prosle godine stadion bi bio pun.
Dosta sam istraživao o ovoj temi i mislim da sam skupio dovoljno znanja. Mislim da posjeta nema puno veze sa rezultatima već sa drugim faktorima. Ako pogledate evropske klubove, vidjećete da nije nikakvo pravilo da li se klub bori za titulu sa prosječnom posjetom.

Npr Borussia Dortmund ima skoro pa najbolju posjetu u Evropi, a tek se ove godine bori za titulu u Njemačkoj. Svih ovih godina bilo da se borila za opstanak, bilo za titulu, stadion je bio rasprodat.
Nasuprot njima, Juventus npr prije Calciopoli-a se stalno borio za titulu, međutim igrali su na Delle Alpi-u i posjeta je bila mizerna.
Isto je i sa nama, prošle godine, od početka sezone gdje smo imali historiju borbe za opstanak, imali smo skoro pa pun stadion svaku utakmicu. Uopšte se nije ni najavljivala borba za titulu, svi smo bili prezadovoljni i izlaskom Evropu. Ove sezone, kad branimo titulu, jedva da napunimo 4-5000.

Mislim da je glavni razlog to što ljudi u klubu (iako im kapu skidam do poda za ove stvari koje urade, mislim da je ovo najbolja uprava poslije rata) ipak premalo rade i informišu se o navijačima. Utakmice su svako kolo u drugom terminu. Možemo nazivati navijače razmaženima i kako hoćemo, ali ljudi danas imaju prilično široku ponudu aktivnosti za vikend, a o radnim danima da ne govorimo. Koncerti, druge utakmice, TV program, prenosi utakmica, sve je usklađeno za jedan standardni vikend ritam. Jedino naš klub ne pokušava tu napraviti i izboriti se za svoju ekskluzivnu poziciju. Da odlazak na utakmicu bude navika za čitavo društvo a poseban napor za pojedinca.

Npr ako je sutra utakmica u nedelju, ja moram izostati sa svog redovnog termina rekreacije. Ja sam taj termin planirao jer češće igramo subotom. Iako ću ipak otići na utakmicu, izradiću svoju raju sa termina. Još ako slabo odigramo protiv Širokog, biću prilično nezadovoljan. To dalje vodi tome da ću imati sve manje želje da dolazim na tekmu. Ne bih baš rekao da je velika nauka napraviti raspored utakmica za cijelu sezonu unaprijed...Utakmica protiv Olimpika se igrala skoro u istom terminu kad je RK Bosna igrala svoj meč lige prvaka (tri-četiri trolejbuske stanice naviše). Moja raja i ja smo jedva čekali da se završi naša pa da furamo da negdje gledamo na TV rukomet. Fulali čitavo poluvrijeme.

Druga su stvar ulaznice. Evo svi ste svjedoci da smo po forumu više puta pitali da li važe godišnje karte za kup. Valjda je neko iz kluba mogao dati službenu informaciju putem medija ili zvanične web stranice, a ne da preko foruma ganjamo poluinformacije.

Bavim se marketingom i mogu reći da nam klub, da nije AO, ne bi bio sekunde interesantan. Klub mora da shvati da konkuriše mnogim zabavnim događajima koji se dešavaju što na TV što u gradu i državi i da se mora pozabaviti tim problemom kako dovesti ljude na utakmicu.

Naravno da ima različitih navijača ili običnih gledalaca ili nazovite ih kako hoćete. Uvijek će biti ovih cca 3000-4000 najvjernijih koji će ići na utakmice kako god. Ali je veliko pitanje da li klub može da održava ovaj nivo kvaliteta radi 3000-4000 ljudi? Borussia je isplivala iz žestoke krize gdje joj se čak prijetilo bankrotom, upravo zahvaljujući navijačima. A navijači nisu takvi po definiciji. Borussia je klub koji najviše radi sa svojom publikom i nemaju takvu posjetu bez razloga.

Moje je mišljenje da kvalitet utakmice ne dovodi navijače, već da navijači dovode kvalitet.

Evo pogledajte http://www.ka5an.ba/2011/01/ ... edvjeda/ kako je hokejaški klub iz Zg rasturio Dinamo po posjeti. I to iz ničega.
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 19 mar 2011, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 mar 2011, 17:54

elSaik je napisao/la:Imaš ekipa koje ti leže i imaš ekipa koje ti ne žele. Nama Olimpic meda ne može nikad, a okolo bodove uzima.
da, siroki je nama veoma nezgodan bio i bice ubuduce... nesto kao zvijezda...

nadam se prolazu svakako... al bice tesko, veoma...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.